Kokkedal minus juletræ – minus Obama

Af Kathrine Lilleør 96

Tre dage efter, at en beboerforeningen i Kokkedal havde fejret islams svar på jul eid-festen for samfulde 60.000 kroner, man havde doneret sig selv, besluttede bestyrelsen at stryge det årlige juletræ i Egedalsvænge.

Nok det nærmeste vi kommer en omvendt Muhammed-tegning. Kristus med løftet De-ved-nok, kan vi klare, men droppe jultræet! Enten er det lille muslimske flertal i boligforeningen usædvanligt tankeløse, eller også er de ekstraordinært provokerende. Hvad enten man er det ene eller det andet, er boligforeningens juletræsbeslutning atter et af de utallige beviser på, hvor elendige vi i årtier har været til at integrere folk med andre kulturer og religion.

I en uge, hvor de multikulturelle amerikanere vandt over Romneys monokulturelle hvide kristne selvforståelse, er det oplagt at undre sig over, hvad amerikanerne i stigende grad kan, som vi danskere tydeligvis er elendige til. For Obama-sejren er en sejr for fremtidens integrerede vestlige demokrati, hvor man uanset baggrund, kultur og seksualitet kan regne sig for fuldgyldig borger.

For en præstetype som mig, er den største værdipolitiske forskel på Obamas USA og Danmark, at i USA regner man med, at ethvert menneske har en religiøs orientering, og derfor er det amerikanske samfund i et og alt indrettet på at tage størst muligt hensyn til folks religiøse forskellighed. Det er smukt og især klogt, for det betyder, at den enkeltes religiøse identitet kan rummes i det nationale. Antagelsen er, at alle amerikanere tror på noget men ikke det samme. Man er folkeligt en enhed, selvom man ikke søger de samme bedehuse.

Den gammeleuropæiske blaserthed har længe trasket den modsatte vej. Vi har siden Den Franske Revolution dyrket den forestilling, at klogest er de, der ikke tror på Gud, men kun tror på det gode i mennesket. Det er klart, at en sådan ikke-tro falder over sig selv, når den møder troende muslimer. Nedladende har det officielle Danmark enten givet dem indtryk af, at man finder al tro ligegyldig. Eller også har man forsøgsvis om end stadig nedladende hyldet visse muslimers alvorlige Gudsforhold. Det eneste Over-Danmark ikke har gjort er at tone rent flag, slået korset tegn og mødt de forskellige muslimske retninger i øjenhøjde. Kristen overfor muslim. Tro mod tro i gensidig anerkendelse.

Kan et forkølet grantræ midt i en bebyggelse virkelig være så religiøst vigtigt for de ugudelige kristne danskere? Det er mere end svært i det muslimske at gætte, at julekirken bliver større og større, og mere og mere alvorlig. For ti år siden skulle det helst være underholdende, men når julegudstjenesterne i disse år går ind, sidder en-gang-om-året-kirkegængeren andagtsfuld og vil have forkyndt Kristus. Juletræet er derfor ikke bare et træ, men symboliserer danskhed, kristendom, tradition og slægt skal følge slægters gang.

Hvorfor kan Obama i sin sejrstale sige, at man er amerikaner uanset, om man er hvid, latino, asiatisk? Det kan han, fordi det er ikke fælles tro eller race, der gør amerikansk. I Obama-land regner man med, at alle amerikanere tror på noget, og man skylder derfor sine landsmænd at respektere tros-forskelle. Det er den folkelige sammenhængskraft, som USA præsenterede ved valget forleden.

Bare det også var sådan i Danmark. Men vi har vist langt igen. I Kokkedal bor der således danskere, der tydeligvis ikke føler sig danske. For gjorde de det, ville de naturligvis rejse et juletræ til glæde for de andre danskere, der bor i Egedalsvænge.

96 kommentarer RSS

 1. Af Claus Andersen

  -

  Nu ved jeg, at Lilleøre er skarp som kun de færreste er det. Men hun har lavet nogle bevægelser hen over årene, af og til pludseligt, der gør at man ikke ved hvor man har hende længere.

  Skal Lilleøres “vi” i “hvor elendige vi i årtier har været til at integrere folk med andre kulturer og religion.” forstås så konkret som fx Lars P mener?
  Og hvorfor skriver Lilleøre “religion” i ental og ikke flertal? Er det da kun en bestemt religion? Og hvilke kulturer (flertal) tænker hun samtidig på?

  “Obama-sejren er en sejr for fremtidens integrerede vestlige demokrati, hvor man uanset baggrund, kultur og seksualitet kan regne sig for fuldgyldig borger.”

  Hvor er religion henne her? Slugt af kultur? Men ok, kan folk fra underklassen (baggrund) ikke regne sig for fuldgyldige borgere i DK? Kan folk med en anden kultur ikke regne sig for fuldgyldige borgere i DK? Kan homoseksuelle eller andre seksualitets-minoriteter ikke regne sig for fuldgyldige borgere i DK?

  “… i USA regner man med, at ethvert menneske har en religiøs orientering, og derfor er det amerikanske samfund i et og alt indrettet på at tage størst muligt hensyn til folks religiøse forskellighed.”

