Religionskrig eller bandekrig tilsat hip-hop

Af Kathrine Lilleør 191

Homofobi er grunden til, at Tingbjergpræsten blev fordrevet fra sin bolig. Nogle af de unge drenge råbte skældsord efter den homoseksuelle præst. Siden chikanerede de ham, så han måtte flytte og søge orlov. Kombinationen af formodede tilråb, nej, mere konkret, bare det faktum, at præsten er homoseksuel og altså kristen præst lagt i forlængelse af, at de fleste bandedrenge i Tingbjerg har muslimsk baggrund, har fået DF’ere til at kalde Tingbjerg-uroen for ”religionskrig” i stedet for ”bandekrig”.

Det er en radikalisering fra DF’s side. ”Religionskrig” er så meget værre end bandekrig, for religionskrige er notorisk uløselige. Nuvel, hvis der virkelig er tale om religion mod religion, muslim mod kristen i Tingbjerg, så må man vel sige det lige ud. Men, hvad hvis det faktisk er forkert? En overdrivelse, der i sig selv opfordrer til hade-tale. Ikke bare mod kriminelle bandemedlemmer, men nu også mod muslimer, sådan i al almindelighed.

Man kan selvfølgelig ikke udelukke, at der et par af drengene, der under deres bandekasketter også mener, at de er hellige krigere. Men jeg tror det ikke. De ligner nogle, der er tættere på hip-hop-miljøet end på moskeerne.

Hvordan er det nemlig lige, at det forholder sig med hip-hopperne og de homoseksuelle? Ja, for bare et par dage siden, havde jeg ikke fundet på at spørge sådan. Det er, synes jeg, et miskrediterende spørgsmål. En grovhed at forestille sig, at man kan have noget imod homoseksuelle. Men så gik jeg forbi et af mine teenageres tv og bemærkede, at ”Dagens mand” på TV2 forleden var en mand, der gerne ville date en anden mand. Dagens mand hed Martin Jakobsen, og han gik glad ud af studiet hånd i hånd med en køn ung mand i en smart sort lårkort kjole. Så langt så udmærket.

I dag læser jeg imidlertid i en avis, at Martin Jakobsen aldeles ikke er homoseksuel. Han lod bare som om i protest mod homofobien i hip-hop-miljøet. Martin Jakobsen er selv hip-hop-sanger, og han blev provokeret af, at han har skulle høre på, at man er færdig i hip-hop-miljøet, hvis man springer ud som bøsse. Jakobsen forklarer, at ordet ”bøsse” er et skældsord i hip-hop-kulturen, og det ville han gøre op med, derfor det lidt mærkelige tv-stunt.

Her forlader vi skyndsomst TV2’s overfladiske date-program, og skal bare nøjes med at konstatere, at den musikkultur, der ligger tættest på bandedrengene er netop hip-hop-genren, og den er altså ofte homofobisk. Om det så er fordi, at det er drenge med muslimsk homofobisk baggrund, der præger hip-hop-sangene, skal jeg ikke gøre mig klog på. Jeg skal bare nøjes med at konstatere, at der trods alt er forskel på at være i krig med drengebander med en særlig musikkultur eller en hel religion.

For en uges tid siden blev en ung særdeles lyshåret mand interviewet på gaden i Tingbjerg. Han brød sig ikke om præsten. Der var også noget med, at præsten var homoseksuel, sagde den karseklippede. Og så var han jo selv uden om det, kunne man forstå. Den unge mand lignede ikke en med muslimske rødder. Han lignede en lidt for bleg 18. generationsdansker, der kunne have godt af at fylde sine ører med andet end hip-hop.

191 kommentarer RSS

 1. Af Dorte Sørensen

  -

  Hvorfor møder Løkke Rasmussen dog op i Tingbjerg og hvorfor giver integrationsministeren, justitsministeren og nu også indenrigsministeren Københavns kommune skylden for denne ulykkelige sag i Tingbjerg
  Er regeringen og DF ikke mere ude på at skabe splid og ballade end at få løst problemerne med disse unge mennesker, der ser sig selv mere og mere kørt ud på et sidespor i samfundet. Var det ikke bedre at samle kræfterne for at få denne gruppe kørt ind på hovedsporet så de kan få en uddannelse og føle sig velkomne i det danske samfund.

 2. Af Benny Madsen

  -

  Bah de unge Islamer tror de har ret til at gøre hvad fanden det passer dem. Og så er der jo det ved det at Islam = homofobi. Kom lige over på ungernes skole og hør hvad de unge muslimer har at sige om homoseksuelle, kvinder og andre mennesker især om folk der er lidt anderledes. De mener også at de har ret til at stjæle fra andre og ødelægge området.

  Det er religionskrig og racisme for fuld fuld udblæsning, men de nyttige idioter synes det er i orden fordi det er muslimer, havde det Johnny fra Greve der havde generet nogen, så var der andre boller på suppen.

  Men hip-hop kulturen er jo sprunget ud af det krimninelle miljø i USA, hvordan fanden muslimer i deres hovedet kan forene Islam og Hip-Hop er beyond me.

 3. Af john petersen

  -

  Dorte Sørensen du forstår ikke hvorfor Lars Løkke mødte op i Tingbjerg, men hvorfor kommenterer du det så, at udstille sig selv som uvidende er ikke prangende Dorte.

  Og igen Dorte for at vende tilbage til det mindre kloge, jo, det er København’s Kommune der har ansvaret for Tingbjerg og resten af Kommunen, om du så kan lide det eller ej.

