Religionskrig eller bandekrig tilsat hip-hop

Af Kathrine Lilleør 191

Homofobi er grunden til, at Tingbjergpræsten blev fordrevet fra sin bolig. Nogle af de unge drenge råbte skældsord efter den homoseksuelle præst. Siden chikanerede de ham, så han måtte flytte og søge orlov. Kombinationen af formodede tilråb, nej, mere konkret, bare det faktum, at præsten er homoseksuel og altså kristen præst lagt i forlængelse af, at de fleste bandedrenge i Tingbjerg har muslimsk baggrund, har fået DF’ere til at kalde Tingbjerg-uroen for ”religionskrig” i stedet for ”bandekrig”.

Det er en radikalisering fra DF’s side. ”Religionskrig” er så meget værre end bandekrig, for religionskrige er notorisk uløselige. Nuvel, hvis der virkelig er tale om religion mod religion, muslim mod kristen i Tingbjerg, så må man vel sige det lige ud. Men, hvad hvis det faktisk er forkert? En overdrivelse, der i sig selv opfordrer til hade-tale. Ikke bare mod kriminelle bandemedlemmer, men nu også mod muslimer, sådan i al almindelighed.

Man kan selvfølgelig ikke udelukke, at der et par af drengene, der under deres bandekasketter også mener, at de er hellige krigere. Men jeg tror det ikke. De ligner nogle, der er tættere på hip-hop-miljøet end på moskeerne.

Hvordan er det nemlig lige, at det forholder sig med hip-hopperne og de homoseksuelle? Ja, for bare et par dage siden, havde jeg ikke fundet på at spørge sådan. Det er, synes jeg, et miskrediterende spørgsmål. En grovhed at forestille sig, at man kan have noget imod homoseksuelle. Men så gik jeg forbi et af mine teenageres tv og bemærkede, at ”Dagens mand” på TV2 forleden var en mand, der gerne ville date en anden mand. Dagens mand hed Martin Jakobsen, og han gik glad ud af studiet hånd i hånd med en køn ung mand i en smart sort lårkort kjole. Så langt så udmærket.

I dag læser jeg imidlertid i en avis, at Martin Jakobsen aldeles ikke er homoseksuel. Han lod bare som om i protest mod homofobien i hip-hop-miljøet. Martin Jakobsen er selv hip-hop-sanger, og han blev provokeret af, at han har skulle høre på, at man er færdig i hip-hop-miljøet, hvis man springer ud som bøsse. Jakobsen forklarer, at ordet ”bøsse” er et skældsord i hip-hop-kulturen, og det ville han gøre op med, derfor det lidt mærkelige tv-stunt.

Her forlader vi skyndsomst TV2’s overfladiske date-program, og skal bare nøjes med at konstatere, at den musikkultur, der ligger tættest på bandedrengene er netop hip-hop-genren, og den er altså ofte homofobisk. Om det så er fordi, at det er drenge med muslimsk homofobisk baggrund, der præger hip-hop-sangene, skal jeg ikke gøre mig klog på. Jeg skal bare nøjes med at konstatere, at der trods alt er forskel på at være i krig med drengebander med en særlig musikkultur eller en hel religion.

For en uges tid siden blev en ung særdeles lyshåret mand interviewet på gaden i Tingbjerg. Han brød sig ikke om præsten. Der var også noget med, at præsten var homoseksuel, sagde den karseklippede. Og så var han jo selv uden om det, kunne man forstå. Den unge mand lignede ikke en med muslimske rødder. Han lignede en lidt for bleg 18. generationsdansker, der kunne have godt af at fylde sine ører med andet end hip-hop.

191 kommentarer RSS

 1. Af Arne J

  -

  @Dorte Sørensen
  Som sagt er jeg ikke DF’er og derfor har jeg heller ikke fulgt med i, hvad de måtte have sagt på et givent landsmøde.

  Men, uanset sammenhængen så var det i min optik både et forkert udsagn Nyrup kom med og han skød sig selv i foden med det.

  Hvis du har ret i citatet fra mødet lyder det måske lidt stramt, men omvendt vil jeg hævde at problemerne i visse tilfælde kan være så store og så grove at det kan være nødvendigt at bruge den slags midler.

  Det er nu blevet et brugt middel at opsige hele familier fra deres lejemål, hvis et medlem af familien gentagne gange står for chikanerier og alvorlig kriminalitet i et boligområde.
  Selvfølgelig er det mere alvorligt helt at blive smidt ud af landet, men det kan nogle gange være den eneste eller den bedste løsning.

  I hvert fald skal det være tilladt at debattere det.

 2. Af john petersen

  -

  Kathrine Lilleør meget kan man sige om hip-hopperne, men at de har startet en nyrelegiøs bevægelse, som har til formål at fjerne homoseksuelle præster fra den danske folkekirke, er nok lige i overkanten af virkeligheden. Men ellers tak for tippet om hip-hopperne, det vil gøre mere tryg nu, at når jeg går en tur på Nørrebro eller i Tingbjerg, så ved jeg hvem jeg skal holde øje med for at undgå ballade.

  Du er ikke meget for at kalde det relegionskrig, det der sker i Danmark for tiden, du vil heller kalde det en kulturkamp, men det kan aldrig blive en kulturkamp når relegion har hovedfocus i hele spørgsmålet.

  Om vi har relegionskrig i Danmark eller ej, skal jeg heller ikke kloge mig på, men hvis vi skal have noget at sammenligne med, så kan vi bruge Nordirland som eks.,de har den dag i dag en relegionskrig kørende.

  Relegionskrigen i Nordirland er mellem katolikker og protestanter, men hvordan foregår krigen, begge sider holder sig for sig selv, begge sider har undergrundsbevægelser (bander) til at slå hinanden ihjel. Begge sider har vagter, der pisser deres område af. o.s.v.

