Ramadan-terror

Af Kathrine Lilleør 99

Terrorangrebene fredag kan ikke være tilfældige. De falder netop på den anden fredag i Ramadanen 2015 i Tunesien og Frankrig. I skrivende stund vides ikke, om angrebene er koordinerede. Formentlig ikke. Men de er med 1000 procents sikkerhed alle båret af islamistisk vrede, og udført på en af helligdagsmånedens fredage.

Det er uhyggeligt, hvordan det er er lykkedes fundamentalistiske islamistiske kræfter at tiltrække denne verdens voldelige, frustrerede og vrede. Licens to kill, har man åbenbart udstedt i en så bred forstand, at enhver der i Allahs navn griber en riffel kan kalde sig hellig kriger. Det er smart. Men det bliver det ikke mindre uhyggeligt af. Når man dertil har nyttige naivister til at tale sin sag, bliver det ikke smartere. Som eksempelvis den dansk-syriske unge kvindelige læge Haifaa Awad, der er taget til Syrien for at arbejde bag ISIS’ linjer, hvorfra hun sender sentimentale breve til danske medier, der raser over den danske flygtningepolitik, og samtidig beretter, at hellige krigere også er mennesker. Selvfølgelig er de det. Det bliver de bare ikke mindre onde af.

Inden vi igen skal høre Ole Thyssen og andre gamle koldkrigs-naivister forklare, at her ikke er tale om terror, men om enkeltpersoners vanvid, tillad mig at sende kondolence-hilsner til de danske muslimer, der fejrer Ramadan. Det må være ulykkeligt og frustrerende, at se sin højtid ødelagt af ekstreme islamisters terror. ISIS-flag plantet på en halshugget franskmands krop. Ramadanen sølet i blod. Bogstaveligt talt. Det må vække til eftertanke.

Atter en gang bliver det tydeligt, at kampen mod terror er et fælles anliggende for alle ikke-islamister. Uanset trosretning. At ekstreme islamister anvender Ramadan-måneden til terror, svarer til, at kristne abortmodstandere myrdede abortlæger juleaften. Det ville man i det kristelige finde dobbelt afskyeligt.

Terrorangrebene er en fjendtlig overtagelse af Ramadanen, en lodret provokation af de millioner af muslimer, der tænker og tror helt, helt anderledes end de islamistiske terrorister.

Der har aldrig været en mere oplagt lejlighed end nu for muslimer over alt – og i Danmark – til at markere, at krigen mod terror dybest set er en krig om retten til at være muslim på flere måder. En krig mellem moderate og ekstremistiske muslimer.

Kom nu! Sig det så højt, at man kan høre ekkoet i Tunis.

Glædelig Ramadan!

 

99 kommentarer RSS

 1. Af henrik rudolph

  -

  Kathrine
  Husk nu at komme med en konklusion hvis du ikke hører et kvæk fra muslimske organisationer!
  Det er tvingende nødvendigt at man får hovedet du af busken , før det er for sent.

 2. Af John Laursen

  -

  Så skulle der igen myrdes mennesker af ondskabens hjernevaskede, uselvstændige og ideologiserede flokdyr.
  Terrorhandlinger kalder man disse umenneskelige myrderier på ondskabens fjender men benævnelsen terrorhandlinger er falsk, den sande benævnelse er KRIGSHANDLINGER. islam har for længst erklæret krig mod hele verdens ikke-muslimer – ifølge den politiske ideologi islam er ikke-muslimer dens fjende. Derfor alle disse KRIGSHANDLINGER mod ikke-muslimer.
  Dem der har gjort og gør disse KRIGSHANDLINGER mulige er de menneskeligt og moralsk ødelagte politikere og finansfolk, assisteret af et pseudo-intellektuelt akademiker-segment som i deres golde materialisme og egoisme har hyldet og stadig hylder multikultur som et mål i sig selv. Men disse åndeligt og moralsk fattige ” nyttige idioter ” uden national, patriotisk, historisk rod-fæstethed, kan derfor ligeså godt være congolesere, kinesere eller arabere som danskere – det hele sejler for dem, os alle til skade.
  islam har ikke plads til andet end islam og er derfor et eksempel på at det ” multikulturelle ” er ren fiktion, en skrøne og legende som er skudt helt i sænk af de aktuelle KRIGSHANDLINGER og de foregående.

