Fakta og Marie Krarup

Af Kathrine Lilleør 94

Marie Krarup ved, hvad hun taler om. Så langt øjet rækker har vi ikke haft en forsvarsordfører, der har et så indgående kendskab til forsvarspolitik. Med en magistergrad i øststatskundskab, sprogofficer i russisk og major i reserven, fuldmægtig i Forsvarets internationale afdeling, og fra 1998-2001 assisterende forsvarsattache i Moskva, har Marie Krarup et forsvarspolitisk indblik, som er de færreste danskere forundt. Men det anfægter ikke de overskrifter Marie Krarup trækker i denne tid. Tværtimod. Hun udlægges uden videre som i lommen på russerne og i pagt med højreekstremistiske synspunkter i Europa. I en uge, hvor faktabaseret journalistik åbenlyst modarbejdes af den nye amerikanske regeringsstab, er det en sørgelige dokumentation af, at fakta allerede længe har været under pres også i danske medier. Dagsformen når et medlem af familien Krarup udtaler sig, er således i mange medier døve ører og hetz per automatik.

Fakta er imidlertid, at Marie Krarup som den eneste forsvarsordfører lige nu er i stand til at formulere, hvad der former hendes partis forsvarspolitik, så det er klart for enhver. I tråd med flere førende internationale analytikere, herunder Henry Kissinger, mener Marie Krarup, at vi skal holde op med at tro, at vejen til verdensfred er, at alle bliver som os. En forsvarspolitisk tænkning, der ønsker et bevidst opgør med Vestens demokratiske imperialisme, som forestiller sig, at menneskerettigheder kan skabe fred i verden. For realiteten er, at der globalt er en stigende modstand mod Vestens og USA’s implementering af egne værdier. I en sådan grad, at det vestlige værdisæt ikke længere kan siges at stabilisere verdensfreden. Tværtimod. Såkaldte udviklingslande definerer sig i stigende grad modsat USA og Vesten.

Henry Kissinger siger i ”Verdens Orden” fra 2014, at disse landes afvisning ”af universelle normer (såsom menneskerettigheder, retssikkerhed og kvinders ligestilling) som typiske nordatlantiske præferencer, betragtes som et positivt træk og sjælen i alternative værdisystemer”. Læs det to gange. Man dyrker bevidst det modsatte af vestelige værdier, hvorfor vi naturligvis bliver fjenden, hvis vi alligevel forsøger at presse dem igennem.

Det er altså for at stabilisere verdensfreden, at Marie Krarup i lighed med Kissinger og forleden Theresa May, argumenterer for, vi hellere skal lade verdens befolkninger løse deres egne konflikter. Når Krarup således mener, at Forsvaret overvurderer den russiske trussel, og vi bør indstille vores handelssanktioner mod landet, er det ikke, fordi hun elsker Kreml. Men, fordi Vestens moralske pegefinger destabiliserer freden, ødelægger muligheden for gode diplomatiske samtaler, og i øvrigt skygger for en meget større umiddelbar trussel, nemlig den islamistiske terror. Et velfunderet udenrigspolitisk synspunkt, der i sin blanding af oplysning og nytænkning kun kan fremme den demokratiske debat.

I stedet trækker Marie Krarup forsider og dobbeltopslag med hadske og irrationelle personangreb, der gør sig færdige med hendes synspunkter uden at kende dem. Faktaløs mediedækning i sin farligste variant. For alle har vænnet sig til den. Men den truer med at tvinge politikere som Marie Krarup, ud af politik. Det vil være et stort tab. Ikke bare for Dansk Folkeparti men for os alle.

 

 

94 kommentarer RSS

 1. Af Jørgen Villy Madsen Madsen

  -

  Det eneste Nato venter på er, at Rusland skal foretage sig noget, der kunne ligne et angreb på et natoland eller andre. Russerne behøver ikke at foretage sig noget. På et eller andet tidspunkt, når natogeneralerne finder opmarchen passende, vil et angreb finde sted. Man vil bagefter, når det er for sent at stoppe masseudryddelsen, sige undskyld og forklare, at efterretningskilder, dvs. CIA, havde gjort observationer der viste, at et kommunistisk atomangreb på Vesten var nært forestående eller noget andet ligeså dumt.

  Det var som altid for at spare menneskeliv ligesom i Hiroshima og Nagasaki, at man jævnede Moskva med jorden. Amerikanere slår kun ihjel for at spare menneskeliv. Det er det eneste rigtige og mest humane. Russerne kunne ikke drømme om at angribe nogen. De har nok at gøre med selvforsvar og nærer ikke et brændende ønske om at begå selvmord. De lever som altid med risiko for et angreb i stor skala fra Vesten. Det Danmark bør tage stilling til er, om vi skal deltage i angrebet. De danske SS-frikorps klarede sig ikke særligt fremragende sidste gang. Skulle vi ikke springe fra – denne gang?

