Akut-slemt

Af Kathrine Lilleør 46

Er en tom pakke en pakke? Denne uges ”akutpakke” har ikke mere indhold end de æsker, der de seneste jul har hobet sig op i Illums udstillingsvinduer. Direktør i Dansk Arbejdsgiverforening Jørn Neergaard Larsen uddelte i den forgangne uge tomme gaver til de langtidsarbejdsløse, mens regeringstoppens brede smil bandt dobbeltsløjfer.

Hvorfor give en tom pakke? Fordi arbejdsgiverne så gerne vil forhindre, at regeringen laver finanslovsaftale med Enhedslisten. Arbejdsgivernes brancheforeninger er nemlig bange for, at regeringen ikke holder fast i kontanthjælpsreformen og en erhvervsskattepakke, hvis Enhedslisten kommer til at bestemme for meget finanslovsforhandlingerne. Det forstår man godt. Det er straks sværere at forstå, at DA så frimodigt vedgår, at man blander sig politisk i finanslovsforhandlingerne. Vil man mon kunne stemme på Dansk Arbejdsgiverforening til næste valg?

I så fald er det en stemme på tomme løfter. Akutpakken giver kr. 25.000 statskroner til en virksomhed, hvis man ansætter en langtidsledig, og vedkommende stadig er ansat efter et år. Hvor har man fra, at det pulserende frie erhvervsliv vil støvsuge arbejdsløshedskøerne for så lidt? Det aner man heller ikke. Men, hvis man nu alle sammen foran Finansministeriets glasdøre smiler bredt og rækker en smukt indpakket tom æske frem mod vælgerne, så tror de måske på det. Så kan selv Annette Vilhelmsen lægge partifarve til en fornuftig finanslovsaftale med Venstre, fremfor en ufornuftig med Enhedslisten, der vil kræve, at man ændrer dagpengereformen. Enhedslisten har set det komme, og konstaterer, at denne pakke ikke er juridisk bindende, men ”en hensigtserklæring”. Man kunne også kalde det ønsketænkning. Hvad man ønsker, får man desværre ikke altid, men forleden lod de alle som om. Jørn Neergaard Larsen har levet sig så meget ind i rollen som partiformand, at han truer med, at hvis regeringen sammen med Enhedslisten piller ved Dagpengereformen i finanslovsforhandlingerne, så falder akutpakken væk.

Det er pinagtigt, at arbejdsgivernes brancheforening ikke holder sig for god til at forsøge at manipulere en folkestemning. Selvom folk stemmer rød blok, behøver de ikke være dumme. Akutpakken er på nuværende tidspunkt reelt ingenting, for de, der skal fylde den ud, aner man ikke, om vil være med.

Den ulykkelige situation for de langtidsarbejdsløse viser endnu en gang, at tidens største etiske udfordring er at finde en ny balance mellem offentlig hjælp og den enkeltes eget ansvar. Der er noget, vi med rimelighed skal kunne forvente at få hjælp til af den offentlige kasse; men som udgangspunkt må enhver voksen dansker tage ansvar for sig selv. Og i krisetider mere ansvar end før. Det vil få katastrofale konsekvenser for nogle, men for andre vil åbne nye veje.

Efter nytår vil der være mange såkaldt almindelige danskere, der har brug for reel hjælp. Det er synd for de 12.500 langtidsledige. For det er aldrig rart at skulle være de første, der ikke får det, som andre tidligere har fået. Det mindste man kan gøre, er at vise dem den respekt, at man anerkender, at det er barskt. Men man gør lige det modsatte med denne pakke. Man vrider klædeligt hænder over andres ulykke, lader sig hylde som de store givere, samtidig med, at man overrækker mennesker, der har brug for hjælp, en tom gave. At kalde det en pakke er akut-slemt.

46 kommentarer RSS

 1. Af Jens Hansen

  -

  Kathrine Lilleør skriver: ’Det er pinagtigt, at arbejdsgivernes brancheforening ikke holder sig for god til at forsøge at manipulere en folkestemning’.
  Jamen, hvorfor skal arbejdsgiverne være bedre end politikerne? Nu har denne Teenager regering kommet med, jeg ved ikke hvor meget varm luft. Hvem skal man efterhånden stole på?
  Pakken er uden betydning, arbejdsgiverne vil selvfølgelig antage den bedst egnede til jobbet, alt andet vil være sindssygt.
  En anden ting, der er ledige jobs at få; men dette er under danskernes værdighed, så de går til østeuropæere; men det kunne også være, fordi understøttelsen var for høj!