  Men spørgsmålet er stadig, om vi er nået så langt i Danmark at vi kan kalde det en relegionskrig eller kulturkamp.
  Det man kan sige med nogenlunde sikkerhed, er at vi har mange lighedspunkter med det der sker i Nordirland, vi har i Århus, Odense og København områder, hvor der sat vagter op, så man som dansker ikke frit kan bevæge sig i området, det kan vi vælge at kalde relegionskrig eller kulturkamp.

  Vi kan også frit vælge i kampen mellem undergrundsbevægelserne, rockerne og indvandrerbanderne er det relegionskrig eller kulturkamp.

  Vi har spørgsmålet om muslimske kvinder, der ikke må give et håndtryk, er det relegionskrig eller kulturkamp, så der Lilleør må du på banen og forklare den lærer, der fik bank for et par dage siden, at det er et led i kulturkampen.

  Vi har spørgsmålet om de unge muslimske kvinder, der er opdraget til at sex, svin og danske mænd stort set er lig med døden. de skal såmænd bare bevare deres mødom til de skal giftes,og ak og ve hvis det går galt.
  Så igen der Lilleør må du på banen, og forklare de unge muslimske kvinder, at der er ingen grund til at være nervøs for at miste mødommen, for det har intet med relegion at gøre, men at de faktisk gavner kulturkampen ved at kneppe en dansker.

  Man kan jo fortsætte længe med at debattere om, det drejer sig om relegionskrig eller kulturkamp, så god fornøjelse med det, tak for i dag og god week-end til alle både troende og vantro.

 3. Af kim mubel

  -

  Globalt må man vel kalde det for det det er….en krig mellem religioner. Og desværre har “fredens religion” islam vist sig igennem 1500 års jihad ikke at være så fredelig alligevel. Glem ikke at selv de faktiske fredelige religioner ikke er fredet her. I 2007 modtog den måske fredeligste mand på planeten, Dalai Lama en dødstrusle fra en muslimsk gruppe……gad vide hvad han havde gjort galt, ud over at tale om medfølelse…

 4. Af Dorte Sørensen

  -

  john petersen
  Vi må ikke glemme at for ikke så længe siden var kvinderne i Danmark lige så undertrykte som mange muslimske kvinder er i dag.
  Fx fik Danmark først lige arveret mellem mænd og kvinder i 1920érne, gifte kvinder fik først deres egen selvangivelse ved kildeskattens indføring i 1970. Vi fik først de første kvindelige præster sidst i 1940érne og den dag i dag er der flere mandlige præster der ikke vil give dem hånd eller samarbejde med de kvindelige præster Bare for at nævne et par eksempler.

 5. Af Steen Frederiksen

  -

  Nu må i krafted… spise brød til! Det er da utroligt hvad en gratis blog kan tiltrække af klogeåger og opportunister.
  15-årige ballademagere der ikke har passet deres skole i årevis, bliver ikke religiøse krigere! Halvdelen af dem kan formentlig ikke engang forklare hvad religionskrig er. At påstå de er, svarer til at kalde danske unge kriminelle for nazister.
  De er nogle forbandede skiderikker der trænger til opdragelse og konsekvens, de er voldelige og de er stupide, men hold nu op – de er ikke mere islamister, end de danske rødder, der tæver bøsser, er indremissionske.
  Hvem kan have interesse i at gøre dette til en religionskrig??? Vi har tabt en generation af unge indvandrere på gulvet, og ja, de er alle muslimer, men de reagerer fuldstændig som alle andre rødder ville reagere i den situation – de finder et fællesskab i trods.
  Vi må lære at opdrage dem, i stedet for at slå politisk plat på dem.

 6. Af Anja Jensen

  -

  Dorte Sørensen
  Men vi stenede ikke kvinder til døde i 20erne.
  Hvordan kan du få dig selv til at forsvare så syg en ideologi som islam er. Hvad godt har den bragt med sig her til vesten ?
  Hvis du syntes kvivstikkeri og massevoldtægter som i starten af halvfjerserne med og af indvandre kom til landet er en godt, så siger jeg ellers tak for kaffe.
  Æresdrab, anden G bander kolonorme sociale problemer samt indskrænkning af ytringsfriheden. for slet ikke at tale om hvad det har kostret i kroner og ører.
  Du er sikkert også en af dem der råber højst når der sker nedskæringer, men et sted skal vi jo spare med alle de unødvendige udgifter det røde ros har skaffet os på halsen:(
  Du er jo gennemsyret naivist!

 7. Af Arne J

  -

  @Dorte Sørensen
  Jeg synes at det er søgt at forsøge at forsvare Islams fortrædeligheder med at finde eksempler på svagheder i kristendommen.

  Ligegyldigt hvor mange svagheder du kan finde i kristendommen gør det jo ikke Islam bedre?

 8. Af jh pedersen

  -

  @Steen Frederiksen, lad os bare vende spørgsmålet om og spørge: “Hvem har interesse i at nedtone og endda lyve ved at påstå “dette er IKKE en religionskrig”?

 9. Af Dorte Sørensen

  -

  Anja Jensen
  Nej steningen er vi heldigvis gået bort fra, men helt op i Christians den 4 tid brændte hekse bålet flittigt.
  Men barbariske henrettelser foregår desværre ikke alene i de muslimske lande også i Indien for at nævne et hinduistisk land bliver kvinder dræbt på de mest brutale måder.
  Derudover var det de muslimske lande der tog i mod de jøder der blev fordrevet op gennem tiden i Europa. Vi skal passe på med at forherlige kristendommen i forhold til islam.
  Når alt kommer til alt er der nok flere ligheder en forskelle i vor trosretninger..

 10. Af Anja Jensen

  -

  Dorte Sørensen

  Helt ærligt kone, den sidste heks blev brændt i 1693. Hvad f… har det at gøre med Danmark anno 2009 ????

  Hvad har Indien/hinduer at gøre med Danmark i denne sammenhæng ?

