Militante fædre

Af Kathrine Lilleør 542

Det er ”glædeligt”, at mødre, der nægter fædre samvær, bliver smidt i fængsel. Det mener formanden for Foreningen Far Claes Ludvigsen. Han finder det “glædeligt”, at sognepræst Sidsel Lyster har været varetægtsfængslet de seneste to uger, fordi hun nægter, at udlevere sin to år gamle datter til samvær hos faren. Foreningen Far har med Forældreansvarsloven af 2007 sejret ovenud, og nu begynder man at høste sejrens søde frugter. Mødre bliver sendt i fængsel som aldrig før.

Tag nu altså sognepræst Sidsel Lyster, der mener, at datterens far er psykopat, og datteren er tydeligt påvirket, når hun har været hos sin far. Det skulle man mene, at Sidsel Lyster ikke behøvede at stå alene med. Eller at barnets far behøvede at leve med hendes beskyldninger, for den sags skyld. Indtil for tre år siden havde de kunne hente hjælp hos det offentlige. Man kunne gå i til Statsforvaltningen, og så vurderede børnepsykologer med erfaring i disse sager de skilsmisseramte forældres gensidige beskyldninger, hvorpå om nødvendigt retten traf en afgørelse, der skulle sikre barnets tarv. 

Men med ”Forældreansvarsloven” fra 2007 er det forbi. Nu har et skilsmissepar per automatik fælles forældremyndighed, og retten kan kun ophæve den fælles forældremyndighed ”hvis tungtvejende grunde taler for det”. Tungtvejende grunde kan vi ud fra en række sager, pressen har fundet frem, forstå ikke er vold, misbrug eller psykisk terror. Således står også en kommunikations- og psykologistuderende kvinde til at skulle tre uger i fængsel, fordi hun ikke kan betale de bøder, hun har fået, for at nægte sin eksmand samvær med deres femårige søn. Drengens far er stofmisbruger, færdes i kriminelle miljøer og truer hende jævnligt. Drengen er bange for sin far, og vil ikke hen til ham. Jeg går ud fra at Foreningen Far også her, finder det “glædeligt”, at loven sikrer denne fars rettigheder, så moren ryger i fængsel.

Det er soleklart, at børn ikke tilhører moren alene. Det er ligeså indlysende, at moren ikke skal have særbehandling i forhold til lovgivningen, men at fædre og mødre skal behandles ens. Men med formand Claes Ludvigsens udtalelse om, at det ligefrem er glædeligt, når en mor fængsles for at nægte faren samvær, afslører han Foreningens Fars militante dagsorden. Det gælder ikke børnenes tarv. Det gælder fædres ret. For enhver pris. Og til enhver tid.

Man kunne sagtens forestille sig, at der også var en mor, der var så skadelig for sit barn, at faren ikke ville udlevere barn. Hvorpå faren kom i fængsel. Ville Foreningen Far mon så hilse en sådan fængsling velkommen?

Jeg tror det ikke. Foreningen Far er jo nemlig en rabiat interesse-organisation for fædre. Og kun fædre. Af vejen kvinder og børn, løb for livet, flygt, hvem der kan, for nu skal fædrene frem.

542 kommentarer RSS

 1. Af Thomas Hansen

  -

  Theodor, forvent ikke relevant svar, det ville ligne hende skidt, alene hendes debat med sig selv vidner om hendes store problemer. Tjek diverse ovenfor, det forklare meget.

 2. Af A. J.

  -

  Sten Østergaard: Sikke en frygtelig holdning du kommer med der. Vold kan IKKE forsvares og en mand skal aldrig lægge en hånd på en kvinde, sin ekskone, eller ekskæreste fordi han har følt sig provokeret. Hvis moderen er umulig at samarbejde med og provokerer ud i ét så må man opføre sig som den voksne og tage kampen op, men at sige det er ok at slå er sipmpelthen for langt ude. Rigtige mænd (og fædre) slår ikke på kvinder.