 2. Af Thomas Jensen

  -

  Næste år vil der sandsynligvis blive skabt mindst 12.550 nye arbejdsløse hos Danske Arbejdsgivere. DA vil fremover stadig foretrække at erstatte danskere med kinesiske børnearbejdere og polske mekanikere.

 3. Af Oscar P.

  -

  Thomas Jensen. De får sandsynligvis også en bedre arbejdskraft.

 4. Af søren sørensen

  -

  Hvis men fyrrede alle dem på luxusbetalte offentlig støtte-præster i landet, med hundredvis af vederlag, og med en ugentlig arbejdsdag- ville der næsten være råd til at betale for landets kontanthjælpsmodtagere…Ihvertfald ville besparelsen uden problemer kunne betale 25.ooo kr. til de ussle, hvis de ansatte en kontanthjælpsmodtagere der så kunne få lige vilkår som ham med forsikringen i kampen om jobbene! Men en lille fugle kom fløjtende og fortalte at arbejdssikkerheden er høj der, både i livet og derefter!
  Ærligt at ikke alle kunne være lige godt dækket ind!

  Præseten her er vist ude at fiske for lidt exstra arbejdsgaranti dog?! Den større armod som hun efterlyser, som jo er resultatet af hendes ønsker om reformering der, ville helt sikkert fører til større armod i landet og derved mere arbejde til en præst. Folk søger jo kun til kirken under kriser mv…Kan godt se udregningen,,,den er ihvertfald mere end 25.ooo kr. værd i ren pengeopgørelse for lilleør og co, altså de inhumanistiske!

 5. Af Niels Pedersen

  -

  søren sørensen.’ Hvis men fyrrede alle dem på luxusbetalte offentlig støtte-præster i landet’.
  Hvad med at lukke af på bloggene for alle disse så ’kloge’ individer, der tror de ved alt, eller har en eller anden ligegyldig mening om alt – på alle blogs. Det er så grotesk!

 6. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  VERDENS RIGESTE OG LYKKELIGSTE LAND…. IFLG. NORDKOREAS, UNDSKYLD, DANMARKS RADIO….

  Tænk på alt det der var råd til før i tiden. Dagpenge så længe man var arbejdsløs, hospitaler i topklasse, bevogtning af grænserne, et lavt skattetryk……. skoler, hospitaler, biblioteker og skadestuer i nærheden, mange flere busruter, grundig efterforskning af ALLE mord, plads nok i fængslerne, virksomheder og erhvervsdrivende som ikke blev forfulgt med skatter, moms, afgifter og bøder, mødre som selv passede børnene derhjemme, boliger hvor huslejen var rimelig, biler der ikke var bittesmå, kolonihaver uden kriminalitet, parkering uden selvkontrol-pligt og overdimensionerede bøder og P-hajer, undervisning af høj kvalitet, osv., osv.

  Nu derimod er hele landet oversvømmet af uretfærdigheder, menneskefjendsk politik og voksende fattigdom.

  Nu kan fattigdom selvfølgelig være så meget, som Joachim B. Olsen siger. Men så lad os kalde det sociale problemer.

  Men uanset hvad man kalder det, så er der hundredtusindvis af danskere der har mistet deres arbejde, familieliv, bolig og andet. Tusinder har ikke råd til en årlig ferie, en lille bil, en ordentlig bolig eller et nyt tag osv.

  Tusinder føler sig utrygge, fordi de ikke véd om de kan beholde deres arbejde, om de kan blive i deres bolig, om en skilsmisse er under opsejling, om de kan undgå flere indbrud/ overfald eller røverier, om de kan blive helbredt i et sundheds-system med afrikanske tilstande, om kommunen vil kræve 85.000 eller 500.000 kr. betalt inden 14 dage, til en ny vandledning eller noget andet kommunalt. Osv.

  Nomenklaturaen/ det mafiøse demokratur/ det såkaldte demokrati er nærmest gået amok. Der er ingen smalle steder når det drejer sig om Mellemøsten, Afrika, EU, indvandring og luksus prestige-projekter, men når det drejer sig om velfærd til danskerne, så svinges den store asociale sparekniv uafbrudt. Så må de svage eller almindelige danskere i stigende omfang nøjes med at være til grin.

  Det er næsten som om Borgen ikke kan få græske tilstande hurtigt nok.

 7. Af Jens Hansen

  -

  Hvem var det, der sagde disse kloge ord:

  ‘Socialisterne har det ligesom duerne på Rådhuspladsen. Når de er nede, spiser de af hænderne på folk. Når de er oppe, skider de på dem’.

