DR’s røde lejesvende

Af Kathrine Lilleør 131

DR’s dramachef Piv Bernth bryder sig ikke om Dansk Folkeparti. Til newzealandsk radio har dramachefen sagt sin ærlige mening om DF’s nationalisme, Muhammedtegningernes ufinhed og beklaget Helle Thornings valgnederlag. Heri deler hun holdning med den afgåede dramachef Ingolf Gabold, og de fleste forfattere og instruktører af nyere tv-dramatik. Er det Public Service? Skal vi virkelig betale licens til en politisk skævvredet dramaproduktion i folkets egen og fyrsteligt betalt tv-kanal? Dansk Folkeparti har allerede råbt: Nej!

Men, hvad skal vi da betale licenspenge til? Hvilken journalistisk servicering af folket, Public Service, kan man med rette forlange for sine licenskroner? X-faktor, kejsersnit i primetime, madprogrammer, loppefund, sport, vejrudsigten, eller journalister, der interviewer journalister?

Mens man tænker, lad mig minde om Offentlighedsloven. Den lov, der blandt meget andet har gjort det svære end sværest for journalister at skaffe sig aktindsigt i ministres kalendere. Loven har mørklagt dele af den demokratiske proces. Og det, der kunne have forblevet fremme i lysets skjules af de mange politiske forlig bag lukkede døre, hvor ingen bagefter aner, hvem, der har villet, hvad. Læg dertil den stadig større kommercielle udnyttelse af sociale medier, hvor nyheder spredes med lysets hast, men ingen aner, hvem der taler sandt. Hvordan kan man vide, at de nyheder, man læser, er til at stole på? Hvordan kan vi vide, at vi faktisk får de vigtigste nyheder uden censur fra økonomiske og politiske interesser, der ejer mediet, og derfor tillader sig at redigere nyhedsstrømmen? Den frie uafhængige journalistik er under pres som aldrig før. Den bliver stadig sværere at udøve, og det bliver stadig vanskeligere for befolkningen at gennemskue, hvem, man kan stole på med 1000 procents sikkerhed.

DR går derfor sin storhedstid i møde. I en langt mere alvorlig og samfundsbevarende rolle, end man sædvanligvis tildeler Statsradiofonien. For DR har i denne tid en vigtigere rolle end nogensinde. Med armslængdeprincip til Folketinget, og med økonomien på plads, er DR sat fri til at udøve en fri og aggressivt gravende journalistik, der ikke behøver at lefle for nogen som helst.

Ligesom vi alle med Muhammedkrisen forstod, hvorfor ytringsfrihed er et umisteligt demokratisk gode, lærer de uvederhæftige nyhedsstrømme på de sociale medier os, at public service – det vil sige licensbetalte medier – er livsvigtige for at opretholde pressen som den fjerde statsmagt. Public Service er i disse tider ikke bare oplysning, ikke bare folkeligt fællesskabende, men er først og sidst forpligtelsen til at udøve kernejournalistik ustoppeligt og sandfærdigt, så folket får besked om den udøvende, dømmende og lovgivende magts beslutninger og handlinger.

Derfor er en dramachef i DR, der fortæller, hvor hun står politisk langt at foretrække for en dramachef, der skjuler sit politiske anliggende. Herefter vil vi alle se mere kritisk på de tv-dramaer, Piv Bernth udvælger. I modsætning til så mange andre medier behøver hun ikke at prætendere politisk neutralitet, men kan synge klart ud. Fisken på disken. Befriende, også selvom man er uenig med hende.

DR’s dramachef skal ikke dømmes på sine politiske synspunkter, men på det arbejde hendes dramaafdeling udfører. Og det skal som bekendt ikke kun servicere hendes egen meningsfæller – men være for hele folket. Det skal Piv Bernth mere end nogensinde nu efter sine udtalelser bevise, at hun kan leve op til. Hun har ikke gjort det let for sig selv.

Men at privatisere DR på grund af en dramachef, der bekender kulør, vil på sigt være langt mere ødelæggende for den folkelige meningsdannelse end 100 genudsendelser af 1864.