 3. Af Theodor Hansen

  -

  Det kan nu en gang imellem være nødvendigt at slå nogen, hvis de ikke vil høre efter. Jeg har da ikke taget skade af, at min mor slog mig hver gang jeg ikke gjorde som hun sagde. Min far rejste væk, da han ikke gad at blive slået hver dag, men jeg havde ingen steder at tage hen, så jeg måtte bare finde mig i de daglige tæsk.

  Det var så det jeg lærte af min mor – hvis man ikke kan få sin vilje, kan man bare banke sig frem til den.

 4. Af jenni christensen

  -

  Theodor Hansen
  2. august 2010 kl. 11:36

  I sammenbragte forhold bør rådet være, at de skal have fuldstændig særeje.
  Og pas på.
  Det særeje, der skal pointeres OGSÅ gælder ved dødsfald.
  For der er for nyligt lavet et fupnummer med særeje i praksis.

  I advokatens svar, ser jeg, at han synes at sammenbragte par skal sikre hinanden – ikke sig selv – og ikke sine egne børn.

  Det er et uhyrligt råd.

  Mit råd til hende. Gift dig ikke.

 5. Af jenni christensen

  -

  Far Danmark
  2. august 2010 kl. 11:58

  Min holdning til mænd?
  Jeg holder meget af mænd. Meget.

  Men jeg afskyer magtsyge, voldpsykopater – OG deres medløbere – af begge køn.

 6. Af Thomas Hansen

  -

  AE.
  Ening, vold kan aldrig forsvares, aldrig. Men det samme gælder det man kan kalde psykisk vold, eks kvinder der truede med at faren ikke kan få adgang til barnet hvis ikke kan makker ret etc. I mine øjen er det lige slemt og begge dele lige forkasteligt. Det sidste er bare svære at bevise, der er ikke blå mærker etc. Men under den gamle lov har jeg flere venner der blev truet med diverse anmeldelser af deres eks-koner hvis ikke de gjorde som hun ville, i 90’erne var pædofili man råbte, desværre ofte hvor kviden udenmærket vidste at det ikke var tilfældet. Idag råber man noget andet.
  Håber vi er enige om at vold, trusler, afpresning og falske anmeldelser altid er forkasteligt ?

 7. Af jenni christensen

  -

  Theodor Hansen
  2. august 2010 kl. 13:12

  :-)
  Går jeg ud fra.

 8. Af jenni christensen

  -

  Thomas Hansen
  2. august 2010 kl. 13:26

  Hvorfor mon de ikke vil være sammen med de venner, du nævner – og endda vil beskytte børnene imod dem?

  Enlige mødre mangler da ellers altid fridage og en barnepige.

  Jo ser du, en type mænd er ikke for kvinder og børn.
  Og går kvinden fra dem, endnu mindre.
  Spørg i f.ks. krisecentrene.

 9. Af jenni christensen

  -

  Ekskærestes nye mand dræbt med 180 knivstik.

  »Dig – du er den næste«
  Under det blodige knivdrab, hvor gerningsmanden sad overskrævs på Mike Sørensen, henvendte han sig også til den 32-årige ekskæreste. »Dig – du er den næste«, sagde han ifølge anklagemyndigheden.

  Sønnen var hjemme under drabet
  Den tiltalte drabsmand havde tidligere boet i rækkehuset på Karetmagertoften i Højbjerg sammen med kvinden og har en dreng med hende.

  Drengen på seks år var hjemme, da hans far aflagde sit blodige visit i Århus-forstaden.

  http://politiken.dk/indland/article1028050.ece

  Og så var der ham faderen i Odense, der havde polititilhold, men alligevel troppede op til sønnens 5 år fødselsdag og trak stiften ud på en håndgranat og sprang fødselsdagsbarnet og sig selv i luften og sårede den højgravide mor alvorligt.

  Og.