  Bemærk: Så regner man altså ikke også med, at man ikke kan have en religiøs orientering? Hvem falder ind her: ateister og agnostikere. Begge disorienterede, religiøst. Og tænk, de amerikanske “founding fathers” var for en stor del ateister. Måske var det grunden til at USA i første omgang blev så “rummeligt” i forhold til det her med det religiøse, fordi ateister førte pennen, fordi de ville sikre sig at USA ikke skulle ende som Europas religiøse undertrykkelsesregimer eller måske endda så nødvendigheden af at beskytte ateister? Nogen af dem måtte jo stadig frygte de religiøse (dødstrusler, chikane), så datidens ateister gik også under opfindelsen/betegnelsen “deister”, ofte oversat til at de troede på en uspecificeret religiøs kraft, men så tror man jo heller ikke på noget…. “Ateist” var datidens nazi-etikette, for så hørte al debat op og man vil ikke diskutere dogmer… “Han er jo også ateist.” I dag skal alle absolut have en religiøs orientering i USA, men man kan takke datidens ateister Jefferson, Hamilton, Franklin, m.fl. for rummeligheden i dag. Forfatningen og “the fathers” virke i USAs tidlige år var afgørende for institutionerne og statens udvikling.

  Så, hvad synes Lilleøre om ateister? Og hvad synes hun om, at amerikanerne aldrig kunne drømme om at stemme på en ateist, samtidig med, at de hylder forfatningen?

  Lilleøre kører videre:

  “Det er smukt og især klogt, for det betyder, at den enkeltes religiøse identitet kan rummes i det nationale. Antagelsen er, at alle amerikanere tror på noget men ikke det samme. Man er folkeligt en enhed, selvom man ikke søger de samme bedehuse.”

  Og hvis du ikke er religiøs i dagens USA? Synes du ikke, at deres “antagelse” er lige lovlig brutal?

  Og ja, at sætte mennesket ind på guds plads har så absolut været grobund for blodbad og historiske tragedier.

  Til næste gang kunne du måske tage de kulturradikales reaktion på Kokkedal op. De er jo for en stor del ateister? Og tro mig, som ateist, har jeg stadig blik for den kulturradikale pissen-i-reden, hvor alt ude fra er en proxy for at smadre det almindelige og det bestående. Hvor traditioner kun kan udvikle sig for langsomt

  Jeg synes at juletræet er en herlig ateistisk ting, for den har som fænomen fjernet sig så langt fra det religiøse, at man kun kan smile, og heldigvis ikke revolutionært som kun en radikaler kunne ønske sig.

 2. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  NY-KOMMUNISTERNE………

  De rødradikale betonhoveder er så flinke og søde at de vil gøre det lettere at være dansker.

  De vil gøre det lettere og hurtigere at blive skilt. De vil gøre det lettere og hurtigere at melde sig ud af folkekirken. De vil gøre det lettere og hurtigere at miste sit økonomiske eksistensgrundlag. (dagpenge/ kontanthjælp mv.)

  I forvejen har de gjort det lettere for danskerne at blive udsat for tyveri, hærværk, gadeoverfald, indbrud, voldtægt, røveri og brand.

  De har også gjort det lettere at miste sit job og levebrød. (antallet af firmakrak, konkurser, bankkrak, butikslukninger og massefyringer sætter rekorder i denne tid)

  De har også lettet adgangen til at blive et offer for skandaløse tilstande i sundhedsvæsnet.

  Ligesom det har gjort det lettere at blive belastet med sociale og økonomiske problemer. (Via tvangsudsættelser, brandbeskatning, bøder, afgifter på el vand, varme og lys osv. Eller via kommunale krav og incassogebyrer mv.

  De har også gjort det lettere for de pædofile. Fremover kan de adoptere deres egne ofre.

  For den rødradikale “elite” er det blevet lettere at tromle de dansksindede og ægte demokrater ned.

  For børn er det blevet lettere at miste far og mor.

  Og for de kriminelle er det blevet lettere at slippe godt eller billigt fra mishandling af andre mennesker.

  Man kunne blive ved.

  Sandheden er at ny-kommunisterne ikke har tænkt sig at stoppe før de har forvandlet Danmark til et nyt Sodoma og Gomorra, og til et iskoldt perverst samfund hvor det vil være let for enhver at miste sine borgerrettigheder, sin indtægt, sin værdighed, sit hjem og familieliv, sit helbred og sin tro på samfundet og fremtiden .

  Sådan som det skete for millioner og atter millioner af mennesker i de lande hvor rødfascisterne fik lov til at dominere.

