Sugar-luder

Af Kathrine Lilleør 50

Sugardating er naturligvis prostitution. Uanset hvor meget sukker, man strøer om sig med. I det øjeblik, der indgår noget-for-noget i en intim relation, og handlen er aftalt på forhånd, er forholdet netop en handel og intet andet.

I søndagens Berlingske siger en af de velformulerede unge sugarbabes:

”Jeg har mødtes med piloter, ledende forretningsfolk og rigtigt mange familie fædre. Sugardates har grundlæggende forandret min indstilling til kærlighed. Fredag aften og søndag aften vil jeg gerne have en kæreste. På alle andre tidspunkter tænker jeg, at det skal jeg aldrig have. Jeg tænker på konerne, på kæresterne. På børnene. Der er noget, der er bristet inde i mig.”

Selvfølgelig brister det inde i en ung pige, når hun konstant møder mænd, der er omvandrende eksempler på, at ”den eneste ene” ikke findes for dem. Selvom hun sidder og venter derhjemme.

Det forførende i sugardating er, at de unge kvinder ikke indledningsvis ser sig selv som prostituerede; at de næsten aggressivt insisterer på, at de har lov at gøre med deres kroppe, hvad de vil; OG de nægter at skamme sig over det.

Det kommer de så bare til alligevel. Ikke på grund af det fysiske, men fordi de sammen med mændene er utro overfor konen og børnene derhjemme.

Der er nogle, der har glemt at fortælle de unge piger, at det korrumperer sindet at indgå i løgn. Simpelthen. Det har prostituerede gjort til alle tider. Og til alle tider er troen på, at sandhed og kærlighed kan sejre livslangt slukket hos den prostituerede.

Det mest skamfulde ved prostitution er derfor ikke, at man sælger sin krop. Det skamfulde og lodret ødelæggende ved prostitution er al den løgn, den fører med sig.

Det får pigehjerter til at briste.

 

 

 

50 kommentarer RSS

 1. Af Henrik Knage

  -

  Det er sikkert kommet for at blive.

  Ungdommen overalt på Kloden, er født til at sætte triviel tankegang i frit løb. Da Beatles kom “frem” i sin tid – da spåede “Elvis – tilhængere” dem 14 dage i “varmen” hvorefter de ville “glide ud” helt af sig selv, da det blot var “den provokerende ungdom” og organiseret larm.

  Historien fortæller noget ganske andet – og hvis sukker kan få en sognepræst til tasterne – så har sukker med 100% garanti en lysende fremtid.

  I sin tid, da sagde “man” – at The Beatles lokkede unge mennesker til slet og ret “fordærv”.

  I givet fald, er vi alle “lokket” i fordærv….

 2. Af Line Nielsen

  -

  Myterne om ludere er mange, og filmbranchen har altid elsket dem. Velsagtens fordi mænd elsker dem.

  Men det er for længst påvist, at der er en tæt forbindelse mellem seksualmoral og moral i almindelighed. Kikser det ene,, smitter det af på det andet.

 3. Af Jørgen F.

  -

  Femi bevægelsens fremmeste mål har altid været at afskære manden fra fornøjelser – sprut, røg, hurtige biler og sex med unge kvinder. Kombinationer heraf.

  Nu sidder vi så pinligt ædru i en røgfri kupe i s-toget og kigger på en tør gammel spinster – der læser 50 shades of gray…

  Hvem fan’ fik noget ud af det her? Bøsserne måske…

 4. Af Birgitte Windwood

  -

  Hvorfor taler man ikke åbent om det i familierne – det har jeg aldrig forstået. Får nogle åbenlyse spilleregler. Alle bliver på den måde sat fri af løgnen.

 5. Af Torben Møller

  -

  Er det her ikke bare noget spekulation i sex og endnu et billigt medie-stunt………. så vi kan komme væk fra at diskutere de alvorlige samfundsproblemer?

 6. Af Dan Skaaning

  -

  Sugardating er vel en slags rollespil med samtykke mellem voksne, der kun finder sted fordi kvinderne også finder dette interessant ?