  Og

  Og

 10. Af Thomas Hansen

  -

  jenni
  jeg ved godt at i din optik er alle mænd der bliver skilt voldelige, dårlige fædre eller misbrugere, og det er da fint nok at du mener det det har bare ikke holdepunkt i virkeligheden. De fleste er helt normale mænd (og kvinder) der bliver skilt oftest fordi parforholdet ikke duer. Det ka nman kalde tøset at man går fra hianden fordi der ikke er kærlighed mellem dem og de burde blive sammen for børnene, tja. Det er jo en anden debat, sådan gjorde man før i tiden men det er bare ikke så udbredt mere.
  Og jenni, nogle af dem var det ikek fordi børnene ikke måtte være ved dem, afpresningen var for at få penge, truslen var samværet. Sympatisk? ikke i mine øjen men nok i dine, for dig er alle kvinder jo engle, selv de der dræber deres spædbørn.
  Og ja sidst jeg er selv skilt, har aldirg slået nogen efter jeg gik ud af 2. klasse, har et arbejde hvor jeg var sidste ude og første hjemme stor set alle dage, jeg arb lige ved side af et supermarkedede så indkøb står jeg for og jeg elsker at lave mad så det er mig igen. Det var mig der stod op 9 af 10 nætter når de græd og da vi blev skilt har jeg oplevet børn der græd over at skulle til deres mor. er min eks en dårlig mor? Overhovedet ikke, hun er en dejlig kvinde der sandsynligvis gør sin kæreste glad nu men sammen var vi ikke gode. Og ja det er ikke noget du kan tjekke, det er min udlægning, ligesom diverse mediehistoreier om præster i fængsle er deres udlægning.
  Men det er nok for nuaceret et verdensbillede til at du kan kapere det i din skizofrene tilstand, paranoiaerne blomstere i hvert fald ved dig i dine indlæg

 11. Af Theodor Hansen

  -

  Jenni, jo i dag er jeg glad for at jeg ikke bor sammen med min mor længere, for det blev træls i længden at få tæsk hver dag. Jeg kan egentlig ikke huske hvornår jeg sidst har set hende. Det er efterhånden nogle år siden.

 12. Af Thomas Hansen

  -

  men theodor i jennis verden var din far en voldspsykopat og du nok det samme fordi I forlod dine søde mor. Der findes ikke onde kvinder i hendes verden.

 13. Af jenni christensen

  -

  Hvor ynkeligt.

 14. Af jenni christensen

  -

  Lillør.

  Ved du noget om, hvordan den lille 2 årige pige har det efter de 3 døgn hos manden hun blev tvunget til, som hun hidtil var så ked af at være sammen med i bare et par timer ad gangen, så hun blev urenlig?

  Hvad er egentlig hans fortid?
  Han er jo ikke helt ung.

 15. Af Thomas Hansen

  -

  flot jenni, igen din vanlige standard, ingen svar eller noget kun råb og skrig.

 16. Af jenni christensen

  -

  Theodor Hansen
  2. august 2010 kl. 13:51

  Det var altså ikke ironi/sarkasme.
  :-(

  Jeg kunne kun tage det som sådan, da det var relevant, ironisk, bemærkning til Thomas Hansen vold-er-fint vanvittige indlæg: “en dumflad til den småneurotiske kvinde”.

  Dit indlæg var så ikke ironi.
  :-(
  Hvad gjorde din far og myndigheder for at redde dig væk fra den situation?

 17. Af jenni christensen

  -

  Thomas Hansen
  2. august 2010 kl. 13:58
  men theodor i jennis verden var din far en voldspsykopat og du nok det samme fordi I forlod dine søde mor. Der findes ikke onde kvinder i hendes verden.

  Du er en meget fordrejende personage.
  Og hold op med det.

