Stopper det aldrig?

Af Kathrine Lilleør 88

”Stopper det aldrig?” stod der henover Politikens forside dagen efter terrorangrebet i Bruselles. Et spørgsmål, der i terrorens skygge vækker genklang i de fleste, hvilket viser, at vi er mange, der ikke har sluppet barndommen endnu. For at spørge sådan er barnets ret. Ligesom det er den voksnes pligt at lyve for barnet, når vi luller barnet i søvn, alt imens vi nynner, at selvfølgelig stopper det.

Børn skal der lyves for, ellers falder de ikke i søvn, så de kan vokse sig store og modne nok til at høre sandheden. Den sandhed: det stopper aldrig. Der vil altid komme ny ondskab til. Altid være nye farer. Nye terrorister. Nye fjender. Mere eller mindre tydelige i perioder. Mere eller mindre blodige. Men lige farlige. Lige onde.

Stopper det aldrig? er ikke kun et barnligt spørgsmål, det er også handlingslammende. For der ligger i spørgsmålet, at det er noget udefra, der skal stoppe. At vi er reducerede til passive stakler, der ikke kan andet, end blot at lade ondskaben hagle ned over vores hoveder, mens vi beder om bedre vejr. Men det er jo ligeså meget løgn, som at sige, at det stopper. For vi er kun ofre for terror, hvis vi gør os til terrorens ofre. Hvis vi underkaster os den præmis, som terroren bygger på: At vi frygter døden mere end alt andet. Fordi vi frygter døden, har terroristerne magt over os. Terroren har kun fat i os og kan terrorisere os, fordi vi er så rædselsslagne for at dø. Bange for døden, har mennesker altid været. Men vi er en generation, der er mere bange end vores forfædre. Vil jeg tro. For det er et spørgsmål om tro. Dybest set er det spørgsmål om tro, om du og jeg frygter døden. Om det er dødsangst, der styrer vores liv.

Tillad mig en familiehistorie: Min tipoldefar var strandfoged i Strandfogedgården Lilleøre i Vejlby Klit i Vestjylland, dér hvor stranden løber lige ud i det vildeste og mørkeste Vesterhavsbrus. Han havde set mange dø på havet, var nu selv kommet i tresserne, og fik koldbrand i det ene ben. Han kunne få benet sat af, og derved redde livet. Men det ville han ikke. Nej. Han ville hellere dø end leve et reduceret liv med kun ét ben. Var han meget troende? Nej, det var han ikke. Han var ”almindelig”, som man sagde på de kanter, når man ikke kom i missionshuset. Men han var tydeligvis ikke bange for at dø. Han turde døden, og det er der en kolossal frihed i. Frihed til ikke at lade sit liv terrorisere af angsten for at dø.

”Frygt ikke!” sagde den opstandne Frelser denne morgen, da han var trådt ud af sin grav. For døden er ikke det sidste af alt. Frygt derfor ikke graven. Det var, er og bliver det kristne budskab. Komprimeret ned til to ord. Frygt ikke. Nemt at huske. Gentag det for dig selv, når frygten forsøger at kile sig ind. Der er intet at være bange for. Ondskaben kan bare komme an.

Så gå da frimodigt ud i foråret uden frygt for noget som helst.

Glædelig påske

88 kommentarer RSS

 1. Af Niels Peter Lemche

  -

  FLEMMING LAU – 27. MARTS 2016 18:38, fint indlæg. Hvis vi stiller os op og hævder vore danske værdier, så bygger de på kristendommens etik. Ja, så kan vi simpelthen ikke acceptere det menneskesyn, der kommer til orde i megen af den antimuslimske propaganda. Derfor er det nødvendigt, at nogle af os kæfter op til stadig irritation for heimlicherne m.fl. Det man har set i Bruxelles i dag er måske bare et fingerpeg om, hvad der er i vente.

  At man samtidigt spiller islamisternes spil, er en anden, men nok så alvorlig sag.