  I dag er det muslimer i danmark som førfølger vores jøder som KUN har boet her i 600 år. Som overfalder vores homosexuelle og samtidigt skræpper op om racisme.
  De størte racister af denne verden er muslimer. De afskyr ALT hvad der ikke hører Islam til. Hvor svært kan det være!

 11. Af Dorte Sørensen

  -

  Anja Jensen
  Det er nu ikke kun folk med den islamiske tro der er imod bøsser ol., det er der desværre også flere kristne i Danmark der er. Heldigvis ikke så mange som tidligere.
  Hvorfor er du kun mod brutale henrettelser, når de bliver foretaget i islamiske lande.

  PS: Mit historiske ris skulle vise, at Danmark som et kristenland ikke er så meget anderledes. Derudover kan kvindeundertrykkelse ikke skyldes for at være et islamisk fænomen, da den har være almindelig i de fleste samfund. Vi kristne kvinder er bare heldige at vore formødre begyndte kvindefrigørelsen tidligere end kvinderne i de muslimske lande.

 12. Af Anja Jensen

  -

  Dorte Sørensen

  Hvilke kristne i Danmark førfølger og overfalder homosexuelle i dagens Danmark ?
  Link Tak !

  Jeg er imod brutale muslimske henrettelser også når de sker i danmark “Æresdrab”

  Er Danmark ikke så meget anderledes end Islamiske lande haha Hvis du ellers har skam i livet
  så find en krog :)

  Du kan på ingen måde samligne fortiden med nutiden, blot lære af den, så fejl ikke gentager sig.

  Du minder om de mennesker der stadig bebrejder tyskerne for anden verdens krig på trods af, at deres og vores
  generation ikke har en skid med anden verdenskrig at gøre

 13. Af Dorte Sørensen

  -

  Anja Jensen
  Der er da flere kristne der er imod bøsser mv. ja flere kalder dem endda for handicappede og fx DF stemmer imod at bøsser ol. må adopter børn, da der skal være en FAR og en MOR for at være en ordentlig familie. Fx i Letland som er et kristenland bliver bøsser overfaldet og det er også se i Danmark at kristne har overfaldet bøsser. Så her er der desværre heller ikke en store forskel.
  Mht. æresdrab så sker der da mange jalousidrab foretaget af kristne dansker, det kan vel også sammenlignes med æresdrab som det danske samfund kalder mord foretaget i muslimske familier.

 14. Af jens holm

  -

  2millioner jøder udvandrede fra Zarens Rusland og Østeuropa.

  Rigtigt mange udvandrede fra Europas kristendom. Det er derfor der idag er så mange religiøse i slæt i især USA, som vi finder besynderlige og overdrevne.

  Og ja, der finder angreb på bøsser sted. De støttes i høj grad af danske såkaldt kristne fundamentalister.

 15. Af jens holm

  -

  Thomas Rasmussen.

  Og hvad gjorde man så i sen jernalder her i Danmark men friller er selvfølgelig noget andet. I øvrigt bekæmpede man kristendommen med næb og kløer.

  Var det så noget med penge og ære. Næh, det handlede om at legitimere sine gerninger.

  Hvem ved ret meget om pædofili her den gang. Joh det gør en række kilder, hvor mange blev gift under det, vi idag kalder den seksuelle lavalder. Tilsyneladende havde man også orgier.

  Så sæt lige batteri i klaphatten. Tilsyneladende var det ikke tændt i historietimerne.Ikke et ord om Thisted og William. Er det dig, som har lagt den med Jellingestenen ind i dansktesten.

 16. Af Lars Mortensen

  -

  Tak til KL for et indlæg, der ganske forsigtigt prøver at tydeliggøre, at tingene kan og bør ses fra flere sider. Noget som flere debattører måske også burde prøve på at gøre.
  Udlændingeloven i 1983 blev vedtaget med 155 stemmer for og blot 12 imod. For stemte bl.a. V og K,- så de der skinhellige røster ovenfor, der tomt fremturer om alene venstrefløjen som “skyldige”, burde måske lige læse på historien én gang til!

 17. Af Anja Jensen

  -

  Dorte Sørensen

  At Krarup fik kaldt homosexuelle for handicappede må stå for hans regning helt alene. Jeg finder sådanne udtaelser dybt problematiske.

  Nogle kristne er imod bøsser fordi bibelen siger at det er en vederstyggelighed for Gud.
  Men ser du der er mennesker der har fået deres kritendom galt i aftenskaffen da det ikke er op
  til mennesker at dømme eller fordømme den slags. Men Gud alene !
  Men ! Men ! De overfalder stadigvæk IKKE homosexuelle !!!!

  Jeg er også imod at bøsser adoptere børn, da jeg er enig i at et barn fra starten har krav på en mor og en far.
  Det er ikke en menneske ret at få børn.

  Du må endnu engang gerne sende det link hvor du postulerer at kristne i Danmark har overfaldet bøsser.

  Æresdrab og Jalousidrab er to helt forskellige ting.
  Det eneste de tifælles, er de de begge udspringer af sindsyge !

 18. Af jens holm

  -

  kim mubel.

  Du glemmer så kolonikort, hvor vi ejede næsten hele verden og havde snuppet kontrollen v.h.a. våbenmagt.

  Var Stalin og Hitler muslimer. Og hvad med Amerika, Australien og Sydafrika.

  Jeg kan give dig ret i dine betragtniner om fredeligheder i visse muslimske kredse, men Du ignorerer bare totalt, at vi har været og er værre. Værre, måske mest fordi vi har muligheder for det og ikke kan klare os uden billige råvarer.

  Hvor mange muslimske soldater er der idag i kristne/muslimske/buddistiske lande. Det er vist 0.

  Hvor mange har vi så i Deres…

  Jeg skal slutteligt gøre opmærksom på, at muslimer på samme måde som os er rigtigt gode til at slås om akkurat de samme ting som os. Det er vist heller ikke altid religion er i højsædet.

  Om diverse krigsherrer, så har en række både før og Muhammed udtalt og udført en række ting, som er langt værre med uddeling af krigsbytte, adling, jord og medaljer.