 3. Af Bjafrne Munk Christensen

  -

  Tak for indlægget K.L. !- kun hvad man kan forvente fra muslimernes side, der jo, som bekendt, føler sig berettiget til at overtage andre lande og kulturer når deres andel af befolkningen andrager 15-20% – så starter borgerkrigene så som f.eks i Burma, Bangladesh, Thailand ( skønt kun latterlige 3-4 % i den sydlige del af landet ) Philippinerne, Sudan samt mange flere – you name it!. Idag udgør de henholdsvis.:
  70% af alle børn under 6 år i Frankfurt am Main
  59% af -ditto -ditto- -ditto- i Berlin
  43% af -ditto -ditto -ditto- i Hamburg så Europa er helt færdig og bliver muslimsk indenfor de næste 15-20 år. Hvilken skøn fremtid vi går imøde – jubelidiotien vil ingen ende tage – vel!.
  Din favorisering af oraklet Obame er TOTALT FORKVAKLET og faktuelt forkert – vi andre, der jævnligt rejser derover, og kører rundt i alle de forskellige kvarterer ser “krystal-klart” følgende:
  – de sorte bor i deres egne kvarterer
  – latinoerne bor i deres egne kvarterer
  – kinesere bor i deres egne kvarterer
  – cubanerne bor i deres egne kvarterer
  og sådan fremdeles.
  Der er ABSOLUT INGEN SAMMENHÆNGSKRAFT ( alle modarbejder hinanden og favoriserer, naturligvis, deres “egne” og de hvide “betaler gildet”)og det er hovedårsagen til, at USAs økonomi er på “afgrundens rand”.
  “Multi-kulti samfundene” ender i ren katastorfe nøjagtigt som udtalt af de 3 premier-ministre ( uafhængigt af hinanden ) nemlig Englands ( Cameron )- Tysklands ( Merkel ) samt Frankrigs( Sarkozy ) for få år siden.
  citat/
  “Multi-kulti-samfundene DUER IKKE og har SPILET FALLIT!
  citat/slut
  PS:: hvornår mon man har set et sort land, et latino land eller et hispaniol-land “VÆRE BARE I NÆRHEDEN AF EN SUCCES…? Nævn bare et eksempel ( skønt ikke politisk korrekt )..?
  M.h.t. USA har de ikke længere råd til at udkæmpe en tofrontskrig som i 2. verdenskrig, flåden og hærens budgetter er rundbarberet kraftigt osv., men – til gengæld har Putin lovet massiv oprustning af Ruslands væbnede styrker med + 4.000 milliarder de næste 8 år UD OVER det “normale budget” og Kina opruster massivt i Stillehavet til stor bekymrimg for både Japan og Australien, der har – for nylig – har kaldt på forstærkninger fra USAs flåde og marineenheder, hvilket man knapt er istand til at yde mere. Europa er totalt “lalle-svagt” ( burde have verdens største militær eftersom EU har verdens højeste bruttonationalprodukt – højere end både USAs og Kinas ) og slet ikke istand til at forsvare sig selv eftersom alle forsvarsbudgetterne snart er nedskåret til absolut minimum.
  Derfor K.L “synger den vestlige” verden på absolut sidste vers ( absolut selvforskyldt ) – især grundet den sygelig dyrkelse af “multi-kulti-idiotien og er færdig senest om 20 år. Tju-Hej hvor det dog går!
  PS:: den russiske Generalstabschef – Makarow – udtalte de bevingede ord i marts 2012 ( ikke 1942 men marts 2012 )
  citat/
  Hvis vi finder det nødvendigt, vil vi ikke tøve med at angribe vesten med Atomvåben – FØRST!
  PPS.: bemærk han sagde ikke – ..hvis vi finder os påtvunget til dertil osv.
  Hvem sagde at den kolde krig var forbi..?
  Sov sødt “Tornerose”!

 4. Af j nielsen

  -

  “..det er ikke ulovligt når indvandrerfjendtlige kræfter vil have forhindret afholdelse af ramadanfest i folketinget. Og tilsvarende heller ikke ulovligt når en skør beboerformand vil forhindre juletræer. Det er bare dumt.”

  Og helt utroligt småborgerligt.

 5. Af Lars Petersen

  -

  @ PREBEN F1 JENSENH.

  “De Radikale har skabt voldsomme ulykker” (red).

  Korrekt, men velkendt.. I stedet for at remse deres
  utallige, konsekvente, og surrealistiske smadring af
  Danmark op, var det måske smartere, at du og andre,
  snart nossede jer sammen, og forholdte jer til prob.

  Problemet er naturligvis, at vi trods teknologoernes
  nye demokratiske muligheder, fortsat skal være under
  -lagt et svinsk ringe demokratur, hvor bl.a. pygmæ
  små partier, konsekvent opnår udemokratisk overmagt.

  1. Data infrastrukturen har stået klar i årevis.
  2. Teknologi og KnowHow har stået klar i årevis.
  3. Enhver borger har eget unikke data borger ID.
  = SLUT TANKE: Jeg kan, og vil derfor høres ((NU)).

  Mit budskab til dig og andre er derfor.. I kan råbe,
  skrige, og kradse tappet ned, og sygen vil fortsætte
  indtil i forlanger at datalogien skal tages i “FULD”
  anvendelse for udfoldelse af et egentligt demokrati.

  SKATs servere håndtere 100reder mio. af individuelle
  data, som tilmed co-worker med talrige institutioner

  At man derfra ikke (kan) tænke tanken videre, undre
  mig direkte voldsomt, da løsningen tegner sig selv.
  = Til/fravalgs, plus afstemningssystem = Demokrati.

 6. Af Lars Petersen

  -

  teknologoernes = teknologiernes

 7. Af Søren Andersen

  -

  Demokrati betyder at flertallet bestemmer. Når der er muslimsk flertal i en forsamling, er det muslimerne, der bestemmer. Det er da klart. Muslimerne bliver flere og flere for hver dag, der går. Derfor vil de tage magten flere og flere steder i samfundet.

  Muslimerne har en stærk kultur og er besjælet af en sund egoisme. Vi danskere har svag og naiv kultur, og en meget betydelig del af os tænker kun på sælge ud af egne interesser.

  Når en kultur mister sin selvopholdelseskraft, således som tilfældet er med den vestlige kultur, er løbet kørt. Det hele er bare et spørgsmål om tid. Vi har kurs mod afgrundet. Når vi har en borgelig regering, nærmer vi os afgrunden lidt langsommere, end når vi har en rød regering. Men kursen er den samme, og det er det afgørende.