  Der er klare forskelle mellem, hvad kvinder selv siger, de tænder på, og hvad der ophidser deres kroppe. De færreste kvinder mener for eksempel selv, at de tænder på at se film med aber, der parrer sig. Men kvindekroppen sender et helt andet signal. Det viser en ny undersøgelse, som den amerikanske psykologiprofessor Meredith Chivers står bag. Hun har i årevis forsket i kvinders seksuelle adfærd, drevet af spørgsmålet: Hvad tænder kvinder egentlig på? Her er hendes top 10:

  1. Fantasier om en tidligere eller nuværende partner
  2. Sex med en anden mand end partneren
  3. Sex med en anden kvinde
  4. Prøve nye stillinger eller rollespil
  5. Modtage oralsex
  6. Fantasier omkring romantisk sex
  7. Voldtægt
  8. At være uimodståelig for mænd
  9. At være/lege prostitueret eller stripper
  10. Sex med en fremmed

  Kilde: Magasinet Psykologi

  Hvis dette er korrekt – passer Sugardating meget fint ind i de fleste af disse kvindelige top 10 sex fantasier. Og den største løgn, er maaske istedet den – som ikke at udleve sine sex fantasier – fører med sig ?

  Selv den berømte psykoanalytiker Sigmund Freud måtte give op i kampen om kvindens lyst og begær. Som han sagde til en af sine tilhængere for næsten hundrede år siden:

  ”Det store spørgsmål, som aldrig er blevet besvaret, og som jeg ikke har været i stand til at svare på trods mine 30 års studier i den kvindelige sjæl er: Hvad vil kvinder have?”

  C’est la vie !

 7. Af Hans Hansen

  -

  Sugar-luder? I love when You talk dirty KL.

  Livet får altid noget til at briste, især naivitet, men illusionen om den evige kærlighed bør enhver omfavne. Det er måske den største gave mennesket nogen sinde har fået.

 8. Af Finn Bjerrehave

  -

  Pige -Kvinde, det er rigtigt , det er din krop, og du bestemmer selv.
  Husk prævention, nemlig kønssygdomme, Aids, skal ikke være en trøstepræmie, og lad sundheden få sin indflydelse.
  Igen et job, uden skat.
  Bagsiden af medaljen.Finn Vig

 9. Af Frank A

  -

  Let us face the fact:

  Kvinðer har altid tændt på magt.

  Om det så er penge, høj status i samfundet, elller bare dominerende mænd som sådan. Kvinder elsker dem.

  Det med afregningen er bare et eskundært gode.

  Eneste problem jeg reelt kan se, hvis parterne ellers er nogenlunde ligeværdige, er hvis nogen af dem snyder en partner der hjemme i proccessen.

  Eller er det vel bare “two consenting adults”?

 10. Af Henrik Knage

  -

  Nemlig rigtigt.

  Mænd må ikke engang lege med sukker – selv om piger godt kan lide sukker, men afviser smagen…

 11. Af Lisa Anderson

  -

  Jeg må tilstå, at Bs artikelserie også har rystet mig en smule. Ikke at 2 voksne indgår en handel, hvor sex er den ene vare der udveksles, men denne himmelråbende naive benægtelse af, at der åbenlyst er tale om prostition.

  Hvad der undrer mig er også, at journalisten bag, tilsyneladende på intet tidspunkt konfronterer de unge medvirkende kvinder med dette forhold, og beder dem forholde sig direkte til det?

  Det er da virkelighedsfornægtelse af skræmmende omfang…

 12. Af Torben Atling Atling

  -

  Lilleør, hvad er dine modydelser. Der ALTID nogen. Du er måske stadig JOMFRU!

 13. Af Torben Atling Atling

  -

  Lilleør, hvad skal du have for 1 time og 30 minutter. Jeg betaler gerne såfremt prisen er konkurencedygtig. Find markedspriserne på hjemmesiderne!

 14. Af Torben Calreit Atling

  -

  Lilleør, hvad skal du have for 1time og 30minutter. Jeg betaler gerne såfremt dit prisforlangende er rimeligt!

 15. Af Torben Atling Atling

  -

  Lilleør, du ved naturligvis, at det kun kan blive ONE NIGHT STAND, eventuelt flere, indtil din nysgerrighed er mættet!

 16. Af Ulf Timmermann

  -

  Torben Calreit Atling, spørg hende snarere, hvad hun har modtaget som modydelse for at skrive det oplæg. :)

 17. Af Torben Calreit Atling

  -

  ULF, det HAR du jo allerede gjort. Jeg er MEGET HURTIG!