 8. Af Niels Pedersen

  -

  I 2012 har vi lånt ca. kr. 250 mio. i døgnet.
  I 2013 – siges der – vil vi kun låne kr. 100 mio. i døgnet. Men det er jo netop ‘gældsfælden’!

  Denne regering kan sammenlignes med én mand, der falder ned fra tyvende etage, og da han passerer 5. etage tænker han: “Vel – hidtil er det da gået meget godt”.

 9. Af søren sørensen

  -

  Skrevet af Niels Pedersen, 26. oktober 2012 kl. 17:45
  Ramte vi et ømt punkt? Dejligt når noget lykkedes!

  jens hansen@
  Advocates of capitalism are very apt to appeal to the sacred principles of liberty, which are embodied in one maxim: The fortunate must not be restrained in the exercise of tyranny over the unfortunate
  Bertrand Russell

 10. Af Jørgen Christensen

  -

  Bertrand Russell has more Quotes:
  ‘The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.
  The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, and wiser people so full of doubts’.
  So enjoy Mr. Sorensen.

 11. Af Jens Hansen

  -

  søren ørensen en lille omskrivning af en Russell Qoute:
  ‘It is possible that mankind is on the threshold of a golden age; but, if so, it will be necessary first to slay the dragon that guards the door, and this dragon is the welfare society’.

  Jeg stopper her, jeg kan se andre har samme mening, så de må fortsætte den håbløse kamp, som Gothe sagde: Selv Guderne kæmper forgæves mod denne.

 12. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Hvis det kun og udelukkende drejer sig om total ytringsfrihed, skal der jo være plads til selv de mest gakkede indlæg direkte fra den lukkede.

  Men hvis man også tager det med debattens kvalitet i betragtning, kan man selvfølgelig overveje at frasortere de kommentarer der er helt fjollede og helt uden substans.

  Eller som kun er sat på for at irritere folk eller for at sabotere og afspore debatten. At visse 5.kolonne agenter er på spil med ret korte mellemrum, kan der vel næppe være tvivl om.

 13. Af Jens Hansen

  -

  Som du selv meget rigtigt skrev PREBEN F1 JENSENH:
  ‘Det er jo rigtigt at der er nogle underlige, uvidende eller psykisk ustabile typer med på alle blogs, og det de skriver kan være helt ude i hampen’.

 14. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Går ud fra at det er samme Jens Hansen der før i tiden skrev skiftevis fra Kina og Odense, som skrev den utrolig skarpe og begavede kommentar ovenfor.

 15. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Mere som er AKUT-SLEMT…..

  Tyrkiet er nu på vej ind i EU. Og Iran får lov til at iværksætte store islamistiske propaganda-kampagner i alle europæiske lande.

  Her går det godt, fru kammerherreinde. Hurra, hurra, hurraaaaah!!!

  Læs den korte avis på nettet.

 16. Af Mette Hansen

  -

  Det klæder ikke en præst at være så indskrænket, at hun kun kan se til højre. Hvad siger din menighed til, at du sådan tager parti ? Jeg er dælme glad for, jeg ikke bor i dit sogn. Du lyder som Løkke …men det er måske også meningen.

 17. Af Kirsten Lykke

  -

  Naturligvis har Lilleoer ret.
  Enhver er sin egen lykkes smed. Man kan ikke bare forvente, andre overtager ens problemer.
  Med denne akutpakke er der stadig ingen hjaelp til selvhjaelp – blot som at tisse i bukserne – det varmer for en kort stund.

 18. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Mette Hansen…..

  Er du modstander af sandheden eller saglige konstateringer…… eller mener du at akut-pakken er en god og gavnlig pakke???

 19. Af Peter Nielsen

  -

  12.500 der ryger ud af dagpengesystemet. Forklar mig lige, hvorfor det er en katastrofe.
  De kan vel få kontanthjælp. Ja medmindre ægtefællen er godt ved muffen (thi hyn har stadig forsørgerpligt ?)
  Så når alt kommer til alt, er det vel ikke dagpengesystemet, der i givet fald er noget galt med – men kontanthjælpsystemt.
  Men jeg har nok som sædvanligt misforstået noget !!

 20. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Peter Nielsen…..

  Folk kan blive tvunget til at gå fra hus og hjem, hvis de ryger ned på kontanthjælp.