  Vi danskere ligger som vi har redt. Alle de problemer, vi har med muslimerne, har vi kun os selv at takke for. Vi kunne have ladet være med at invitere gæstearbejderne herop i 1960erne og vi kunne have ladet være med at tage mod flygtningen. Desværre valgte vi at opføre os som naive tossegode idioter. Nu betaler vi prisen.

 8. Af Kim H

  -

  Få dog den bestyrelse smidt på porten og gerne længere væk! Fejlagtigt at tro muslimer er rejst til Danmark for at blive danske. Det har aldrig været flertallets mening at integrere sig. Og hvorfor skulle de også det? Så længe pengene ruller ind på kontoen hver måned og børnepengene hver tredje, går det jo godt.

  Juletræer er jo ikke “kristent”, men en jul uden træ og salmer er ingen dansk jul!

 9. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Søren Andersen har jo ret. Men hvorfor optræder så mange danskere som ignoranter og tossegode idioter?

  Kan det være fordi både børn og voksne i årtier er blevet hjernevasket i skolerne mv., og hjemme i sofaen når de så TV, hørte radio eller læste fjollede blade? Eller er danskerne virkelig dummere end andre folkeslag?

  Ikke meget tyder på det sidste. Indtil de politiske mudderål og de røde dræbersnegle kom til, klarede danskerne sig jo virkelig flot, hvad angår opfindelser, videnskab, design, landbrug, søfart, produktion, handel og meget mere.

  Men nu har vi så fået et fjernstyret, rødt, korrupt og mafiøst demokratur, efter årtiers vildledning og manipulation. Og politikernes kvalitet er styrtdykket, så det nu er tumperne der dominerer.

  Med andre ord, vores valgsystem duer ikke og vores demokrati er smuldret eller rådnet væk. Måske mest fordi danskerne flest har være alt for naive, og har haft alt for travlt med at lade sig underholde af tåbelige og løgnagtige TV-kanaler osv.

  Alligevel kan man jo godt undre sig over at danskerne er blevet så svage, bløde, passive, eftergivende og kortsynede som de åbenbart er blevet.

  For de behøver jo ikke at finde sig i alt. De kunne stifte nye partier, de kunne investere i folkeoplysning og genopbygning af demokratiet mv.

  Men de allerfleste nøjes med at ligge sløve hen som besvimede fisk der er skyllet op på stranden.

  Ingen protesterer, undtagen nogen ganske få som skriver kommentarer eller læserbreve. Men hvad hjælper det??

 10. Af Axel Eriksen

  -

  Beboerdemokrati? Det er ikke demokrati at vedtage noget under punktet:”Eventuelt”. Enhver, der ikke er ignorant m.h.t. afholdelse af generalforsamlinger og bestyrelsesmøder ved det! Så meget om det påståede demokrati. Der kan ganske simpelt ikke foretages afstemninger med bindende gyldighed under det punkt!!!

 11. Af Annette Mandal christiansen

  -

  Jeg mener der ikke kan drages sammenligninger mellem USA’s og Danmarks befolknings sammensætninger. Vi I Danmark er et old gammelt folk som i venlighed og næstekærlighed har ladet mange fremmede bosætte sig hos os af mange forskellige grunde.At vi så som nu med juletræ sagen må erkende at “NOGEN” tydeligvis ikke føler sig kaldet til at reflekter over denne udvidede venlighed og mener sig kaldet til at modarbejde julefreden i deres boligbebyggelse mener jeg er meget beskæmmende.Historien i USA er at USA er et meget UNGT LAND et land hvor alle er nybyggere og emigrander og dermed ikke har større tilknytning til landet end de andre alle er fælles om at have slået sig ned i dette nye land ca 250 år her er ingen tusindårige udviklings trin som berettiger “NOGEN” til mere ejerskab end de andre ( lige når vi ser bort fra INDIANERNE hvis land man tog) Sådan er det ikke i Danmark her er det Danskens land og nytilkomne har en vigtig opgave foran sig med at tilegne sig dette land dette folks normer og samfundsmodel. Det kan vi old danske godt tillade os at forvente.Så skik følge eller land fly.

 12. Af Lars Petersen

  -

  @ Søren Andersen.
  Du fejler bravt på årsagen.. VÅNG OP.. problemet er
  naturligvis påført via en IKKE befolkningsgodkendt
  indvandring, hvorpå også du (dum Dansker som du er),
  fortsat ikke kan, & vil opdage, at du slet ikke skal
  fokusere på efterveerne, men årsagens rod/fundament.

  @ PREBEN F1 JENSENH.
  Du taler om medie frembragt hjernevask, demokratur,
  samt Danserens blødsødne passivitet, osv. osv.

  Derfra mikser du direkte over i, hvordan “VI” skal
  have demokratiet tilbage, (som har det været der),
  hvorpå du gudhjælpemig kalder på nye partier etc.

  HØR NU EFTER.. Om du så fik renset 100% ud i Tinget,
  er strukturen fortsat baseret på omfordelingsøkonomi
  , som igen er connected op på genvalg = lønsikring,
  hvorpå overtagende kræfter vil kopiere selv samme.

  Endelig kan ET KRYDS, naturligvis ikke hamle op imod
  det datalogiske demokratis rationelle, og økonomiske
  styrke, idet borgernes til/fravalg konstant justere,
  forkaster/kreere, uden borgerne er underlagt denne
  dræbende one-size-fits-all-solution, men derimod
  flere overlappende muligheder, dog alle “låst” til
  nogle elementært grundlæggende styringer naturligvis

  Ta´ dig nu sammen kære ven..