 4. Af Carl-Erik Pedersen.

  -

  Dorte Sörensen.

  Jeg syntes der er ofret flere penge, end det er anstændig over for skatteborgerne, på det udskud vi har fået til landet!

  Derimod syntes jeg at der skal ofres mere energi på, at hjemsende dem der kan hjemsendes, og også bruge energi på at isolere resten, på öde steder, hvor de ikke kan genere samfundet!

  Med venlig hilsen, Carl-Erik. Pedersen.

 5. Af Dorte Sørensen

  -

  Det er lidt ”sjovt” med al den kritik og beskyldninger mod Venstrefløjen – hvem det så er – og beskyldninger om nyttige idioter.
  Jeg må indrømme jeg har svært ved at se hvem ,der lader sig bruge mest af hvem.
  Fx udråber Søren Krarup balladen i Tingbjerg for en religionskrig og store dele i Venstre bakker denne forunderlige påstand op .

  PS: Hørte i går i DR2s Deadline, at Søren Karups datter Katrine Winkel Holm (KWH) sige at den danske folkekirke skulle ikke følge Sverige og give homoseksuelle par ret til at blive gift i en kirk. Det begrunede KWH med at der står i Biblen at et ægtepar er et forhold mellem en mand og en kvinde og derfor bør den danske folkekirke ikke følge Sverige. Jamen dog er det ikke denne tekst trohed som DF og andre ellers kritiserer muslimer for at praksiserer. Nu forstår jeg ingen ting.

 6. Af Steffen Nielsen

  -

  Kommer lige fra Tingbjerg Kirke. Der var en del politikere til stede, mest fra regeringsblokken. Jeg hørte, at Manu Sareen var der, Jacob Holdt (jeg var et stort spørgsmålstegn) sammen med vist nok Yildiz Akdogan. Ellers lagde jeg ikke mærke til personer fra oppositionen. Hvorfor var de der stort set ikke ?

  Da vi tre, fire personer ventede på bussen ind til byen, kom en ældre arabisktalende mand hen til os for at spørge, hvad der skete. En af os forklarede, at vi havde været i kirken i dag. Så brugte han et udtryk, som for mig lød som noget iretning af “cirk”. Den arabiskkyndige af os spurgte, hvad det betød på dansk. Det undveg han, og jeg i min uskyldighed troede, at han sagde noget i retning af “church” på grund af kraftig accent. Det viste sig, at ordet betød “vantro”. Det er ikke mærkelig, hvis de unge udvikler had mod al dansk, hvis den ældre mand på nogen måde er repræsentativ for en mere generel holdning.

 7. Af Dorte Sørensen

  -

  Steffen Nielsen
  Det var da hyggeligt at høre at du havde en fredelig tur i kirke. Håber at du fik noget ud af dagens tekst.
  Med de 3 navngivne, som du kalder Venstrefløjen, kan jeg fortælle dig, at de også bruget deres tid til at vise sympati for de afviste irakere i Brorson kirken – hvor var højrefløjen henne den aften hvor det danske politi havde uddelt knippelsuppe om natten over fredelig siddende demonstranter.
  Skal vi ikke holde op med at hetze og udråbe religionskrig og i stedet samle kræfterne så vi kan få et dansk samfund hvor alle kan gå og leve i fred.

 8. Af Jannik Thorsen

  -

  “Men hip-hop kulturen er jo sprunget ud af det krimninelle miljø i USA, hvordan fanden muslimer i deres hovedet kan forene Islam og Hip-Hop er beyond me.”

  Gangstarap dyrker både macho og offerkulturen, hvor den hvide mand udråbes til den store satan. Det passer perfekt ind i muslimernes verdensbillede, sammen med marxistisk offermentalitet.
  Deres voldelige overgreb mod hvide danskere, kan derfor legitimeres på tre fronter.
  Først og fremmest er danskere vantro svineædere som skal erobres med sværdet. Dernæst er muslimer udsat for racisme og socialmarginalisering, hvilket de bekræftes i, når de læser gangstarap tekster, og hører den venstreorienterede socialarbejder forklare at de er social marginaliserede af det danske samfund.

  Denne ideologiske cocktail er selvfølgelig sprængfarlig.
  Islam er dog i denne sammenhæng, den stærkeste og mest idoologisk rodfæstede faktor i ligningen.

 9. Af Kristian Andersen

  -

  Gudfader hvor er jeg træt af racismen i Danmark. Levebrødspolitikere der spiller på danskernes indre svinehund for at blive siddende på deres beskidte taburet. Præster der er langt fra åbensindede og istedet gør alt for at prædike imod invandrere og anden religion end deres egen fordømmende religion. Danskere der er så fanget af deres had til muslimer at de ikke vil se hvor langt ude de er. Medier som kalkuleret og udspekuleret tænker i danskernes laveste fællesnævner.

  Danmark er et skridt fra at være en Banastat og hvis vi tillader at DF får mere indflydelse vil Demokrati, retssikkerhed osv. være Historie i dette land!

 10. Af Anja Jensen

  -

  jens holm
  25. oktober 2009 kl. 06:06

  sådan kan man jo også vælge at stikke hoved i sandet. og lulle videre på sin lille lyserøde sky

 11. Af Anja Jensen

  -

  ps
  jens holm
  25. oktober 2009 kl. 06:06
  de 10% tosprogede elever i folkeskolen, er det svenskerne !