 

 

131 kommentarer RSS

 1. Af Clara Fønss

  -

  Elisabeth Lindhardt. Enig i din betragtning.

 2. Af E. Larsen

  -

  Mehmet – jeg synes at du vrøvler – undskyld. Medierne i DK er ikke “købt”, men de er ekstremt upålidelige, eftersom de kun vil fortælle om ting der er noget DE kan lide – som i dagens Danmark er kulturberigelse, hvilket de ikke forstår er i dag lige det modsatte – det er overtagelse af vores land.
  Teddy-B.O., DF vil heller ikke få noget at sige selvom de blev lukket ind i en regering ledet af de totalt andre umulige partier der findes i Dk i dag. Løbet er kørt. Intet parti får over 30% stemmer nogensinde mere, eftersom vi har den tåbelige lave grænse for at komme ind i Folketinget. Så selv Jacob Haugaard, Uffe Elbæk, A. Samuelsen m.fl. kan komme ind uden at vide noget som helst om hvad danskerne mener og ønsker. Det er slut. Danmark kommer aldrig , aldrig til at ligne det rare, hyggelige, land vi engang havde. Man kan kun håbe at der kommer en regning, en retssag, en anklage mod de politikere som alle ved hvem er og at de bliver dømt for landsskadelig virksomhed. Eneste og sidste chance.

 3. Af Lars Petersen

  -

  E. Larsen.

  Det er da dig som vrøvler.. enhver ved, (minus dig), at foreningsmedlemmerne tilføre intet
  mindre end 6.000 millioner skattekroner til godt 6.000 stk. nyheds-journalister årligt.

  Undskyld mig.. hvis 1 million skattekroner pr. journalist (inkl. drift), ikke er at være købt op,
  hvad fanden vil du så kalde det ?. (prøv at lade være med at vrøvle forkert uoplyst af andre),

 4. Af E. Larsen

  -

  Kære Lilleør, måske du skulle sende “Lars Petersen” til HDP og søge en psykiatrisk tid til ham??? Jeg tror at manden har behov for hjælp. Jeg mener det virkeligt.

 5. Af Lars Petersen

  -

  “du skulle sende Lars Petersen til HDP og søge en psykiatrisk tid til ham”

  Sagde manden, der psykisk uligevægtig, som oftest råber og skriger kompl. uartikuleret dumt,
  af selv den mindste knold på vejen; evigt svøbt ind i sin egen dummy DF´ske underkastelse ;-)

 6. Af Kristian Lyhne

  -

  Fri og uafhængig journalistik findes ikke. Derfor kan der vel kun være enighed om, at Piv Bernths og Ingolf Gabolds kulørbekendelse er vigtig, hvis vi accepterer, at den slags åbenhed er en vigtig del af demokratiets fundament. Lejesvende i alle farver findes overalt, både de røde, brune, sorte og lyserøde af slagsen, og ingen kan med rimelig omtanke hævde, at der kan findes helt farveløse og apolitiske individer. Bortset fra det, forekommer det meget uklogt af både Ingolf og Piv at komme med så konfronterende partipolitiske udsagn. Denne mangel på dømmekraft hos de to ledere er en langt mere kritisk svaghed end deres åbenlyse politisk farve.

 7. Af Ole Lund

  -

  I forhold til de sædvanlige og tilbagekommende kommentarer i diverse blog’s herinde, kommer jeg til at tænke på en kommentar, hvor retsassessor i de vestindiske, danske kolonier, spillet af Olaf Ussing i filmen “Peter von Scholten”
  siger til en dansk “Plantør”: “Ja, du er hvid uden på, men inden i er du sort!”
  I familien har vi ‘en som siger:” Du er grim. Og det er din måde at vær på. Og det kan du gøre for!”