 13. Af Hans Nielsen

  -

  Citat fra TV2-nyhederne:

  “En gruppe beboere fra Egedalsvænge gik i dag rundt for at samle underskrifter mod bestyrelsens afgørelse.

  Dagens indsamling skabte dog vrede blandt Egedalsvænges muslimske beboere, der højlydt viste deres frustrationer ved at råbe af den underskriftsindsamlende gruppe.

  Ved samme lejlighed fik TV2 smadret deres sendevogn og måtte flygte fra stedet.”

  Ak ja, allahs lystige svende viser igen, at islam er “fredens religion”.

 14. Af Søren Andersen

  -

  @Lars Petersen
  Det er naturligvis rigtigt, at der aldrig har været folkeafstemning om, hvorvidt det dag ud og dag ind skal vælte ind over grænserne med muslimer og østeuropæiske løntrykkere. Men et befolkningsflertal har stemt på partier, som kun tænker på at sælge ud af danske interesser. Desuden har en meget stor del af befolkningen købt aviser, der på lederpladsen støtter uhæmmet masseindvandring og købt bøger skrevet af “politisk korrekte”, dvs. antidanske, forfattere.

  Senest er regeringen og Enhedslisten blevet enige om, at asylansøgere – altså personer, der aldrig har betalt en krone i skat – skal have børnecheck fra dag ét. Jeg kunne aldrig finde på at bebrejde asylansøgerne, at de tager imod alle gaver, som politikerne forærer dem på skatteydernes bekostning. Jeg kunne end ikke finde på at bebrejde dem, at de griner os danskere op i hovedet pga. vores grænseløse dumhed: Alt imens folk ligger og dør på ventelisterne, forærer vi penge væk til højre og venstre.

  – Måske er det meget naturligt, at flertallet i beboerbestyrelsen foragter os danskere så meget, at de ikke under os et lille bitte juletræ. Vores politikere på Christiansborg har i hvert fald gjort alt hvad der er menneskeligt muligt for at tegne et billede af danskernes som nogle blåøjede tosser, der kun fortjener at blive foragtet.

 15. Af Søren Rasmussen

  -

  “I en uge, hvor de multikulturelle amerikanere vandt over Romneys monokulturelle hvide kristne selvforståelse, er det oplagt at undre sig over, hvad amerikanerne i stigende grad kan, som vi danskere tydeligvis er elendige til. For Obama-sejren er en sejr for fremtidens integrerede vestlige demokrati, hvor man uanset baggrund, kultur og seksualitet kan regne sig for fuldgyldig borger.”

  Is she NUTS?

 16. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Søren Rasmussen…….

  Hvad er den dybere mening med dit indlæg?? At jo mere pærevælling, opløsning og forfald, kriminalitet og undertrykkelse, desto bedre?

  Jo mere den vestlige civilisation svækkes eller tromles ned, jo bedre?

  Jo flere traditioner og kulturbærende normer der smadres eller udslettes, jo bedre?

  Eller hvad?

 17. Af V w

  -

  Kære fr. Pastor! Jeg er enig et godt stykke af vejen mht. danskernes manglende evne til at holde fast i den tradition, der har sørget for, at vi fik et så vellykket samfund, at det virker som et magnet for alskens udlændinge. Jeg er omvendt desværre ikke enig i Dit syn på Obama og hans sejr. Hans relativt snævre sejr skyldes fortrinsvis det, at han har bildt masser af mennesker ind, at han kommer til at give dem noget for ingenting. Ren social-demokratisk stat. Og så skal jeg love Dig, at de amerikanske ateister har alle som en stemt for “The One”, som faktisk tror, at han kan standse vandstandens stigning på klodens oceaner. Husk på, at næsten halvdelen af befolkningen, dvs. folk af vidt forskellig religiøs observans, har stemt på Romney, på trods af hans egen religion, som ellers får mange øjenbryn til at løftes ovre i USA. Obama er en narcissistisk løgner. Han har desuden siddet i 20 år, dvs. ca 1.000 søndage og klappet i sine små hænder ad Rev. Wrights antisemitiske og antihvide (også kendt som racistiske) prædikener. Du prædiker selv. Tror Du virkelig, at Dine sognebørn sover, mens Du tordner af sted? Og ville de vende tilbage søndag efter søndag, hvis de var uenige med Dig på vigtige områder?
  Selv er jeg ikke kristen og ønsker heller ikke at konvertere til kristendom. Men Danmark er uden tvivl resultatet af en bemærkelsesværdig tanke- og knofedtudvikling, som er baseret på kristendommen – og ikke mindst på den protestantiske moral. Og det er noget, som jeg ikke bare har respekt for, men faktisk taknemmelighed. Det kunne da være, at jeg en dag dukker op for at høre Dig prædike. Du er et klogt og godt menneske. Men Du har læst for lidt på lektien om USAs politiske virkelighed.

 18. Af Torben Pedersen

  -

  Var der ikke noget med at det kære juletræ med tilhørende fest blev annulleret, fordi der ingen var, der ville tage ansvar for at arrangere festen – ej heller de stakkels undertrykte, religionskuede danskere i samme forening…?