 12. Af Steffen Nielsen

  -

  Kristian Andersen

  Som sædvanlig ikke noget, der ligner argumentation.

 13. Af Anja Jensen

  -

  Kristian Andersen

  25. oktober 2009 kl. 14:21
  Gudfader hvor er jeg træt af racismen i Danmark.

  Så flyt!!!!

 14. Af Jannik Thorsen

  -

  @Kristian Andersen

  Indvandrerproblemer er ikke skabt af DF eller medierne. Førstnævnte har primært påpeget de store problemer forbundne med multikulturalisme og islam. Mens sidstnævnte i lang tid, indtil for nylig, har glimret ved deres evne til at feje problemerne under gulvtæppet.

  Virkeligheden er altså ikke skabt af medierne eller blot ved den måde vi omtaler forholdene i samfundet på.

  Konkrete politiske beslutninger og en lang række kulturelle, sociale og økonomiske forhold er det som betinger den nuværende udvikling.

 15. Af Kristian Andersen

  -

  Vores nærmeste allierede og dem vi (Løkke & Co) brøster os af at være ligesindede med rent ideologisk, det såkaldte Demokratiske frihedselskende USA, er et af Verdens mest homofobiske lande. Hvis ikke mere så lige så meget som de Muslimske lande højreekstremisterne i disse debatter dagligt udspyr galde om. I USA er det forbudt at gøre tjeneste i Militæret hvis man er Homoseksuel (Så det skjuler man at man er). Der er mange stater hvor det er forbudt at blive gift hvis man er Homoseksuel og hatecrimes imod Homoseksuelle blomstrer i “Frihedens” land uden at Myndighederne blander sig ret meget.

  Hvor er jeres harme og protester over dette homofobiske land?

  Er det ikke dobbeltmoralsk, at råbe op om hvor “slemme” danske muslimer er og hvor Homofobiske de er (Uden dokumentation) samtidig med, at vi ligger på knæ (uden at erklære sig uenige) for et af de mest homofobiske lande i Verden – nemlig USA?

 16. Af Kristian Andersen

  -

  # Anja Jensen
  25. oktober 2009 kl. 14:27

  Kristian Andersen

  25. oktober 2009 kl. 14:21
  Gudfader hvor er jeg træt af racismen i Danmark.

  Så flyt!!!!

  Ja det er åbenbart dit eneste argument. Både overfor dem som ikke deler dine DF synspunkter og alle danskere af anden etnisk herkomst som du så blindt hader. Desværre lille Anja. Jeg flytter ikke. Jeg bliver og bekæmper folk som dig med Demokratiske midler!

 17. Af Kristian Andersen

  -

  # Jannik Thorsen
  25. oktober 2009 kl. 14:36

  @Kristian Andersen

  Indvandrerproblemer er ikke skabt af DF eller medierne. Førstnævnte har primært påpeget de store problemer forbundne med multikulturalisme og islam. Mens sidstnævnte i lang tid, indtil for nylig, har glimret ved deres evne til at feje problemerne under gulvtæppet.

  Virkeligheden er altså ikke skabt af medierne eller blot ved den måde vi omtaler forholdene i samfundet på.

  Konkrete politiske beslutninger og en lang række kulturelle, sociale og økonomiske forhold er det som betinger den nuværende udvikling.

  Nej det er jo altid invandrernes skyld det hele. tsk. tsk. ysk.

 18. Af Kristian Andersen

  -

  # Steffen Nielsen
  25. oktober 2009 kl. 14:26

  Kristian Andersen

  Som sædvanlig ikke noget, der ligner argumentation.


  Ja man må jo sige, at i modsætning til mit indlæg er dit indlæg fuldt af argumentation ;)

 19. Af Steffen Nielsen

  -

  Kristian Andersen
  “Gudfader hvor er jeg træt af racismen i Danmark.”

  Enig. Jeg er også træt af, at vi kaldes “vantro”, og at danske piger kaldes “ludere”.

 20. Af Kristian Andersen

  -

  @ Steffen

  Køb dig en hjerne!

 21. Af Casper Jensen

  -

  Grunden til at Danskerne tager denne debat så nært er, at vi elsker vores land meget højt. Min Farmor og Farfar, Mormor og Morfar samt mine tip-forfædre arbejdede deres røv i laser, der hed det ikke 8 timers arbejde 8 timers hvile og 8 timers søvn.
  Vi skal passe på vores land, der er ingen andre der gør det.
  Jeg stemmer på socialdemokratiet, og er stolt af det.

  I stedet for at tage indvandre til landet, skal danskerne føde lidt flere børn.
  Jeg håber virkelig på at vi får nogle flere børn, så vi får et stærkt Danmark i fremtiden:).

  Men selvfølig, skal vi tage indvandre til Danmark men ikke på bekostning af Danmark.
  Vi skal stadigvæk vise Næstkærlighed og hjælpe mennesker….Give en god ulandsbistand og lignende.

  Bare fordi vi er et rigt land kan vi ikke hjælpe hele verden..verden skal selv gøre noget.
  Tag f.eks Iran….Så vælt dog det præste styre, det kan befolkningen sagtens gøre. Ligesom bønderne gjorde oprør i Danmark, i gamle tid.

 22. Af Casper Jensen

  -

  Gid for pokker, vi kunne bekymre os, for de unge mennesker der ikke har en uddannelse,de mange unge mennesker der har det svært i Danmark, dem er der mange af.

  Der er stadigvæk mange unge mennesker, der har brug for hjælp!

