De umenneskelige

Af Kathrine Lilleør 81

Anstændighed eller ordentlighed. Morten Kirkskov og Venstres ”stille bagland” på den ene side; regeringen og Hans Hauge på den anden. I den forgangne uge har anstændigheden fået vind i sejlene, så det må suse for Marianne Jelveds ører. Rasende diskussioner om form, fortvivlende lidt om indhold: Hvad gør vi? Med flygtningene? Med de enlige mænd, der mener, at kvinder selv er ude om det? Med det manglende arbejde til flygtningene? Med den høje mindsteløn? Med, nåja, det hele?

Jeg ved det ikke. Det ved Kirkskov, Hauge og Støjberg heller ikke. Ingen har det gennemført anstændige svar. Hver for sig forsøger vi at inddæmme problemet så anstændigt, det vil sige så rigtigt, som muligt. Men, hvad er det rigtige? Hvad gør man med mennesker i nød, som bør hjælpes, men som tænker, tror og handler så vidt forskelligt fra den vestlige tradition, at de undertiden opfører sig uanstændigere end uanstændigst. Vi er lodret uenige om, hvad vi stiller op med såvel de integrerbare og de uintegrerbare flygtninge. Så uenige, at vi hellere karikerer hinandens holdninger frem for at lytte os frem til, hvad de andre har at sige. Således brugte Hans Hauge forleden en hel kronik på at latterliggøre Morten Kirkskovs forfattertalent og helt parallelt trak Venstres ”stille bagland” samme dag ordenligheds-kortet mod deres regering. Allertydeligst bliver råbene i spørgsmålet om flygtninges vielsesringe. Ligegyldigt hvor mange gange regeringen og Naser Khader gentager, at man ikke vil inddrage vielsesringe, fortsætter kritikkerne med at kritisere netop dette. Ved middagsselskaber, i frokoststuer og i venskaber opstår der kløfter af afstand. Folk, der ellers holder af hinanden, bliver vrede, går i utide, smækker med døre. For den, der ikke mener som mig, er et dårligt menneske.

Umenneskeliggørelsen af dem, vi er uenige med, har vi levet med længe. Dansk Folkeparti har i årtier været dem, der dyrisk ikke var ”stuerene”, som den ellers begavede Poul Nyrup Rasmussen formulerede det. Ingen, heller ikke han, kunne forudse det demokratiske problem, der opstår, når man ikke alene fordømmer politiske modstanderes holdninger, men også fradømmer dem menneskelighed. De umenneskelige behøver ingen nemlig lytte til. Det er ligegyldigt, hvad de siger, vi ved, hvad de er for nogle grimme nogle. Men når man mener, at man kun hos egne meningsfæller finder anstændighed og ordentlighed dør den livsvigtige demokratiske samtale. Det har sendt debatten ud i en permanent facebook-tilstand, hvor de, der markant tager afstand fra andre højnes. De kompromissøgende ringeagtes.

”Lazarus” kaldte David Bowie sin sidste udgivelse. Elegant, for i musikken genopstår Bowie, som Lazarus, der døde, men af Kristus blev kaldt ud af sin grav. Sådan er det intet mindre en livsnødvendigt, at den folkelige samtale genopstår ved, at vi overalt og hele tiden insisterer på det navn, der vil kalde den ud af sin grav: Respekt.

Respekt for modstanderens synspunkt. Aldrig har det i moderne tid været vigtigere, at vi genopfinder respekten for dem, vi er uenige med. Så vi kan stå sammen om at træffe – ikke de lette – men de anstændige beslutninger.

 

 

81 kommentarer RSS

 1. Af Hanne Zieler

  -

  Kim Peder Larsen?
  Bowie, Lazarus, hans afskedssang : ” Look up here, I’m in Heaven”
  Bowie på Wembley til Live Aid koncert til publikum, der sang med på Heroes: ” God bless you ! ”
  Underlig ateist !

 2. Af Jan Petersen

  -

  Kuglerne ruller i kassen, uanset det usammenhængende ævl man strikker sig frem til. No big deal!

 3. Af Helge Nørager

  -

  Hr. J Nielsen.
  Ingen grund til at krybe omkring den varme grød.