 2. Af Niels Peter Lemche

  -

  HENRIK KNAGE – 27. MARTS 2016 18:43, for megen påskebryg til frokost i dag?

 3. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS LARSEN – 27. MARTS 2016 18:43, og det er let nok at kræve. Vil du også være med til at yde dem beskyttelse?

 4. Af Henrik Knage

  -

  Nix – ingen påskebryg – så dør hjertet og 300.000 kr. er spildt på gulvet i en 4 timer lang operation.
  Jeg hugger brænde i stedet for, hvilket forbinder mig med en smerte jeg ikke ellers har – på min vej til at dø.

  Det giver i sig selv varmen 5 gange.

 5. Af E Nielsen

  -

  Ja! og en ung nordisk kristen begik den mest modbydelige handling i nyere tid da han egenhændig likviderede en masse unge mennesker der var fredeligt samlet i en sommerlejr-bare fordi han var politisk uenig med den politik som deres parti stod for.
  Pas på den højre radikalisering der er i fremmarch i øjeblikket over det meste af Europa .
  Har vi ikke prøvet det vanvid før ?

 6. Af Jan Petersen

  -

  Kære Lilleør, iøvrigt hamrende irriterende med sideskift. Det ødelægger flowet på bloggen. Kan du ikke pille den feature fra? Please

 7. Af torben laursen

  -

  Til E.nielsen, “pas på den højrefløj lige nu”??? Det siger de også på tv-2 lige nu, hvor der er unge belgiere, der siger nu er det nok! – Så bliver de dæleme kaldt for “hooligans”!! Vågn dog op. Vores eneste redning ER at de unge vågner og prøver at forsvare os mod de sindssyge terrorister. Og hvergang, hvergang der sker ekstreme ting og i 99% af tilfældene fra islamister, så har vi personer der nævner den syge Breivik!! Det eneste tilfælde i Norden, der INTET INTET HAR med dem der ønsker kvinder stenet Utro, homoer hængt o.s.v. Ufatteligt, Breivik behøver vi ikke at være bange for mere. Glem en syg mand.

 8. Af Niels Larsen

  -

  @ E Nielsen

  Politikerne kunne handle fornuftigt.

  Dvs. Standse al tilgang af muslimer og afrikanere og påbegynde repatriering af de mennesker.

  Så ville højrebølgen forsvinde helt af sig selv.

  Indtil det sker, vil flere og flere hoppe med på vognen – i rent selvforsvar.

 9. Af Niels Larsen

  -

  @ Niels Peter Lemche
  – 27. marts 2016 18:51

  Hvis jeg føler mig overbevist om, at de mener deres afstandtagen fra terroren alvorligt, så vil jeg.

  For så er de ikke længere muslimer, da terroren er sanktioneret i koranvåset.

 10. Af David Bjerregaard

  -

  Er der virkelige ikke andre end mig, og en handfuld ex soldater, som synes at vor Danske samfund og sine værdier, filosofi, og livsholdninger, er vard at forsvare? Om nødvendig med våben, (igen)!

 11. Af Helge Nørager

  -

  Jeg håber det Hr. David Bjerrergaard, vil forsvare med våben, er retten til at lyve overfor folketinget som statsminister, og skabe krige med mange døde………..
  “Saddam har WMD, det er ikke noget jeg tror det er noget jeg ved. !!!!!”

  Det er godt at ægte dansker opfordre til at våbenmagt skal støtte vores statsministres løgne så vi kan skabe noget mere nød og ulykke,

 12. Af bent rasmussen

  -

  Enig med jan p i at det er en dårlig idé at gemme gode indlæg væk under “ældre kommentarer”.

  Enig med mig selv i at nørager som sædvanlig misforstår tingene.

