Randers FC og Grimhøjmoskeen

Af Kathrine Lilleør 31

Randers FC’s Christian Keller har fået en ny kæreste. Derfor er han ikke længere anfører for holdet og har siddet på sidelinjen to kampe i træk. Kæresten er nemlig ekskone til holdkammeraten Jonas Borring, der er på orlov på ubestemt tid. Det har givet en del omtale, at de to fodboldspillere ikke har kunne holde deres kærlighedsliv væk fra bane og omklædningsrum.

”En-gang-min-kvinde-altid-min-kvinde”-tankegangen trives især i reaktionære mandsmiljøer. Hos rockere og i overklassecirkler. At det også gælder på fodboldhold, burde ikke komme bag på nogen. Slet ingen, skulle man tro. Men bestyrtelsen har været til at føle på, kvinder kan ikke ejes, og da slet ikke i marts, hvor vi stadig mærker strålevarmen fra Kvindernes Internationale Kampdag. Men måske skal man lige drikke chardonnay til, og tænke over, om man, hvor kvinder kommer sammen, vil fortsætte med at kindkysse hende, der scorer en andens eksmand.

Imidlertid har nogle af dem, der ikke forsømmer enhver lejlighed til at fremhæve, at vi etnisk danskere ikke er et klap bedre end imamerne fra Grimhøj triumferet med Randers FC ved hånden. Her ser man jo tydeligt, at danske (fodboldspillende) mænd har samme ejerskabsfornemmelser i forhold til kvinder, som man har i Grimhøjmoskeen. Danske muslimer er ofre for en utilstedelig hetz, når de klandres for kvindeundertrykkelse, for etnisk danskere ikke er et hak bedre selv. Det kunne da også umiddelbart se sådan ud.

Hvad er egentlig forskellen på at ville kontrollere sine døtres kærlighedsliv, og ikke kunne være på hold med sin ekskones nye kæreste?

Forskellen er ikke ubetydelig, for der er Gud til forskel. Eller Allah. Argumentet for, at mænd har ret til at kontrollere kvinder er i visse dele af islam, at det er Allahs vilje. Det er da den springende og helt afgørende forskel på Randers FC og moskeen i Grimhøj. En ulykkelig forskel. For gamle reaktionære og undertrykkende livsmønstre, som den vestlige verden i århundreder har kæmpet for at bryde, får saft og kraft indenfor visse muslimske miljøer. Argumentet er alene, at Allah siger det. Diskussion slut. Med dobbelt knude. For i de samme muslimske miljøer mener man helt alvorligt, at fordi der er religionsfrihed i Danmark, har man ret til at leve sine middelalderlige adfærdsvaner ud. Også når de er strid med dansk lovgivning.

Situationen i Randers FC løser sig lige om snart. Alle kommer til at spille fodbold igen, når hjerterne er helede og kammertonen genfundet. Værre er det med Grimhøjmoskeen m.fl. Her skal man beslutte sig for at skille kulturvaner og forkyndelse ad. Det tog os andre et par århundreder. Så længe har Grimhøjmoskeens kvinder ikke liv til at vente.

31 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt vel ret påfaldende, at hovedkontoret for udenlandsk finansieret femte kolonne islamisk undergravende virksomhed på dansk grund hedder, frit oversat . . . grim-høj-moskee!

 2. Af Peter Hesselholt

  -

  Et fodboldhold er altså noget andet og anderledes end så meget andet. Det her handler jo i bund og grund om at man skal kunne stole på og regne med hinanden . Og det er naturligvis umuligt når anføreren render med holdkammeratens kone. For de var sammen før separationen. Jeg kan da godt forstå at kammeraterne ikke kan bruge en på holdet, de ikke kan stole på og træneren har heldigvis styrke nok til at holde fast i begreber som ordenlighed og respekt.

 3. Af erik møller

  -

  Der er jo dem som mener at kvinders stemmeret, at husmødrenes udryddelse, at kvindernes folkevandring ud på arbejdsmarkedet, at ligestillingen, at kvindernes “kampdag”, at feministernes invasion af partierne, at kvindernes “nationalråd”, at kvindekvoter og positiv særbehandling…… er vældige fremskridt.