 8. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Katrine ! –Gad vide om de ser alle vores kommentarer ! –Dem i DR-kuvøsen ? —Altså vi GIDER jer ikke mere ! –For vores skyld kan I blive “pensionerede ” (det er alligevel “gamle kællinger” ) –der sidder og lopper den ! –Når de ikke lige benytter deres af licens-betalerne ´s –Partout-kort til, at flyve til USA, hver 3die uge –med alt betalt “biénsure” !—-Hvad har vi dog gjort siden –vi skal finde os i “socialdemokraternes –med slæb ´s ” overformynderi ??—Vi har mest lyst til, at finde et lille hjørne i Danmark´s yder-områder ! –Og slå os ned ! –Nå ! –Det kan vi heller ikke, fordi der husérer de millioner af “ny-ankomne islamiske migranter ” —Så gode råd er “dyre” –Men vi betaler selv ! –Vi vil bare VÆK !

 9. Af hr. pre ben j

  -

  Iflg. snaphanen/180g og den korte er DK på samme kurs som Sverige og Grækenland. Og DR betragtes som et rødt og undergravende foretagende der manipulerer uafbrudt, og er en trussel mod demokratiet og velfærden pga. støtten til EU/FN og feministerne/pladderhumanisterne og indvandringsindustrien.

 10. Af P Christensen

  -

  En læser mener at vi bør blive fri for begrebet “de røde lejesvende”,
  thi de fra DR som er gået ind i politik er jo bl.a.Uffe Elleman og Bjørn Elmquist.

  Måske skulle vi snarere sige “de radikale lejesvende”.

  Netop de omtalte 2 er jo indbegrebet af Radikale Venstre, og deler arrogance, enfoldighed og selvhad til DK med både RV og (ofte) DR.

  En hyppig vildfarelse er at RV er et midterparti.
  Men politik er ikke matematik,
  og man bliver ikke et midterparti af at ligge både langt ude i venstre og højre side på een gang, som RV gør i eksempelvis hhv. indvandrings- og arbejdsmarkedspolitik.

 11. Af Hektor Heimlich

  -

  Tyskerne vil se med skepsis på mere dansk grænsekontrol: hvor længe vil danskerne finde sig i at være under nazistisk overformynderi????? Danmark er under okkupation og regeringen er nogle slappe, feje, arbejdssky, rygradsløse individer, for feje til at sige nej! DF har helt tabt mælet –deres lovede udtræden af EU var bare en fis i en hornlygte -intet at sætte sin lid til- I burde skamme jer!! Vi har aldrig haft revolution i Danmark -men snart er den på vej, så smider vi regeringen ud med røven først (det er den mest aktive af deres kropsdele) og derefter kan de såkaldte flygtninge vandre tilbage til Pakistan, Iran, Irak, Egypten, Rumænien eller hvor de nu kommer fra!

 12. Af Hektor Heimlich

  -

  Var Hitler jødehader -blot mere end andre?. Nu er tyskerne sku også ved at gøre Hitler stueren. Den danske regering er blind!

 13. Af j nielsen

  -

  “En hyppig vildfarelse er at RV er et midterparti.”

  Man bliver et midterparti ved at kunne danne regering til mere end én side. Det er nærmest de radikales varemærke at være kongemagere. Men det kan da godt være at det er slut nu.

 14. Af Jorn D.

  -

  Character Assassination INC.
  er
  Danmarks kunstnere’s og medier’s mission, at udføre karaktermord

  Danmark og Danmarks kristne indbyggere
  ja
  hvem “styrer” de danske kunstnere, der uden manuskrift, næsten ikke kan fuldføre en sætning
  og
  hvem “styrer” egentligt de danske medier til at angribe alle
  der
  ikke ønsker Dansk og Europæisk : “multi kulti koster kassen kaos”
  og
  der anvendes den samme taktik, som den rødhårede synagogale Martin Krasnik på DR2
  der
  har “bogført” sig selv som “Fucking jøde” !
  nemlig
  1. lokke med “falsk smiger”
  2. har vi noget på dem/ham
  3. Det siger de andre om dig
  og
  4. derefter udføre “verbal vaterbording” – med det samme gentagne spørgsmål
  således
  at Den interviewede herefter ikke kommer yderligere til orde
  hvis
  ikke vedkommende giver det af MK ønskede svar