 19. Af Poul Borup-Andersen

  -

  Ja til alverdens religioner, når de ‘tåler’ andres religioner, og kan og vil rumme andre religioner. Nej! til en religion – den eneste i verden som er en dræber-religion ISLAM. ISLAM skal ændre sin holdning, gøre plads for de som var der, men langsomt skubbes ud. Ja! Hvis de vil rumme os og de andre vantro. Lilleør! Du plejer da godt at kunne holde tingene adskilt, der hvor der er brug for det. Forudse at dit oldebarn skal have pisk!

 20. Af Søren Rasmussen

  -

  Jeg tror ikke at mange kvinder på denne blog har interesse for eller har viden om ‘The Battle of the Bulge’ – eller mindre præcist om det ‘andet Ardennerslag’.

  NUTS means NUTS….we will never surrender – we will fight to the last…

  It also means NUTS in the context of completely bullshit!

  De Arabiske nationer og islam som en religion er jo bare et historisk notabene – denne såkaldte religion bærer jo sit tydelige præg af en psykopatisk løgner og religiøs bedrager, der levede i 700 tallet.

  Hvorfor skulle vi kristne anvende kræfter (millitære som økonomiske) på sådan en taberkultur?

 21. Af Jens Hansen

  -

  Tja, nu griber de ’skide muslimer’ – som de er blevet kaldt på Fyn – til selvtægt på bl.a. en Tv2 sendebil. Hvornår får de Radikale og den røde fløj nok, vågner op og siger: Dette er Danmark, nu må I lære at indrette Jer, ellers bliver I deporteret.
  Tja, havde det været sådan, så havde vi ikke haft muslimer om et par måneder – sikke mange penge, vi kunne ha’ sparet.
  Skal vi virkelig finde os i det, nu må farcen snart ha’ en ende.

 22. Af torben truelsen

  -

  Nu er det paa tide at danskerne staar op –
  Vi har altid haft invandrere, i min lille by
  vi havde faa russere, polaks, men de fittede ind.
  Vi havde vore foerste pakistaner, vi beskyttede ham,
  selvom han ikke ville arbejde, han var kun interested i danske piger.
  Nu skal vi smide alle de sorte muslimer ud, hvis de
  vil have ballade giv dem en roevfuld.

 23. Af Lars Petersen

  -

  @ Søren Andersen.

  ER RENT 100% ENIG I HVERT ET ORD DU KOMMER MED..

  MEN, men prøv nu at forstå maren ud fra de af hind
  -anden påvirkede strukturer, & ikke kun efterveerne.

  Grundlæggende består probl. i, at de gamle I-stater,
  siden 60, & for alvor efter 75, begyndte at udklække
  den ene serie af “Non profit works” efter det andet.

  Dvs. fra Politisk hold opdagede med hurtigt, at som
  man øgede omfordelingsøkonomien, opstod stabile
  genvalg; som fra Nordisk hold, udløste GIGANTISKE
  stats medie monopoler, da man ville sikre sig, at
  pressen ikke begyndte at rep. den mistede kundeRET,
  i takt med skatten øgedes; (reelt set, for genvalg)

  Derpå udløstes GIGA kompensationer til den øvrige
  del af pressen, og ordet, emnevalg, selekteringer
  af indbudte eksperter mv., var nu 100% gidseltaget
  til fordel for omfordelingsøkonomien, som igen sku
  få den betydning, at man fra Politisk hold, kunne
  gøre tæt på hvad man ville, som 83 udlændinge lov,
  Øst udvidelser, udvidelse af nye off. “vælgere” mv.

 24. Af Lars Petersen

  -

  Fortsættes..
  ERGO, man har simpelthen ikke tænkt sig om, når man
  kalder på nye partier mv., igen, fordi strukturen er
  gal, og hvilken struktur, > K U N < ændres ved at
  datalogien tages i anvendelse, sådan at ikke bare
  borgerne, men værdiskabende borgere får taktstokken

  Endelig skal jeg sige, at uanset om i forstår dette
  eller ej, så er det den fremtidige styringsmodel
  anyway, da de selektive borgervalg, i kombination
  med nye evaluerings-algoritmer af indkommende wold
  data, vil føde "Smart Staten", som ALLE må følge..

  Men nok om det.. forlang datalogisk demokrati tak.
  og forstå at ET KRYDS, i kombi med ovennævnte,
  er doomed såfremt man vitterligt VIL løsningen..

  PS. er ikke meningen her skal svares, bare rolig :-)

 25. Af Jakse Jensen

  -

  Det er trist at der er indvandrere i Danmark, som tilsyneladende ikke kan acceptere at danskerne har en anden kultur eller religion end dem.
  Jeg er træt af at vores kultur og værdier altid skal vige, til fordel for deres intolerance og had. Således forsvinder julepynten fra butikker, juletræer fra boligforeninger, og vi siger alle “god jul” for ikke at støde racisterne sydfra.
  Det værste er de mennesker som har så travlt med at forsvarer dem, og som nærmest gør grin med vores egen kultur og værdier.

 26. Af Jakse Jensen

  -

  Det er trist at der er indvandrere i Danmark, som tilsyneladende ikke kan acceptere at danskerne har en anden kultur eller religion end dem.
  Jeg er træt af at vores kultur og værdier altid skal vige, til fordel for deres intolerance og had. Således forsvinder julepynten fra butikker, juletræer fra boligforeninger, og vi siger alle “god jul” for ikke at støde racisterne sydfra.
  Det værste er de mennesker som har så travlt med at forsvare dem, og som nærmest gør grin med vores egen kultur og værdier.