  Gid for pokker, vi kunne få gang i den alternative energi, og skaffe arbejdspladser.

  Gid for pokker, vi kunne få et miljø rigtigt landbrug.

  Gid for pokker, vi kunne begynde at bekymre os om vores grundvand, så det ikke bliver forurenet i fremtiden.

  Gid for pokker, vi kunne få verdens bedste sundhedssystem, vi har dygtige mennesker til det.

 23. Af Steffen Nielsen

  -

  Kristian Andersen

  “Køb dig en hjerne!”

  Hvis det er din, der er til salg, må jeg takke nej.

 24. Af Dorte Sørensen

  -

  Enig Casper Jensen. Lad os dog samle kræfterne om dine nævnt opgaver i stedet for at bruge vor tid på politiker stunt med kirke besøg ol.

  I mine øjne virker det direkte pinligt, at Løkke Rasmussen bruger skatteydernes penge med politi ekskorte osv. bare for at demonstrer. Det virker helt til grin, når hans regering i næste uge vil komme med et lovforslag der vil gøre faglige blokadevagter kriminelle og gøre livet surt for almindelige fredelige demonstranter at ture deltage i en demonstration i fremtiden.

 25. Af jens holm

  -

  Anja Jensen.

  Jeg HAR JO SKREVET DET. I første generation er der født rigtigt mange børn. Deres børn så i skole nu.

  Men derefter vil det kun stige marginelt, fordi disse børn kun vil få 2,1 børn.

  Derfor vil opgaven og problemerne ikke blive større, tværtimod er stadigt flere mere danskere og forstår altså mere af betingelserne.

  Derfor har vi et periodisk problem. Det griber Vk0 så ikke fat om med ekstra hjælp til skolerne.

  Man profilerer sig i stedet med ny toiletter og madpakker. Det er sku da elefantens flugt under plankeværket.

  Jeg har aldrig skrevet, at problemerne i folkeskolerne ikke er der, og det fx er svenskerne, som forårsager dem. Jeg har derimod skrevet, at til store problemer, så er der også brug for et tilstrækkeligt antal ressourser. Dette omfatter naturligvis alle typer for ekstra hjælp til alle. Lovene siger faktisk også, man skal give hjælp efter behov uanset handicappets art uanset og det er socialot, psykisk, fysiskt eller hvad.

  Det sker ikke.

  Man ser jo det modsatte, også hvor der ikke er indvandrerbørn eller deres børn og børnebørn.

  Dernæst er der jo også mangel på en række ting i overbygningerne fra Folkeskolen. Der mangler praktikpladser. Der mangler ungdomsboliger tæt på uddannelse.

  Dagens txtTV skriver noget om pendling for uddannelsessøgende. Man kan ligefrem se det i tilgangen allerede lige efter Folkeskolen, hvor tilgangen fra landskolerne er lavere, nærmest som om, man i visse egene er dummere.

  Det skal være let, ikke luxus, at tage sig en uddannelse, så man kan blive en god og nyttig skatteborger. Det handler om en investering. Man skal have hjælp efter behov.

  Jeg var en del arbejdsløs for ca 5 år siden. Her gik jeg så på kurser på både teknisk skole og handelsskole. De var der, de unge mennesker fra indvandrermiljøet – mange af dem. De unge kvinder/piger/tøser holdt sig en del for sig selv; men de var der.

  Så store dele af indvadrermiljøet har altså fattet en hel del.

  Så efter min mening, så taler vi om resten. Det er udvalgte grupper fra det miljø, der er meget kriminelle. Ofte har de elendige sociale baggrunde, som ikke har et klap med relion at gøre.

  Hvis man leger at 5% af oldanskerne er egentlig kriminelle og 10 % af indvandrernes er, så er 95% af olddanskerne og 90% af indvandrernes det altså IKKE. Sådan er det.

  Sådan tyder statistikken også på. De rigtigt grove forbrydelser er steget dramatisk, mens resten er næsten den samme.

  Så det gælder om aktivt at anvise disse børn og deres forældre andre og bedre veje, før det går så rivende galt. Det mener jeg Vk0 i den grad har forsømt; men det er jo også nemmere at måle, når folk er til at putte i spjældet. Det er jo også en slags skole.

 26. Af jens holm

  -

  Det er jo ikke kun i visse indvandrekredse, hvor der er inflation i retorikken. Det er jo Df som har indført, man skal kunne sige hvadsomhelst uden konsekvenser.

  Ytringsfrihed = At have ret og pligt til at hælde lort ud af begge ender.

  Man forventer endda tak. Prøv det foran en bodega.

 27. Af Steffen Nielsen

  -

  Jeg vender lige tilbage til min oplevelse ved Tingbjerg Kirke, hvor en ældre arabisk mand dvs ikke en ung lømmel brugte ordet “shirk” og ikke “cirk”, som jeg hørte det.

  For nogle år siden kendte jeg ikke ordene sharia, tayquia, jizya, kuffar, dhimmi, haram, halal, ummah, mm.. I dag har jeg så fået udvidet mit ordforråd med yderligere et: shirk.

  “Shirk” betegner flerguderi, som som i følge islamisk ret er en dødssynd. Disse mennesker skal brænde op helvede.

  “Al mushrikun” er de, der dyrker shirk. De er værre end jøder og kristne og islams vigtigste modstandere. I følge islamisk ret begår al mushrikun en dødssynd og har ingen rettigheder.