 19. Af Anja Jensen

  -

  jens holm

  Hvem er så de FARLIGE kristne fundamentalister i DK ??? Ruth Evertsen ?? Evangelist ?? Især Ruth ligner da også grangiveligt en selvmordbombe kandidat.

 20. Af Anja Jensen

  -

  jens holm
  Hitler tilbad satanismen. Han var alieret med stormuftien i Jerusalam der var under muslimsk herredømme.
  Nazimen og Islam har to fælles mål.

  1. jødehadet
  2. drømmen om verdensherredømmet

  God appetit

 21. Af Jacob Ettrup Petersen

  -

  Kathrine, jeg har generelt været meget enig med dig i dine blogindlæg, og har delt en stor del af dine holdninger, men jeg er stærkt uenig i din konklusion i netop denne blog.

  Jeg har lyttet til hip hop i omkring 16-17 år, og jeg må erkende, at din konklusion omkring denne musikgenre er helt skudt ved siden af. Dette blogindlæg opfordrer til diskrimination mod folk, som har en kærlighed for en speciel musikgenre – ligesom Hanne Vibeke Holst jo også så tanketomt gjorde, dengang hun gik i struben på Niarn og dermed generaliserede hele kulturen ud fra én enkelt rapper, som udtrykte nogle tåbelige budskaber.

  Skal vi ikke starte med at definere hip hop? Hip hop startede som en konkurrenceform bestående af de 4 elementer: DJ’ing, breakdance, graffiti og MC’ing (rap). En konkurrenceform, som grundlæggende gik ud på, at man skulle konkurrere mod hinanden indenfor fredelige former i stedet for at ordne tingene på gaden med vold (husk nu på, at den startede i ghettoen, hvor mange mennesker havde triste fremtidsudsigter, og derved ikke havde så meget at tabe). Denne kultur opfordrede altså i sin spæde start til fred og næstekærlighed, og at man, i stedet for vold, skulle løse problemerne ud fra andre muligheder.

  I takt med at kulturen, og i særdeleshed musikken, vandt frem i befolkningen, opstod der mange undergenre. Nogle af dem prædiker vold og had, ja, men mange af dem prædiker også fornuftige holdninger. Fx kan du jo tage et lille kik på en rapper, der hedder KRS-One, og som bliver betragtet som en levende legende indenfor miljøet. Han har mange gange opfordret til, at folk tager en uddannelse, og tager ansvar for at ændre det i samfundet, som de er utilfredse med – i stedet for at løse problemerne på gaden med vold.
  Så mht. at skære alle over én kam, så er det jo i bund og grund dét, dit blogindlæg gør, uden at tage bestik af, hvad genren og, i særdeleshed, musikken egentlig har at byde på. Det er jo lidt ligesom at definere alle folk med en motorcykel som kriminelle, fordi der nu er et par grupper med nogle specielle veste, som laver en masse ballade.
  Hip hop er i bund og grund en subkultur, som støtter det fredelige. Skal vi ikke blive ved det? Jeg, som er en 30 årig, snart færdiguddannet civilingeniør med en pletfri straffeattest, føler mig lidt irriteret/stødt over, at jeg gang på gang skal identificeres med tåbelige individer, fordi diverse journalister, politikere og bloggere ikke har gidet sætte sig ind i kulturen, før de udtaler sig om den.
  Hvis vi går tilbage til dit eksempel med Martin, den homoseksuelle rapper, som alligevel ikke var homoseksuel, så vil jeg gerne bede dig om at kigge på fx http://www.rapspot.dk og læse de posts på boardet, hvor folk diskuterede hans optræden i Dagens Mand. De fleste troede ikke på, at han var homoseksuel, og det var, hvad diskussionen drejede sig om, da mange ikke anså hans optræden som et opgør med homofobi i miljøet (som han jo selv efterfølgende sagde), men i stedet som en hurtig måde til at få lidt omtale på, da han eftersigende har noget nyt materiale på vej, og derved kunne hype det ekstra ved at få lov til at deltage i diverse programmer og talkshows på TV2 ved at udstille sig som homoseksuel rapper. Desuden udtrykte langt størstedelen af brugerne på dette board jo også forståelse for ham, hvis han vitterligt havde sprunget ud som homoseksuel, og lykønskede ham med, at han stod frem med det og var tro mod sig selv og sin seksualitet. Derved kan jeg jo bare konkludere, at fordi der ikke er så mange praktiserende homoseksuelle i det danske hip hop miljø, så er det ikke ensbetydende med, at miljøet som sådan er homofobisk, idet alle jo støttede op omkring en rapper, som sprang ud som homoseksuel.
  Man udvikler jo ofte sin musiksmag, før man er bevist om indholdet af lyrikken. Smagen bliver ofte baseret på, hvad der appellerer rent musikalsk til én, og derfor er det tåbeligt at dømme en lytter på baggrund af nogle enkelte dårlige budskaber. Så kan du jo også dømme alle, som hører fx dødsmetal, idet denne genre ikke ligefrem altid forkynder de mest fornuftige budskaber. Folk skal dømmes på deres handlinger, og ikke undskyldes med, at de har lyttet til noget musik, hvor lyrikken var tåbelig.

  Så lad os i stedet tage fat ved det rigtige problem med hensyn til homoseksualitet. Nemlig, at det danske samfund ikke er så liberalt og forstående, som vi giver udtryk for. Selvom homoseksualitet burde være fuldt ud accepteret i år 2009, så går der stadig en masse individer rundt og anser det for en synd – om de så lytter til hip hop, rock, eller har denne holdning baseret på en eller anden religion, så er de stadig ikke kommet langt nok i deres udvikling til at kunne forstå og acceptere individets frie valg så længe, at det ikke hverken fører andre nogen skade, eller prøver på at diktere andre sine holdninger/lyster/valg (og selvfølgelig agerer i henhold til loven).