  “Gott mit uns”, er vist det udtryk de søger, og det var bæltespændet.

 4. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Kære Katrine Lilleør ! —-Selvom vi er et kristent land –Så har soc.dem. borgmestre tilladt i de 42 islamiske ghettoer “reservater” AT muslimerne har formeret sig fuldstændigt uhæmmet ! —Og har ladet dem leve som i “mini-Mellemøsten ” —i vores land uden, at f.eks. landets præster har mælet et kuk over det !—-Nu har vi katastrofen –og danskerne er meget snart i mindretal i vores eget land ! –Vi vil have samtlige muslimer ud af vores land fra NU –Og have vores Danmark tilbage som det var før denne vanvittige soc.demokratiske lands-forrædder-patrolje–med deres overformynderi –kom til, at blive det største pol. parti –De hæver allesammen fede lønninger i det offentlige –Så de skal betale regninger for både ghettoerne –og de nuværende masse-migrationer fra Mellem-østen ! –Soc.dem. er en skamplet på samfundet ! Så er det sagt !

 5. Af Unn.A Hallas.D

  -

  Jeg ville blot oplyse fru Kathrine Lilleør om, at mindstelønnen i Danmark ligger et sted imellem 14-15.000,- kr. før skat, eller omkring 87 kroner i timen.

  Derfor er vores nuværende statsministers kommentar vedrørende ekstra 2.000,- kr. i løn om måneden til de lavestlønnede, nok en af hans mindst begavede kommentarer nogensinde. Han udtrykte, at det kun rakte til et par sko. Nu havde han dengang over en million i gage, med hjælp, forskellige steder fra. Hans kommentar er en hån mod en lavtlønnet person.

  Det interessante er, at LL’s tøjbudget, som Venstre så generøst betalte for ham, er tæt på en årsløn for en af vores lavestlønnede, eller omkring 168.000,-. kr. Dette sætter mange ting i relief.

  Jeg vil skyde på, at en præst har noget mere at gøre godt med. Ikke fordi jeg synes det er forkert.

  Nu kommer vi til DF, og hvorvidt nogen har lov til at til mene, at DF ikke er stuerene. I et tv program med Clement, interviewer han Pia Olsen Dyhr, om begivenhederne i Køln. Efterfølgende skriver Maria Krarup på sin Facebook, at Pia Olsen Dyhr må være beruset i programmet, dette er blot et af DF’s/MK’s uanstændige kommentarer.

  DF er i for stor en del, desværre befolket af en småskåren og intolerant skare mennesker. Om de er stuerene skal jeg ikke gøre mig til dommer for. Det virker som fru Sørine
  Gotfredsen og fru Kathrine Lilleør er begejstret for DF.
  Vi lever i et demokratisk land og det står Kathrine Lilleør og Sørine Gotfredsen selvfølgelig frit for at stemme på partiet.

  Jeg til gengæld, som borger og skattebetaler i landet, finder det problematisk, at to præster, begge offentlig ansatte, går ud og nærmest forkynder et bestemt politisk parti. Når nu fru Lilleør kritiserer Morten Kirkskov, så ser hun splinten i Kirkskovs øje, men ikke bjælken i sit eget. Hvor er forskellen?

 6. Af Unn.A Hallas.D

  -

  Teddy Bjørn Olsen
  Der er 200.000,-250.000,- muslimer i Danmark. Danskerne er ca. 5.7 millioner ialt.

 7. Af preben jensen

  -

  På den korte avis er der nu chokerende nyheder om overfald på ambulancer, brandmænd, politibetjente, læger, sygeplejersker, drenge og piger….. samt kvinder i bred almindelighed. Læs også om hvordan brutale forbrydelser bliver mere og mere almindelige. Snap hanen har artikler om de svenske rædselstilstande mv.

 8. Af Benny b

  -

  “småskåren og intolerant skare mennesker”
  Unn.A Hallas.D velkommen til Danmark!
  Dejligt at høre hvor stor pris, du sætter på Danskere.