 21. Af Thomas H. Rasmussen

  -

  Endnu et kæmpe bluffnummer af den røde løftebrudsregering og Helle Thorning udtalte helt fejlagtigt at der var tale om “nye” jobs! Det er jo ikke nye jobs man skaber men i bedste fald bare en udskydelse af problemet eller omrokering af rækkefølgen hvor man ikke skelner mellem kvalificerede og ikke kvalificerede ledige! Der er squ da ingen fornuftige arbejdsgivere som vil ansætte en dårligt kvalificeret person fremfor en højt kvalificeret person fordi man får 25.000 kr. i bonus! Det er et kæmpe bluffnummer og ren planøkonomi og det eneste som hjælper på vores økonomi og beskæftigelse er naturligvis at vi skaber de rette betingelser for det erhvervsliv som vi alle lever af så de ikke flygter til udlandet med alle deres jobs – d.v.s. vi skal spare gevaldigt på verdens fhv. dyreste offentlige sektor hvor bureaukratiet og godheds- og indvandringsindustrien har fået lov til at knopskyde helt vildt de seneste 20-30 år så vi har verdens højeste skattetryk som er ren gift for en dynamisk udvikling i samfundet – hvilket bl.a. Sverige har indset med kraftig vækst til følge! Alt for få herhjemme er produktive og alt for mange har snablerne i de offentlige kasser uanset om det er offentligt ansatte eller folk på overførselsindkomster! Men den røde løftebrudsregering har ikke fattet alvoren og rejser verden rundt og deler mia. af kr. ud i ulandsbistand og importerer tusindvis af socialklienter til Danmark – for lånte penge! Vi kører altså med store statsunderskud p.t. som den uansvarlige regering bare giver videre til vores efterkommere! Græske tilstande venter!

 22. Af Erling Drews

  -

  At påstå, Akut – Jobordningen er en tom pakke, er vel, at fremkomme med en påstand som ikke er en påstand…Samtidig er det vel bedre at forsøge på, at redde omkring 12.500 langtidsledige fra, at ryge ud af dagpengesystemet med risiko for, at miste deres forsørgelsegrundlag fra og med 2013, hvis de ledige ikke forinden har fundet sig et job….Når man påstår at “pakken er tom” og ingen virkning har, så betragter mig sig selv som en der kan se ud i fremtiden….Ingen ved om akut – jobordningen har den virkning som er tiltænkt før om otte måneder når ordningen udløber, sådan er det…Men en udtalelse fra Københavns kommune er klar, kommunen er klar til at tage langtidsledige frem for andre,hvis kvalifikationerne er i orden, så her er der altså positive tiltag….Og lidt uden for emnet: Når Venstre nu påstår man diskriminerer arbejdsledige, så husk lige på, at Venstre var med til at vedtage tilbagetræknings reformen, hvor vi borgere først kan gå på Folkepension ved det fyldte 65. år, alt imens Folketingsmedlemmer, Borgmestre, EU – valgte og Statsrevisorer, kan gå på pension ved deres fyldte 60. år, altså fem år før alle andre…Så kom ikke her og tal om diskriminering…

  Samtidig er det korrekt, at Akut – Jobordningen ikke skaber nye job, men det er jo heller ikke det Akut – Jobordningen er aftalt for, men ene og alene et forsøg på, at give langtidsledige en chance for, at vende tilbage til arbejdsmarkedet…

  Samtidig gætter jeg på, at der nu blæser svage vinde for Finansloven 2013, da der er fremkommer et forsøg på, at redde langtidsledige…Men når Finansloven er vedtager, så er mit gæt, at der vil blæse ret voldsomme storme mod regeringen, da regeringen har løbet for deres løfte vedrørende den “tossede” 52. ugers regel vedrørende sygdom…Socialdemokraterne lovede at ændringen på 52. ugers reglen ville blive fremlagt i Folketinget sommerem 2012, så ændringen kunne træde i kraft fra og med 2013, det er ikke sket !…Derfor vil der være mennesker som ikke er erklæret raske af en læge, der mister deres sygedagpenge nøjagtig som de langtidsledige, så urolige vejrforhold forude….

 23. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Mere AKUT-SLEMT……

  Nå, igen et pc-problem. Så et indlæg forsvandt. Så nu kun et par linjer hvor jeg vil nøjes med at konstatere at DRs P1 stadig leverer radikal ideologi for fuld udblæsning. Her til morgen har man reklameret for at det vil være sundt for børn at blive hjernevasket med massemord i Bosnien……. at normale familier nærmest er unormale (det er nærmest bedre og finere med to bøsser eller to lesbiske plus adopterede børn fra Afrika)……. at det er en god idé at sende flere penge til Afrika. Osv.

  Oveni kommer så også de partier som har travlt med at ødelægge vi danskeres nutid og fremtid.

  Se også ovenfor 22.41 om de nye trusler fra syd og sydøst.