  Enig med d bjerregaard i at det danske folk bliver nødt til at vågne op og foretage sig noget konstruktivt, for ellers vil uløkke-regeringen og et flertal af politikere i samarbejde med EU, feministerne, nihilisterne og islamisterne sørge for at danskerne bliver frarøvet ALT, for derefter at blive udskiftet, fordrevet og sendt ud i kulden og mørket. Ligesom aztekerne og jøderne i sin tid kan danskerne få deres eget holocaust.

 13. Af Kristian Andersen

  -

  Den dag vi selv stopper egen terror (Korstog for olie) i Mellemøsten (droner 24/7, bombefly osv.) der har 100.000 vis uskyldige mennesker (kvinder og børn inkl.) på samvittigheden. Den dag !

 14. Af Henrik Knage

  -

  Jeg øver mig dagligt i mine bestræbelser på at bevare Danmark, men der er ingen der lytter. Det danske menneske af i dag er begravet i en højmose i Tollund – der hvor jeg bor – ofret til fordel for en ny verden. Men selv om Tollundmanden ikke kan tale, så skriver han historie, sammen med Dronning Gunhild Je suis Tollundmand og Dronning Gunhild.

  Jeg har været i en situation hvor hverken tale, høre, se eller andre organer virkede – det skal ingen ønske sig.

 15. Af Jan Petersen

  -

  Læs iøvrigt dette glimrende indlæg på b.dk: “Jeg vil ikke holde min mund”

 16. Af E Nielsen

  -

  Torben Laursen og Niels Larsen – det jeg prøver at sige med mit indlæg er at det ene ikke nødvendigvis retfærdiggør det andet.
  Begge former for ekstremisme – både den islamistiske og den højre nationale finder jeg foruroligende og undergravende for de demokratiske værdier jeg tror på.

 17. Af Helge Nørager

  -

  Igen Igen, man må ikke lyve b.vidst fra folketingets talerstol, troede jeg og sikkert andre.
  Begrebet en nødl.gn, indført for at hindre et folketingsmedlems adgang til offentlige områder, var ikke indført, da Hr. And.s .ogh R..mussen, daværende Statsminister i Kongeri.et Danmarks, fra den forne.meste talerstol i Kongeriget, med alt sin vældige pondus udtalte.
  “Saddam har masseødelæggelses våben, det er ikke noget jeg tror, det er noget jeg ved”
  Og Kongeriget Danmark med 1 stemmes flere tal deltager i en angrebskrig, mod en selvstændig nation.
  Og Hr. Le.che, den måske ulo.lige krig i 2003, var ikke en musketer eds krig for N.TO, mange NA.O lande deltog ikke.
  F.eks Canada, Tyskland, Frankrig og Tyrkiet.
  Men Hr. Lem.he deres historie forvanskninger er altid morsomme, og altid meget tragiske for de beviser de intet aner om det det skriver.

 18. Af B. Nielsen

  -

  Helge Nørager gør sig igen igen til talsmand for Saddam Husseins modbydelige undertrykkende styre. Hvad er ellers hans formål med disse evendelige indlæg, hvor han sviner Anders Fogh til.

  Vi ved alle idag, at Saddam ikke havde masseødelæggelsevåben, men det vidste vi også, da der blev afholdt valg i 2005 og og 2007. Ved begge valg fik Anders Fogh og hans støtter absolut flertal. Altså har de danske vælgere 2 gange haft mulighed for at bestemme, hvordan de bedømte den danske krigsdeltagelse i Iraq, og de fandt ingen anledning til at fyre Anders Fogh.

  Måske burde vi i stedet for den sure golde kritik rose vore soldater for, at de har hjulpet Iraq af med en umenneskelig diktator. IS er et beklageligt tilbageslag, men hvis man forstår, som Donald Rumsfeld udtalte i 2001, at kamp mod terror og undertrykkelse ikke er noget, der vindes på kort tid, men kan tage 30 år, så har man et realistisk perspektiv.

  Seneste nyt fra Iraq er, at IS mister fodfæste dag for dag. Hav tålmodighed, og målet skal nok nås.