  Men er de nu det? Set i bagklogskabens skarpe lys. For meget tyder efterhånden på at feminismen bliver både Sveriges, Danmarks og hele Europas undergang. Og forud denne dystre fremtidsudsigt, er det blevet konstateret at millioner af familier har lidt store tab, er blevet påført store tragedier, smerter og lidelser, at utallige børn har fået deres barndom og ungdom ødelagt pga. feministernes kyniske tåbeligheder.

  I Sverige har feministerne og deres pladderhumanisme sejret ad helvede til. Det samme vil nok også ske her i vores eget land.

  Er feminisme overhovedet andet end kortsynet egoisme tilsat foragt for mændene, familierne, nationen og demokratiet?

 4. Af Birthe Jensen

  -

  Hej Kathrine – ja sådan har jeg også tænkt, og her er en til – til eftertanke: rigtig mange er forargede over barnebrude tvangsægteskaber m.v.
  (normalt i andre samfund)—-
  Så derfor vil Regeringen (Støjberg)TVINGE
  nogle par til at bo hver for sig-
  Tvang over hverken mænd eller kvinder bør forekomme.

 5. Af Erik møller

  -

  En lavine fra Afrika og Mellemøsten er i gang. Snesevis af millioner af migranter kan søge mod Europa og Skandinavien. Og et stort antal vege, svage og kortsynede politikere vil nu give de invaderende horder FORTRINSRET til boliger, jobs, penge og velfærd osv. Tyskerne, svenskerne og danskerne vil disse politikere diskriminere og skubbe om bag i køerne når det gælder velfærd, lægehjælp, tag over hovedet, arbejdspladser og meget, meget mere. Se den korte, snaph, 180g og urias. Det er opskriften på borgerkrig.

 6. Af Axel Eriksen

  -

  Sammenligningen mangler aspekterne:
  – Kun generelt for Islam – ikke for enkeltpersoner udenfor overtroen
  – Dobbelt tillidsbrud – både holdkammerat og kone
  – Det tager tid at fordøje det – lidt mere end 2 uger

  I øvrigt kan kvinder også have den forestilling, at de “ejer” en mand. Men uanset køn har man i vores samfund ikke ret til at eje en person – måske bestemmelsesret, hvis vedkommende er umyndiggjort!

 7. Af jan nielsen

  -

  Den brutale og voldelige kvindeundertrykkelse som islamisterne står for (og deres blodtørstige forhold til deres omgivelser generelt, herunder vesterlændinge) er naturligvis helt uacceptabel. Men den løsagtighed, de skilsmisserekorder, den retsløshed og den bureaukratiske-ideologiske tyrannisering af titusindvis af mænd og børn som foregår i nutidens Danmark, er også udtryk for et sygt og afsporet menneskesyn. Hvad moral og familieværdier angår, er partiernes feministiske/ nykommunistiske familiepolitik også, i utallige tilfælde, endt i afstumpet undertrykkelse og mishandling af både børn og voksne. Bag velfærdsfacaden foregår der meget tit en uciviliseret behandling af danske familier.

 8. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Ja ! –Det har du ret i Katrine Lilleør ! –Sagen er bare den AT: Islamiske imamer incl. diverse Islam-fortolkere –Vil vi ikke have i vores land !–Og så er der danskerne, der føler sig som “herskere over deres kvinde ” –Dem har de smarte veludd. kvinder fravalgt forlængst ! –NEMLIG : De køber “sæden ” fra “formidable mandetyper med de bedst arve-egenskaber –såsom : Intelligens -empati–opfindertyper–smukke –og især med store brune øjne –og “en tyk pels ” –De bliver fremtidens fædrer til formidabelt afkom !—“looserne ! De danske diagnoser, der bl. a. sidder og skriver hade-texter på diverse blogs ! –drikker sig fra sans og samling ! Ja ! –De er en saga blot meget snart ! –Til alle “de røde´s” fortrydelse ! –De bliver nemlig fravalgt ! Snip – snap snude ! –Så er den historie ude !