 9. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Svar –“Hallas” D/anonym ! —Der er godt 1,2 millioner i DK. (sikkert flere –fordi der er ingen, der tør komme ind i Ghettoérne –fordi Soc.dem. borgmestrene beskytter –réservaterne ) –Især Gellerup-parken/Grimhøj ! ) Danskerne(ægte-danskerne) er der blevet færre af –end, der var for 30 år siden NEMLIG godt 4, 5 millioner ægte-danskere med vikinge-blod i årene !! –Så bar løgn du kommer ud med : Anonyme Unn. A.Hallas.D–!–Det er foragteligt AT: vi skal finde os i–muslimer, der IKKE kan integréres i Europa ! –De skal UD af klappen –tilbage til deres stenalder-kultur –og bøvede religion ! –Så er det sagt !—pps. “mini-Mellemøsten i vores lille land er dødsens-farligt –Alene fordi de uhindret har kunnet formere sig uhæmmet ” !!—de gamle 1str – og 2nd- incl. 3die generations-islamister–har sørget for AT: afkommet fortsat kan brilliére med deres afstumpede kvindesyn ! Her har de muslimske gamle kvinder/mænd –det afgørende ord –at skulle have sagt !—De er en skændsel –en skamplet –og de danske præster skal træde i karaktér –meget mere end Katrine Lilleør –Sørine m. fl. –så er det sagt !

 10. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  ” de umenneskelige” ! —Vi er ved, at brække os over dem, der vælter indi vores land ! –Med deres provokerende islamist-symboler(det muslimske tørklæde) –Og deres farlige mænd, der griner over hele hovedet over “de naive danskere, der skal forsørge dem resten af livet ! –Bare vent (Katrine) –Der bliver bygget endnu flere af deres hæslige Moskéer i fremtiden !! –Kære venner –ægte-danskere ! STOP dem –og få dem allesammen sendt retur til Mellem-østen –Eller “en øde ø ” !

 11. Af søre.n Sørensen

  -

  “Der er 200.000,-250.000,- muslimer i Danmark. Danskerne er ca. 5.7 millioner ialt.”

  Tallet er ukendt da der ikke føres statistikker på religiøs observans, hvilket er en fejl naturligvis.
  Men dog 8-10% ikke etniske statsborgere. Et gæt på 3-400.000 muslimer er nok mere korrekt..og nærmere 4 end 3..

 12. Af søre.n Sørensen

  -

  PS Dertil kan lægges alle dem der ikke statsborgere med muslimsk baggrund, men bor her alligevel…

 13. Af hvorfor er der så lidt ytrings- frihed visse steder?

  -

  På en blog der antagelig skal forestille at være seriøs, da den handler om at vi ikke må miste os selv, er der plads til kommentarer fra nø ra ger, kn age, sø ren sen og je ns bonde gård ha ns en, mens næsten alle kritikere af borgen og partierne er udelukket.

 14. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  ” Hvem er Unn. A.Hallas.D ??? ! ??

 15. Af hvorfor er der så lidt ytrings- frihed visse steder?

  -

  Tilhængere af storstilet indvandring og islamisering har ofte lettere ved at sætte kommentarer på, end tilhængere af danskernes ret til at bevare Danmark som danskernes land, folkehjem, livsgrundlag og fremtid. Hvordan kan det være at der redigeres så skævt på flere blogs?

 16. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos ! –Der er mere end 1,7 millioner muslimer i Danmark ! –Ikke så mærkeligt AT: Vi er ved, at kvæles i –I det hele taget ! –Og så vil vi gerne vide, hvem Unn.A . Hallas. D er ??

 17. Af Allan Hansen

  -

  Nogle gange må man slå en handle af med Djævelen
  – for at få engelene hjem.

  “Forretningsmanden, der er blevet profeten, Mahund, er ved at grundlægge en af verdens store religioner; og han er på denne dag, sin fødselsedag, ved sit livs krise, Der er en stemme, der hvisker i hans øre: Hvad er du for en tanke? Mand-eller mus?

  Vi kender den stemme. Vi har hørt den en gang før.