  At manden brugte begrebet “shirk”, må vel skyldes treenighedslæren, for ellers var kristendommen vel at betragte som en monoteistisk religion. Men da vi åbenbart dyrker shirk, er vi ikke engang berettiget til at være dhimmier.

 28. Af Jannik Thorsen

  -

  @jens holm

  “Men derefter vil det kun stige marginelt, fordi disse børn kun vil få 2,1 børn.”

  Ikke helt rigtigt. Indvandrere er ikke en uniform masse.
  De mest kriminelle grupper fx. palæstinensere og somaliare har en væsentlig højere fertilitet end de 2,1. Nærmere mellem 4 og 5.

  Så vi er ude i et eskalerende problem, selvom tyrkere og et par andre muslimske grupper har faldende fertilitet, og ligger et sted mellem 2-2,5.

  Mange unge muslimske kvinder vælger pt. at videreuddanne sig. På overfladen er dette jo meget betryggende.
  Vi mangler dog at se om de derfor er ude i en række udskydelser af børnefødsler, når nu endt uddannelse er færdig, eller om de vitterligt vælger at få færre børn. Fertiliteten vil sikkert falde noget, pga. at de starter senere med at få børn. Omvendt kan effekten være overvurderet, eftersom vi ikke ved om den aldersspecifikke fertilitet har ændret sig.

  Hvad du ikke tager højde for, er ligeledes immigration af muslimer til DK. Som under alle omstændigheder vil få det absolutte antal af muslimer til at stige.
  Lige meget om det er stramninger i en lang række regler, så er det jo kun vækstraten der kan herske tvivl om.

  Det kriminelle rekruteringsgrundlag vil derfor stige i en række år fremover, det vil muligvis stabilisere sig i fremtiden, men der er ikke noget der tyder på dette når man tager alle effekter i betragtning

 29. Af Jannik Thorsen

  -

  @Casper Jensen

  “Grunden til at Danskerne tager denne debat så nært er, at vi elsker vores land meget højt. Min Farmor og Farfar, Mormor og Morfar samt mine tip-forfædre arbejdede deres røv i laser, der hed det ikke 8 timers arbejde 8 timers hvile og 8 timers søvn.
  Vi skal passe på vores land, der er ingen andre der gør det.”

  Jeg er helt og aldeles enig.
  Desværre er vores land blevet misforvaltet i en lang årrække under et multikulturelt og internationalistisk regime. Koblet sammen med en eskalerende socialstat som er helt ude af kontrol.
  Nu når specielt de multikulturelle tømmermænd er ved at melde sig, bliver fronterne trukket skarpere op.

  Befolkningen må snart til at forstå, at en lang række befolkninger fra fremmede kulturer ikke deler vores værdisæt, og ikke ønsker at adoptere dem. De er i DK primært af økonomiske årsager, og hvis de bliver tilpas mange, har de ikke noget problem med at ændre landet i den retning som minder om deres hjemlands kultur.

  Vi går desværre en mørk og konfliktfyldt periode i møde i de næste mange år.

 30. Af V Pedersen

  -

  Lars Løkke opfordrer idag borgerne til at tage medansvar i.f.m bekæmpelse af hærværk, vold og anden kriminalitet.

  Det kan vi f.eks gøre ved at gribe aktivt ind, når det ikke udsætter os selv for fare eller som minimum forsøge at optræde som gode vidner, også når synderen findes indenfor familie-vennekredsen.
  Men så skal samfundet dælme også yde borgerne en efterfølgende effektiv beskyttelse, hvis det er nødvendigt.
  Og hvorfor skal hærværksmænd/kriminelle egentlig have adgang til oplysninger om vidners navn og adresse?
  Mon ikke en mere udbredt mulighed for afhøring af vidner uden tilstedeværelse af den anklagede og tilhørere ville få flere til at vidne? Den anklagede skal selvfølgelig have adgang til en udskrift af vidneafhøringen i anonymiseret form a.h.t retssikkerheden for den anklagede!

  Og lad os så iøvrigt møde de unges krav og anklager mod samfundet med modspørgsmålet “hvad har du SELV gjort for at skabe dig et godt liv, og for at blive en respekteret borger i samfundet?”
  Lad dem ikke slippe godt fra, hele tiden at sige, at deres asociale adfærd “er alle andres end deres egen skyld”

  Konfronter dem med det faktum, at den overvejende del af befolkningen faktisk klarer sig igennem livet uden at være destruktive og ugidelige og hele tiden forvente, at alle andre end dem selv skal gøre en indsats for, at deres liv kan blive som de ønsker.

 31. Af Dorte Sørensen

  -

  Jannik Thorsen
  Vi kunne også gå en anden vej i stedet for at dyrke vor frygt så kunne vi være mere i møde komne. Fx flere af os kunne hjælpe med lektiehjælp osv…..

 32. Af Jens Hansen

  -

  Hvad med bare at droppe al undenomssnakken. Mulsimske jihadister er ved at etnisk udrense områder som Tingbjerg, Gellerup, Voldsmose, Mjøllnerparken, Tåstrupgård osv. Selvfølgelig er der tale om religøst betinget aggression når man angriber Tingbjergs præst, hans kirke og præstebolig. Det samme er iøvrigt sket med kirken i Gellerup, hvor man ikke kan afholde gudstjeneste uden amn betaler muslimske vagter til at beskytte kirkegængerne og parkingspladsen ved kirken, (bilafbrændinger). Men medierne bliver ved med at pludre løs om ‘utilpassede unge’, der bare skal have nogen flere ungdoms-klubber, (som så iøvrigt bliver brændt ned som i Tingbjerg).