 9. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  “Og så er den historie ude ” ! —Og alligevel ikke rigtigt ! –Fordi det stadig-væk er de dummeste kvinder, der avler alle “diagnoserne” –Vi kan tude folk -ørene fulde af AT: –Der er alt-for-mange mennesker i verden ! –Og alt-for få løver –og næsehorn -elefanter ! –Og så alle de elskede små dyr !—Så som Darwin skrev : Altså –menneskene bliver verdens fordærv !—-Og måske skal vi ligefrem “takke de hæmnings-løse politikere for AT: de importérer i tusind-vis af muslimer ! –Der bare venter på AT: Blive mange nok ! –Så er danskerne færdige med, at se godt ud ! –Vi ryger ud først, når Allah ´s lystige svende (læs imamerne) —Udrydder Danmark´s oprindelige befolkning ! –Det kommer til, at gå stærkt –rigtigt stærkt ! –Det kan ikke lade sig gøre siger politikerne ! –Det står ikke i grundloven ! punktum !

 10. Af Henrik Knage

  -

  Nå – der er forklaringen – og så fra en præst!

  Så er det derfor, at det danske landshold har klaret sig så dårligt mod Brasilien og Portugal – de danske kvinder kan bedst li´sorte krøller og brune ben.

  Det er nyttig viden, hvis fjenden skal bekæmpes med ydmyghed fra kampens begyndelse.

  Gå efter supermålmandens kone næste gang.

 11. Af Henrik Knage

  -

  Jeg har læst nogle beretninger om de danske vikinger, de var ikke sådan nogle kyllinger, ogled ikke af jalousi.

  Når de tog på togt, lod de kællinger være kællinger, og tog afsted – det kan man da kalde tillid.
  Selv om det af og til gik galt, hvad det gjorde- så var de fuldstændig ligeglade med sådan noget pjat der var vigtigere gøremål i livet, end at være sure på tøserne.

  Så derfor skulle det ikke undre mig et hak, hvis de der er gået galt i Randers er, at deres ølbryggeri Thor bryggeriet har lukket.

 12. Af Henrik Knage

  -

  Der må da ærlig talt være tale om religiøs vildfarelse, hvis det er muligt, at lokke en kriger med 70 jomfruer. Hvis ikke vedkommende omkommer på slagmarken, gør han det i brudesengen første nat og hvis han endelig, mod alle odds skulle overleve brudenatten, så omkommer han af sult og fattigdom, efter en tur i smykkebutikken med 70 jomfruer. En jomfru i en smykkebutik, er en jomfru for meget.

 13. Af Ulla Nielsen

  -

  Måske et godt eksempel på, i hvor høj grad vi lader følelser være konge i vor tid. Følelsesmæssigt kan vi sagtens leve os ind i jalousi, der kan ligne ejendomsfornemmelser. Men når popsangere synger “I belong to you” mener de det jo ikke bogstaveligt selv om ordvalget ikke er tilfældigt, det vinder genklang, ellers var det ikke at finde i teksten til en popsang.
  Religioner har værdi ved at formidle åndeligt stof, der hæver den enkelt op over den umiddelbare følelse til en i princippet højere retfærdighed. Der så til gengæld tager udgangspunkt i menneskers følelser. Hele to af de bibelske 10 bud handler om hhv. utroskab og at begære “din næstes hustru”. Det siger noget om, hvad seksuel utroskab sætter i gang. Når det figurerer med den vægt det gør i de 10 bud, er det så mon ikke, fordi skaberne af buddene har vidst, hvor meget det gør ved et socialt fællesskab, når man dyrker sex på tværs af de etablerede forhold? Men at lade følelserne gå amok og tillade grov vold for “de forurettede” er i endnu højere grad en trussel mod samfundet sammenhængskraft, og ganske utilstedeligt.

 14. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  “socialdemokratiske borgmestre, der har grundlagt 42 islamiske réservater i DK. –Har samtidig fredet dem i deres vanvittige “mellem-øst-kultur ” ! i 35 år—-bakket op af de tusinder af socialdemokrater ! –Der har det som deres arbejde AT: Servisere islamisterne med alt –lige fra –social-hjælp – flinke-pædagogik –gratis udd. o.s.v – o.s.v.——“Social-demokrater ! SKAM JER ! Noget så dybt og inderligt !