  Forretningsmanden: ser ud som han burde, høj pande ørnenæse, bred over skulderne, smal over hofterne. Gennemsnits-højde, tænksom, klædt i to stykker simpelt stof, hver af dem fire alen langt, det ene draget omkring kroppen, det andet over skulderen. Store øjne; lange vipper, ligesom en piges. Hans skridt kan synes alt for lange i forhold til hans korte ben men han er en rapfodet mand, det er en mand i form, ikke nogen blødvommet ågerkarl.

  Og ja, for nu at sige det igen, det er en mærkelig forretnings-wallah, der stikker af ud i ødemarken, op på Keglebjerget, undertiden en hel måned ad gangen, bare for at være alene.
  For at vende fornærmelser til styrke valgte whig´er toryer og sorte alle at bære de navne med stolthed, som man gav dem i foragt; på samme måde bliver bjergbestiger, profetmotiverede enegænger middelalderens børneskræmmer, Djævlens synonym Mahund.
  Ham er det. Mahund forretningsmanden, bestiger sit hede bjerg i Hijaz. Under ham skinder luftspejlingen af en by i solen.

  Byen er blevet berømt for sin løssluppenhed, som spillebule, som horehus, som et sted fuldt af sjolfe sange og vild og støjende musik. Pilgrimmene drikke dadelpalmernes vin og går omkring på det store marked ved festen for Ibrahim. Der er spil, druk, dans og hash. Der er slaver til salg, nubiske, anatoliske, etiopiske. Der er underholdning – terninger, mavedanserinder, palmevin, hash – og affem-ryning – er forbeholdt den fjerde fjerdedel af stammen.
  Ejerne af de Skimlede Kameler, som også styrer slavehandelen. Abu Simbel ser ind i et dansetelt.

  Hvis du er for Allah, så er jeg for Al-Lat.

  Og hvis der flyder floder af blod fra de sår, hans vers forvolder, så vil de give ham næring ” En dødekult har raset i Djahilia,,.
  Den nye vantro hedder underkastelse!

  Hvad slags tanke ligner “underkastelse,,
  i dag?
  En tanke fuld af frygt.
  En tanke, der stikker af.

  Læser du da ikke de smædeskrifter, som Baal sætter op i hele byen?

  Han reciterer:
  “Sendebud, din besked har ingen interesse.
  Din monofili, din ene ene ene den kan du beholde helt alene.
  Djahlilia er den gale adresse,,.

  Publikum reagerer med hånlatter, da den upopulære huløjedie profet og hans elendige tilhænger kommer ind i teltet.
  En forlegen tavshed lægger sig over disciplene: de veksler blikke, sidder uroligt. Mahund råber igen: ” I ved alle sammen, hvad der er forgået. Vi har ikke formået at omvende nogen. Folk vil ikke opgive deres guder.
  ” Har I tænkt på Lat og Uzza, og Manat, den tredje i rækken?,,
  – Efter det første vers rejser Hind sig; Djahilias Stromægtige står
  allerede meget rankt. Og med tavse øjne fremsiger Mahund: ” de er de ophøjende fugle, og sandelig er deres forbøn ønsket,,.

  …. Så brydes Gibreel og “profeten,, de er begge nøgne, de ruller rundt og rundt i hulen med det fine hvide sand, det stiger op omkring dem som et slør – som om han er ved at lære mig, gennemsøger mig
  som om det er mig, der er ved at blive prøvet.
  I en hule fem hundrede fod under Keglebjergets top brydes Mahund med ærkeenglen, slynger ham fra side til side, og jeg kan godt sige jer, at han trænger ind over det hele, hans tunge i mit øre, han næver om mine nosser, der har aldrig været noget menneske, der har haft sådan et raseri i sig, han må vide besked han må VIDE BESKED
  og jeg har ikke noget at fortælle ham, han er i dobbelt så god fysisk form som mig, og han ved fire gange så meget, mindst, det er muligt, at vi begge har lært ved at lytte meget, men der kan ikke overhovedet ikke være nogen tvivl om, at han har været en bedre lytter end mig; så vi ruller og sparker og kradser, og han har fået en hel del rifter og skrammer, mens min hud selvfølgelig bliver ved at være glat som et spædbarns, man kan ikke få en engel til at hænge fast i en luset tornebusk, man kan ikke såre ham med et klippestykke. Og de har tilskuere, rundt om på klippeblokkene sidder der djinner og afreeter
  og spøgelser af alle mulige slags og betragter slagsmålet, og oppe på himmelen hænger de tre vingede væsener og ligner hejrer eller svaner eller bare kvinder, alt efter hvordan lyset falder … Mahund gør en ende på det. Han opgiver kampen.