 33. Af Christian toffini

  -

  Til: Jens holm.

  DET HÆNGER IKKE SAMMEN DET DU HENVISER TIL.

  For det første, indgår 3 Gérne slet ikke i de
  tal du henviser til, hvorved disse børn, neutra
  -liseres, og ydermere tillægges Danskerne, sådan
  at fertilitetsforskellen udlignes yderligere.

  Endvidere er der prob., med aldersniveauet
  for de fødende, man ej heller måler på.

  I stedet for at gå helt dybt ned, kan du tjekke
  dette link ud, som anføre hvordan Danskerne er
  i mindretal, allerede i år 2035 – 2047, når fert
  ilitet, neutraliserede, & indvandring tillægges.

  http://danmark.wordpress.com/2008/09/22/fremskrivning-af-antallet-af-ikke-vestlige-i-danmark-i-aar-2020/

  I tilfælde af, at du hverken kan, el. vil forstå
  hvad siden byder på af information, kan du gøre
  dig selv den simple tjeneste, at tjekke Danmarks
  samlede befolkningsantal fra ex. år 1988, og
  dernæst tjekke samme antal for år 2008.

  Dernæst tjekker du det fsktum, at Danskerne, har
  været en uddøende race siden 1968, og ser nu på
  Danmarks total befolk. anno 2008, og som viser,
  at vi er øget i borgerantal. (skønt vi uddør).

  Duer det ej heller for dig, må du ty til sund
  fornuft, og bruge dine sanser når du går en
  tur på gaden, ser X tv indslag, avis artikel,
  som gang på gang, oplyser hvordan de sociale
  udgifter er stigende til de musl. indvandrere,
  hvordan mange skoler bukker under, hvordan man
  finder laveste gennemsnitsalder i de muslimsk,
  indvandretunge / efterkommere tunge områder.

  Drop derfor din kunstfærdige propaganda,
  og ved kend dig virkelighedens fakta tak.

 34. Af V Pedersen

  -

  Kommentar til Jannik Thorsen

  “Befolkningen må snart til at forstå, at en lang række befolkninger fra fremmede kulturer ikke deler vores værdisæt, og ikke ønsker at adoptere dem. De er i DK primært af økonomiske årsager, og hvis de bliver tilpas mange, har de ikke noget problem med at ændre landet i den retning som minder om deres hjemlands kultur.”

  Udover velfærdsstatens sociale tryghed, tror jeg faktisk, at en del indvandrere meget hurtigt kommer til at værdsætte f.eks den meget lave grad af korruption vi har i Danmark. Og givet er det også, at den gode infrastruktur er værdsat.

  Men måske er mange nye borgere ikke i tilstrækkelig grad opmærksom på, hvad der har skabt velfærdssamfundet Danmark og hvad der skal til for at holde det i live.

  For at velfærdssamfundet skal bestå, er det absolut nødvendigt at bevare den indbyrdes tillid og solidaritet. Og det kan man ikke, hvis udviklingen går imod, at en stadig større del af befolkningen med tiden isolerer sig i parallelsamfund med egne regler og normer og uden større vilje til at være bidragsyder til fællesskabet både økonomisk, socialt og politisk.

 35. Af Dorte Sørensen

  -

  Hvis vi skulle se lidt længer end ud over Danmarks grænser så var det måske ikke det værste for det samlede verdenssamfund, at de vestlige landets befolkninger blev lidt færre, da vi forbruger langt mere CO2 – bare for at nævne et lille hjørne, som er meget aktuel i disse klimatopmøde tider.

 36. Af V Pedersen

  -

  Bare til din orientering Jens Hansen….

  Tingbjergpræsten mener selv, at angrebene skyldes, at han i den lokale presse har udtalt sig kritisk om de unges stenkast mod busser i området.

  Og mon ikke kritikken af de unges handlinger bliver mere effektiv, hvis vi netop fokuserer på deres handlinger, som de jo faktisk selv bærer ansvar for, end hvis vi lader os aflede af snak om kulturel/religiøs baggrund.

 37. Af Steffen Nielsen

  -

  Dorte Sørensen

  Betyder dit indlæg, at du vil kunne gå ind for en to- eller tre-barnspolitik her i landet, hvor der kun gives økonomisk støtte til de første to eller tre børn ?

 38. Af Thomas H Jensen

  -

  Hvorfor kan alle I andre ikke blot indse den enkle højrenationale sandhed?

  Islam er en fordunklet religion som fornægter kvinders rettigheder, går ind for et rigidt teokratisk system og i det hele taget aldrig er kommet ud af det 12. århundrede.

  Hiphop kulturen har adskillige fremtrædende kvindelige “medlemmer”, er nærmest anarkistisk i sin struktur, den fornægter enhver form for autoritet og er i den grad et produkt af det 21. århundrede.

  Hvis I ikke kan se at disse to grupperinger nærmest er to sider af samme sag og naturlige allierede i civilisationernes kamp, så er I per definition “nyttige idioter” der ikke har forstået en hujende fis.

  Nogle gange kunne man ganske enkelt dristes til at spørge: Hva’????

 39. Af V Pedersen

  -

  Kommentar til Dorte Sørensen

  Svært spørgsmål du rejser.

  For kloden ville det måske nok være en fordel om energiforbruget blev bremset ved at den vestlige befolkning uddøde.