 24. Af lars sørensen

  -

  Akut Grimt i Esbjerg !
  Hvor ellers ?
  I dit Sogn Kathrine ?

  Er der ikke nok i Tante B`s stab der har :
  Dem vs Os
  Du er din egen lykkesmed
  Mere vil have mere (dansen om Guldkalven)
  osv retorik

  Prøv lige at læse lidt af dine egne ord Kathrine med dit nye ikke gamle testamente øje

  ###Det er pinagtigt, at arbejdsgivernes brancheforening ikke holder sig for god til at forsøge at manipulere en folkestemning. Selvom folk stemmer rød blok, behøver de ikke være dumme. Akutpakken er på nuværende tidspunkt reelt ingenting, for de, der skal fylde den ud, aner man ikke, om vil være med.

  Den ulykkelige situation for de langtidsarbejdsløse viser endnu en gang, at tidens største etiske udfordring er at finde en ny balance mellem offentlig hjælp og den enkeltes eget ansvar. Der er noget, vi med rimelighed skal kunne forvente at få hjælp til af den offentlige kasse; men som udgangspunkt må enhver voksen dansker tage ansvar for sig selv. Og i krisetider mere ansvar end før. Det vil få katastrofale konsekvenser for nogle, men for andre vil åbne nye veje. ####

  Man skal sgu da være Radikal eller dybsort V/DF for ikke at læse det som ,at du pisser på danskere der lægger ned, eller din og min stand er hævet over ansvar for div. menneskelig skandaler og forråd der forgår i blandt os mens Vi/dig og mig har fokus på guldkalven ( Mest dig )
  Mens Vi køre løse på retorikker der skader Os/Danskerne (mest dig igen)

  Glæder mig til du tør gribe ind i egen barm og kommer med lidt fra det du er udlært til !

  Eks. Du får en grum viden , hvornår bryder du pagten(tavsheden) mellem Dig din Gud og forbryderen ?

  Og nej du Tidens største Etiske udfordring er Vi(dit – mit lønniavu og op efter ) + Jer der støttede vanvid og soldende op i 00èrene og de massiv ansættelser af kolde-hænder/djøffer/kontrollanter , mens mismod og moralsk og etisk forfald øges . og krydret med skattelettelser til Os . afgiftsøgninger og anmas af nye love af enhver art putte ned over vel mest dem du burde beskytte ifølge den bog du skulle “køre” efter og får din faste løn for ikke ?

  Se lidt i dagens avis : B.dk
  tror og håber mange af de læser der kan se udover Rød-Blå retorik vil se dagens nye artikler som endnu en skamplet på VORES elskede Danmark

  #####
  Årtiers målsætning om at bryde den sociale arv og mindske fattigdommen i Danmark er slået fejl, viser en ny bog.

  Af Heidi Røndbjerg-Christensen, Berlingske Nyhedsbureau

  27. oktober 2012, 03:26

  På 25 år er andelen af danskere, der lever på bunden af samfundet, vokset, skriver Kristeligt Dagblad på baggrund af den nye bog ”Det danske klassesamfund”, som udkommer på mandag###

  ###

  Ankestyrelsen kritiserer Esbjerg Kommunes håndtering af en række sager om udsatte børn og unge.

  Af Laura Juul, Berlingske Nyhedsbureau

  27. oktober 2012, 07:30

  Sagsbehandlingen i Esbjerg Kommune skal forbedres. Det står klart, efter en netop udsendt rapport fra Ankestyrelsen konkluderer, at 33 ud af 100 af kommunens mest komplekse sager med udsatte børn og unge indeholder stærkt kritiske forhold, lige som 44 sager vurderes som kritiske.####

  Kom nu ind i “kampen” Kathrine Gør dog noget danskerne lytter til DIG !!!

 25. Af lars sørensen

  -

  Ps nej jeg vil ikke ##

  Se også ovenfor 22.41 om de nye trusler fra syd og sydøst.
  Skrevet af PREBEN F1 JENSENH, 27. oktober 2012 kl. 09:51 ##

  Grundet dit had til “Røde og kvinder ” Preben F1 og din anstødelige påstande om at specielt “røde og eller kvindelige” Politikker i Folketinget HADER Danmark og grundet hadet til deres medmennesker vil dræbe Danmark og danskerne indefra.
  Du er en ægte Dem(røde danskere , muslimer , offentlige ansatte du putter bare resten på Preben) vs Os( dig , Gud , Kapitalen , hvide ariske mænd ansatte i det private , her fylder du også bare på Preben )

 26. Af Niels B. Larsen

  -

  Hvis jeg var arbejdsgiver, ville jeg ikke skænke den akut-pakke så meget som en tanke.