 3. Af Henrik Knage

  -

  Hvis der er Ramadan i en hel fuldvoksen måned, og de først må guffe i sig efter at Solen er gået ned, hvorfor F….. smider de så deres affald fra Mc Donald´s ude i MIN natur, i dagtimerne, når Solen står højest på Himlen?

  Der er noget der ikke stemmer!

 4. Af Finn Bjerrehave

  -

  Muslimerne har 100% overtaget opmærksomheden i Verden, og det er desværre ikke på andre opfindelser, end død terror samt underlig beklædning, og holder det aldrig op.
  Det konstante spørgsmål er hvor bliver Muslimerne ikke i de 54 lande, som gør enigheden, fremfor, ophold i Kristen kultur, hvor brudfladen, ikke kan kittes?
  Får vi nogensinde et klart svar. Finn Vig

 5. Af Henrik Knage

  -

  Om man tror på Allah, Gud eller hvem man elles Fanden kan stampe op af Jorden er for så vidt ligegyldigt. Det der er interessant er, at uanset hvor man søger er der kun fodspor, fossiler og skygger fra en forsvundet Verden tilbage, at tilbede hvilket gøres i flæng, til UG med kryds og bolle.

  Amen! Hvad med ”A – men?”, eller bare ”men” uden a – det er et godt udgangspunkt!
  Hele diskussionen om Ramadanen er en opvisning og filmatisering af ”Hurrapik Park” – fortalt på dansk – og alle ved hvad slutningen er.

  Jeg har først set hende nu, den fungerende Statsminister Helle Thorning.

  Hun er ikke dum – hun er intelligent. Hun starter showet med at fortælle, at vi skulle lære Pythagoras (Grækenland) læresætning udenad – uden selv at kunne redegøre for samme.

  Det forstår jeg godt nu…

  Samtidig har jeg på fornemmelsen, at hvis hun havde kunnet, ville have sagt til mig: Ud over mine kære børn, min dejlige mand, mine forældre og aller nærmeste venner ,er du, Henrik en af de få øvrige der egentlig har fattet hvad jeg mener…

 6. Af Erik Larsen

  -

  Der er INTET håb om at Løkke kan stramme op og få mere politi, militær, grænsekontrol o.s.v. –
  Stakkels de danskere der har stemt på venstre, der jo nu går i samarbejde med sosserne – med garanti. LA er som V. Der vil ikke ske ændringer – eftersom at DF ikke har flertal.
  OG – OG valgets ekstremt største sejrherrer – får NOTHING fremover. Danmark vil åbenbart være “røde” – selv Løkke. Men OK – tag til Jylland – der er der skønt at være – ikke 17-18% der stemmer på et “alternativ” eller enheds-kommunister – der kan man opleve steder hvor der er næsten 50% danske meninger og DF fornuft.

 7. Af Erik Larsen

  -

  Har lige sendt et indlæg. Og kan ikke se det – men til gengæld kan jeg se “Arne Rud”, “Henrik Knage” indlæg en-mass! Det KAN da ikke være dig, kære Lilleør? Er det igen cen su r fra b.dk????

 8. Af Helge Nørager

  -

  Havde det været en politisk bevægelse som udøvede denne terror som f.eks IRA, Rote Arme, Den lysende sti, osv.
  Ville alle dens tilhængere og medlemmer af denne politiske bevægelse blive udsat for berufsverbot, fængsling og fordømmelse generelt som gemene forbrydere.
  Nu har de en gud, de har mange regeringer som dyrker denne gud, de har mange som tror på denne gud, og dem som tror fredeligt bliver alle taget som gidsler af disse troende.
  Egenligt er det mest rationelle skridt at ændre definition fra en religion til en politisk bevægelse.
  Og dermed åbne for brugen af alle disse love som bruges imod politisk forbudte partier, for at bekæmpe disse forbrydere som forkvakler livet for milliarder af mennesker.

 9. Af Arne Rud

  -

  Der er ingen hjemlandstoner i DUI-LEG og VIRKE, kun en festival i Roskilde.

 10. Af Søren Rasmussen

  -

  “Terrorangrebene er en fjendtlig overtagelse af Ramadanen, en lodret provokation af de millioner af muslimer, der tænker og tror helt, helt anderledes end de islamistiske terrorister.”

  Hvor ved Kathrine Lilleør fra at millioner af muslimer tænker så forskelligt fra islamiske terrorister?

  Det tror jeg ikke at de gør – disse terrorister er primært et resultat/produkt af islam.