 22. Af Steffen Nielsen

  -

  Jens Holm

  “Hvor mange muslimske soldater er der idag i kristne/muslimske/buddistiske lande. Det er vist 0.”

  Har muslimer erobret områder fra andre folk ?

  At der ikke er muslimer i kristne lande, skyldes det, at de er fredeligere ?

 23. Af john kaffka

  -

  Efter min opattelse er disse unge og deres familier offer for en danske elite som gennem mange år har fortalt disse familier at de er offer for rasimse fra den alm. danske befolkning, der er ikke nogen fra den danske elite som bor sammen med disse offer, det ville jo være rart når eliten fortæller hvordan
  vi alm. dansker er og opføre os over for indvandre som har været i Danmark i op til 30
  år kan de dansk ?,har de været på arbejdsmarket
  osv. Jeg vil påstå at vi betaler lige så meget
  bistand her hjemme som vi betaler til ulandene.
  Indvandre som ikke kommer til at bidrage til det danske samfund og så kalder den danske elite os for rasister.
  Vi har allesammen familiemedlemmer som ikke får den hjælp de har brug for, kommunerne
  foræller hele tiden at de ikke kan hjælp osv.
  Asger Åmund var en tur rundt og besøge diverse
  gettoer,han mente at vi skulle lade de som aldrig havde gjort andet end modtaget penge forsætte med det, hvorfor giver vi ikke tilbudet til den del af danskerne som nok aldrig kommer på arbejdsmarket, det vil sige er man indvandre så er man offer er man dansk
  så gider man ikke arbejde.

 24. Af Carl-Erik Pedersen.

  -

  Når man läser blokkene, i de forskellige aviser, drejer de fleste indläg, sig om indvandring, og bande konflikt.

  Det virker påfaldende, at siden Nazi-Tysklands besättelse af Danmark, 1940 til 1945, har der ikke väret, en befolknings gruppe, der har väret så hadet, af et flertal af Den Danske befolkning, som muslimerne er idag!

  Hvad er grunden er til dette had?

  Er det Danskerne der er helt forkert afbalanceret?

  Eller er der virkelig, noget alvorligt, uacceptabelt, med muslimsk kultur, opdragelse, menneskesyn, opförsel i det hele taget?

  For det er jo det, alle disse indläg, i bund og grund drejer sig om!

  Med venlig hilsen, Carl-Erik. Pedersen.

 25. Af Anja Jensen

  -

  @john kaffka

  Ja tænk engang, hvis ikke vi skulle bruge de kolonorme summer på at bekæmpe kriminalitet på integration, børnepenge, passiv forsørgelse, boligsikring mv Så kunne vores gamle som har slidt og slæbt et helt liv for at vi andre kunne have det godt, måske få et bad hver dag. Vi kunne også have haft et sygehus i verdensklasse, og mange andre goder som vi nu kun kan drømme om

 26. Af Anja Jensen

  -

  Carl-Erik Pedersen.

  hvordan syntes du selv lige det går ?

 27. Af Flora Danica Møller

  -

  Jens Holm skriver–at jøder skulle udryddes—det må da være en skrivefejl–og noget tyder på at Jens Holm kunne have godt af at læse faktuelle bøger om Mellemøstens historie.
  Og så hermed en lille taste-cadeau til Martin Petersen,Hans lundquist og Alf Frederiksen.

  og så forøvrigt Jens Holm–kommunisme,nazisme og
  islamisme er vel skåret over samme læst….

 28. Af Kathrine Lilleør

  -

  @Jacob Ettrup Petersen
  Point taken. Den unge mand i programmet forleden var ligesom du provokeret af, at en musikgenren, der egentlig står for bred tolerance, er ved at bevæge sig i en uheldig retning. Ret har han i alt fald i, at ordet “bøsse” er et negativt ord i hip-hop-regi.
  Men det bliver al hip-hop jo ikke homofobisk af, som du skriver. Og ja, homofobi findes nemlig rigtig mange steder i vores samfund, og heller ikke kun i visse muslimske miljøer.
  Nå. Men det var ikke meningen at udstille en hel musikkultur som homofobisk, og jeg beklager, at mit indlæg kan læses sådan.
  Lørdagshilsner fra Kathrine

 29. Af Carl-Erik Pedersen.

  -

  Anja Jensen.

  Jeg syntes ikke det går godt!

  Og jeg syntes ikke, vort samfund er gearet, til den enorme ökonomiske dränering af de offentlige kasser, som muslimske indvandre, udsätter de Danske skatteydere for!

  For öjeblikket bliver vi fattigere, og fattigere, med en acceleration, som aldrig er set tidligere!

  Så, at have muslimer i Danmark, bör ses som en luxus, vi desvärre ikke mere har råd til!

  Og derfor bliver vi nödt til, af ökonomiske årsager, at give afkald på denne ekstravagante udskejelse, som kulturberigelsen har givet os,
  og bede dem om, at rejse hjem, til deres respektive hjemlande!

  Med venlig hilsen, Carl-Erik. Pedersen.

 30. Af Steffen Nielsen

  -

  john kaffka

  Din første pointe er jeg enig med dig i, og den bakker også op af Mehmet Necef fra Syddansk Universitet:
  “Akademikere og journalister har i mange år fortalt indvandrerne, at danskerne er racister, og at indvandrerne er ofre. Det gør, at mange indvandrere er mentalt psykisk forberedt på at blive fornærmede. De finder enhver anledning til at eksplodere,” siger Mehmet Necef, som er lektor på Syddansk Universitet, til TV 2 News.

  “Det kan være rigtigt, at der findes racisme i Danmark. Men man må være klar over, at man skaber en psykisk parathed for, at indvandrere finder anledning til at eksplodere, når man konstant taler om det,” siger han

 31. Af Steffen Nielsen

  -

  Lilleør

  Ulrich Vogel mener ikke, at chikanen skyldes homofobi:

  – De beskyldninger er helt hen i vejret. Som præst er jeg et billede på en institution og en normalitet, som ikke er velkommen hos den gruppe unge. Desuden er mange andre blevet chikaneret, som ikke er homoseksuelle. Så det er ganske enkelt ikke årsagen, siger han.”