 18. Af Torben Calreit Atling

  -

  De kvinder, der blogger på B!, fatter ikke hvad intelligens er, før de eventuelt møder mig!

 19. Af Frank A

  -

  @ tca

  Du forestiller dig, at du ville kunne benyttes til kalibrering af intelligenstælleren?

  En nulstilling kanske?

 20. Af Lisbet matz

  -

  Uha da en masse mænd, der forsvarer noget, selvom de både ignorerer, at ‘kvinderne’ her er unge og sårbare, og at en aftale om betaling for sex svarer til en tjenesteydelse, og dermed prostitution. At give en gave til en, man elsker, er NOGET HELT ANDET. Det ved I jo også godt, d’herrer, når I lige kommer igennem Jeres forsvar. Opfør Jer ordentligt, date kvinder, der er på Jeres alder og niveau, hvis der skal være lighed, og anerkend, at piger på vej til at blive kvinder i alderen 18-25 år ikke er Jeres ligemænd. Måske er det det I nyder? Hvis i så fald, så er i psykopater.

 21. Af Torben Knudsen

  -

  Udviklingen fra den tid hvor herremanden gjorde tjenestepigen gravid og sendte hende i dølgsmål til idag er utrolig.
  Hvis de prostituerede som de kaldes og hvem er ikke det, helt ærligt! var politikere, så så verden meget anderledes og bedre ud.
  I Tyskland og mange andre steder er der opvarmede og smukke mødesteder, selvom netdating vel har overtaget trafikken. I Danmark er Skelbækgade stadig en skamstøtte over vores elendige holdning til pigerne af den ene eller anden kategori, de gør en samfundsindsats som tager trykket og nogen er endda tilfredse med aktiviteten og indtjeningen. Kun Lilleør kan mobilisere en falsk moral som bunder I, at hun er usikker på sit hjemland og elsker at skrive om dit og date.
  At vi så siden herremandens dage, har glemt det oprindelige formål med aktiviteten er en anden sag.
  Jo mere du boller jo mere utilfredstillet bliver du!! du savner formålet og de følelser som forgår imellem ørene.

 22. Af Al Piastow

  -

  Selvfølgelig er det prostitution. Men kan vi så få på det rene, at tantra massage er samme skuffe.

 23. Af Line Nielsen

  -

  Hvis man ikke har forstået, at der er sammenhæng mellem krop og sjæl, har man ikke forstået ret meget. Og hvis det ikke allerede er kommet der til, vil de unge piger med stor sandsynlig ende med depressioner og andre psykiske problemer. Det er tvivlsomt, om pigerne nogensinde vil kunne indgå i et normalt og ligeværdigt parforhold, de regner jo ikke mænd for andet end en krop i weekenden og penge, og de har i det hele taget allerede ødelagt en masse for sig selv. De kan ikke vide, hvad kærlighed er, og de ved sandsynligvis heller ikke, hvad erotik er, for det er der mange af de unge, der ikke gør, selv om de tror, at de ved alt. Heller ikke journalister, har jeg lagt mærke til. Hvad blogskrivere angå, var der en her forleden, der kaldte sig Jan Petersen og berettede om at onanere foran pc-skærme. Han beskrev det som livskvalitet og afslørede dermed, at han er en af de mange fravalgte, der heller ikke har begrebet ret meget. Lidt neurologiske spasmer og det var så det.

 24. Af Mikkel Madsen

  -

  @LISBET MATZ: Kan man bestemme hvem, der skal regere landet, stifte milliongæld og køre 40-tons lastbil, ja så man kan altså OGSÅ selv bestemme hvem man vil have sex med. jeg anerkender ikke den postulerede svaghed, idet vi taler om voksne kvinder her.

  De gamle suffragetter og feminister ville vende sig i graven over meget af det offer-snak, der lukkes ud i feminismens navn nu om dage.

  Jeg har INTET imod f.eks. kvindelige topchefer og professorer. Men jeg har noget imod at visse feminister vha. offer- og svaghedsmagt forsøger at opnå alle mulige og umulige støtteben i kampen om topposter.