 18. Af Thomas Hansen

  -

  jeg prøver igen jenni, et svar ville være rart :
  ud fra dine argumenter virker det ti lat du mener at moren altid skal have forældremyndigheden og kunne bestemme om faren skal have samvær. Din begrundelse er at der – beviseligt – er mænd der er voldelige, slår og dræber deres koner/kærester etc, og også mænd der e pædofile, slår børn etc. Dertil mener du at kvinder der går fra deres mænd gør det fordi mændene er voldelige etc og de mænd derfor ikek er egnede som forældre.
  Din argumentation bygger altså op omkring at da der findes mænd der er uegende som fædre er alle mænd (i vhert fald de der ikek er sammen med deres børns mor) i en eller andre grad så dårlige forældre at det er samfundets og morens opgave,pligt ogret at beskytte børnene mod disse mænd. Da der er ca 33% af alle børn der oplever skilsmisse vil det med din argumentation sige at 33% af alle danske fædre er uegenede (de er vel uegende inden skilsmissen også går jeg ud fra?), dertil kommer de fædre i parforhold der slår selvom de er sammen med moren.
  Har det på noget tidpunkt strejfet dig at det lyder ret voldsomt at i flg dig op mod 50% af danske mænd (kender ikke tal fra udlandet) er så elendige fædre at deres børn skal beskyttes mod dem?
  Mener du på nogen måde at moren ved skilsmisse også kan have ansvar, måske være den der er årsag til skilsmissen? Eller er det efter din mening kun farens ansvar?
  En smule nuaceret debat fra dig ville være rart, men ikek forventeligt når man læser dit generalieblad, men lad mig se om du kan overraske. Kunne du underbygge dine argumenter med andet end eksempler? For jeg kan jo komme meed eksempler på elendige mødre (kvinde fra Frankring lige nu blot det seneste) og hvis jeg argumenterede som dig ville jeg jo mene at hun beviser at kvinder aldrig må lades alene med deres børn…. Men det ville jo være latterligt håber jeg da vi er enige om.
  Så jenni, prøv igen kan du argumetere med andet end skrig, skr¨ål etc

 19. Af Informeret om Signe Rebecca

  -

  Til Jenni.

  Hun går med ble og har gjort det hele tiden, så hvor stammer den fra omkring at hun blev urenlig som følge af samværet? Til orientering, så var hun ganske glad hele tiden de 3 dage. Hun tilbragte tiden med at fodre ænder, gå i zoo med hele familien, lege med sæbebobler, lægge puslespil, læse bøger, spille bold, gynge, og hjælpe med madlavningen osv. Alt sammen ganske normale ting, som hun lavede med far. Hun var tilmed ulykkelig over at skulle hjem, græd meget, og ville tilbage til far efter hun var blevet afleveret. Det er heller ikke unormalt, hvis man ellers kender lidt til børn i den alder. Gør du det ?
  Læs BT, de var et kig forbi om lørdagen, så der ikke var fejet noget ind under gulvtæppet.
  Tror mange ville få et chok hvis de kendte denne sags reelle indhold. Det er kun overfladen der er kommet frem.

 20. Af Theodor Hansen

  -

  Jenni, min far turde ikke gøre noget, for min mor truede ham med flere tæsk og med at melde ham til politiet, så han holdt sig væk.
  Der var ingen der gjorde noget, for der var ingen der turde at sige min mor imod, for de vidste at så ville hun bare klage over dem og få dem fyret.

  Men jeg har forsøgt at glemme det, men hver gang jeg læser i avisen om mødrer der gør grimme ting ved deres børn, kommer det hele op igen, og jeg bliver så forfærdeligt trist og bagefter så vred, at jeg har lyst til at banke nogen.

  Min mor gjorde også andre grimme ting ved mig, men det har jeg heller ikke lyst til at huske.

 21. Af jenni christensen

  -

  Theodor Hansen
  2. august 2010 kl. 16:36

  Det lyder helt modsat.

  “Hvergang du læser om mødre…”?
  Hvor gør du det?

  Læser du om fædre?

 22. Af jenni christensen

  -

  Informeret om Signe Rebecca
  2. august 2010 kl. 15:17

  Det er oplyst i pressen.

  Jeg har en del erfaring/indsigt i småbørn.
  Jeg betvivler meget, at en lille 2 årig er glad og lykkelig for at pludselig være hos en mand i 3 døgn med overnatning et fremmed sted, en mand, som hun ikke kan være ret meget kendt med, når hun slet ikke har set ham i 3 måneder.
  Og før det, kun få timer om ugen.
  Formentlig helt sikkert uden overnatning.

  Jeg antager udfra dit indlægs indhold, at du kan være den mand.
  Hvad er din fortid?
  Du er jo ikke purung.