 27. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Ja, underligt, at det ikke er rygtedes, at Danmark ER en anden kultur – et lille land med begrænsede muligheder, i hv f for de, der ikke kan indrette sig, dvs rette ind efter forholdene, hvor man endog har ret til at have sin opr. religion, og hvor et andet sprog ikke forbydes heller – men hvor det blot kræves, at man kan tale, skrive og forstå landets sprog.

  Det kan VI ikke lave om på, så lad rygtet løbe, hvis det vil være for svært at acceptere og indordne sig under, dvs civiliserede normer – og ikke herrefolks-mentalitet.

 28. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Mere vrøvl giver bagslag til afsenderen selv! Og – ødelægger det for denne selv samt mange andre indvandrere, fordi stemningen risikerer at blive overvejende negativ.

  Vi gider ikke mere vrøvl, og slet ikke vold – så det er op til de involverede selv! Ellers bliver der jo let tale om en såkaldt boomerang.

 29. Af Lars Petersen

  -

  @ Jakse Jensen.

  ENIG, MEN OMFORDELINGS-TYRANNIEN SMADRE BLOT VIDERE

  Dvs. uanset utilfredshed med this and that, plantes
  krydset ef. omfordelingens modtager/betaler aspekt,
  som igen bevirker, at man fra politisk hold, reelt
  set er fritaget for konfrontation med reel kunnen,
  disponeringer mv., så længe omfordelingen er intakt.

  Nu fosser de mest klodset tænkende familie medl. og
  øvrige bekendts mæssige medlemmer ind i folketinget,
  typisk hentet ind via snævert lukkede miljøer, som
  presse ukritisk kan gøre tæt på hvad fanden de vil,
  og hvis ikke, opnås kryds-stemmen via omfordelingen.

  Endelig har vi de pygmæ små, sekt lignende partier,
  hvor deres outrerede medl., opnår flere 100reder %
  overmagt målt med deres størrelse, og Hassan & Co.,
  vælter da også ind, grøn selv-pisk, og rend mig i rø

  SÅ JA, Muslimsk-afviste-juletræ-cases, og alt det
  meget andet, vil fortsætte ufortrødent, indtil i
  forlanger at dette ene komiske kryds, erstattes
  med digitalt demokrati, & oprensningen kan begynde.

 30. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Et lille land, regeret af kyniske og småt begavede ny-kommunister. Et lille land hvor kulturfremmede socialklienter vælter ind i hundredtusindvis.

  Det kan kun ende med kaos og en stor katastrofe.

 31. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Et lille land, regeret af kyniske og småt begavede ny-kommunister. Et lille land hvor kulturfremmede socialklienter vælter ind i hundredtusindvis.

  Det kan kun ende med kaos og en stor katastrofe.

  ………..

  Serverproblemer igen.

 32. Af Ulla Nielsen

  -

  Ifølge valgforskere ved amerikanske universiteter kan Obama i høj grad takke latinovælgerne for sit genvalg, i forventning om, at Obama vil stå for en lempeligere immigrationslovgivning, som vil kunne give flere f.eks. mexicanere mulighed for indvandring til USA.
  Dette er demokratiets vilkår, ligesom sagen i Kokkedal viser, hvorledes en ændret sammensætning af en beboergruppe kan give sig udslag i en anden ført politik.
  At så bestyrelsen lader sig bakke op af voldelige bøller, som beskytter dem mod et kritisk blik fra pressens side, er utilstedeligt.
  Noget andet er, at præster som KL og andre kristne ikke gør det nemmere for os andre at værne om julen, når de benytter lejligheden til kristen propaganda og dermed fører konfrontationspolitik over for folk, som bruger islam som kampmiddel. I min barndom, f.eks, talte man aldrig om julen som en specielt kristen fest, selv om vi påskønnede de smukke ritualer og pynteting, som stammer fra den lange kristne periode, vi har haft.
  Eller er hun blot uvidende om, at julen er betydelig ældre end kristendommen? At vi muligvis har fejret jul under en eller anden form, måske siden de første jægere kom her efter istiden?
  At den kristne kirke derfor oprindeligt gjorde, hvad den kunne for at afskaffe julefesten, og endte med i stedet at søge at overtage den? Omend ikke mere, end at vi stadig har det førkristne ord; “Kristmesse” slog aldrig rigtigt an, som det tilsvarende ord gjorde i England.
  Eller at juletræer ikke mere er foreskrevet i Bibelen, end hoppeborge er i Koranen? (Som bekendt blev der betalt for en hoppeborg under Eid-festen).
  Lad julefreden sænke sig, og muslimer: gør som de kristne, vær kreative, og udform jeres eget indhold til berigelse af vores allesammens jul.

 33. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Prøver her – der er problemer med serveren hos Berlingske. Jeg har netop ringet og gjort obs på problemet.

  Kan enten ikke komme ind – eller indlæg kommer ikke på. BHL

 34. Af Søren Rasmussen

  -

  Der er åbenbart flere navnebrødre på denne blog. Jeg kan kun tale for mig selv. Jeg er røv trægt af islam og muslimer og jeg forbander de radikale og dele af Socialdemokraterne der har fået det lort til landet.
  Stueren? Nej. Vågn dog op Danmark. Lortet æder vores kultur og økonomi op indefra.

 35. Af Hans Nielsen

  -

  @ Søren Rasmussen

  “Jeg er røv træt af islam og muslimer og jeg forbander de radikale og dele af Socialdemokraterne der har fået det lort til landet.”