  De (relativt) få mennesker, der begår terrorhandlinger udtrykker også desperation – dette berettiger på ingen måde deres handlinger.

  Jesus udbredte sit budskab via ‘kærlighed til næsten’ i bredeste forstand – jeg har endnu ikke forstået Mohammeds budskab(er)….

 11. Af Niels B. Larsen

  -

  “Det er uhyggeligt, hvordan det er er lykkedes fundamentalistiske islamistiske kræfter at tiltrække denne verdens voldelige, frustrerede og vrede.”

  Det kan da ikke være anderledes. Terroristerne følger da blot koranens ord til punkt og prikke.

  Hvorfor er det så svært for parnasset at fatte, at islam er en erobrerideologi, som ikke helmer før enten muslimerne er underkuet totalt af omverdenen eller de har vundet verdensherredømmet.

  Det står beskrevet i koranmakværket og det tror muslimerne fuldt og fast på er deres afguds egne ord.

  Fat det dog!

  Det er muligt at den vestlige verdens politikere ikke mener, at vi er i krig mod islam, men islam og muslimerne – også de moderate (hvis de da findes?) – er ikke i tvivl om, at de er i krig mod os.

 12. Af P Christensen

  -

  En læser anfører, at hvis islam havde været en politisk bevægelse,
  ville den blive fordømt, men nu har den en gud og så kan den te sig tosset.

  Enig, men bortset fra at islam ER en politisk bevægelse, ganske ligesom andre totalitære ideologier.
  Man gør blot generelt den store fejl at give “religion” som fænomen særstatus, det være sig i lovgivning som i sin daglige adfærd overfor religiøse.
  Det er en stor fejl som sådanne totalitære ideologier har nydt godt af.
  I så fald bør man give ALLE ideologier og overbevisninger særstatus
  ved at forbyde kritik af alt. Tilbage til stenhulen. Lad de Radikale føre an.

 13. Af Arne Schiøtt

  -

  At det skulle være dobbelt så slem, hvis en kristen slår en abortlæge, ihjel på en juleaften, må være en spøg. Dels er julen jo ikke en oprindelig kristen højtid, men et hedensk foretagende. Som bekendt døde Jesus omkring 2. April år 33, e. Kristus, og han blev 33 1/2 år, så han må være født cirka 2. Oktober år 2, før Kristus. Dels kan en sådan forbrydelse ikke være “dobbelt” så slem, for i forvejen fordømmes en sådan handling af Gud.

  I øvrigt undrer det mig, at folk som kalder sig kristne, nogen gange udøver gerninger, som er dybt ukristelige ! Eksempel: Hvem var det som indsamlede jøder og pakkede dem i togvogne ! Hvem var det som byggede kz-lejrene ? Hvem var det som indkøbte cycklon-b gas til disse ovne ? OG hvem var det som puttede jøderne ind i disse ovne ? DET var medlemmer af de store tyske trossamfund, protestanter og katolikker. Hvis alle disse “kristne” virkelige var sande kristne, ville Hitler og hans få håndgangne mænd, ikke havde kunnet lave alle disse ulykker !

 14. Af preben f jensen

  -

  I Sverige har evighedsturisterne iværksat en guerilla-krig mod de civile svenskere. Det står helt klart. Tusindvis af nedbrændte huse og skoler, tusindvis af grove overfald på kvinder, tusindvis af afbrændte biler, plus skudsalver i gaderne, bilbomber, plus hjemmerøverier, indbrud, knivstikkerier og mord…….. vidner om et Sverige på vej mod kaos, junglelov og gangstervælde eller regulær borgerkrig.

  Men alt tyder på at den politiske “elite” er helt ligeglad med eget folk og eget land. For de ønsker at importere endnu flere hundredtusinder af kulturfremmede fra Afrika og Arabien for at gøre Sverige til en ” humanistisk stormagt”. At det vil sende det svenske folk ud i velfærdssammenbrud og ragnarok-agtige tilstande, giver tilsyneladende ikke samvittighedskvaler i de regerende partier (der er domineret af radigale rødstrømper og diverse feminiserede vatnisser/bløddyr)

 15. Af preben jensen

  -

  Efter al sandsynlighed er det kun et spørgsmål om tid før vi får en stor terror-aktion i Danmark. Eller måske flere af slagsen. Der er jo fri indstrømning af hvemsomhelst, også terrorister, og våben kan frit køres ind i Danmark i store varebiler. At indsmugle alt fra maskingeværer til granatkastere er jo overhovedet ikke noget problem.