  Jeg ville focusere på at profitmaksimere – bl. a. ved at ansætte den bedst kvalificerede ansøger.

  Og ledighed er ikke en kvalifikation.

  Sorry…

 27. Af søren sørensen

  -

  Skrevet af Jørgen Christensen, 26. oktober 2012 kl. 21:13
  har har faktisk endnu flere…

  “A stupid man’s report of what a clever man says can never be accurate, because he unconsciously translates what he hears into something he can understand.”
  ? Bertrand Russell

  “If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.”
  ? Bertrand Russell

  “Patriots always talk of dying for their country but never of killing for their country.”
  ? Bertrand Russell

  “Beware the man of a single book.”
  ? Bertrand Russell

  “So far as I can remember there is not one word in the Gospels in praise of intelligence.”
  ? Bertrand Russell? Bertrand Russell

  “Do not fear to be eccentric in opinion, for every opinion now accepted was once eccentric.”
  ? Bertrand Russell

  “War does not determine who is right – only who is left.”
  ? Bertrand Russell

  And if there were a God, I think it very unlikely that He would have such an uneasy vanity as to be offended by those who doubt His existence”
  ? Bertrand Russell

  “Men are born ignorant, not stupid. They are made stupid by education.”
  ? Bertrand Russell

  “One should as a rule respect public opinion in so far as is necessary to avoid starvation and to keep out of prison, but anything that goes beyond this is voluntary submission to an unnecessary tyranny, and is likely to interfere with happiness in all kinds of ways.”
  ? Bertrand Russell

 28. Af søren sørensen

  -

  Skrevet af Jørgen Christensen, 26. oktober 2012 kl. 21:13
  har har faktisk endnu flere…

  “A stupid man’s report of what a clever man says can never be accurate, because he unconsciously translates what he hears into something he can understand.”
  ? Bertrand Russell

  “If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.”
  ? Bertrand Russell

  “Patriots always talk of dying for their country but never of killing for their country.”
  ? Bertrand Russell

  “Beware the man of a single book.”
  ? Bertrand Russell

  “So far as I can remember there is not one word in the Gospels in praise of intelligence.”
  ? Bertrand Russell? Bertrand Russell

  “Do not fear to be eccentric in opinion, for every opinion now accepted was once eccentric.”
  ? Bertrand Russell

  “War does not determine who is right – only who is left.”
  ? Bertrand Russell

  And if there were a God, I think it very unlikely that He would have such an uneasy vanity as to be offended by those who doubt His existence”
  ? Bertrand Russell

  “Men are born ignorant, not stupid. They are made stupid by education.”
  ? Bertrand Russell

  “One should as a rule respect public opinion in so far as is necessary to avoid starvation and to keep out of prison, but anything that goes beyond this is voluntary submission to an unnecessary tyranny, and is likely to interfere with happiness in all kinds of ways.”
  ? Bertrand Russell

 29. Af Erling Drews

  -

  Det er da helt fair, at Niels B. Larsen ikke ville skænke Akut – Jobordningen en eneste tanke, hvis han var arbejdsgiver…Men u er Niles B. Hansen så ikke arbejdsgiver…Men de arbejdsgivere der er med i Dansk Arbejdsgiverforening, har indgået en aftale med Regeringen, ligeså Kommunerne, så de finder vel aftalen i orden, ellers havde de velikke skrevet under..

  Der er jo ikke ændret på noget som helst vedrørende kvalifikationer, det lyder som om Niels. B. Larsen mener, at arbejdsledige er “snot dumme”, hvis jeg ellers har forstået debat indlægget korrekt…Må jeg gøre opmærksom på, at mange arbejdsledige er meget højt uddannede, men desværre ved at ryge ud af
  dagpenge perioden her fra 2013, ene og alene på grund af uforskyldt afskedigelse…

 30. Af Oscar P,

  -

  Erling Drews. Dansk Arbejdsgiverforening har vel ligeså stor ret som regeringen, til at lukke varm luft ud.
  Selvfølgelig vil de ansætte de bedst egnede, alt andet er for dyrt og tåbeligt. Det vil og er altid de dårligst egnede, der ryger ud først, sådan er det nu engang.

 31. Af Jørgen Christensen

  -

  søren sørensen. Jeg er meget ked af, jeg kommenterede dit indlæg, skal aldrig ske igen, hvor idiotiske de end måtte være.

 32. Af niels hansen

  -

  Kære Kathrine Lilleør,

  Hvis du med din kyniske holdning håber på flere ‘kunder i butikken’, så tror jeg, at du tager fejl.