 25. Af Torben Calreit Atling

  -

  Mikkel Madsen, hentyder du til den nys tiltrådte kvindelige Departementschef, der er tiltrådt i Justitsministeriet, eller den forrige, der nu sidder i Kirkeministeriet. Her har hun fået opgaven-Skriv en ny og stærk forbedret og fornuftig udgave af biblen. Biblen 2.0. Det er jo noget Cand.jur er specialister i.. Snilt 100 eller 200 sider velformuleret NONSEN. ALLE andre end jurister kan straks se, at det er det rene NONSEN. Også i NORGE?

 26. Af NIls Olsson

  -

  In Malmo and Skane this is super common. The norm is that these women can be found at free internetdating sites and they usually open with asking if you want to treat them on a free trip. Many sleep with many men and the trick is that after a few sex encounters they hope that you are falling in love and will pay for **everything**. At one occasion I got the question if I wanted to tag along on a trip to Prague and stay at a five star hotel. After I renegotiate it to that we should split the costs the “relationship” was over. Actually, she consulted her friends before the “relationship” was over. That is also something that is the norm. A conversation with these women (mostly in their 30s) are always involving at least one or two other women in a conversation. They are so unable to use their brain that they must talk to someone else to be able to structure a strategy on how to optimize or maximize the monetary outcome until they get experienced prostitutes and you can detect right away with the ones that are experienced prostitutes that it is like check list or a flow with check points. “He says this”. It actually means “this”. Then I should say “this” to get what I want. People like that bore the hell out of me and that is the norm in Malmo and Skane. Small town people that when you wrap up the “friendship” (because you discover all the other frauds and crimes they are involved with or have been) in the most sensitive and diplomatic way they freak out and create so much problems that you keep wondering how come these people do not sit where they belong….in a prison.

 27. Af Per-Henrik Goosmann

  -

  Det er da håbløst få, som her orker at forholde sig til indholdet af Kathrine Lilleørs blogindlæg. Og det er da håbløst så få, som har rigtig mange indholdsløse kommentarer. Lilleør rejser et vigtigt spørgsmål, som vi alle bør forholde os positive til overhovedet bliver rejst i malstrømmen af ingenting og festfyld.

  Mit bidrag: man kan aldrig blive væk fra sine egne handlinger, og vi komme alle til at stå til regnskab over for os selv og vores nærmeste. Så ja, Lilleør. Du har fat i en afgørende pointe i dit indlæg.

 28. Af Torben Calreit Atling

  -

  Da jeg i Gamle dage var ansat i Centraladministrationen, konstaterede jeg, at der blev ansat mange kønne kvindelige cand.juer’er, med store Babser. Åbenlyse Idioter, der intet anede om deres område. Specielt det område de blev ansat til at administre, når de blev ansat til Kontorchefer Først da jeg var til Julefrokoster, dæmrede det for mig hvorfor de var blevet. Efter en hård kamp med deres Babser, næsten helt ædru, forstod jeg endelig formålet med Deres ansættelse!

 29. Af Torben Calreit Atling

  -

  Behøver jeg at sige, at rigsrevisor på det tidspunkt, Breddsdorf. cand.polit var en total hjernedød bøsse. Min gamle Juledruk kammerat Henrik Otbo, cand.polit Bøsse ?, så jeg, i Jyllandsposten, at han pludselig var afgået ved døden. Død af grin? Hoppet i havnen. hængt i Lysekronen?

 30. Af Ulf Timmermann

  -

  Så længe, der er “et marked for det”, er det vel okay. “Frit forbrugsvalg på alle hylder”. Sig mig engang, hvad har det med moral at gøre?

 31. Af Hans Hansen

  -

  Kvinder måler ofte deres intelligens på størrelsen mellem armene. I hvert fald udfra plastikindustriens succes. Naturligvis tror feminister at det er mænds skyld. Sådan er de jo. Sandheden er bare at vi mænd vil have den ægte vare.

  De sidste vi er interesserede i er at tale, eller leve sammen, med en tatoveret piercet Sugar-babe udstyret med kunstig intelligens.

 32. Af Jesper Høegh

  -

  Livet er en GAVE

  Gaverne anvendes efter ØNSKE og BEHOV!
  ———————————————————————-

  En kedelig tendens i DK – alle medier forsøger at gennemleve/snage i alle andres Liv-
  hvad kan I bruge det til – bland Jer dog ud – !

 33. Af Allan Nielsen

  -

  Det kristne giftermål er da også sugardating.