 2. Af Niels Larsen

  -

  Du tager fejl, Jørgen Villy Madsen Madsen.

  De danske SS-tropper klarede sig beklageligvis strålende.

 3. Af lisbeth Sørensen

  -

  “Det er sørgeligt hvis Danmark kun ville være i stand til at håndtere en trussel af gangen. Vi bliver da nødt til at forholde os til alle de trusler, der måtte være rettet mod Danmark. Når der både er en russisk trussel og en islamistisk terror trussel, så må vi forholde os til begge.”

  Nu skal man heller ikke glemme den Amerikanske trussel nu mod os, såvel som den britiske ved deres exit med de fleste af EU´s atomvåben og Nato´s mulige opsplitning også..Eneste forsvar vi har mod alle fjenderne her er at få opbygget et atomvåben forsvar..3o% af forsvarsudgifterne burde gå til dette projekt..Vi har allerede hvad tegner til at blive verdens største Uranium mine på Grønland..Så materiale vil vi få nok af. Giver god mening at gøre dette i fællesskab med Norge, Finland , Island og Sverige..

 4. Af lisbeth Sørensen

  -

  . “På et eller andet tidspunkt, når natogeneralerne finder opmarchen passende, vil et angreb finde sted”

  Tanken om at Amerikanerne skulle angribe Rusland er for latterlig til at diskutere..De har tusindvis af atomvåben, nok til at udrydde hele verden alene..Der bliver aldrig noget angreb, mm. at det er en fejltagelse, eller terrorist..Og i det tilfælde vil verden være ødelagt. Trump og Putin er godt nok psykopater..Men så længe de har penge nok personligt, og ikke bliver sat i skammekrogen og isoleret, går det nok..Trusler vil der nok forekommer, men ingen aktion..

  Niels spørg Hr. Lemche mere om dette, og hvorledes det var dengang. Han er immigrant fra Tyskland!

 5. Af Helge Nørager

  -

  “Af Niels Larsen
  – 30. januar 2017 10:12
  j Nielsen

  Guld er det tungeste, naturligt forekommende grundstof og falder derfor med størst kraft.”

  Øhh bly med atom nr. 82 forekommer også i naturen som rent metal, soooo not true.

 6. Af Niels Lemche

  -

  NIELS LARSEN, ja, det er korrekt. Frikorpset regnedes i kampstyrke for af samme kvalitet som en tilsvarende værnemagtsstyrke. Men fordi tyskerne ikke kæmpede for en god sag, betyder det ikke, at de ikke kæmpede godt. Det gjorde de til lands, i luften og på, snarere under, havet.

 7. Af Niels Larsen

  -

  Helge Nørager

  Min skolelærdom er overgået af udviklingen – og hukommelsen på området er nok lidt rusten. :-)

 8. Af Marianne Wagner

  -

  FEs rapport prioriterede ikke en trussel fremfor andre, hvilket enhver kan se, som har læst rapporten. At Marie Krarup fremkom med påstanden, må skyldes en manglende evne eller vilje til at læse rigtigt. Men hun fik plantet en lille mistillid til rapporten som politisk bestillingsarbejde, som Lilleør nu vælger at sprede.

 9. Af j nielsen

  -

  “De danske SS-tropper klarede sig beklageligvis strålende.”

  Så strålende at man med rette kunne spørge Danmark: “Hvilken side er I egentlig på?”

  Gad vide hvor tæt det var på at koste os Bornholm.

 10. Af Helge Nørager

  -

  Der findes endda teorier om at bly, forgiftede de stakkels romer pga vandrør, og glassur på keramik.
  Og medførte Romerrigets forfald.
  Senere i verdenshistorien forsøgte bil industrien at bly forgifte hele verden.
  Men da folk døde i hobevis, blev det modvilligt stoppet.
  Bly i vandrør i USA, Flint ?, troede de havde lært noget.
  Så er der den blyholdige maling i mange huse i USA, ikke en joke det blev brugt op 1980,er.
  Det forpester i dag indeklima i mange low prize huse, som er et håndværker tilbud.
  Og et størrer problem end man skulle tro.

  Så ups det er også let at glemme alt om bly, nu når guld er så tillokkede. :)

  Typografer og bly, så er der mit eget fag, har sikkert fået min dosis gennem loddetinnet.
  Dengang DK og EU, i deres visdom forbød bly i loddetinnet forsvandt 80% af alle produktions arbejdspladser fra lille Dannevang i mit fag.
  Man glemte nemlig at forbyde import af elektronik med bly i loddetinnet.
  Dette forbud er stadig ikke kommet så blyholdige produkter strømmer ind i DK og EU.