  Da de havde kæmpet i timevis eller ligefrem i ugevis, blev Mahund låst fast under englen, det var det, han ønskede, det var hans vilje, der opfyldte mig og gav mig styrke til at holde ham nede, for en ærkeengel kan ikke tabe den slags kampe, det ville ikke være rigtig, det er kun djævle, der kan få tæv i den slags situationer, så i samme øjeblik jeg kom ovenpå, begyndte han at græde af glæde, og så lavede han sit gamle nummer og tvang min mund op og fik stemmen, Stemmen, til at strømme ud af mig igen, han fik den til at vælte ud over sig, ligesom bræk.

  Efter afslutningen på sin brydekamp med Ærkeenglen Gibreel
  falder “profeten Mahund i sin sædvanlige, udmattede efteråbenbasringsøvn, men ved denne lejlighed genvinder han hurtigere end ellers sine sansers brug. Da han kommer til sig selv i dette høje vildnis, er der ingen i syne, ingen vingede væsener kryber sammen på klipperne, og han springer op, opfyldt af bevidstheden om, hvor påtrængende hans nye budskab er ” Det var Djævelen,,
  siger han højt til den tomme luft og gør det til sandhed ved at give det stemme.
  ” Sidste gang, var det Shaitan. ” Det er dette han har hørt, da han lyttede, at han var blevet narret, at Djævelen kom til ham i ærkeengelens skikkelse, så de vers, han lærte udenad, dem han fremsagde i digterteltet, ikke var den ægte vare, men dens djævelske modsætning, ikke guddommelige, men SATANISKE.

  Kilde: De SATANISKE vers. Salman Rushdie 1988.
  P.S I dag er der ingen, der har nosser til, at skrive en bog, som
  ” De sataniske vers!

  – Da Muhammed så at ingen kom til hans nye vantro af egen fri vilje
  da, hviskede Djævelen til ham “du skal ikke bede dem, om at komme til islam … du skal tvinge dem til, at underkaste sig den sorte sten Allah!

  Siden da har blodet flydt over alt, dag og nat.

  Rieflektion:

  Et folk uden kærlighed, frihed og fred!

  For Guds skyld, tro aldrig på djævle Allah, som fylder dig
  med had, vold og løgne.
  For Guds skyld, tilbed aldrig den sorte djævle sten i Mekka.
  Vi set hvordan djævelen besejrede Mahund på Keglebjergets top.
  Vi set hvordan Mahund forrådte sit eget folk og førte dem
  ud i verdens største og længste blodbad.
  Vi har set hvordan Mahund voldtog små børn og solgte
  kvinder og børn, som slaver.
  Vi så hvordan Mahund mæskende sig i tyvekoster og slaver.
  Vi har set hvordan Mahund slog folk ihjel for at stjæle
  deres land og frihed.
  Vi så hvordan Mahund og hans banditter slog jøde ihjel i
  nazi gudens navn.
  For Guds skyld, tro aldrig på Mahund og hans banditter, som
  ligger i baghold, for at myrde dig når du sover.
  Vi har set hvordan Mahund gjorde kvinder og børn til
  svin, hunde og slaver.
  Vi så, at ingen ville underkaste sig Mahunds nye vantro
  – fordi den var falsk.
  Tilbed aldrig et blodtørstig svin, der myrder sit
  eget folk.
  Vi har set et helt folk, som aldrig fandt fred, kærlighed og
  frihed.
  Vi har set et folk, hvis historie er et langt blodbad.
  Så for Guds skyld, tro aldrig på djævle Allah og
  engle, som fylder dig med løgne.
  Så for Guds skyld, tro på dig selv.
  I god tro er intet helligt.

 18. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Katherine Lilleør.
  Er vi ikke ved, at komme for langt ud, med hensyn til hvilke krav fremmede mennesker har på vores hjælpsomhed, og på Danmark, i det hele taget?