  Derfor lad os nu se at komme videre, og drop den golde sure kritik af Anders Fogh og VKO, det er jo blot politisk drilleri.

 19. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Om danske helt fritages fra skat indtil regeringens valgløfter til folket indfriet, til igen 1′ rangs borgere i eget land, vil tage lang tid (de der vil det landsforrædderiske kan altid frivilligt betale den islamistiske magtovertagelse af Danmark) de folkevalgte der nu kun venter om de nogensinde igen genfinder deres sunde fornuft, eller de 3 år til næste valg, nye luskede valgløfter, burde ligge det pres på sig selv, nu vi mister landet, at de 4′ rangs danskerne slipper for skat indtil Danmark igen frit, en gulerod til sig selv, til de folkevalgte bragt landet iorden……ingen rimelighed i at vi danske betaler vores egen undergang!
  Ligesom der ikke er rimelighed i at de folkevalgte ikke får bragt landet iorden, Danmark det danske folk har krav på fred, og sikkerhed i eget land, at Danmark forbliver frit…….nu er det snart 9 april, burde det ikke ringe en alarmklokke, men en ny generation der ikke længere ved hvad 9 april står for, at Danmark frit, bestemt ingen selvfølge, skal vi nu igennem hele elendigheden en gang til, at nu underlægges danskerne en voldelig islamistiske besættelsesmagt.

 20. Af Henrik Knage

  -

  Der er ikke noget der tyder på, at det stopper, det er jo først lige begyndt. Jeg er ikke engang sikker på, hvis der kørte en pengetransport op på siden af Christiansborg, armeret med dynamit og trotyl – og det meste af facaden blev væltet på bygningen, at politikerne ville vågne op alligevel.

  Det virker på mig, som om de er blevet forheksede af et eller andet, der virkelig virker, da de går rundt i en slags kronisk Tornerosesøvn. De reagerer slet ikke hvis man vifter med en rød klud for øjnene af dem – der er li´som tomt inde bag ved frontallapperne.

  Det værste er næsten, at hvis man spørger dem om noget, uanset hvad det er så siger de alle sammen, at det skal kunne betale sig, at arbejde – selv om det de blev spurgt om, var vejen til nærmeste pølsevogn.

  Der var vist en fra DF som for noget tid siden kom til at sige FN, men han fik ondt i hovedet, og er nu sygemeldt på ubestemt tid.

  I øvrigt er det ubegribeligt hvis der er nogen der tror, at Danmark kan blive ved med at importere sprængfarlig mandskab fra Mellemøsten og Nordafrika – uden det på et tidspunkt giver et ordentligt skrald – så må stå hen i det uvisse, da der ser ud som politikerne skal sove i de næste 100 år.

 21. Af Erik møller

  -

  I de lande hvor fanatiske islamister har flertallet, kan en regering ikke overleve mange dage, hvis den ikke er hård og brutal. Der er ikke plads til hverken humanisme eller pladderhumanisme i disse lande. Og for at redde irakerne fra Saddam påførte man dem en krig der har smadret samfundet og har dræbt titusinder af irakere. Så mon ikke det er hykleri det med at man ville befri dem fra en diktator?

  Var det ikke bedre om “humanisterne” forsøgte at redde deres eget land fra kommunismen og den ruinering og totale ødelæggelse der er lagt op til af først den røde helle/jelved/vestager regering og nu af løkke, pape, johanne og uffe elbæk regimet. Borgens indhold af skabsradikale og røde synes ihvertfald at have dannet een stor sammensværgelse mod danskerne og fædrelandet. Løkke er da efterhånden knap nok til at skelne fra jelved.

 22. Af Henrik Knage

  -

  Der er muligvis en dybere mening med galskaben, og hvorfor har jeg dog ikke tænkt på det noget før!