  Hvis en 3. verdenskrig ikke er begyndt endnu, går den nok i gang i nær fremtid. Det har “almindelige” mennesker forstået, men på ” parnasset” har man taget bind for øjnene og puttet propper i ørerne.

 16. Af Niels Peter Lemche

  -

  Preben,

  er alt det sludder om Sverige blot fordi de har banket os i fodbold igen?

 17. Af p je

  -

  Se snap og den korte ang. Danmarks, Sveriges og Frankrigs nedtur.

 18. Af peter kocsis

  -

  Lilleør:

  “og samtidig beretter, at hellige krigere også er mennesker. ”

  Det er måske derfor at sårede ISIS krigere har fri adgang til at blive behandlet på luksus hospitaler I i ISRAEL , hvorfra de frisk og udhvilet vender tilbage til slagmarken? Forleden blev de i den af Israel ulovligt besatte Golan højder boende drusere, hvis landsmænd ISIS massakrerer lige på den anden side af grænsen ,uden at israel løfter en finger, så trætte af situationen at de standsede en ambulance der kom fra Syrien og dræbte en af de sårede jihadister. Og hvordan reagerer Israel så? Jo ,nu vil man strafe druserne!

 19. Af Jan Petersen

  -

  Staten Israel og olielandene Saudi Arabien, Qatar, Kuwait og et par stykker mere er vel de eneste sikre vindere i projekt Mellemøstens opløsning. Eneste store “fjendebillede” tilbage er Iran, som man nok også gerne ville udsætte for en “demokratisk befrielse”. Men såvel Iran som Israel har a-våben, så mon ikke man lader det blive ved det? Iøvrigt læste jeg på et udenlandsk medie, at Israel støtter ISIS som “brothers in arms” mod Hizbollah, og det lyder vel meget logisk. Hvis der ellers er noget “logik” i hele den Mellemøstlige galskab?

 20. Af Arne Rud

  -

  På søfartsøen Fanø flyver turister med drager mellem Rindby og Vesterhavsbadet, men Fyn, Skåne, Halland og Blekinge har det også fint med betalingsbomme for spøgelsesturister ved Storebælt og Øresund.

 21. Af Arne Rud

  -

  Vest for Himmelbjerget arbejder folk i fiskeri, landbrug og gartneri gerne fra sol står op til sol går ned i sommerhalvåret, hvor de optjener en dagpengeret til vinterhalvåret.

 22. Af Henrik Knage

  -

  @Rud

  Du må ikke skrive to gange, at du står ved Blæsbjerg fyr ha,ha!

 23. Af preben f jensen

  -

  Det kan vel ikke vare længe før ar ne rud tilbydes at blive spindoktor for “alternativet”.
  Eller vil Venstre hente ham ind til en ministerpost? Også hos DR og de radikale vil en net-troll vel have karrieremuligheder. Ruds endeløse nonsens vil den politiske “elite” sikkert betragte som den højeste visdom. I de blindes rige er den eenøjede jo konge.

 24. Af preben f jensen

  -

  Man kan ikke frakende fædrelandets, folkestyrets, civilisationens, kristendommens og fredens fjender en vis ihærdighed. DR og P oli ti ken f.eks. bringer hvert eneste døgn året rundt snesevis af indslag der tilsyneladende kun har til formål at nedbryde, mistænkeliggøre eller latterliggøre danskheden, den nationale historie og kulturarv samt alle danskere der ikke er tilhængere af marxisme, leninisme, stalinisme og islamisme. Giftighederne leveres oftest indirekte eller i snedige, hykleriske eller ” humanistiske” indpakninger. Endnu er den manipulerende/feministiske/pladderhumanistiske propaganda dog ikke kammet helt over som i Sverige, men der mangler ikke meget, og man vil nok snart indhente det “forsømte”.

 25. Af Arne Rud

  -

  Flyt DR til Snoghøj som HR(Hovedlandets Radio), der ligger tæt ved Jelling, der ligger midt i landet, med cand. mag’r i historie som journalister, som Oplysningsforbund for folkelige foreninger og folkeuniversitet for erhvervslivet landet rundt, så kan man atter høre Bror Kalles Kapel med folkedans i fælleshuse i Tønder, Skjern og Hjørring.

 26. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  Niels Peter Lemche!