  På den anden side slipper den ikke-vestlige verden næppe heller ikke godt fra at fortsætte med sit enorme fødselsoverskud, stigende enrgibehov, stigende forurening, afskovning, faldende evne til at brødføde egen befolkning o.s.v

  Ja den vestlige verden har drevet rovdrift på naturressourcerne, og den adfærd skal vi ændre, men 3.verden skal også bidrage og her måske væsentligst med en ikke ubetydelig reduktion af befolkningstilvæksten.

 40. Af Thomas Hassel

  -

  Jeg bliver voldsomt provokeret at både Lilleør og mange af andres fordømmende og generaliserende bemærkninger om hiphop.

  I taler om noget i åbentlyst INTET ved om.

  I bliver nødt til at forstå at hiphop i dag er en ligeså bred genre som rock- eller popkultur. Det var den ikke for 20 år siden, men måske skulle i se at få opdateret jeres horisont.

  Selvfølgelig er der masser af fjolser, kriminelle og homofobiske folk i hiphop, men hvad I siger, svarer til at sige at “rock er en forfærdelig menneskehadende kultur” fordi der findes usympatiske mennesker der lytter til heavy.

  Idioten fra præstesagen er ikke “en del af hiphop miljøet som Lilleør antyder. Han er en utilpasset og identitetsforvirret rod – og repræsenterer ikke det miljø jeg er kommet i, i 15 år.

 41. Af jens holm

  -

  Christian toffini.

  Mere lort, mere lort.

  Der findes gode tal fra regeringens DREAM, Rockwoolfonden m.fl.

  Og jo, 3 Generation indgår. Hvis vi leger de første tykiske hårdarbejdende indvandrere kom fx til Ellemarken i Køge i 1970(hvor jeg boede og min søster og hendes mand var lærere), så fik ofte 6-8 børn. Enkelte havde allerede børn.

  Så er de første giftefærdige i 1988 og næste hold fra 2006.

  Man ved 100% de stort set bruger prævension som alle andre idag incl. sterilisering.

  Og ja. Olddanskerne reproducerer sig, så der bliver lidt færre, men 1,9 eller 1,8 er dog tæt på de 2, som giver balance. Dernæst har vi en nettotilvandring fra især EU lande. 1/3 af indvandrerne er i hvert fald ikke muslimer. Så kan man mene om tyskere, polakker, svenskere osv , hvad man vil; men de er ikke muslimer.

  Og ja, jeg ser på gaden. Jeg ser at en del af disse unge mennesker skulle puttes ind i noget frem for at føjte rundt om sommetider det, som er værre.

  Derfor skrev jeg også til Anja Jensen, at man skal hjælpes mere aktivt med uddannelse og andet og bl.a. et tilstrækkeligt antal ungdomsboliger nær uddannelsessteder.

  Da jeg flyttede yil Kbh. fra Køge kunne jeg kun få et kollegieværelse i Albertslund. Så kunne det nærmest være lige meget. Jeg var så heldig, at mine forældre kunne hjælpe mig noget; men jeg måtte også låne, så jeg var 13 år om at betale tilbage. Renten var oppe på 18%.

  Så jeg har altså nogle erfaringer. Børnene og de unge skal være med i noget. Så kan man naturligvis være forarget over, hvis man sommetider gør det næsten gratis, men den holder dem altså væk fra skidtet og dyre fængler, retsage og politi og skaber tryghed.

 42. Af jens holm

  -

  Christian toffini.

  Jeg har med interesse skæmmet dit link. Det første er, at indvandrerne for 1/3 vedkommende ikke er muslimer. De får også eller har børn.

  Dernæst er fødselsraten hverken 3-4 eller 5 for de herboende.

  Dernæst er de ankomne muslimer af idag altovervejende modatagne via familiesammenføringer. Her tænker man dansk i børneantal foruden man ikke modatager sociale ydelser udover almindelige danske.

  Dernæst kunne man jo gøre det mere attraktivt at få flere oldadanske børn. Bare et par promiller ville rykke balancen i % ganske meget, idet der så går mere end 9 danske fødsler på hver muslimske. Mere end 5 mio. mod mindre end 400.000.

  Det virker lidt underligt på mig, at man først skal lave børn, når det næsten er for sent og der er mange fejl på dem.

 43. Af Casper Jensen

  -

  AF V Pedersen.
  Men måske er mange nye borgere ikke i tilstrækkelig grad opmærksom på, hvad der har skabt velfærdssamfundet Danmark og hvad der skal til for at holde det i live.

  For at velfærdssamfundet skal bestå, er det absolut nødvendigt at bevare den indbyrdes tillid og solidaritet. Og det kan man ikke, hvis udviklingen går imod, at en stadig større del af befolkningen med tiden isolerer sig i parallelsamfund med egne regler og normer og uden større vilje til at være bidragsyder til fællesskabet både økonomisk, socialt og politisk.

  Lige præcis:). Mentaliteten er anderledes i det mellemøstlige regi, selvom at mange mennesker prøver at snakke udenom.

  “Vi skal ikke tage så mange asylansøgere derfra…Men det er jo lidt svært når vores land har og stadigvæk er, i Gorilla krig i Irak, det forpligter jo derfor at tage flygtninge.Saddam havde INGENTING, jeg var selv udsendt konstabel i Irak i et halvt år”.
  Nuvel, det citat her, er bare en tanke jeg har:).