  Politikerne er selvfølgelig ude og skaffe arbejde til os alle sammen, så vi ikke skal gå derhjemme og “dovne den af”. Det er meningen at Danmark skal lægges i ruiner, sådan at der er noget arbejde, både til os der allerede er her, samt til alle dem der kommer til foråret – var det ikke yderligere 100.000 nedbryderkonger, der er budgetteret med?

 23. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Nej, selvfølgelig stopper det ikke.

  Efter 2. verdenskrig hængte man nogle af forbryderne – efter den kolde krig blev de skolelærere.

  Men der er ikke noget, der principielt adskiller en Bondo fra DLF fra en Heinrich Himmler. Intet.

  Disse kommunister har så hentet nogle gangstere og mordere til landet så de har deres stormtropper.
  De kalder sig ikke kommunister mere – de er det bare. De fortryder intet og venter alene på at drive deres sataniske ondskab.

 24. Af John Laursen

  -

  Hvornår holder det op?

  Det kræver ” blod, sved og tårer ” at få det til at holde op.

  Det holder først op når de vestlige lande giver igen med samme mønt, altså med militære midler og sejrer, for disse onde, grusomme, fjendtlige, kulturfremmede fører krig mod os, ønsker krig med os. De har afsløret sig selv og vist os hvad det er de vil, ved at bruge militære midler til at slå os ihjel. Hvis vi i vesten vil overleve dette militære angreb på os, må vi gribe til våben og besejre dem.
  Der findes kun én løsning på tilstrømningen af aggressive og fjendtlige kulturfremmede til Danmark og vesten som helhed og den består i at lukke Danmarks og vestens grænser hermetisk for dem – for al illegal, ikke-vestlig indvandring med et effektivt grænseværn. Der skal kun gives adgang til Danmark og vesten for personer som kommer legalt hertil og som ikke er fjendtlige og aggressive overfor det danske demokrati, dansk kultur og levevis, og vestens som helhed, altså personer som deler vore vestlige samfunds værdigrundlag med os.
  Hvem er de skyldige i grusomhederne i Bruxelles, Paris, København, Madrid, London, Boston osv.? Det er selvfølgelig de muslimer der udfører dem, men medskyldige er den store majoritet af muslimer som tier og samtykker indforstået, alle dem der ser en gylden fremtid for sig som herrefolk. Medskyldige er overløberne, lands-og folkeforræderne i de vestlige lande.
  De erfaringer vi har gjort i årtier med tilstrømning til Danmark og vesten som helhed, af aggressive og fjendtlige kulturfremmede, fortæller os at muslimer ikke må, vil, kan, integreres. Det er derfor hul i hovedet at blive ved med at tale om integration af dem, i dansk og vestlig kultur. Det forholder sig nemlig sådan at muslimerne mener at det er vi danske og de andre vestlige folk som skal integrere sig i islam. Deres mål er tydeligt. De vil udrydde den vestlige kultur og levevis og erstatte den med islam, hvilket det igangværende folkemord på kristne i mellem-østen og islamiske lande i øvrigt, bekræfter. Glem alt om multikultur.
  Hvis vi danske og andre vestlige folk fortsat vil have et fædreland, demokrati, frihedsrettigheder, retssikkerhed, alt hvad vi elsker og bygger vort liv på, så må og skal vi imødegå den fjendtlige aggression vi står overfor med militære midler og bevare alt det vi kender og elsker, ved at kæmpe for det og sejre.

  Det gælder vores liv og frihed.

 25. Af hektor heimlich

  -

  Terroristerne venter nogle måneder inden næste bombedåd. Så har alle glemt de 40 mennesker, som døde i Bruxelles og de 100 som fik ben og arme revet af. De venstre -radigale tumber har allerede glemt dem -ja de har så at sige aldrig opfattet, hvad der skete. Med deres empatiløse støtte fortsætter Løkkelasse sin vej mod Danmarks udslettelse. Til bønderne, som støtter Lasse: Radioaktivt nedfald over Danmark? så kan I glemme al landbrugs eksport i al evighed fremover!