 23. Af Theodor Hansen

  -

  Jenni, som jeg ser min far nu, er han fuldstændig kommet over, at han nærmest blev smidt ud fra mit liv. Men nu ser jeg ham næsten hver uge, og så får vi snakket om så mange ting. Og jeg forstå udmærket de mænd, som er mere desperate end min far, og at de kan blive presset ud i nogle ting, de aldrig ville have kunnet finde på, hvis de ikke var blevet presset af disse modbydelige kvinder.

  Men du lyder til at være en af dem, så jeg gider egentlig ikke diskutere mere med dig, for du er jo ikke til at stole på. Du er nok også modbydelig og finder på alt muligt for at få dine børn for dig selv.

 24. Af jenni christensen

  -

  Theodor Hansen
  2. august 2010 kl. 20:18

  Nej, det er jeg ikke. Og hvad mere du dog med det?
  Jeg vil til hver en tid beskytte et barn imod en person, der er uhensigtsmæssig for barnet.
  Det har vi alle pligt til.
  Ved lov.

  Mænd har traditionelt benægtet faderskabet, hvis de ikke ville have moderen – indtil nuomdage hvor bøsser vil adoptere.
  Børn er ligesom blevet en vare for visse mænd.

  Jeg er opmærksom på, at der er mænd, som du jo udtrykker dig, der har nogle traumer og tager afstand fra kvinder. For at sige det mildt.
  Helt generelt, kan jeg se.

  Og det er jo problemet for børn og deres mødres mulighed for, at beskytte dem imod sådan traumatiserede personer.

  Du skriver, at du nu har kontakt med din far.
  Har du konfronteret ham med, at han bare passivt lod dig blive tilbage? Hvis der var så slemt.
  Hvis det var, det han gjorde.
  Har du aldrig betroet dig til nogen, imens du var barn?
  Hvordan har din fars liv været efter han gik?
  Sidder du og din far nu, I 2 mænd, og bekræfter hinanden i, uskyldsrene, at hade alle kvinder/mødre?

 25. Af Theodor Hansen

  -

  Jenni, du er så modbydelig.

  Hvad med alle de tæsk jeg fik af min mor? Er det bare noget, jeg bilder mig ind?
  Der kom jo ikke en eneste og hjalp mig, da jeg havde brug for det.

  Hvem beskyttede mig mod min modbydelige mor? Ingen! Hun fik lov til at gøre de værste ting, fordi ingen kunne tro, at en mor kunne være så modbydelig mod sine egne børn.

  Og jeg led. At komme hjem fra skole hver dag, og ikke vide hvad der ventede, måske var der kun en lussing, måske var det meget værre.

  Og så kommer du og påstår, at det er os mænd, der er problemet. Du er jo fuldstænding gak oveni. Du sidder jo og siger at jeg lyver.

  Jeg ville næsten invitere dig hjem til mig, så du kunne se alle mine ar, som jeg kan takke min mor for.

  Fy for pokker et modbydeligt kvindemenneske.

 26. Af Informeret om Signe Rebecca

  -

  Til Jenni.

  Når du skriver som du gør, er det helt åbenlyst at du gør dig en række antagelser i dine grundforudsætninger, som du intet ved om. Det er bekymrende at debattere på det grundlag. Spørg, hvis du ønsker reel information, frem for at antage du ved noget, som helt åbenlyst er forkert.

  Signe Rebecca har hele livet, og gjorde det også de dage for ikke så længe siden, opholdt sig i sit barndomshjem, hvor hun også har været i forbindelse med samvær. Hun har eget værelse, og kender huset glimrende. Moderen er flytte en del gange, så det eneste hus hun kender og altid har kendt er faderens.

  Eftersom hun helt åbenlyst kunne huske hvem far var da hun så ham, så kunne det tyde på at hun ikke havde glemt ham, fordi deres bånd er stærkt nok til ikke lige at rives over af en mor, der sad i fængsel, frem for at tilbringe tiden med alle 3 børn. Så fremmed var han næppe.

  Hvad angår faderens alder, så har jeg svært ved at se hvorledes det spiller ind ? Er der nogen alder, hvor man pr automatik er en dårlig far ?