  Folkekirken har alle dage været på ‘bedsteborgernes’ side, men jeg tror ikke, at folk hopper på den med ‘a pie in the sky when you die’.

 33. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Ja, niels hansen har jo gennemskuet og forstået det hele og alting, og er derfor en så stor fortolker af den moderne videnskab samt
  astronomiens, matematikens og filosofiens samlede resultater….. at han kan fastslå overfor alle de mindre alvidende, at det altsammen, altså hele universet og alle galaxer mv., blot er summen af nogle tilfældigheder og lang tid. Hvorfor niels hansen er ateist. Men bestemt ikke islamist eller kommunist, men bare radikal.

  Er det rigtig forstået?

 34. Af Jens Hansen

  -

  ’Går ud fra at det er samme Jens Hansen der før i tiden skrev skiftevis fra Kina og Odense, som skrev den utrolig skarpe og begavede kommentar ovenfor’.
  Skrevet af PREBEN F1 JENSENH.

  Næh, jeg beklager, jeg fægter med åben pande. Du må måske have mig undskyldt; men jeg har hele tiden troet, det var dig, der skrev under dette pseudonym, og nu skiftet til Jensen. Indlæggene ligner nemlig hinanden rigtig meget.

 35. Af Jens Hansen

  -

  ’Går ud fra at det er samme Jens Hansen etc’. Skrevet af PREBEN F1 JENSENH.

  Næh, jeg beklager, jeg fægter med åben pande. Du må måske have mig undskyldt; men jeg har hele tiden troet, det var dig, der skrev under dette pseudonym, og nu skiftet til Jensen. Indlæggene ligner nemlig hinanden rigtig meget.

 36. Af søren sørensen

  -

  Skrevet af Jørgen Christensen, 27. oktober 2012 kl. 13:17
  Målløs over dit dybe svar. Af stemme altså…

  Beware the man of a single book…bertrand russel….

  The man who only lived in his own country and culture , never truly understands…The Danish borgois who live in china dont live in china, only “uses and abuses” china. The other is free you see?! søren sørensen ordsporg!

 37. Af J Christiansen

  -

  Den såkaldte tomme “gaveæske” i form af akut-pakke har jo slet ikke dagpengemodtagere som primært fokus, idet akut-pakkens fremkomst ene og alene skyldes en presset regering, der ønsker at købe sig lidt tid – betalt af skatteborgerne. Kald det bare et markedsføringstiltag, der skal bogføres på “spin-kontoen”. Mens regeringen fortsat håber at opsvinget er “lige om hjørnet”. Det er det dog næppe før om 5-10 år, og derfor vil vi kunne se lignende opførelser af politisk total-teater i nær fremtid.

 38. Af Oscar P.

  -

  PREBEN F1 JENSENH. Jeg ved ikke, hvad niels hansen er; men én ting er sikkert. Han tror selv, han er altvidende, skal man tage efter alle hans indlæg, som jeg dog med skam må melde – kun skimmer.

 39. Af Jørgen Christensen

  -

  Problembarnet i Danmark – ’velfærdssamfundet’ – det skaber efterhånden flere problemer end det løser/afhjælper. Dette er blevet så stort og ukontrollabelt at ingen politiker, der ønsker at blive genvalgt, tør røre ved misfosteret. Dette sker desværre først, når det er for sent, hvor vi vil stå med hatten i hånden som Grækerne.
  Der er utallige udfordringer: Den utilladelige og konstante indgriben i borgerne frihed samt rettigheder, skat har fået større beføjelser end politiet. Den offentlige sektors uhyggelige størrelse og ineffektivitet, samt dens absolut dårlige løsning på problemerne, såsom indkøb, planlægning o.s.v. At beskrive alt vil fylde flere sider.
  Skatter og afgifter stiger og stiger, der resulterer i et omkostningsniveau, der bliver stadig større og større, med det resultat – udflytning af danske arbejdspladser, til lande der er væsentlig billigere og desværre mere effektive.
  Den store arbejdsløshed og de uhyggelig mange på offentlig forsørgelse – over halvdelen af befolkningen.
  Den groteske dårlige folkeskole, der knap nok kan magte at lære børnene de elementære ting, såsom læsning, skrivning, regning for slet ikke at tale om historie og geografi.
  Værst står det til med de skoler, hvor der er en masse – som en skoleder sagde – ’skide muslimer’- der konstant ødelægger undervisningen. Det er trist at danskerne, skal sende deres børn i privatskole, fordi disse uopdragne unger ikke ved, hvordan de skal opføre sig i værtslandet, der dog føder dem og deres inaktive familie.
  Hvor mange millioner, for ikke at sige milliarder har denne ukontrollable indvandring ikke kostet samfundet. Så nu står vi i den situation, vi ikke engang har råd til at hjælpe vore egne børn, illitterære stakler, der måske intet har lært i den danske folkeskole.
  Politikerne slaphed i håndteringen af de talrige indvandrer bøller/kriminelle, der får lov at husere, som de vil.
  Ca. halvdelen af de muslimske indvandrere klarer vel sig selv og får en uddannelse – disse skal hjælpes og støttes, da de på længere sigt, ganske afgjort kan blive et aktiv for landet; men den anden halvdel ødelægger dette, da folk bliver nervøse og får berøringsangst.
  Denne halvdel er vel ikke til at redde; men så skal der sættes hårdt ind, med deportationer, hvor dette er muligt – evt. ændre lovgivningen – og fængselsstraffe så det batter, og ikke under de luksuøse forhold, der hersker i øjeblikket.
  Ligeledes skal der ses på udlandsbistanden, der – for det meste – er et rent blålys, da den går i de forkerte lommer, det er set så mange gange af alle andre end politikerne.