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/342545:Kirke—tro–Tingbjerg-praest–Man-er-overladt-til-sig-selv?rss

 32. Af Martin Rasmussen

  -

  Uanset om chikanen skyldes homofobi eller religion eller noget helt tredje, så er det stadig chikane.
  Og chikane er helt uacceptabelt – uanset samfund og kultur.

 33. Af Steffen Nielsen

  -

  Martin Rasmussen.

  Enig.Men jeg mener, Katrine Lilleør går forkert i byen med sin analyse.

  Længere nede uddyber han således: “Tilbage i marts 2009 blev en række bybusser mødt af stenkast fra unge i Tingbjerg. Det fik den konsekvens, at bus 2A, 15 og 82N kørte uden om en række busstoppesteder efter mørkets frembrud. Ulrich Vogel sendte læserbreve til den lokale avis, da han mente, at situationen satte bydelen endnu mere ud på et sidespor, når der ikke var normal busdrift som i den øvrige del af landet. Sagen kom i TV 2 Lorry, og Ulrich Vogels navn og ansigt blev offentligt kendt. Det blev i samme ombæring meddelt, at sognepræsten overvejede at flytte fra bydelen.

  – Det har gjort, at nogen har set mig. De har tænkt, at jeg virkede mørbanket, og at jeg bare lige skulle have en omgang mere. For jeg havde jo vovet at udtale mig, forklarer Ulrich Vogel.”

 34. Af Casper Jensen

  -

  Altså helt ærgeligt!, ligefrem begynde med at kalde det for religionskrig. Det er bare for meget det er jo at kaster benzin på bålet.

  Det er fuldstændigt uklogt a begynde på de noder, i denne bande konflikt, det gør tingene meget sværere at løse.

  Men det er rigtigt at mennesker fra mellemøsten er meget sværere at intrigere, men det vidste man jo ikke i 70érne og 80érne.

 35. Af Anja Jensen

  -

  @Casper Jensen
  “Men det er rigtigt at mennesker fra mellemøsten er meget sværere at intrigere, men det vidste man jo ikke i 70érne og 80érne.”

  I slutningen af tresserne og begyndelsen af halvfjerserne inviterede vi 3.000 tyrkere og pakistanere da vi manglede arbejdskraft.
  Nu har vi 300.000 muslimske indvandre og efterkommere.
  Uhyggeligt at tænke på hvad det kan vokse sig til de næste 20 år.
  Det ender i total kaos og borgerkrig!

 36. Af jens holm

  -

  Anja Jensen.

  Der findes god tal for, hvad de invandrede og deres efterkommer kan vokse til i antal fra U-lande.

  Deres fødselsrate er idag 2,1 mens øvrige danskere er steget en anelse til 1,9.

  Dertil kommer så familiesammenføring og kvatoflygtninge. Sidstnævnte giver i første generation 6-8 børn, men man er blevet bedre til at forklare både unødvendigheden.

  Man behøver ikke fantasere, hvis man har en LOMMEREGNER. Man behøver heller ikke at fremstille spøgelser for at få opfylde sine våde drømme. Man behøver heller ikke provokere folk til at være andre end de ønsker at være. Det er, hvad Du og andre gør.

  I givet fald der bliver tale om kaos og borgerkrig, så må Du indse, at skellet ikke går mellem muslimerne og resten.

  Den store fejltagelse går i virkeligheden på, at man forventer at en udlænding, måske fattig analfabeth i løbet af få år kan blive en fuldgod dansker. Man sætter forventningerne for højt.

  Man skal i generationer være tilfredse med 1/2. I næste generation 3/4 og i næste 7/8.

  Dernæst er der jo så dem som fx Anja Jensen som jo aldrig vil blive tilfredse alligevel. Hvorfor tage hensyn til den slags bremseklodser med eller uden asbest.

 37. Af Birgitte Magelund

  -

  Det er ’sjovt’ med al den homofobi – ude omkring i verden. Menneskets frie ret til at leve som man ønsker, er en menneskeret. Og det er en del af den vestlige kultur. Det må vi holde fast ved. Ja, det må vi stå ved.

 38. Af jens holm

  -

  Tydeligvis har Flora Danika Møller ikke læst hele mit indlæg.

  Jeg påpeger i Muhammed første tid som leder udtalte han som en anden her nævnte, at de jødiske skulle udryddes. Så det er korrekt information.

  Dernæst påpeger jeg så, at han på et senere tidpunkt har bedt om, man respekterer såvel jøder som kristne, som har lov til at beholde deres tro. Jeg uddyber ydermere ved modsat udsagn 1) at man kan konstatere, at millioner af jøder og kristne har levet og overlevet i de muslimsk dominerede lande, hvorfor udsagn 2 overvejende har været dominerende gennem tiderne.
  ———–

  Jeg er helt sikker på Du har forvekslet mig med en anden i dit skribleri.
  ———–

  En række medlemmer af det lille enhedslistens er i den grad ikke det, Du søger at pådutte dem. De går derimod ind for selvforvaltning og demokrati på græsrodsniveau. Forskellen til ´venstre er ret lille, men vital, idet de mener at have ansvar for de svage og ønsker at skabe plads for alle.

  Men Du har naturligvis ret i, at der i Islam, hos nazier og kommunister findes totalitære træk

  Men den slags kan jo også finde hos Vk0, hvor det er væltet ned med patenter på hvad folk skal tro og mene. Foruden fatwaer, pegefinde og love, så er det understreget af en befængt regn af dummebøder, kulturkanoner og kæphesten med at højere straffe kan løse alt.

  Meget af dette strider lodret mod bedre vidende.