 26. Af hektor heimlich

  -

  John Laursen: jeg tænker også på Churchill, et sådant menneske har vi desværre ikke i regeringen!

 27. Af John Laursen

  -

  Hektor Heimlich – 28. Marts 2016 17.16

  Ja, vi kunne godt bruge folk som Churchill og de Gaulle i dag, i den situation vi befinder os i.

 28. Af Lars Petersen

  -

  @ KATHRINE LILLEØR.

  STOPPER DET ALDRIG SPØRGER DU…

  Svar: JO, den dag journalisten ikke længere sidder på ordets officielle magt, for kun at invitere
  klienter ind som dig, der lever af fælles-tvangen, overtager rationel handling, passiv-snakken.

  Problemet er imidlertid, at i klientiserede taber-folk, (betalere såvel modtagere), er uden for
  enhver pædagogisk rækkevidde, da jeres indkomster er hægtet op på verdens fortsat største
  økonomiske tvangs-fællesskab, hvormed i hverken har evne, vilje, eller indsigt til at begå selv
  de mest simple handlinger, såsom at stoppe for tiltrækningen af nævnte fælles-betalte tvang.

  LAD MIG GIVE BLOT TO SIMPLE EKSEMPLER..

  “Førtidspensionerne”
  * Her skulle være ca. 263.000 personer med muslimsk baggrund i Danmark.
  * 30.000 af førtidspensionisterne har muslimsk baggrund, hvilket svare til 11,4 procent.
  * Overføres denne procent på hele befolk., skulle her være ca. 614.100 førtidspensionister.
  * Med andre ord, muslimerne udgør 324% af førtidspensionerne = GIGA tiltrækningenskraft.

  “Børneydelse”
  Igen er den muslimske fertilitet voldsom målt med Danskerne, (svinger fra godt 200 – 350%).
  Men atter igen, kommer jeres stupide, altødelæggende velfærds-tvang ind og begaver disse
  muslimers fertilitet, hvormed i simpelthen betaler for at fremme jeres egen underminering.

  KONKLUSION:
  Da i som sagt er klientiserede stort set hele banden, og klientgruppe-1, (som du tilhøre), som
  nævnt sidder på det officielle ord, (fortsat iværksat /fastholdt af den system-købte journalist),
  vil man altså blive ved med at dyrke alternativ udenomssnakkende retorik, simpelthen for at
  kunne fastholde (andres tvangs-finansiering), og tiltrækningenskraften holdes derved intakt,
  hvorpå det fortsat kan betale sig af søge til Danmark, såvel at blive her, da man vinder herpå..

  MED ANDRE ORD..DARWINISMEN RENSER JER NATURLIGT UD, VIA JERES EGEN DOVENSKAB :-)

 29. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, hvad kan man overhovedet stole på af de oplysninger, mainstream medier disker op ifm Bryssel terror?

  Video fra lufthavnen var bevislig fake. Var en gammel video fra 2011 om terror i Moskva airport. Video fra metro var også fake. Var en gammel video fra 2011, om terror i Minsk metro.

  Det ene photo, der viser tre formodede terrorister (hvor den ene nu er løsladt), er også mystisk. Hvis det er et still billede fra CCTV udstyr, skal det have både dato og tidspunkt.

  Iøvrigt er enhver lufthavn pakket med CCTV udstyr. Det burde være så nemt som ingenting at følge disse tre hele vejen i lufthavnen.

  Sagen lugter langt væk af falsk spilleri. Hvad er offentligheden ikke må vide, der skete i Bryssel lufthavn og metro?

 30. Af Henrik Knage

  -

  Danske politikere må virkelig hade deres børn, med den politik de fører!