 27. Af Thomas Hansen

  -

  sjovt du kalder mig fordrejende når du nu ender med at skrive det samme, moren er i dine øjen altid fejlfri.
  Igen bekræfter du din paranoide skizofene tilstand, og dine manglende evner til at overskue al det ævl du selv lukker ud, du modsiger dig selv så mange gange at det er ret underholdende, omend skræmmende at myndighederne mistede kontrol med dig da stak af fra DK

 28. Af jenni christensen

  -

  Informeret om Signe Rebecca
  3. august 2010 kl. 08:38

  Tak for dine forklaringer.
  Dine 2 indlæg skærper da min opmærksomhed.

  Har du kommentarer til det her:

  http://www.bt.dk/krimi/praest-i-faengsel-sit-barn

  Om faderens alder.
  Som jeg skrev, må han jo have en fortid – hvis han ikke er 19 år.
  Og det ser han ikke ud til at være.
  Hvad er hans fortid?

 29. Af jenni christensen

  -

  Thomas Hansen
  2. august 2010 kl. 15:01

  Pudsigt indlæg.
  Det er jo dig, der skriger og skråler.
  Jeg sige blot lige så stille, som enhver ved, at småbørn har behov for at være tæt op ad deres biologiske mor, og hun har behov for at kunne tage var på dem.

 30. Af jenni christensen

  -

  Thomas Hansen
  3. august 2010 kl. 13:29
  Dine grove usaglige æreskrænkelser viser din personlighed.

  Stakkel børn og deres mor, hvis der er nogen i din kødhakker.

 31. Af jenni christensen

  -

  Kathrine Lilleør.

  Er du venlig at slette indlæggene, hvor “Thomas Hansen”, skriver “paranoid skizofren” og andre usaglige krænkelser?

  Tak.

 32. Af Thomas Hansen

  -

  jenni
  det er nu ret underholdnede at læse dine indlæg i debatter diverse steder og også hvor mange steder du er blevet udelukket fordi du ikek evner debat kun råb og skrig. Bliv ved det er underholdende, især alt det du opråber til sandheder uden at kunne dokumenter noget af det. Især er Karolinske da din yndling og store amerikanske undersøgelser som du så desvære aldrig lige kan linke til men har læst om i medierne… sjovt. vil anbefale alle at tjeke det på google, det bekræfter diagnosen :)
  Men jenni stort set ingen tager dig alvorligt, du er en troll som skriger op, truer med poitianmeldelser eller anmeldelser til alle mulig andre mndigheder etc. Du er til grin omend de fleste finder dig møgirriterende.

 33. Af jenni christensen

  -

  Thomas Hansen, jeg kender godt til kræfterne, der ikke vil børn det godt.
  Det er blevet en organiseret industri.

  FN advarede om det lige efter – og som konsekvens af – verdenskongressen i Madrid om psykopati og børn i nov 2000.

  Over en million børn handles om året til prostitution.

  Red Barnet DK har også oplyst, at der forsvinder ca 100 uledsagdede børn om året fra de danske røde korscenter, og det antages at “de er en del af forretningen.”

  Jeg så iøvrigt i går, at en 3 børnsfar , ingeniør fra Hellerup, er for retten i disse dage tiltalt for diverse sexgerninger mod mindreårige.
  Bl.a. at han tilstræbte at oplære 12 årige piger til at trække for ham.

  3 børns far.

  Han har formentlig heller ikke gjort det nemt for sine egne børn og deres mor, at beskytte dem imod ham.

  Jeg venter spændt på svar fra “informeret om signe rebecca” om mandens fortid – og tilsyneladende professionalitet i at skaffe et småbarn sammen med Foreningen Far.

  Støj du bare, Thomas Hansen.
  Det bekræfter blot hvor galt det er fat for landets småbørn.

 34. Af jenni christensen

  -

  Theodor Hansen
  2. august 2010 kl. 22:59

  Du bliver gal på den forkerte, Theodor Hansen.
  Jeg spurgte, om du fortalte det til nogen?
  Så de kunne hjælpe dig.-
  Og hvad gjorde din far for dig?

  Nej jeg siger ikke, at du lyver.
  Tværtimod.
  Jeg udfritter dig om, HVEM, der svigtede dig, da du havde brug for hjælp.
  Og det er jo det, børn gennemlever i Danmark.
  Betroede du dig ikke til nogen?
  Indgav din far en anmeldelse? – den kunne jo være anonym.