  Selv om jeg har betalt skat i mange år i Danmark, har jeg da ikke krav på at du skal hjælpe mig!

  Hvorledes vi så kan komme i den situation, at for Danmark vidt fremmede mennesker, pludselig har krav på, at vi hjælper dem, med risiko for at sætte vor velfærdssamfund overstyr, er for mig uforståeligt, og kort og godt det rene idioti!
  M.v.h..

 19. Af Jesper Lund

  -

  Carl-Erik Pedersen

  En del af din betalte skat er faktisk gået til at støtte en krig, hvor Iraq er gået i total opløsning. Hvilket krav skulle vi opfylde i den forbindelse? For at Fogh kunne blive generalsekretær i Nato?

 20. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt ret imponerende, at menneskesmuglere kender mere til dansk fremmed hjælpsomhed, end danskere selv gør!

  Google iøvrigt Udlændingestyrelsen egen officielle side – på flere sprog – henvendt ikke mindst til menneskesmuglere “nyidanmark.dk”.

 21. Af Unn.A Hallas.D

  -

  I henhold til oplysninger fra Danmarks Statistik, indhentet af TV2 2015, er der 263.800 muslimer i Danmark. Det svarer til en procentdel på 4,7% af befolkningen. Det er lidt flere end jeg nævnte før.

  Blandt veluddannede muslimer, især veluddannede kvinder, hvis de kommer i arbejde, vil der blive født færre børn. Det er også sket blandt etniske danskere tidligere.
  Der vil så komme flere muslimske flygtninge, næstkommende år.

  Teddy Bjørn
  Jeg holder meget af danskere og føler mig utrolig godt behandlet her, men småskårne mennesker bryder jeg mig ikke om.
  Jeg har været en god skatteborger her i mange år.

  Jeg er nok ikke mindre nordisk end du er, måske mere. Mange danskere er blandede af tyskere, ungare, nordmænd, polakker, svenskere, finner, færinge, grønlændere, afrikanere, amerikanere, sydamerikanere, asiater, islændinge, irere, hollændere, folk fra Østeuropa, franskmænd, italienere, spaniere, folk fra de arabiske lande, australiere, portugesere og så videre. Så hvad er en dansker? Var Ludvig Holdberg, eller Tordenskjold danskere, eller Thorvaldsen. De to førstnævnte var genetiske nordmænd, den sidste dansk/islandsk. Hvad med vores dygtige tennisspiller, er hun polak, eller dansker? Og vi kan blive ved.

  Jeg har naboer i min opgang, manden er af arabisk afstamning, kvinden er dansk. Disse to mennesker har de to smukkeste små piger, man kan forestille sig. Tænk på de danske konger, de blev mere mere præget af indavl og blev til sidst gale.

  Dit udsagn om, at der er 1.7 millioner muslimer i Danmark, er ikke korrekt og bliver ikke mere korrekt af at blive gentaget flere gange.

 22. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Svar ! –Hallas ! —JEG har RET ! “on verra” –(Vi får se)—TV2 har åbenbart glemt AT: Tælle børnehave-børn og folkeskole-børn med —-De er nuttede sålænge de er små –Senere véd vi AT: de er dødsens-farlige for vores land incl. Europa !–Vi kan (de fleste af os ) godt lide NASER KHADER ! —Men han har også fået tatoveret DEMOKRATI ! –på sin arm !—De gamle muslimer(der er blevet forsørget de sidste 30 år af danskerne ) Har ødelagt vores land –! Deres afkom “de snot-dumme arabere ” Har de lært, at hade danskerne og Danmark ! –Det kalder man AT: De bider den hånd, der har fodret dem ! –appropos så elsker vi vores hunde !–Hvorimod de forb….muslimer kalder vores bedste venner for URENE ! –Kom igen ! –Jeg har RET !

 23. Af J Nielsen

  -

  “Dit udsagn om, at der er 1.7 millioner muslimer i Danmark, er ikke korrekt og bliver ikke mere korrekt af at blive gentaget flere gange.”

  I Oxford Concise Dictionary står “moslem” lige før “mosquito”. Deraf misforståelsen.