 31. Af ole andersen

  -

  John lau ersen kl. 17.06 har jo ret i sine betragtninger. Vi danskere er truet på liv og død af de radikale, røde og blårøde ignoranter, kommunister og pladderhumanister, fordi de sammen med godheds- og indvandringsindustrien og medierne importerer ubegrænsede mængder af krævende, krigeriske og fanatiske kulturfremmede fra over 30 arabiske og afrikanske lande. Både helle, jelved, vestager, johanne, sofie, mette og lars uløkke osv. lægger op til at Danmark bliver besat og udraderet, og til at vi danskere bliver fordrevet eller massakreret. Vi er allerede gjort til 3. og 5. rangs borgere i vores eget land. Det gangstervælde man ser i Sverige hvor kvinder i tusindvis overfaldes, og hvor røverier, knivstik, skyderier og afbrænding af biler, skoler, diskoteker, pizzeriaer, villaer og gårde er daglig rutine…… det gangstervælde kan også blive hverdag i Danmark, hvis regeringen, partierne og medierne ikke snart tager sig alvorligt sammen.

  I forvejen tyranniseres vi danskere på mange områder, så det er på tide at få afbrudt den onde cirkel, hvis vi vil have en bare nogenlunde fredelig og civiliseret fremtid. Uden en folkelig og demokratisk indsats ender vi i mareridtagtige og utålelige tilstande med vold, terror og borgerkrig.

 32. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Knagge.

  “Danske politikere må virkelig hade deres børn, med den politik de fører”.

  Hvorfor det ?… man føre jo slet ingen politik, men fordeler blot for eget genvalg, via verdens
  største skattebaserede genvalgs-strategi, og hvilken dummy katastrofe, i selv stemmer ind.

  Ergo, som jeg sagde ovennævnt, i har hverken evne eller vilje til at lade jeg genkonvertere til
  et NORMALT økonomisk selvstændigt folk, da i… (og jeg gentager), er bundet op på verdens
  største økonomiske tvangs ægteskab, udtrykt som “velfærd”, hvorpå betalingen kaldes gratis.

  I øvrigt er det fx. sjovt at følge jeres nationale “taber-klient-syge”, idet uddannelse, hospitaler,
  kaldes for gratis, imens al anden skattebetaling, slet ikke eksistere på jeres gratis-liste.. Jesus..

  ET STOR-STINKENDE, DUMT OG SYGT TABER-FOLK, HVIS BASALE SELVSTÆNDIGHED FORSVANDT.

  Og nej.. i kommer “aldrig” videre, da jeres kultur, af et taber-system, fungere selvforstærkende.
  Dvs. jo fattigere i blir, desto mere velfærd kalder i på, uanset om i tilhøre klientgruppe 1 eller 2

 33. Af Henrik Knage

  -

  Ja – med hensyn til skat og afgifter er det danske folk ca. på samme intelligens – niveau, som de IS krigere der lader sig lokke med 70 jomfruer.

  Hvis de ikke ender deres dage på slagmarken, så gør de det med garanti på første brudenat i sengen – for der må ikke gøres forskel på jomfruer.

  Men hvis de alligevel kan kravle hen af gulvet når dagen oprinder, og bliver slæbt med hen i smykkebutikken af 70 jomfruer – så indtræffer økonomisk ruin og den helt sikre død.

 34. Af Henrik Knage

  -

  Midt i butikken :-)

 35. Af Jan Petersen

  -

  Ingen der bekymrer sig om, hvad der fake versus real? Iøvrigt er det der Bryssel terror allerede historie. Næste reality show, please!

 36. Af Henrik Knage

  -

  Lilleør du skønne.

  Prøv at hør Allan Olsen og “Frie Mænd” det skal være live :-)

 37. Af georg christensen

  -

  Frygt ikke for dit “LIV”, det kom du fik det og det forgår, det ved du også, så frygt ikke.

  Når “frygten” sættes på kogepunktet, er alle muligheder tilstede, for, at noget går galt.

  Medens jeg skriver dette, kommer jeg i tanker om et gammelt ordsprog, som siger: Kæmp for alt som er dig kært, dø om så det gælder, Et ordsprog . som har med “LIV” at gøre ( dit og mit i fællesskab), et ordsprog som i materialismens magtbegær fuldstændig har mistet sin betydning.