  seerne får indtrykket af at MK’s forudindtagede meninger står i vejen
  for
  et vellykket interview, hvor vi også hører den interviewede’s mening
  og
  ikke kun MK’s forudindtagede mening
  og
  5. en yderligere benyttet taktik er, at vise udvalgte uddrag af et interview
  og
  herefter lade 2 eller 3 journalister fortolke og forvrænge
  således
  at det passer ind i fordømmelsen af den/dem, der står i vejen
  for
  at indføre “multi kulti koster kassen kaos” i Danmark og Europa

  lad os få oprettet nogle nye netmedier
  men
  ikke som det “skabsIsraelske” netmedie Huffington Post, der er endnu værre
  og
  omdøb TV2 til Tel Aviv 2 og lad Israel betale
  for
  dette synagogale radikale TV og tag lige DR2 og DR kultur med
  da
  80 % ar DR” og DR kultur udsendelser alligevel syntes at handle om jøder og nazister
  ia
  man skal vist spejde langt efter ærlige folk i danske medier
  og
  ang. DR1, DR2 osv. har flere “blå” her foreslået privatisering
  måske
  for det er de røde da vist ligeglade med
  for
  de får vel betalt deres TV via deres bistandsydelser

  ironi.mus

 15. Af Eva Madsen

  -

  En lille ” morsom en – til eftertanke ” fra den korte avis d.d.

  Nye licens satser

  Det er kommet mig for øre, at Danmarks Radio har accepteret at ændre licensbetalingen, således at man betaler efter, hvor godt DR understøtter ens politiske synspunkter.

  Er man radikal, koster et års licens 7.434 kroner
  Er man socialdemokrat, er prisen 4.956 kroner
  Enhedslisten 4.216 kroner
  SF 3.221 kroner
  Venstre 2.785 kroner
  Liberal Alliance 1.239 kroner
  Konservativ 495 kroner
  Dansk Folkeparti 247 kroner

  Nu må man ikke hænge mig op på det; det er jo kun noget, jeg har hørt.

 16. Af Finn Larsen

  -

  I snakker som om I er en kæmpe majoritet med hele folket i ryggen. Husk på I er 90 mod 89 og efter næste valg er I 70 mod 109.

  Vi, de røde, landforædderne med de gode jobs og de store betalte skatter har også noget at skulle have sagt.

  Har intet imod at betale 10K for DR, men det må være i en omgang hvor alle skatter er oppe og vende og hvor man i højere grad laver dedikerede skatter. – altså ikke bare udskiller DR og kirke.

 17. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  EVA Madsen ! –Det var da nogle skønne rygter –du hører på “vandrørene”–Så du er alle tiders !–Så kan vi måske også få indført samme regler i “Mikey-Mouse-tinget “—Og endda slippe for AT: Se på Ida Aukens grådige fjæs ! –Og faktisk slippe helt af med “mareridtet” –Fam. Auken !—–Sociallistisk Folkeparti HADER vi –ligeledes AT: især Ida Auken pannikkede –da det gik op for hende “sandheden om AUKENS synlige grådighed –og faktisk lands-skadelige gebærden sig i årtiér”–IDA ! –Gik over til fjenden “de radikale” Af angst for, at ryge fuldstændigt UD af folketinget (jubii)–Det gør hun alligevel –efter valget ! –Men – men “MOR” Auken har raget sig så mange millioner til i Parlamentet ! –At hun og fam. er sikret forsørgelse resten af livet !—Vi trænger til VALG –både ang. “de røde lejesvende i DR ! –Og med hensyn til “Løkke´s svinestreg –og importere den halve muslimske verden ! –Uden hensyntagen til Soc.demokraternes 42 islamiske Ghettoér –Som vi i forvejen er “ved at knække over på grund af “ghetto-forældrenes –massive “radikaliseren af deres drenge/piger ” –Igennem 35 år ! –Ja “de røde” har virkelig trådt i nælderene –og har solgt vores land for “en slik” !