  Så det er efter min mening den totalitære del som hun synes er attraktiv. Havde de konservative bare en smule anden holdning til Islam eller rettere kristendom, så var hun født medlem af dette parti.

 39. Af Anja Jensen

  -

  jens holm

  Pr. 1. januar 2009 var der i alt 526.036 indvandrere og efterkommere i Danmark, svarende til 9,5 pct. af den samlede befolkning. Den samlede befolkning udgjorde i alt 5.511.094. 5.511.451

  Heraf udgjorde indvandrere 401.771 og 124.265 efterkommere.

  Hvor mange tosprogede børn er der i folkeskolen?
  I skoleåret 2007/2008 er der 69.093 tosprogede elever i folkeskolens 0.-10. klasse ud af i alt 691.017 elever. Det betyder, at 10 pct. af samtlige elever i folkeskolen er tosprogede.

  http://www.nyidanmark.dk/da-dk/spoergsmaal_og_svar/indvandrere_og_efterkommere/

  Svæv du bare videre på din lyserøde sky

 40. Af Torben Larsen

  -

  Nogen spørger om det så også er muslimernes skyyld når bøsser overfaldes i Letland.

  Nej det er det ikke. Istedet for at sige de er kristne, kan man jo sige sandheden. De er styret af en religion der gør dem primitive. Ligesom de fleste muslimer.

  Omskrevet betyder det af verden var et bedre sted uden religion, og når vi lukker mange ind. Som styres af en primitiv religion. (og kultur ja) Så får vi de problemer vi har idag.

 41. Af Jannik Thorsen

  -

  @Carl-Erik Pedersen

  “Og derfor bliver vi nödt til, af ökonomiske årsager, at give afkald på denne ekstravagante udskejelse, som kulturberigelsen har givet os,
  og bede dem om, at rejse hjem, til deres respektive hjemlande!”

  Hørt!

  Rart med fornuftens klare stemme, i en tid hvor man forsøger at feje problemet ind under gulvtæppet.

  Et totalt stop for muslimsk indvandring ville være en utrolig fornuftig start.
  En gradvis iværksættælse af repatrieringsprogrammer for de allermest integrations uvillige, ville være en glimrende fortsættelse.

  Hvis nuværende kurs fortsætter i alt for mange år fremover, risikerer danskerne at blive en minoritet. Og ikke mindst, en betydeligt mindre velhavende befolkning.

  Danskerne må for alvor begynde at tænke på deres egne etniske interesser.
  Vi skulle ju nødig risikere at muslimerne erobrer vores byer. Ligesom fx. Malmø som pt. er 1/3 muslimsk.

 42. Af Morten Jespersen

  -

  Nyrup sagde at DF ville blive stuerene. Han havde ret. Det sørgelige er bare, at flere og flere danskere er begyndt at tisse på gulvtæpperne.

  Hvor det dog en hadefuld tone i denne debat. Hvis I virkelig mente, at vi var igang med en religionskrig, hvad så med at optræde lidt kristent? Kristendommen gjorde op med øje for øje politiken. I de sidste 2000 har kodeordet været NÆSTEKÆRLIGHED!!!! Men i bund og grund er I jo fløjtende ligeglade med jeres egen religion. I har bare travlt med at være bange for de andres. Når nogle utilpassede unge går langt over stregen, som det er sket i Tingbjerg skal der naturligvis reageres. Men så snart I noterer jer voldsmændenes hudfarve, sætter I straks automatpiloten til, og mængder af vanvittige konspirationsteorier ryger afsted fra tasterne.

  En krig kræver som regel to parter. I er slet ikke kristne nok til at repræsentere den ene part i en religionskrig. Voldsmændene i Tingbjerg er garanteret heller ikke muslimske nok til at stå på den anden side. Det bliver altså en ynkelig krig.

 43. Af jens holm

  -

  Jannik Thorsen.

  Der er simpelthen ikke statistisk belæg for din fråde om munden.

  Der sker også det, at dele at stadigt flere er veluddannede og derfor kommer tætter på landsgennemsnittet for bolig- og erhvervsvalg.

  Du kunne vist godt selv trænge til en gang repatriering trods Du er født med guld i rumpen.

  Muslimerne erobrer ikke Vore byer. De bor bare i den dårligste boligmasse, hvor Du sikkert ellers mest brokker dig over de røde har magten.

  Så klap lige gedebukken. De store byer har altid være smeltedigler, hvorfra der kommer vindere mens mange også går til grunde.

  Reellt er Du vel bare bange for, at de nu viser, de er rigeligt på omgangshøjde med resten, når de får de samme muligheder.

  Det viser også noget andet vigtigt, nemlig at religion kun er en del, sommetider en meget lille del af de fleste muslimers liv – akkurat som de Krestne filistres Danmark, når man undtager kampen ved Wiens porte for 400 år siden FIREHUNDREDE ÅR SIDEN eller vandrer forhåbeningsfuldt rundt ved sydgrænsen med hageremmen spændt for at vise sin nyttighed.

  Så er man syg. Syg akkurat som andre fanatikere, hvor man bygger sine fordomme på selvopfundne arketyper fra ens eget dybeste mørke.

  Faktum er, at disse mennesker alt overvejende har lovhjemmel til at være her.

 44. Af Martin Petersen

  -

  Vi ser nu resultatet af venstrefløjens uansvarlige og katastrofale indvandrerpolitik. De muslimske rascister vil ikke tillade os at bruge vores ytringsfrihed til at kritisere den totalitære og kvindenedgørende ideologi Islam! Sverige er ved at gå op i limningen p.g.a. deres katastrofale indvandrerpolitik og i Sverige må man ikke engang kritisere en idologi som islam som på mange måder minder om nazismen. Men svenskerne var jo også nogle kujoner under 2. verdenskrig! Herhjemme er det jo som sædvanlig den lille flok af tabere og samfundsnassere på den yderste venstrefløj som associerer sig med en totalitær ideologi!

 45. Af jens holm

  -

  Anja Jensen.