 24. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  J. Nielsen –Smut indi børnehaver –og komm. skoler ! –Så ser du, hvad det handler om ! –I nogle skoler er der 99,99% muslimske børn ! —Smut også ud—Gellerup-parken i Århus ! –Der er 5 gange så mange muslimer, som komm. har régistreret –Eller for den sags skyld “Nord-vest-Sjælland–ghettoérne ! –JEG har RET ! –(tag over i de 2 største islamiske réservater i DK NEMLIG Gellerup/Århus—Hvis du tør ! –Det gør hverken politiet eller brand-væsenet nemlig IKKE !

 25. Af Unn.A Hallas.D

  -

  Teddy Bjørn
  Der er 263.800 muslimer i Danmark i henhold til Danmarks Statistik.
  Du siger, at der er 1.7 millioner.

  Du ser 6,44 flere muslimer end der er her. Til lægen med det samme.

 26. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Svar ! –Danmarks statistik er “et lige-så-stort bluff–som det danske folketing! –De har dér i DK.´s statistik, hverken talt –de muslimske børn eller de u-registrerede (sorte-i f.eks–Nørrebro-gades narkohandlere eller for den sags skyld de “inviterede venner, der bor hos fam. i ghettoérne ” –Så JEG har RET !

 27. Af Niels Peter Lemche

  -

  UNN.A HALLAS.D,

  Det er nytteløst at gå i infight med disse mennesker. Intet overbeviser dem, og teddybjørnens svar til dig er en udmærket illustration på det propagandistiske vanvid, der hersker ude på den yderste højrefløj.

 28. Af s S.ørensen

  -

  Hvor er mit indlæg om det oprigtige- og borgerlige indførte løndumper- antal af muslimer?

 29. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “vækst og velstand i Danmark ! –Glem det ! –Islamisterne i ghettoérne har –ødelagt vores land !—Løkke og hans evige “migranterne skal integréres ” –Gu skal de ej ! –Det er bevist —Min irske ulvehund vil kunne klare Løkkes job til bravour –Fordi den bl.a. andre ting –er istand til AT: Holde sammen på flokken –beskytte fårene –og holde ulvene væk ! –Ingen af delene kan Lars Løkke –og han skal forestille, at være statsminister ! ALTSÅ lederen af “flokken”—Han duér ikke —-Han kan IKKE holde ulvene væk og beskytte danskerne !–punktum !

 30. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Uhyggeligt ! –Nu vil de F.. muslimer også bestemme, hvad vi skal spise ! —De kan tro NEJ !—De skal sendes prompte tilbage til deres “evige paradis ! Mellem-østen ” –Det kan kun gå for langsomt ! –Derfor skal Røde-kors bruge deres kompetancer til, at ledsage samtlige unge islamiske mænd, der for øjeblikket lopper den i luxus-teltene og ferie-centre—-tilbage til Mellem-østen ! –Eller for os gerne til “en øde ø” ! –Der kan alle de islamiske mænd ikke formére sig !—Danskernes liv afhænger af OM: Inger og Marcus –kan erstatte den uduelige statsminister –og Stramme noget så gevaldigt op !—-Lad os få på det rene AT: Der er i ti-tusindvis af muslimer, der har boét i Danmark i mere end 30 –og ikke kan 1 ord dansk !–og har aldrig tænkt sig, at blive en del af det danske samfund !—-Noget skal betale regningen og stå til ansvar –Og det skal være soc.dem/RV–Med samt samtlige off. ansatte—der hæver fede lønninger i kasse 1 incl. samtlige embeds-mænd ! –Halver deres lønninger med tilbage-virkende kraft ! —Vi savner de danske kristne præster her i hele denne redelighed !