 44. Af V Pedersen

  -

  svar Kasper Jensen

  Man kan næppe forlange, at mennesker udefra uden videre skal forstå, at et velfærdssamfund som det danske, der er uden de store naturressourcer, kun kan bestå, hvis vi bevarer viljen til ved fælles kraft at finde andre veje til at skabe indtjening og at det er absolut nødvendigt, at flest muligt borgere bidrager hertil.

  I vores til tider noget misforståede godhed, har vi måske bibragt mange nytilkomne det indtryk, at pengene på det nærmeste falder ned fra himlen i Danmark og at det derfor er OK at lade sig forsørge og at det derfor heller ikke er så nødvendigt at lære dansk og deltage i samfundslivet udenfor egne rækker.

  Jeg tror ikke på, at religionen er så afgørende for evnen til at klare sig i Danmark. Derimod er forståelsen af samfundsindretningen og lysten til at blive en aktiv del af samfundet altafgørende.

 45. Af Torben Petersen

  -

  Den klumme må ingen i nærværende tråd mise…http://jp.dk/opinion/klumme/article1862249.ece

 46. Af PTA / Peter Trier Aagaard · Den varme regnbuerapper

  -

  […] været noget diskussion om, hvad konsekvensen bliver. Det mest interessante indlæg er foreløbigt dette fra Berlingske, hvor det er helt tydeligt skribenten bruger historien til at sige: ja, der er massiv homofobi i […]

 47. Af Morten Jespersen

  -

  @Christian Toffini

  Du læste vist ikke ordentligt hvad jeg skrev. Prøv at læse det igen. Men her er et par pointer:

  A) Når væmmes ved tonen i debatten, er det fordi ordene jeg læser i mange indlæg er fyldt med unuanceret had til invandrere. Det hedder vist racisme på moderne dansk.

  B) Jeg skriver ikke om forskelsbehandling af danskere og invandrere i voldshandlinger. Jeg hentyder til, at nogle af indlæggene kommer med vanvittige ideer, så som, at Islam er een stor terrororganisation, og at idioterne fra Tingbjerg skulle være brikker i det spil. Det er da for åndsvagt!

  C) Næstekærligheden kan blive sat på prøve. Dog er jeg ret sikker på, at Jesus ikke synes det er ok, bare at lægge den fra sig, når det bliver svært. Integration er en kompleks størrelse. Det handler om invandrenes villighed til at integrere sig, men det handler lige så meget om, hvad samfundet gør for at integrere dem, og hvordan vi tager imod dem, og hvordan vi snakker med dem, og hvordan vi snakker om dem, om vi giver dem jobs, og mange, mange, mange, mange, andre ting. Det er ikke cool at opgive næstekærlighed, bare fordi det er nemmere, at smide dem ud. Det tror jeg faktisk selv du kan få den omtalte Tingbjerg-præst til at skrive under på.

  Når det er sagt, er ingen tjent med volds-bøller i gaderne. De skal naturligvis straffes, men at skyde skylden på deres nationalitet og religion alene, er altså bare for nemt. Hvis du mener, at det er 80’er agtig, finder jeg med glæde mine gamle Marco Polo sweatshirts frem fra gemmerne, og danser rejehop ned ad strøget til Kloden Drejer. Så synes jeg bare, at der var mange andre herinde, der også skulle skifte tøj – fx til en rustning eller anden beklædning fra middelalderen.

  Venligst
  Morten Jespersen

 48. Af Jeanne Lepiniotis

  -

  Vicekansler Walter Radermacher for Statistichen
  Bundesamt i Tyskland har meddelt:
  Faldet i det (TYSKE) folketal i Tyskland kan ikke længere stoppes.Den faldende spiral kan ikke længere vendes…
  Se en video om hvornår Tyskland bliver muslimsk,
  hvis udviklingen ligger fast eller gøres værre:
  http://danmark.wordpress.com/2009/10/25/hvornaar-kommer-tyskerne-i-mindretal/

 49. Af Lars Mortensen

  -

  @John Petersen: “Dorte Sørensen du forstår ikke hvorfor Lars Løkke mødte op i Tingbjerg, men hvorfor kommenterer du det så, at udstille sig selv som uvidende er ikke prangende Dorte.”
  Jeg forstår det nu heller ikke. De sidste 14 dage har Venstre tordnet med skinger stemme imod at bruge kirken politisk. Hvad gør Venstre så i dag? Rigtigt,- bruger kirken politisk!
  Man forstår godt, at Partiet Venstre gik bort fra sloganet “Venstre ved du hvor du har”,- for magen til indholdsmæssig rodebutik skal man da lede længe efter!

 50. Af Anja Jensen

  -

  Kristian Andersen
  # Anja Jensen
  25. oktober 2009 kl. 14:27

  Ja det er åbenbart dit eneste argument. Både overfor dem som ikke deler dine DF synspunkter og alle danskere af anden etnisk herkomst som du så blindt hader. Desværre lille Anja. Jeg flytter ikke. Jeg bliver og bekæmper folk som dig med Demokratiske midler!

  min “gode” mand
  Jeg stemmer godt nok venste :D
  Hvordan vil du bekæmpe patier du ikke er enige med, når dit eget ligger på spærregrænsen G
  Du slår huller i luften. Et stort flertal i befolkningen er imod muslimsk indvandrig. Vi har ikke ligefrem haft gode erfaringer med dem!! Det har Holland, Sverige, Norge, Finland, Italien, Spanien, England, USA, Rusland, Frankrig eller for den sags skyld kina heller ikke!!!

Kommentarer er lukket.