  Man må da håbe Du er mindre overfladisk i din øvrige tilværelse.

  1) 1/3 af indvandrerne og efterkommere, Du nævner, er med garanti ikke muslimer.

  2) Det fremgår også, at først i 2050 når man 9,6% af indvandrere fra ikke vestlige lande jævnfør prognose. En mindre del af dem er end ikke muslimer.

  Fremskrev man biler på samme måde, så skulle vi leje parkeringspladser i udlandet og havde vindmøller i alle rundkørsler.

  Det er klart, at det muslimske børnetal i skolerne er steget kraftigt, fordi man i I`ste generation har fået de mange børn; men derefter vil det kun være en smule over det olddanske.

  Jeg har ALDRIG plæderet for hæmningsløs indvandring. Jeg har igennem mange år bedt om, man om muligt kun fik de, som har vist, de er til noget dvs med et lavmål af skolegang og helst også en uddannelse – måske lav, men en uddannelse.

  Men det rager mig altså en papand om de er muslimer eller ej. Mit ønske er/var, man kunne øge den gennemsnitlige intelligenskvotient, for vi har stadigt mindre brug for ufaglærte.

  Måske kunne Du inspirere til en bog om fanden og biblen. Det er vel så også dig, der hævdede, at 35 millioner polakker ville bosætte sig her. Det er endnu ikke sket. Jeg gik i skole med nogle fra en sådan indvandrerfamilie fra Polen/Galizien, såkaldte roepolakker. De blev også mobbet og chikaneret af nogle, som havde akkurat samme holdninger, som dig. Man lavede også groft diskriminerende særlove den gang og snød og bedragede med løn og arbejdsvilkår.

  Tumber i alle lande forener eder. Også i denne måned måtte list 0 kæmpe for at holde nazierne ude af deres parti; men på den anden side, så er deres vigtigste symbol jo også et kors.

  Poul Schlütter er vel så også tysker og potentielt farlig i dit univers, især hvis han ikke spiser soflæsk om fredagen.

 46. Af Christian toffini

  -

  Til: Kathrine Lilleør.

  Uanset hvordan du vender & drejer det, er det et
  absolut faktum, at langt størstepaten af lortet
  som sker fra muslimernes hånd, er vendt imod
  landets oprindelige, ikke-mulimske borgere.

  Ovennævnte gælder praktisk talt alle vestens
  lande, hvorved du kan gi´ det en hvilken som
  helst headline, uden det rykker ved fakta.

  Da fællesnævneren for disse musl., netop er at
  de er så, og de angrebet ikke er, jamen så skal
  man bare langt ud i decimalerne, for at kunne
  fremtrylle et alternativt forklarings setup.

 47. Af Christian toffini

  -

  Til: Morten Jespersen.

  Hvad er det for en hadefuld tone du taler om ?.

  Mener du med tonen, – det som siges er løgn,
  el. er overdrevet målt med fordelingen af de
  begåede misgerninger, og Danskerne er langt
  værre, el. samme.. ?. Hvad er du mener ven ?.

  Du nævner, så snart Danskerne opdager det er en
  sort som har begået X lort (mine ord), reagere
  man ekstra voldsomt. Det samme igen – Vil det
  sige, du mener Danskerne er værre, el. samme,
  men kun har fokus på lort begået af en sort ?.

  Du taler om at vende den anden kind til.. Jamen
  hallelujah, samfundet har jo ikke bestilt andet
  igennem de seneste 30 år, imens man har takket
  ved at smadre kinden synder og sammen.

  Må ærlig talt indrømme, at jeg troede din slags
  uddøde ved udgangen af 80érne, for du er slem.

 48. Af martin andersen

  -

  Hmm vi som samfund ikke forlade os på, at lade en debat, der føres lige så overfladisk, som de underholdningsprogrammer, der mener at kunne give os én feel-good følelse i løbet af en halv time. Jeg har dyb respekt og medlidenhed for den homoseksuelle præst i en og samme følelse. Han skal have lov at prædike med fred i sindet, og i en tillid til sine nære omgivelser. Når det er sagt, tror jeg reaktionerne fra hip-hip -hop knægtene der, er en konsekvens af ufattelig dårlig integration. Vi er ved at have etableret nogle “lave kast” i samfundet. De nye socialegrupper 5 er tabermænd – mænd uden uddannelse og familieliv, og så indvandrene som må erhverve sig med kriminalitet og lavtlønnede jobs. Vi har formået at skabe en kultur, hvor det grundlæggende er at være fælles om at holde andre ude. øv øv

 49. Af Vagn Bækdahl

  -

  “Og så var han jo selv uden om det, kunne man forstå.”
  Det meningsløse udtryk “uden om det” synes at brede sig i debatten på Berlingske Tidende. Også Søren Pind bruger det.
  Mon ikke præsten vil lægge det i graven? Ellers er hun selv ude om det!

 50. Af Henrik Eibye

  -

  Hvor er venstrefløjen denne søndag formiddag, hvor borgerlige politikere markerer deres støtte til den fordrevne præst og modstand mod det bandeuvæsen, der gør Tingbjerg til et sted, de færreste har lyst til at flytte til?
  Hvor er venstrefløjen, når det handler om at markere, at den kulturarv som folkekirken repræsenterer i hele Danmark, ikke blot kan fordrives fra bestemte områder – uanset om begrundelsen er præstens seksuelle orientering, tro, eller om det er unge utilpassede, der kun har til hensigt at ødelægge egen og andres fremtid?

  Hvor er venstrefløjen, når der skal siges til de måske 20-30 unge, der ødelægger Tingbjerg, at de selv har et ansvar for egen tilværelse, at de skal passe deres skole, få sig en uddannelse, benytte sig af vældet af fritidstilbud – ingen grund til at “kede sig” – i stedet for at brænde Tingbjerg skole, ungdomsklubben og folks biler af?

  I håb om, at københavnerne husker dette 17.nov!

Kommentarer er lukket.