 18. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos ! Konservative ´s 495 kroner for DR. ´kan vi godt gå med til, hvis altså de skifter samtlige “gamle kællinger ud af forsamlingen “de røde lejesvende” –På betingelse af AT: Vi får kultur – kultur – kultur på højeste plan ! –Og så vil vi også forlange “sprog-undervisning ” –fransk – portugisisk –faktisk også engelsk ( Lejesvendende har jo kun “øje” for den hæslige Amerikanske accenT –Så ud med det ! incl–samtlige amerikanske gamle film –og så videre !—-EVA –Vi håber, at “dine rygter har noget på sig ” Jubiii !

 19. Af Ole Lund

  -

  Hvad er godt tv?

  Er det underholdning? Er det genkendelighed? Er det dokumentation? Er det kritisk journalistik? Er det tv-kirken, hvor man håber at blive skudt med på billederne? Er det
  drama tilpasset den tid, vi lever i?
  DR har det hele. Det koster et par tusinde kroner om året at stå med. Man kunne jo vælge de andre udbudte pakker fra. YouSee fuldpakke koster da betydeligt mere!
  Hvorfor fik vi TV2? Havde de blå partier ønsket et mere borgerligt synspunkt på journalistikken, så tog de jo fuldstændig fejl, da TV2 gik i gang med “TV2- News”
  Ser man på den journalistiske dækning af forholdene i Danmark målt over DR’s
  og TV2´s dækning, så er der vil kun det at sige: “Forskellen er ens, det er bare farven, der har en anden lyd!” Som salig Jakob Nielsen, DR, en gang udlagde den journalistiske opgave:” Det er ikke en nyhed, at en hund har bidt en mand. Det er der i mod en nyhed, at en hund er blevet bidt af en mand!”
  Nu skydes der med spredehagl på på DR i Jullands Posten og i Berlingske, men prøv at se programfladerne? Liberaliseringen af tv-udbuddet har givet anledning til en uhørt tilgang af mere eller mindre udansk programflade hos tilløbere, igen navne nævnt, som har stjålet indkomstgrundlaget via reklamer fra TV2, så denne station
  har fået tildelt licenspenge. Jeg tror, men kan kun håbe på, at DR’s “1864” vil blive
  stående, som et dokument, hvor tilstandene i Danmark – målt bagud i de herskende tilstande den gang – vil blive retningsgivende for, hvad vi tænker! Hvad vi vil med et Danmark, som nu er splittet i to. Hvad der giver to + to i Hvide Sande
  giver ikke nødvendigvis det samme resultat i Kjøvenhavnstrup.
  For at give forskellen liv, så så jeg en gang en spøgefuld artikel i en avis, hvor man
  forestillede sig, at der skulle være nogle særligt dumme mennesker vest for Lemvig i en by der hedder Fjand. Man tilkaldte en kirurg fra Århus, som skulle undersøge en
  person fra Lemvig og en frivillig fra Fjand. Kirurgen lukkede op i toppen på mennesket fra Lemvig, og fandt alt i orden. Ved personen fra Fjand fandt han kun
  inde i hjerneskallen en elastik. Den klippede han over. Så faldt ørerne af. En grim
  anekdote, men den forklarer vel i sin egen overdrivelse noget om, hvor forskellige vi er i opfattelsen af dette og hint i det gamle fædreland. En anden hedder: “Er det
  DR? Ja det er DDR.

 20. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Ole Lund ! –Det kan jeg godt svare på ! NEMLIG, hvis DR. overhovedet skal fortsætte (og helst uden tvangs-licensen) –Så skal de holde sig fra : TV-aviser –mad-programmer–evindelige gamle travere som eks. Camilla Plum ´s hjernedøde optræden ! Incl. hendes mange børn ´s sidden “og patten –for åben skærm –lige op i ansigtet på os-andre ( jeg mener –hun er ikke ligefrem skøn, at se på ! –Og siden hendes “vanartede søn” mishandlede den lille uskyldige Pony ! ” –Så er vi ved, “at brække os ved synet af netop hende og hendes afkom ! “—Vi skal have en “National-kanal” –Der vil prioritere –den højere videnskab –kultur ( på højeste plan) -Sprog : Fransk – portugisisk –dansk med den rigtige accent! –Og fravælge det bøvede jyske overdrev, som er hæsligt! Altså lære folk “rigs-dansk” –Og fravælge helt ALT-amerikansk ! Det kan fol se på andre kanaler –Hvis de har lyst til det !—Historiske film ! Jeanne D ´Arch f.eks–og franske kvalitets-film –Dem er der masser af ! –Og måske danske kvalitets-film, hvis der findes sådan nogen ! Der ikke handler om den danske “leverpostej ´s hverdag ! “–Det mener jeg Altså –Faktisk gider jeg i øjeblikket ikke, at lukke op for DR. –Me – som sagt –vi skal jo allesammen betale alligevel ! EN usympatisk kommunistisk tendens !