 34. Af hans Hansen

  -

  TORBEN CALREIT
  Hvad med du fiser af din skøre trold.

 35. Af Frank A

  -

  @ hh

  Lige præcis sådan en kommentar, er den en ægte troll vil vente på. Så ved han/hun at missionen er fuldbragt.

  Eneste rigtige våben er tavshed.

 36. Af Lars C

  -

  Ja, de er ludere. Selvfølgelig er de det. Usle ludere, endda – som forsøger, at fornægte hvad det er, de har gang i. Jo, de er ludere – intet andet. De ved det jo godt selv, men forsøger alligevel via medier og opmærksomhed, at gøre det til ‘OK’-handling – som de bare ikke vil stå 100% inde for. Jeg brækker mig over det. De mænd der tjekker ind på den side, må være komplette idioter. Simpelthen. Scor dem rigtigt, hvis de frister – eller vær en eklatant nar, og bliv til grin for alle pengene. Hvad tror mændene, at tøserne synes om dem???

 37. Af Jacob F

  -

  Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen skulle iflg. dette blogindlæg på SugarDaters.dk være fortaler for sugardating!

  Henrik Sass: Datingkontingent skal være fradragsberettiget
  DATO: 01 APR 2014 / SKREVET AF: SUGARDATERS /
  Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen har igennem de sidste fire uger været på Sugardaters.dk, hvor han har fungeret som Sugardaddy for at se, hvordan livet som Sugardaddy egentlig fungerer. Det har været et led i ministerens besøg ude i virkeligheden, hvor han har forsøgt at pinpointe vækstmuligheder i Danmark.
  Her fandt han ud af, at kontingentet til Sugardaters.dk egentlig var at sidestille som kontingentet til sin fagforening, og det har han tænkt sig at bakke op ved hjælp af politisk handling: “Jeg synes helt sikkert, at medlemskaber i større grad skal ligestilles og netop datingkoncepter er det nye sort i Danmark,” fortæller Henrik Sass Larsen om sit nye politiske forslag og uddyber: “Fællesskabet i det danske samfund er jo næsten forsvundet, og vi samles nu i stor stil på datingsites, og så må skattelovgivningen følge med, så jeg har aftalt at mødes med Morten Østergaard allerede i slutningen af ugen.”

  Henrik Sass Larsen har allerede formuleret essensen i sit forslag. Fradraget skal sikre, at der kommer flere medlemmer på de forskellige datingsites, og så skal Danmark være rugekasse for nye datingkoncepter, der kan eksporteres til f.eks. udviklingslande: “Der er virkelig store muligheder i BRIK-landene, der slet ikke er kommet med på datingbølgen, og her skal Danmark byde ind. Fradraget vil sikre, at nye koncepter kan blomstre op, men uden at give fortjenesten direkte til virksomhederne – for jeg er socialdemokrat” fortæller Henrik Sass Larsen, der i samme ombæring røber, at tiden hos Sugardaters.dk ikke var første gang, han var på et datingsite eller han fungerede som Sugardaddy. “Jeg har da før datet, så jeg kender til mange nichekoncepter,” griner Henrik Sass smøret. “Det er jo ikke for ingenting, at jeg er vækstminister”

  Morten Østergaard sender forslaget til tælling med det samme: “Nu har jeg ikke læst Henrik Sass Larsens forslag, men jeg kan da sige, at jeg ikke har i sinde at være sugardaddy for datingsites i Danmark. Jeg vil langt hellere finde virkelig gode brancher at subsidiere. F.eks. vindenergi eller rumrejser – det er fremtiden” afslutter Morten Østergaard

 38. Af Kent Alstrup

  -

  Det der egentlig springer mest i øjnene i denne debat, er at mænds og kvinders seksualitet er meget forskellig. Det forekommer mig, at man taler en hel del forbi hinanden. Og dertil kommer, at alle mænd ikke er ens, ej heller alle kvinder. Lev og lad leve er mit bedste bud!

 39. Af Sten T Bundsgaard

  -

  “Sugardating er naturligvis prostitution”

  Det er mediestøtte også.

 40. Af Henrik Knage

  -

  Prostitution? Så er der vel også en alfons!