  Der er stemmer i “lortet”. Muslimerne er Socialdemokraternes og de Radikales KERNEVÆLGERE!!

 36. Af Michael Larsen

  -

  Den underskriftsindsamling der er blevet lavet i Egedalsvænget viser at der kun er 25% der ønsker at skifte bestyrelsen ud. Det må sige lidt om engangementet hos alle de danske beboere og deres ønsker til Juletræesfesten. Var det ikke den tidligere bestyrelse som var taget til fest på Casino og brugte 160.000 kr. på bestyrelsen og familie, Det er selvfølgelig helt ok

 37. Af Karsten Sørensen

  -

  “Den gammeleuropæiske blaserthed har længe trasket den modsatte vej. Vi har siden Den Franske Revolution dyrket den forestilling, at klogest er de, der ikke tror på Gud, men kun tror på det gode i mennesket. ”

  Ja, det kan vi bl.a. takke denne blog for…

 38. Af Ømer Ciftci

  -

  Jeg forstår simpelthen ikke folk, der begrunder opsætning af juletræet med, at der blev holdt en eid-fest til 60.000 kr. Årtiers juletræs tradition i foreningen, BØR fortsætte, uanset om man har brugt 60.000 kr. til en eid-fest eller ej. Hvis der ikke var holdt eid-fest, var det da okay, at sløjfe juletræet??? Dette “noget for noget mentalitet”, er for folk der ikke er bevidst om sin kultur og traditioner.

  Man har ikke et integrations problem i Danmark!!! Man har et dannelsesproblem; både fra den lille gruppe i boligforeningen, og dem som puster dette op til en kamp mellem muslimer og kristne. Har nogen en detektor der kan måle hvor meget man er muslim eller kristen?

 39. Af Axel Eriksen

  -

  En detektor til at måle hvor meget man er muslim eller kristen! Man kan i hvertfald afgøre hvem, der er muslim: Den detektor skal blot afsløre hvem, der ligger med rø..n som det højeste punkt 5 gange om dagen – og vis tro er, at intet er forandret på jorden de sidste 1.500 år!!

 40. Af Ulla Nielsen

  -

  @Ømer Ciftci. God pointe, at det er et spørgsmål om dannelse.

 41. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Ømer Ciftci – 1426

  Detektor? – Folk viser og siger det jo selv, så ganske unødvendigt. Ligedan med dannelse og at opføre sig civiliseret.

  Det handler desværre også om religion/er.

 42. Af J Lund

  -

  Jeg synes det er en underlig sag. Grunden er at jeg bor i en ejendom bestående af ejerlejligheder, hvor der hverken bliver brugt penge på juletræ eller Eid-fest. Jeg er overbevist om at hovedparten af beboerne er ejendommen er kristne. Vi er dog åbenbart ikke så kristne at nogle af beboerne gider lave fælles julearrangement. Jeg kan derfor ikke bliver forarget over juletræssagen i den beboreforeningen i Kokkedal.

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvor mange af dem, der har tilføjet forargede kommentarer på denne blog, som er i samme situation som mig, nemlig at de bor et sted, hvor der ikke nogen, som gider lave fælles julearrangement. Men der er sikkert ingen. Det ville jo også være hyklerisk.

 43. Af Axel Eriksen

  -

  J Lund! Må jeg henvise dig til en anden blog, hvor du skriver nøjagtigt det samme – der får du en del af svaret! Hvad ville i øvrigt være “hyklerisk” ved at opsætte et juletræ med lys på i en ejerboligforening?? Hvis din ejerboligforening har nogle vedtægter – hvad den må have – ellers er den ulovlig! Læs dem!!

 44. Af Søren Jensen

  -

  Vel talt. Man kan måske forstå lysten til “hævn” efter årevis med dæmonisering af fredelige såvel som krigeriske immigranter.
  Men man kan ikke forstå at selvsamme immigranter vælger at blive boende i et land som de ikke føler sig hjemme i.
  Nogle – heriblandt oraklerne Mogensen og Christíansen – har forsøgt at negligere denne historie som en storm i et glas vand og simpelt lokalt demokrati.
  Men dette kan ikke bortforklares. Det ER en krigserklæring mod det danske samfund som – på trods af DF’s usmagelige populisme (og andres medløberi) og flere års dårlig stemning – har taget imod indvandrere fra fjerne egne som har haft behov for at fredeligt tilhørssted og en økonomisk sikkerhed.
  Jeg har ikke deltaget i “klapjagten” på “de fremmede”. De fleste JEG kender har været absolut fredelige og venlige mennesker, som har været glade for at kunne bo i Danmark og efter bedste evne har forsøgt at indordne sig i det samfund der har taget imod dem.
  Men dette handler om mere end et juletræ Det handler om en grundlæggende foragt for det samfund der hart taget imod disse mennesker. Det ER en krigserklæring. Og skal behandles som sådan.

 45. Af Birte Frandsen

  -

  Er det ikke således at muslimer er pålagt at arbejde
  for at blive dominerende når de i antal er nået til en bestemt procent ?
  I så fald er det vel det der er ved at ske omkring
  julen, sådan til en slags start og helt efter bogen ?

 46. Af Hans Andersen

  -

  @Birte Frandsen
  Læs koranen heri pålægges det muslimer at bekæmpe vantro med alle midler, heldigvis vælger de fleste muslimer at betale zakat der går udrustning og betaling af hellige krigere, men dem der adlyder koranen er nok til at man nu er nød til at bygge flere fængsler.

Kommentarer er lukket.