 21. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  P.s –! IKKE, at vi slet-ikke kan lide “gamle kvinder ” ! –Det skal bare ikke være dem, der har hævet fede -licens-lønninger på DR. !! –Incl. “Generaldirektør-inden, der hæver lige så høj “hyre” ! –Som –Statsministeren ! –Ufattelig grådighed ! incl., at hun også har sikret sig million-kroner ´s “eftervederlag” –Hvis hun bliver fyret ! –Og det gør hun forhåbentlig meget snart !

 22. Af Jorn D.

  -

  Danske medier forsøger typisk på, at få “beklikket” Danmark
  eks.
  TV2’s Ole Kolster Eriksen forsvarede ikke sin Hometown – i betydningen Danmark
  overfor
  George Timothy Clooney an American actor, screenwriter, producer, director, and activist
  ja
  hvorfra kendte GTC overhovedet OKE’s Hometown
  ja
  George Timothy Clooney lød jo nærmest som en “dum blondine” med udsagnet:
  “Flygtningene er ofre”.
  “Det er ikke sådan, at de tager til Danmark for at forbedre deres tilværelse”.
  “De prøver at undslippe døden”, siger han.
  men
  hvorfor forklarede Kolster ikke, at de alle havde rejst igennem op til 9 lande
  for
  at komme til Danmark’s “gratis Mit Alles”
  samt
  at i Tyskland mener man af 9 ud af 10 ikke er flygtninge, men migranter der søger et bedre liv
  ydermere
  kunne Kolster, hvis han ikke var gået “sukkerkold” – eller måske bevidst “svigtede” Danmark
  overfor
  GTC tidligere sælger’s, charme, selvtillid og lækkert hår
  jo
  have anført at hvis USA gav et proportionelt antal flygtninge danske betingelser i USA
  ja
  så ville USA ende i konkurs og revolution
  samt
  at ydelserne ikke betyder noget modsiges af engelske Cameron’s udtalelse:
  “I USA arbejder alle somaliske flygtninge og indvandrer”
  og
  “I England arbejder ingen somalier”
  underforstået
  når man får lav eller ingen bistandshjælp, ja så må man arbejde for, at få et bedre liv
  men
  får man bistandshjælp, ja så arbejder man ikke
  for
  man behøver jo ikke arbejde i et “gratis Mit Alles” samfund – for at få et godt liv
  men
  i Danmark er der vis enkelte somalier, der har arbejde – – som tolke

  enten burde Clooney, når Kolster svigter, selv sætte sig ind i virkelighedens verden
  eller
  få hjælp af en “tal blind” numerolog til, at skifte navn
  fra
  Clooney
  til
  C. Looney

  ironi.mus

 23. Af Kim P Olsen

  -

  314 (Trehundredeogfjorten) mennesker så 1864 i biografen.

  Hele Danmark skulle betale til DR’s partsindlæg mod DF da makværket blev vist i fjernsynet.

  Konklusion: Venstrefløjen går ind for statslig politisk propaganda – så længe alle bare betaler for det.

  Når de selv skal til lommerne og støtte det røde filmprojekt kølnes interessen hurtigt.

  Føj!

 24. Af E. Larsen

  -

  Enig Kim P. Olsen! Det har nok været “Ole Lund” der har set “1864” de 150 gange i biografen.
  Tænk, at der ikke kan findes flertal for at lukke for DR – eller DDR som jo mange kalder dem.
  Come on, men af 179 politikere er der jo ca. 140 der ELSKER ddr.