  Den største alfons i det danske velfærdssystem er Jobcentrene. De sender folk der har set flere virksomheder indefra – end der er vejtræer fra Aarhus til Middelfart – i virksomhedspraktik :-)

  Vel at mærke uden løn, men på kontanthjælp der pt. udgør 10.800 kr. pr. måned før skat.

  Så set i lyset af dette, hvilken forskel kan en sukkerknald så gøre ?

 41. Af Kristian Andersen

  -

  Sjovt nok vil de fleste ikke kalde en kone eller kæreste for luder selvom de bruger sex til at få ting fra manden i forholdet. Jeg ser ingen forskel og harmen her er hyklerisk!

 42. Af Henrik Knage

  -

  Om æggestokkende og eller klokkerne ringer i sukker, eller luft – er for så vidt ligegyldigt, blot de ringer. Når det drypper på degnen, da her det forinden regnet på præsten…

  Danmark er fyldt med hykleri, især hvis man åbner øjnene…

 43. Af Line Nielsen

  -

  “selvom de bruger sex til at få ting fra manden i forholdet.”

  Du er flere menneskealdre bagefter. At du selv har måttet tage til takke med den slags eller drømmer om at få magt over kvinder vha. penge, er ikke ensbetydende med, at det fungerer sådan blandt moderne mennesker, hvor det ofte er kvinderne, der står for det overordnede budget, og det ikke er usædvanligt, at de tjener mere end manden.

  Nutidens gifte/samlevende mænd har gennemgående en højere levestandard, end de ville have haft, hvis de havde været eneforsørgere eller single, og de står i kø for at blive indlemmet i familier, hvor enlige kvinder og mødre står for hyggelige hjem med styr på tingene. Efter at have læst denne tråd forstår jeg endnu bedre, at så mange kvinder foretrækker at forblive single i stedet for at have voksne pattebørn på slæb og risikere at blive offer for deres løgne og mindreværdsfølelser.

  Sugbar babes er samfundstabere under udvikling, og sugar daddies bliver ikke yngre af at kopulere med en, der er på alder med deres datter eller barnebarn. Jeg gør mig ingen forestillinger om, at man kan udrydde prostitution, men bag de sødladne floskler er sådanne handler bare så ynkelige. De, der formidler dem, begår rufferi.

 44. Af Jørgen F.

  -

  Den ‘moderne’ mand er, ifølge kvinden, en forbrugsgenstand, En pik, der kan bære poser hjem fra netto og hente børn efter skema. Hvis pikken , overarmen eller intellektet til børneafhentning svigter – så skiftes han ud, og efter temperament udskiftes han med en ny homo sablens el. et gummiaggregat. En 3 års lease kontrakt lyder attraktivt frem for ejerskab.

  Men modernismen interesserer mig egentlig ikke. Fertile kvinder gør…

 45. Af Henrik Knage

  -

  Der er efterhånden gået “Biller /piller” i hvad som helst. Kirken konkurrerer lige nu om sukkermarkedet, og om hvem der må li´sukker, det til trods, at kirken vist nok selv er de største sukkergrise – der kan stampes op af jorden..

  Også den forbudte sukker…

  Personlig fortrækker jeg pandekager med sukker – men sådan er der så meget.

 46. Af lars sørensen

  -

  @Tosser med stiv jern og lilllleøret med åben brugt havn , se på dansken/Jer

 47. Af Rikke Nielsen

  -

  Jeg har virkelig ondt af de piger, der bliver rodet ind i prostitution på denne måde.

 48. Af Henrik Knage

  -

  Julegaver er også prostitution – ved selve højtiden er samlet vel nok den største koncentration af hhv. sukker, alfonser og ludere…

 49. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Den er klam – at sætte pris på sig selv i kroner og øre, fremfor at være ubetalelig for nogen el noget, hvilket vil sige ikke at være til salg under nogen omstændigheder.

  Det må være som at tisse i bukserne, hvor det kan varme en kort stund og ellers bliver temmelig koldt endda.

  De prostituerede udnytter mændene, som de dybest set ikke bryder sig om – måske ikke engang er bevidste om, at det er sugar-daddy, de går i seng med – ham, de hader i forvejen.

 50. Af Sugardating – intet nyt under solen | Prosex-feminisme

  -

  […] som purunge piger, der hverken har erfaring, bagland eller selvrespekt. De skal frelses fra dem selv og onde mænd, gerne af […]

Kommentarer er lukket.