 31. Af John Richard Jørhensen

  -

  Kære Teddy Bjørn
  Måske er dine udtalelser om hvor mange Muslimer der er i Danmark urigtige, jeg ved det ikke, men i min opfattelse er der for mange. Jeg har set hvad der foregår i Sverige ( hvem skulle have troet det, Sweden-Sweden)
  Jeg har set hvad der er foregår i Tyskland, Frankrig og Italien, og nu også i Canada.
  Jeg har stor sympati for reelle flygtninge, men sætter grænsen for Islamister betalt af Georges Soros og Saudi Arabien. Der er en minoritet af Kvinder og Børn blandt de “flygtninge” som ankommer.
  Reelle flygtninge vil aldrig fortælle et værtsland, at disses indbyggere er fornægtet adgang til deres fædreneby. Dette gør Muslimer, eller dele af dem, i alle de Lande som har budt dem velkommen.
  Mænd i de Nordiske Lande, som påberåber sig som efterkommere af Vikinger har forandret sig til frygtsomme Kvinder, og sidder hændervridende og uvirksomme, fordi de frygter at blive kaldt for Racister af den venstre orienterede politisk korrekte pøbel på Christiansborg og i resten af Danmark..
  Danmark-. dette Land, som vores forfædre har kæmpet for i over 1000 år, vores fædreland, og det land som vores Børnebørn skal overtage, har man nu fejgt tænkt sig at afstå til Muhammeds Decible, Føj
  Jeg er så gammel, at jeg ikke er opvokset med moderne tiders Pædagogik, hvor Drenge ikke må være Drenge, og det er jeg glad for, for selvom jeg er født primo 1940 føler jeg mig stadig som en – MAND –
  Som det er nu, er der desværre ikke mange rigtige mænd tilbage i Danmark, men kun en mutant af Kvinde/ Mand, som ikke kan påtage sig at forsvare deres Kvinder og Pigebørn mod disse horder af Muslimske Islamister, som foragter både Kvindelige Mænd og Kvinder i vores Land..
  Den moderne børneopdragelse i Norden har slået frygteligt fejl i mange år,
  Mest udtalt i Sverige hvor ingen mere må kaldes Han eller Hun, men skal titulers med et Høn.

  I Sverige er voldtægtsraten steget med 1.500 % indenfor de sidste år med Muslimsk indvandring.om
  Jeg vil anbefale alle tvivlere og venligboere i Danmark at læse Michael Jalving`s dokumentariske bog – ABSOLUT SVERIGE – den er udgivet for syv år siden, og jeg vil ydmygst bede alle potentielle læsere om at stille sig selv det spørgsmål.: ” Hvorfor skulle udfaldet blive anderledes i Danmark.”???.
  Michael Jalving har desværre haft alt for ret i sine konklusioner om Sveriges fremtid, hvis ikke man vågner op i dette Land, beboet af politisk korrekte individer.,

  Jeg ved at alle Radikale Landsforrædere og deres trosfæller vil kalde mig for Idiot eller Racist, eller måske det som er værre, for jeg indrømmer at jeg byder Donald Trump og Marine le Pen velkommen i den skare som stadig er rede til at forsvare deres respektive Lande. Her er jeg nok uenig med Globalisterne i Danmark.
  Jeg vil også fastslå, at jeg er en tilhænger af den Danske kvindelige Teolog Iben Thranholm`s
  udtalelser og meninger i al almindelighed, i særdeleshed i forbindelse med hendes udtalelser om den Danske Mand og Muslimer.
  Jeg vil pointere at jeg har Muslimske venner, men de er ikke Islamister.
  Desværre er det ikke muligt at sortere disse grupper ud fra hinanden, hvis man ikke har et personligt forhold til dem, men derfor kan det være nødvendigt at udvise alle Muslimer som demonstrerer mod Danmark, og som forbyder Danskere at færdes i de såkaldte Muslimske territorier i Danmark.
  Jeg må med stor sorg konstatere, at vores Broderland Sverige er blevet overtaget af Muslimer på grund af den Svenske syge, som åbenbart også har smittet en større part af de Danske Politikere og deres vælgere, og jeg må tilstå at jeg føler mig utryg ved nu at være nabo til et potentielt Muslimsk Land.
  Til slut vil jeg pointere, at jeg ikke har til hensigt at kalde eventuelle personer som er uenige med mig for tåber eller idioter, men vil fastholde alles ret til at ytre sig her på siden, uden at blive angrebet af åndshovmodige mennesker, som alene vide hvad der er ret eller rimeligt..
  Mvh.
  John

Kommentarer er lukket.