 25. Af E. Larsen

  -

  Kære Lilleør, ??? Jeg tror filtret kom ind p.g.a. af kritik af DR??? Har I aftaler med dem?

 26. Af Axel Eriksen

  -

  @ Eva Madsen!

  Ja, den “undersøgelse” må være, hvad den er!

  Som Venstre-vælger ville jeg foretrække kr. 0 i tvangslicens – endnu mindre efter åbne indrømmelser – helst have penge tilbage – fra deres dramaafdeling om bevidst politiske budskaber, der ikke kan betegnes som “public service” – men politisk skævvridning af samfundsdebatten!

 27. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  DR ´s Drama-chef ! –Rend og hop !—“PIV” ! Altså –de derinde i DR-kuvøsen –Er så langt fra den virkelige verden ! –Dér, hvor “tvangs-licensen på 4 milliarder kroner plus det løse ” Bliver opkrævet !–Det er helt rimeligt AT: De dér i DR. bliver sat på porten ! –Og faktisk finder ud af AT: danskerne er meeeeget utilfredse med lige deres “kuvøse-samfund incl. Generaldirektør-inden, der hæver lige så meget af “de 4 millioner kroner –som-om hun var statsminister ” –Lad os få hende med samt alle de evigheds-ansatte korrumpérede off. ansatte –Udstillet !—Og faktisk få sat på plads AT: Vi skal have kultur –sprog-undervisning i “rigs-dansk for jyder ” –Fransk – engelsk (ikke Amerikansk´s bøvede dialekter )–Men “high-engelsk dialekter på programmet !–Shakespeares drama ´er –Victor Hugo—” ! –Og hvem har vi, der udgør “høj-kultur ” ! Sikkert også H.C. Andersen eventyr –Kort sagt –Kultur ! –Som skolebørnene i folkeskolerne aldrig fik lært på grund af de alt-for røde skolefrøkner/MK –Der kun havde 1 tanke i hovederne AT: Komme i folketinget ! –Derfor gik det også galt i “Miskey Mouse-Tinget ” –De sidder dér –og udgør majoriteten i det vi skulle have som “de kloge ´s ypperlige forsamling ! –Men som folk er kommet til at HADE –NEMLIG politikerne !

 28. Af Jorn D.

  -

  Det kunne tyde på, at Danmarks kunstnere’s og røde medier’s mission
  at
  udføre karraktermord på Danmark og Danmarks kristne indbyggere
  og
  hvorfor er det “virkningsfuldt”
  og
  venstrefløjen ser det som “en fjer i hatten”
  at
  1 fadbamse til 32,50 kr bliver til 5 boxershorts
  jo
  vi skal helt tilbage til hulemenneskets reaktioner
  som følger
  Når der kom en fremed ind i hulen, ja så tænkte hulemanden:
  1. “Er han farlig for mig”
  2. “kan jeg have tillid til ham”
  og ikke
  “han kommer nok for at hjælpe mig med, at opfinde hjulet”
  eller
  for at lære mig at tænde bål med “2 tændstikker”
  og
  det er disse primitive instinkter, der stadig styrer mennesket

  derfor er det, at Danmarks kunstnere’s og medier’s mission
  at
  udføre karraktermord på Danmark og Danmarks kristne indbyggere
  og
  det ved, at så tvivl om, man kan have tillid til en person

  måske er danske kunstnere og medier på synagogale veje
  som
  Ingolf Gabold, der springer ud med anti danske motiver
  og
  der er mange formørkede eksempler i Danmarkshistorien
  lige fra
  Ditte menneskebarn over film og TV om H.C. andersen og Bryggeren til 1864
  der
  i alle tilfælde fremstiller Danmark og Danmarks sønner “meget sort”

  er danske kunstnere og medier på synagogale veje
  ligesom
  Ingolf Gabold, der jo, i en “udenfor murene markering” , har indrømmet
  at
  karaktermord nærmest er en venstresnoet og synagogal specialitet