  ….Preben………………..er alt det sludder om Sverige………………………….osv….?

  Hvilket sludder Niels Peter Lemche..?? – seneste statistikker over f.eks. antal voldtægter i Sverige udviser en stigning på 1.472% de sidste ca. 40 år efter at man begyndte at leje “humanistisk stormagt”.
  Blot et enkelt eksempel på vanviddet
  PS.: et land, der ikke engang kan beskytte deres piger og kvinder er kun at foragte.

 27. Af Niels Peter Lemche

  -

  Til Bjarne Munk Christensen. som vel ikke er den samme som Preben F Jensen?

  Det er det her, jeg reagerede imod:

  “Tusindvis af nedbrændte huse og skoler, tusindvis af grove overfald på kvinder, tusindvis af afbrændte biler, plus skudsalver i gaderne, bilbomber, plus hjemmerøverier, indbrud, knivstikkerier og mord…….. vidner om et Sverige på vej mod kaos, junglelov og gangstervælde eller regulær borgerkrig.”

  Det er det rene vrøvl og har ikke meget med virkeligheden herovre at gøre. Man taler heroppe stadig meget om et mord i Hörby, jeg tror det var omkring 1990, og synes nok, at der langt mellem de store forbrydelser i største delen af ‘folkehjemmet’.

  Men de kan være rystende ærlige: læs om ungdomsbander i Stockholm i 1950erne Lars Görlings 491.

 28. Af Hans Slaaen

  -

  Hvornår har man sidst hørt om muslimer, der over en bred kam vil bekæmpe deres voldelige trosfæller ?

  Muslimers tavshed er samtykke, svaghed eller mangel på deres – hmm – ÆRE.

 29. Af Arne Rud

  -

  Hellige krigere angriber det hellige hos et folk i et land, men fjerner man korset i Dannebrog, så hører man et rødt tørklæde smælde.

 30. Af Henrik Knage

  -

  Hellige krigere – I er ikke mere hellige end jeres våben, som i vanen tro p.g.a. uduelighed og dovenskab, heller ikke har opfundet…
  Når man ikke engang sprogmæssigt kan skelne en Kamel fra en Dromedar, så er der lang vej til forståelse…

 31. Af Arne Rud

  -

  Det er lettere for en kamel at komme igennem et nåleøje end for en rig uden topskat at komme ind i Guds rige. Disse ord af Jesus findes i Matthæus-evangeliet 19,24.

 32. Af Arne Rud

  -

  Hundekunster, men undervisning er tegning, se grafitti.

 33. Af Arne Rud

  -

  Kan vi ikke blive fri for det vrøvl?

 34. Af John Laursen

  -

  Preben Jensen

  Det er godt at du informerer om forholdene både her hjemme og i udlandet. Mange ved det og forstår betydningen men nogle hverken ved eller forstår og på dem er dine informationer nok spildt.

 35. Af Jørgen Nielsen

  -

  Kære Kathrine,

  Kan du nævne blot et land, hvor den muslimske indvandring IKKE har givet ufred og problemer. Ja kan du nævne blot et muslimske land, som lever i fred, frihed og fremgang?

  Land den største del af verdens 60 millioner flygtninge kommer fra muslimske borgerkrige, krige med naboerne eller simpelthen manglende evne til at give sin befolkning en tålelig tilværelse.

  Og så den største gåde: Hvorfor flygter muslimerne til ikke-muslimske lande, som de derefter ønsker at forandre til muslimske lande? Er sandheden blot at det er Jihad i Islams ekspansive fortolkning?

 36. Af Henrik Knage

  -

  Danmark er sådan set et ikke muslimsk land, at bemærke. Men kommentaren er interessant. For nu at tage Tunesien, så er Tunesien en tidligere fransk koloni og hovedparten af tuneserier (mennesker) er derfor fransk – talende, men hovedsaglig muslimer, og de drikker gerne stærk kaffe med meget sukker i meget små glas, altså MEGET sukker, i MEGET små glas, med MEGET stærk kaffe – så kan det næsten ikke blive mere fransk…

  Det kan forøvrigt anbefales – ikke nogen dårlig kombination – i små mængder og helst i selskab med andre…

 37. Af Arne Rud

  -

  En sogneskole er unge hjems højskole, som forældreskole en hobbyskole med hobbyhold som klasser, hvor yngre tager ved lære af ældre, der er ungdomsskole med åbne værksteder efter almindelig skoletid.