 15. Af Henrik Knage

  -

  Socialdemokrater er ikke et hak bedre end islamistiske krigere. Socialdemokrater kan lokkes til hvad som helst, med en månedsløn på 70.000 kr., en islamisk kriger kan lokkes til det samme, ved udsigten til 70 gammeljomfruer i sin seng – godt det ikke er mig.

 16. Af Henrik Knage

  -

  Det helt store og altoverskyggende problem i Danmark det er at vore politikere ikke helt er med på hvad sagen drejer sig om, og at der tales hen over hovederne på hverandre i Folketingets talesal.

  I spørgsmålet om integration f.eks. så vil de gerne have alle til at tro det handler om det at blive integreret og derfor har de lavet et integrationsministerium. I virkeligheden har begge dele li´så meget med hinanden at gøre som Nordpolen og Sydpolen.

  Integration er en proces som en fodboldkamp i tv hvor forståelsen af integration vil svare til at fodboldkommentatoren 5 min. inde i 1. halvleg påstod at fodboldkampen var mislykkedes – det til trods, at der var 85 min. spilletid tilbage af kampen.

  Det er efter min mening samtidig et postulat at vi har en regering her i Danmark. Det er forkert ifølge min optik.

  Vi har en åben invitation til Helvede, med en enkeltbillet, og det er ikke nogen regering.

 17. Af Helena Hansen

  -

  Efter myrderierne i Madrid, London, New York, Paris så er jeg nu overbevist om at amerikanerne vælger Trump til ny præsident og så bliver det stop for muslimsk indrejse i USA og alle de muslimer, som opholder sig i landet bliver sendt tilbage til deres oprindelige fædrelande. Der bliver endeligt bygget en mur mod Mexico således at mexikanerne bliver nødt til at rydde op i rodebutikken Mexico.
  Det er sådan man opdrager teenager børn: roder I rundt må I selv rydde op! Muslimer og mexikanere har nu undgået at blive voksne i flere decennier eftersom de fuldstændigt sindssyge europæere og amerikanere gang på gang har forhindret det med deres pladder humansime.

 18. Af Henrik Knage

  -

  Nazzi Carter bliver snart Alternativet.

 19. Af Torben Laursen

  -

  Der synes nu at være flertal for at nægte imamer dansk statsborgerskab. Dog har en Josephine Fock fra Alternativet den modsatte mening. Hun/de mener at en imam har ret til at prædike at utro kvinder skal stenes!! Jamen, det er Danmark i år 2016.
  Vores land er færdigt og ødelagt. Og nu at høre på Pind og Løkke, ja, selv Østergård, der alle intet har gjort for at forhindre ukendte muslimske migranter i at myldre ind i landet er til at kaste op over. NU kan de skælde de belgiske terrorister ud og stå frem med meninger herom. (det er de jo nødt til). Men hvad har de gjort og hvad kommer de til at gøre undertrykte af Merkel og EU som de/vi jo er? Jeg tror – intet!

 20. Af helene hansen

  -

  Løkke, Østergård, Vestager og en stor flok andre fuldstændigt tåbelige politikere har med hjælp af multi-kulti Merkel og Hollande tossen stukket kniven i ryggen på europæerne og danskerne.

 21. Af hektor Heimlich

  -

  Socialdemokratiet er for indvandring af den enkle grund at indvandrerne udgør en ny underklasse, som kan stemme på sosserne -så er den ikke længere. Har man boet i Sverige så er man også bekendt med sossernes Hitlerjugend metoder.

 22. Af Henrik Knage

  -

  Jeg lider den tort, at være blevet født med alt for fintfølende ører, hvilket min tidligere veninde ved Rytmisk Musik Kons har bemærket indtil flere gange – og direkte kommenteret.

  Når jeg skriver Nazzi Carter, så er det ikke fordi jeg vil tale Nasar Khader ned, det er fordi når Pia Kjærdsgaard udtaler samme – så får jeg “Nazzi Carter” – og det er ikke uvilje men blot en konstatering fra mit lyttende øre. Synet fejler heller ikke noget. Min far sagde til mig, at du Henrik – du ser som en vandrefalk.