  NB: Så længe højtuddanne småtbegavede ludomaner på børsen handler med deres egne “illusioner”, kommer LIVET ikke videre.

 38. Af Arne Hornborg

  -

  Krigen mod Islam.
  Velbegrundet fremmedhad og racisme eksisterer, har altid gjort det, vil altid gøre det.
  Intet under at den såkaldte racisme og ikke mindst fremmedhad er stærkt stigende i disse år, hvor vi oplever 5.kolonne islamister besætter den vestlige verden med deres udemokratiske, menneskeundertrykkende lovreligion. Kommer til Europa under falske forudsætninger.
  Al den polemik der er i øjeblikket om moskeerne, deres rabiate antidemokratiske holdninger, deres bevidste forsøg på at handle stik modsat de danske love.
  De unge mennesker må ikke blive FOR DANSKE. Hustruerne der er underlangt mandens vilje i enhver henseende. Unge kvinder der ikke må indgå ægteskab med den person de SELV vælger.
  Muslimerne der FORBYDER deres trosfæller at stemme til såvel kommune- som folketingsvalg.
  Muslimer der frejdigt erkender at for dem, muslimerne, står Koranen over Den Danske Grundlov. At de vil arbejde, bevidst, på at gøre blandt andet Danmark til en islamisk stat. Det samme overalt i Europa.
  Der er muligheder nok i Grundloven til at bekæmpe islam, muslimerne. Kun et spørgsmål om handlekraft fra politikernes side.
  Den danske ligestillingslov ignorerer muslimerne de islamtroende totalt. Kvinder må ikke tage arbejde hvis manden forbyder det. Kvinder og mænd må ikke, i blandet andet moskeerne, sidde i samme lokale.
  Atter er brud på den danske ligestillingslov.
  Under falsk dække af religionsfrihed, ytringsfrihed, demokrati, misbruger de, benytter de sig af i fuldt omfang at afskaffe de selvsamme DANSKE grundlovssikrede, demokratiske frihedsværdier.
  En af de bedste måder at bekæmpe islam, muslimerne på, er at erkende at den frie, demokratiske vestlige verden ER i krig med islam.
  Islams terrorhandlinger, igennem årtier, taler eget tydelige sprog
  Stop al den forvrøvlede pladderhumanisme. Stop i første omgang for al asyl. Send så mange som muligt, helst flere ud af Danmark. Østrig HAR, forståeligt, strammet gevaldigt op. Hvem skulle kunne forbyde Danmark at gøre det samme? VI har ovenikøbet VORE retsforbehold.
  HER bør de Nordiske Lande virkelig stå sammen.
  Der bliver vrøvlet så meget om, at VI danske krænker muslimerne, islamisternes (læs besættelsesmagtens) religionsfrihed, DERES? ytringsfrihed?
  Besynderligt!!! Krænkede vi også de tyske besættelsestroppers ,,isme’’ DERES frihed til at ændre vort frie demokratiske samfund? Begik modstandsgrupperne, sabotørerne grundlovsbrud, krænkede nazisternes RETTIGHEDER, med de ugerninger denne ,,isme’’ forvoldte?
  Jeg kan, med mine 82 år, søn af en modstandsmand fra BOPA, ikke se forskellen mellem de to ,,besættelses-ismer’’.
  Jeg savner lidt flere kritiske, dybdeborende spørgsmål fra journalisternes side. Det ville være ønskeligt. Vi skal have det hele med, ned til mindste detalje.
  Stopper det aldrig, skriver Lilleør, (bekymrende?)
  Det KAN stoppes, hvis vi VIL. Tør tage den kamp der allerede ER i gang, og ikke opføre os som en ny version af ,,Chamberlain” der naivt troede man kunne ,,tale sig til rette”. HR Hitler har lovet. Pivende naivt.
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker/forfatter.

Kommentarer er lukket.