  Sognehuset er ældre hjems højskole med en avisstue og et hobbybibliotek sammensat af bogudvalg i lokale foreninger.

 38. Af Arne Rud

  -

  Det man siger, det er man selv, sagt i en skolegård.

 39. Af J Nielsen

  -

  “Kan du nævne blot et land, hvor den muslimske indvandring IKKE har givet ufred og problemer.”

  I den henseende er der intet der kan måle sig med kristen indvandring. Her er det snarere reglen end undtagelsen, at det har udviklet sig ikke bare til ufred og problemer, men til veritable udryddelseskampagner. ” Exterminate all the brutes ” – i Nordamerika, Sydamerika, Australien og Afrika.

  Det er netop denne kristne historie der ligger bag frygten for indvandring i egne lande. Man kender sine egne hensigter, og overfører dem på modparten.

 40. Af Arne Rud

  -

  Esbjerg har Svømmestadion Danmark, men Athen har 15.000 private svømmebassiner.

 41. Af Arne Rud

  -

  Den, der dør af skræk, skal begraves i en rendesten.

 42. Af Preben F jensen

  -

  Miliarder af danskere omkomme eller blive ramt af store tab og lidelser pga. kortsynede og udanske mandlige feminister. De alvorlige problemer Danmark nu plages og trues af, skyldes udelukkende skandaløs og tåbelig eller korrupt masse import af gamle mandlige modeller fra Marokko. Vælgernes flertal bør begynde at sætte sig meget mere ind i hvad der er de sandsynlige og meget uhyggelige konsekvenser af bunke pul, nedlagte bordeller, omfattende omskæringer, voksende hår i anus mv. og astronomiske udgifter til den såkaldte “badeanstalter” eller saunaer . (op til 1 million kr. om året pr. familiegruppe.)

  Se også snap og bid i den stive, eller læs “EU = Europas undergang/fjende” plus “Der VAR et yndigt og stift land”.

 43. Af Henrik Knage

  -

  Voks med opgaven, det virker som regel bedst udvortes…

  Mærkeligt med hår. I samme takt de forsvinder fra issen, så gror de saft suseme ud af næsen. Det gør det ialtfald på mig…

  Liver er og bliver uretfærdigt, det stakkels skind.

 44. Af Henrik Knage

  -

  Livet – om jeg må bede – tak.

 45. Af Anton Petersen

  -

  Henrik Knage 15.51, er der tale om en forfalsket kommentar, eller er Knage bare en lettere retarderet klovn?

 46. Af Jørgen Nielsen

  -

  AF J NIELSEN – 28. JUNI 2015 22:17

  Netop referencen til tidligere tiders kolonitid bruges ofte som undskyldning for at det er synd for både araberne og afrikanerne, som fritages for ansvar.

  Hvis man ser på Afrikas fejlslagne stater, så var der nok mange, som ønsker sig tilbage til kolonitiden med lov og orden.

 47. Af Henrik Knage

  -

  Skamlingsbanken ligger også i Kolding, samtidig har Kolding Fjord noget af det bedste fiskevand efter havørred i Danmark, hvis man er til det. Kan anbefale Hauens Odde mellem Kolding og Fredericia.
  Spørg Spejderhytten – der er også øksekast – ikke efter Ramadanen, med mod et regulært mål…

 48. Af Arne Rud

  -

  Knagsted: Et sognehus er som ældre hjems højskole et rejsebureau med sprog- og historierejser med en biblioteksbus og præst og degn som rejseførere, der besøger venskabssogne og foreninger i andre egne og lande, såsom Skåne, Halland og Blekinge, Slesvig-Holsten, Vendsyssel og Nordmandiget. Edinburgh er hovedstad for færinger og vendelboer, se og hør klokkespil fra Magnus Katedralen og Børglum Kloster.

 49. Af Henrik Knage

  -

  Rud Esbjerg.

  ”Jeg ved en lærkerede, jeg siger ikke hvor”! På samme måde kender jeg en urskov i Danmark – i Midtjylland, der er ældre end Ramadanen – derfra hvor Ramadanen kommer fra.

  Den er ikke stor som Ramadanen, men den er der, selv om de fleste eksperter betvivler det.

  Der er et vandrer – hjem og en skov, så siger jeg ikke mer´.
  Eksperter skal ikke altid ha´ret, thi det har de sjældent…

Kommentarer er lukket.