 40. Af Jan Petersen

  -

  Globaliseringen æder alle eksportgivende arbejdspladser, and that’s it. Så længe “man” (politikerne) ikke vil gøre noget ved det, er 25.000 statskroner i tilskud, hist og pist, total ligegyldig …

 41. Af lars sørensen

  -

  undskyld Kathrine for derail

  Tillykke Mads Kastrup med din runde dag , men når dit eget medie i din hyldest linker til en af dine få tåbeligheder af en blog (udaf så mange bedre ! ! ) og Du/dine blåsorte venner kunne have gjort en forskel på området , men nu bagefter giver et uforløst ansvar vidre af politisk,moralsk,økonomisk,samfundsmæssigt karakter

  Og uden at du reel kan dokumenterer at du har grund at udelukke mig fra at skriv på din blog ! ? !

  Se Mads link i lykkeønskningen “rocker ”

  og mit svar til det ##

  Helveds engle = VKO regimet

  Står / Stod begge for moralen- etikken- økonomien-grundlov- s mæssig forfald ! ! grundet guldkalvedansens blindhed og/eller svinehundsdyrkelse , og på bekostning af ordenligheden , anstændigheden , danskheden

  Fordi Mads k jo får sin hyre for at farve løs så ok med mig men stop lige helligengørelsen ala d.d. hyldest af ham og hans mærkedag

  ##

 42. Af søren sørensen

  -

  Skrevet af op!., 27. oktober 2012 kl. 19:15
  Det er en nedere at påstå at OP eller KO, har nogen mening udover debat afsporingen!

 43. Af Jens Hansen

  -

  Skrevet af op!., 27. oktober 2012 kl. 19:15
  Det er en nedere at påstå at OP eller KO, har nogen mening udover debat afsporingen!

  Skrevet af søren sørensen, 29. oktober 2012 kl. 19:46

  Undskyld – et lille spørgsmål – Hvad er nedere?

  Kunne du ikke prøve at skrive dansk!

 44. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  “KAPUTPAKKEN” og “KOLDSTARTEN” (der jo heller ikke virker ) er de største flop, en regering har lavet i uendelige tider præsenteret af den totalt “spejlblanke” person, der kalder sig DKs statsminister. Latterlige 12.500 “roulette-job” ( = nu er det din tur til at være arbejdsløs )er en hån mod befolkningens intelligens – kun rene jubelidioter kan ikke gennemskue konsekvenserne.
  Her til morgen reklamerer Den Danske Bank med yderligere 1.000 fyringer oveni de i forvejen varslede 2.000 ( grundet ledelsens totalt uduelige,tidligere dispositioner der bl.a. medførte et tab på astronomiske 34 milliarder kr. alene på Island). For ganske nylig proklamerede dansk erhvervsliv at hver 3.die virksomhed varsler fyringer i 2013 – TJU-HEJ hvor det dog går her i tumbe-land!
  PS.: Erhverslivets morale = hvorfor ansætte en tumbe-dansker i – f.eks. – byggebranchen når man kan få en polak til kr. 100-/timen alt incl.( dem har vi jo allerede ca. 20.000 af i forvejen ) , der jo også skal have børnepenge sendt hjem til Polen og, som ofte, “glemmer” at betale dansk skat.!

 45. Af the hammer http://www.testttdjshdk121.com

  -

  All material copied from yet another supply

Kommentarer er lukket.