  Det er meget vanskelig for børn, at slippe for en fars – eller – mors overgreb.
  Den forældre, der vil beskytte barnet, bliver idømt bøde – sågar fængslet.

 35. Af jenni christensen

  -

  Her har vi ham så. Faderen

  http://www.bt.dk/krimi/sm-ingenioer-ville-laere-12-aarige-piger-traekke

 36. Af Thomas Hansen

  -

  Det er jo din vanlige argumentation, at fordi der beviseligt findes pædofile mænd er alle mænd pædofile til modsatte er bevist. Det må vel så også gælde den anden vej, da der jo også findes pædofile kvinder (godt nok færre dømte i hvert fald) må alle kvinder jo i din optik være pædofile til modsatte er bevist. Så har vi bare et problem med hvem der skal passe og beskytte børnene. I hvert fald ud fra din optik. De er ren Erasmus Montanus, morlil og stenen.
  Du ophæver igen og igen dine egne holdningner til sandheder uden skyggen af videnskab bag.
  Jeg kan fornemme at du ikke hylder retsprincippet om at man er uskyldig til det modsatte er bevist, og ja det har det store problem at der desværre vil være ofre før man kan bevise noget (i alle retslige sammenhænge) men fulgte vi din (paranoide) logik skulle alle mennesker jo præventivt fængsles da vi jo ikke ved om du eller jeg eller en hvilken som helst anden i morgen vi lgøre noget kriminelt.
  Selv du i dine tågede paranoid skixofrene verden burde kunne erkende at langt de fleste mennesker ( mænd og kvinder) ikke hverken pædofile eller kriminelle i øvrigt, derfor er dine argumenter om at mænd pr automatik er pædofile hvis de bliver skilt fra moren til deres børn, langt ude.
  Jeg ved du mere end antyder at jeg er pædofil, eller homofil som du plejer at skrive hvilket for dig er stort set det samme, men må desværre skuffe dig, det er jeg ikke. Man kan faktisk godt mene noget andet end dig udne at være kriminel, hvis ikke det var muligt var det meste af verden kriminelle.
  Som sagt få nu ldit behandlign for din psykiatriske lidelse, du trænger virkeligt. Det er lidt synd ofr dig og dine børn at de skal trækkes gennem dette, nok mest for dem (hvis de da findes og ikke er tvangsfjernet)

 37. Af jenni christensen

  -

  Thomas Hansen, du er så langt ude og agressiv.
  Du vil ikke forholde dig til de reelle forhold, der er realiteterne. Og du ser rødt, når andre er saglige.
  Har du nogle traumer, som du burde tage fat på om dig selv?
  Nok.
  Søg hjælp.

  Kathrine Lilleør, vær venlig at slette hans indlæg.
  Tak

 38. Af Thomas Hansen

  -

  De virkelige forhold? Dine opfundne konklusioner om virkeligheden..når man har hallucinationer virker de nok virkelige men det er bare ikke det andre ser, du er ene om din virkelighed

 39. Af jenni christensen

  -

  56 børn er pt bortført fra Danmark.

  http://politiken.dk/indland/article1036326.ece

  Artiklens “har besluttet at børnene skal bliver der” skal tages med et par tons salt.

  Et par tons.

  I Haagerkonvetionen om barnebortførelser KAN børnene ikke kræves leveret tilbage, når de har været bortført i mere end eet år.

 40. Af jenni christensen

  -

  Thomas Hansen

  Hvem skriver du til?

 41. Af Den “frie liberale” presse versus den etablerede « Kimpos kontrarevolution

  -

  […] 15. juli 2010 kl. 15:46: Hvor er det skønt at ikke alt er omkostningsfri fornøjelse. I har generelt indrettet et femiland, der strukturelt undertrykker mænd og bærer akademikusser gennem livet i guldstol. […]

 42. Af Morten Holgersen

  -

  Typisk barnerøver og kønsfascist!
  Muh Morten Holgersen

Kommentarer er lukket.