  ironi.mus

 29. Af Jorn D.

  -

  “Den røde efterbyrde” og Konservative grønne “grønskollinger”
  ja
  ligesom det er sket før, med lukket skole, der blev flygtninge sprogskole

  blev sydjysk børnehave i tidligere alderdomshjem omdannet til flygtninge boliger
  og
  børnene sendt til elendige vandskadede lokaler, så små
  at
  man måtte kalde det en “skovbørnehave”med 50 børn på 100 m2
  hvor
  børnene må spise i hold og ellers være ude i regn og slud
  alt
  imens flygtningene kunne hygge sig inden døre i varme dejlige lokaler og værelser
  for
  yderligere er det lokale hotel også indrettet til flygtninge boliger
  og
  efterbyrden efter de rødes “kom bare do” og få “Mit Alles” “Ohne Arbeit” politik
  betyder
  at de røde’s 150 flygtninge nu stiger til 500 ved familiesammenføring i en lille by
  og
  så er det ikke godt derudover, at høre rygter om, at man fremover forsøger
  at
  skjule antallet af familiesammenføringer, for ikke at skræmme den danske befolkning
  ja
  de kloge mener at fejlen i udledningstal i landbrugspakken udledning
  svarer til 50.000 menneske “enheder” på landsplan de første år
  hvilket
  svarer til den årlige forøgelse af antallet af “nydanskere”
  og
  så er det vist ikke så godt at fyre en miljø og landbrugsminister for en fejl, der
  svarer til de synagogale radikale’s årlige “multi kulti koster kassen kaos” “efterbyrde”
  og
  de konservative’s “sidste dages hellige” grønne grønskollinger med deres nye grøn sager
  med
  lange “grønært” med og uden kalot, der er blevet “tøsefornærmet”
  og
  kræver Danmarks historiens bedste Miljø og Landbrugsminister fyret
  og
  det selvom, at konservative i landkommune mener, at hun er den bedste
  men
  selvfølgelig kan de røde og de konservative i Folketing og i bykommuner undvære landbruget
  for
  de køber jo bare deres grøntsager hos købmanden
  ja
  ligesom der er noget muggent, ved røde, der er blevet grønne

  må undertegbede gamle Frederiksberg dreng
  desværre
  konstatere, at der ligeledes er noget muggent, ved disse ny konservative “grøn sager”
  men
  de Konservative “grønskollinger” har jo mindst at tabe, ved et nyvalg – sølle 5 mandater

  ironi.mus

 30. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Katrine Lilleør ´—Vi mangler en TV/RADIO-kanal, der kan undervise folk/Børn i “den højere videnskab ” incl. zoologi –læren om genomerne –Sprog ! –Det kunne f.eks være : portogisisk–fransk-Corsikansk –spansk –italiensk ! –Så vil vi efterhånden være hel-garderede ! –og selv “børn” –Vil have optimale kundskaber !! –Det gør børn/Unge absolut ikke ved, at gå i dansk folkeskole !—-DERFOR kan man godt lukke og slukke folkeskolen ! –Og bruge pengene på “forelæsninger” AF: verdens ypperligste undervisere ! –Så kan alle jo følge med Unge/gamle –Børn ! –og i det hele taget bruge dagtimerne ude i naturen –og ikke i en skolestue !–Utroligt, at det ikke foregår allerede ! –Men det er nok fordi ! –Folk har vænnet sig til, at det skal foregå i en nedslidt skole med uhumske toiletter ! –Og middelmådige komm. undervisere !–Den fagre nye verden er opfundet –så er det om, at benytte sig af det –inden det er for sent ! –Og Danmark er sunket dybt ned i muslimernes overherredømme !

 31. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  “De røde lejesvende” ! –Sidder og snork-sover ! –Og har ikkeopdaget AT: Fred Vargas har udsendt en ny bog/DVD –: Den barmhjertige Guillotine !—Franske film og bøger ser vi gerne på DR ´s program ! –Mon de snart vågner op på DR.–Og smider samtlige Amerikanske film UD –Helt ud af programmet ?

Kommentarer er lukket.