Politiken, pøbelstyre – og svinehunden

Af Kathrine Lilleør 52

Glammende hunde, der opmuntrer ulvekobler til med uniformer bag sig at jage folk ned. Et uhyggeligt billede, som Politikens leder i lørdagsudgaven fandt det rimeligt at anvende om Dansk Folkeparti og Inger Støjbergs embedsmænd.

Synonymet ”pap” skriver på lederplads på Politikens forside under overskriften ”Pøbelstyre” om, at regeringen vil gøre det lettere at omgå menneskerettigheds-konventionerne:

Det har længe stået klart, at regeringen har ønsket at skabe en smutvej til at stramme udlændinge lovgivningen. Integrationsminister Inger Støjberg har ikke forspildt en chance for at lufte sin kritik af konventionerne, og glammende ordførere fra Dansk Folkeparti har igen og igen trængt regeringen op i en krog med krav om at gøre det stadig mere utåleligt at være udlænding i Danmark. Derfor skal et kobbel af embedsmænd nu se på muligheden for at se på muligheden for at indskrænke Menneskerettighedsdomstolens indflydelse på dansk ret, når Danmark overtager formandskabet i Europarådet i 2017

Dansk Folkeparti har glammende ordførere. Et voldsomt billede, der leder tanken hen på den indre svinehund, som jo netop er et ”pøbelstyres” drivkraft. Embedsmændene bliver på den baggrund de glammende ordføreres tjenere. Et kobbel af rovdyr, der sendes afsted, for at fange, bide og dræbe. Med bare en smule historisk bevidsthed er associationen uomgængelig. Nazisterne kaldte deres ubådsgrupper for ulvekobler.

Jeg mindes adskillige klummer over år på Politikens lederplads, der forarges over ”tonen” i udlændingedebatten. Tankevækkende nok ganske ofte netop tonen hos Dansk Folkeparti.

Det man siger på Politiken, er man tydeligvis selv. Man skriver til pøblen, at når man udstiller en politisk modstander ved at appellere til den laveste billeddannelse hos læseren.

Sådan plejer Politikens læsere ikke at se sig selv.

 

 

 

 

 

 

52 kommentarer RSS

  1. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

    -

    Appropos ! –De fleste svinehunde –har været højt-lønnede off. ansatte -! Som f. eks ANY -har glemt efternavnet ! –Men hun var KL. også –Den såkaldte pensionerede politimester ! –Kunne ignorére samtlige henvendelser fra fortvivlede borgere ! –i mere end 3 årtiér ! Ufatteligt AT: Folk vil flytte til Skørping ! –De fleste i byen er medlem af Jehovas Vidner –Og de øvrige er “pinse-missionister ” –Men det er vel også kun “islamiske migranter” Der flytter til byen ! –De kan ikke forstå, hvad beboérene siger ! –Men det finder de nok ud af –når de lærer sproget ! –Skørping-genserne hader nemlig folk udefra ! Sådan er det i Helvedes forgård ! Eller sådan er det i hele Jylland ! –Måske derfor AT : Jyde-Københavnerne ikke er til, at drive hjem til Jylland igen !

  2. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

    -

    P.S. Borgmesteren i Skørping/Rebild hed : Any Winther –og var medlem af Kl.—Hun ignorerede simpelthen alle borgernes henvendelser om “børnemisbrug ” —-Udsendelsen her til aften “Pigen fra Tønder” –Og efterfølgende Lippert—–Var det en ufattelig uduélig X-Skolefrøken Karen Ellemann ! –Der optrådte på slap line –med falsk omsorg ! –Rædselsfuldt –! Så forstår vi godt AT : Det hele sejler i Danmark ! –UD med alle de skolefrøkner –der kloger sig som ministre i Folketinget !

Kommentarer er lukket.