 23. Af hektor heimlich

  -

  Terroristerne kommer ind i landet ligegyldigt hvordan grænserne er overvågede siger den svenske konservative politiker Høkmark. Men dette er regelret løgn. I Israel har man bygget en mur mod Palæstina og efter at den mur er kommet op har der stort set ikke været angreb af selvmordsbombere i Israel. Ligeså på Cypern : efter at muren på Cypern kom op har der ikke været sammenstød mellem tyrkere og græker. Sådan hænger det sammen. Derfor: LUK GRÆNSERNE NU!!

 24. Af hektor heimlich

  -

  Jeg er fra Madrid, jeg er fra London, jeg er fra New York, jeg er fra Paris, jeg er fra Bruxelles. Hurra, Hurra — kan man blive mere international? Jeg synger “Die Internationale” dagen lang -jeg er så lykkelig!! og alt kan jeg takke Obama -Merkel for!!

 25. Af Henrik Knage

  -

  Lilleør du skønne

  Glem alt om muslimer – de er umiddelbart uinteressante.

  Det der er interessant det er noget ganske andet . De gør ikke mig bange.

  Tag ind og hør Carsten Dahl på piano – så dør al frygt

 26. Af Henrik Knage

  -

  Det er bedre musik end “The Wall” Pink Floyd, men lidt det samme – bare dansk, på piano.

  Han har haft nogle ret kraftige personlige smerter- men han lægger i den grad fra land, på piano.

  Der findes ingen motorcykel den dag i dag der lægger fra land som Carsten Dahl – piano.

 27. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Ang. Josephine Fog/Alternativet ! –Er der overhovedet slet-ingen grænser for, hvilke suspekte personager –man lukker ind i Folketinget ! –Javel, der er ytringsfrihed ! –Men historien melder intet om AT: Folk skal være nogenlunde normalt begavet ! –Det er der jo så afgjort ingen i det parti –som er ! –Så hellere et “mongol-parti ” ! –De er i det mindste sympatiske ! –Og IKKE kommunister –dem har vi rigeligt af i “Enheds-listen ” –Johanne med “dukkebarn-smilet” troéde vi slog alle rekorder for “smalsporede levebrøds-politikere” –Men grænsen er ikke nået endnu ! –Den han-eller hun personage kaldet Josephine ! –Så må det vel være “en hun” ! –Men vi kan ikke se det, hvis man ikke lige ved det !–Og alligevel er det måske “en han” –forklædt !–Der er jo ingen smalle steder, når det gælder den hellige ytrings-frihed –siges der !–Eller “flerkøns-personager “

 28. Af hektor heimlich

  -

  Expressen skriver i sin leder: svenske politikere har trykket på “snooze” aldeles for længe. Desværre forholder det sig ligesådant med de danske fæhoveder. Vi sønderjyder ved -i modsætning til rigsdanskerne- hvad krig er og vi har råbt op meget længe nu!!!!!! So VÅGN OP FOR KATTEN! IDIOTER!

 29. Af Henrik Knage

  -

  Det har intet med politikkere at gøre, men med den simple kendsgerning at gøre, at opdragelse ikke sker gennem andre, men gennem én selv.

  Hvis man tror, at man kan opdrage kvinder, eller politikere – så er man i min optik direkte idiot.

  Og hvis man ikke har lyst til at være idiot – så lad være med at opdrage kvinder – så går det fucking galt, men politiske kvinder – især de feministiske af slagsen – de kan godt opdrages endnu – men det er et kapløb med tiden.

 30. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  “der er lys forude venner ! –Et nyt pol. parti –“nye borgerlige” ! Kommer forhåbentlig i folketinget !—Det er fine folk, der også har fået nok af de RØDE –kommunister incl. socialdemokratiets ufatteligt mange off. ansatte !—De nye starter forhåbentlig “grønthøsteren” ! ( Lars Seier ´s bror og X konservativ )

 31. Af hektor Heimlich

  -

  Angående hylekoret, som stempler alle som racister, som ikke vil at Danmark skal blive muslimsk.
  “Fördomar kallas sådana iakttagelser av verkligheten som väcker obehag”, citat fra Horace Engdahl, formand for Vetenskapsakademien, som hvert år udser Nobelpristageren i litteratur..

Kommentarer er lukket.