  Men vi fik da fjernet mange tusinder af industriarbejdspladser, og ejere flyttede bare produktion til Kina hahahah…………..
  Så kunne jeg lære det kunne jeg, nu er du ubrugelig………

  For andre er det død og ødelæggelse, men beklager at du ikke kan huske, :)

  Og det med bly er nok ikke det eneste af din barnelærdom som du har glemt Niels.

 11. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Og – en Putin skal lade være med at tale om atomvåben!!! Trusler om brugen af sådanne!!!

  Jeg tror, at der her tales om, hvad magthaverne vil!!! Det kanvære helt andet at se på befolkningerne, hvis de ellers er oplyst om andre forhold i verden end deres egne og kan læse og skrive fx.

  Det er væsentligt, at se på befolkningerne og deres ønsker, såvel som magthaverne i andre politiske og/eller religiøse samfund ikke bestiller andet end at efterligne og importere vestlige stilarter osv.

  At det ikke lykkedes flere steder skyldes dels magthavernes karakter og et landes ofte manglende strukturer til et demokrati i vor forstand, såvel som deres religion forhindrer visse dele. Derfor er det nødvendigt at de holder på deres.

  Et demokrati som vores med langt større frihed (vi er ikke fuldbårne endnu eller guder for andre), tager tid og er en proces, en proces som andre nationer selv må implementere efterhånden, hvis det ønskes – eller hvis det lykkes for de rette demokratiske dele af en befolkning at komme igennem en dag. Demokrati er ikke blot 2 af nærmest samme slags totalitære/autoritære regimer at vælge imellem for en befolkning.

  Men – rigtigt set formentligt, at vi ikke skal eller kan påvirke og ændre for andre – men stå til rådighed, hvis noget ønskes, såvel som de selv, som de gør i mange materielle henseender i forvejen, mens de rent ud sagt pisser på Vesten og vores værdier samtidig.

  De kan åbenbart både blæse og have mel i munden – men der forestår for dem at at udvikle mere frihed til deres underkuede befolkninger, såvel kvinder som mænd.

  Men at stoppe med at helliggøre, hvad der er blevet også politisk helliggjort – det mestrer de nok ikke i en helt fredelig atmosfære.

  Religion er faktisk ikke mere og andet end politik og filosofi båret oppe af en tro på en overinstans, en gud, der sørger for og har bestemt det hele.

  Kunne vi få tingene lidt mere realistiske og ned på jorden, så var chancerne større blandt også mange etniske grupper, der slås verden over mere eller mindre fanatiske. I en påstået guds navn – misbrug af sådant jo. Og- troen på noget imaginært samtidig for nogle af dem, for andre er det rent misbrug, fordi de ved, at den slags virker. Jeg tænkte lige her på de, der tilslutter sig IS, hvor de ikke har baggrund i islam og dens kultur.

  Jeg debatterer ikke her – har for meget andet, jeg skal se til – men dette, da jeg har fulgt en del med her og også hørte Maria Krarup sm med Samuel Rachlin på DR2 forleden. Men vigtigt, at det bliver taget op. Mvh BHL

 12. Af Niels Lemche

  -

  J NIELSEN, det var faktisk ret tæt på. Den officielle danske holdning under krigen blev taget til efterretning af de allierede. Modstandsbevægelsen købte lidt alibi; men det var nok mere frygten for kommunisterne (Churchill lod sig ikke dupere af Stalin), der gjorde, at der var så meget opbakning til den. Man så det også i befrielsesdagene, hvor brigaden straks, da den landede i Helsingør blev transporteret til København og blev sat ind på Slotsholmen a frygt for et kommunistisk kup.

  Der er lidt meget her, der vist aldrig nåede frem til skolebøgerne. Heller ikke, hvad jeg læste i en engelsk bog om Danmark under besættelsen: I den første efterkrigsvinter fik Danmark simpelthen ordre af de allierede til at holde tyskerne i live. Jeg undrede mig som barn altid over rationeringerne i et land, der kan brødføde sin befolkning mindst fem gange. Men det var måske forklaringen. Endnu i 1994, ved halvtredsåret for invasionen, var danske officielle repræsentanter ikke inviteret med. Det var de så i 2014, hvor stort set ingen fra dengang levede længere.

  Dette ikke skrevet for at nedgøre modstandsfolkene, eller danskere i allierede krigstjeneste. De sidstnævnt blev ikke behandlet ordentligt. Værst gik det nok ud over Kaj Birksted. Anders Lassen var så fornuftig at lade sig slå ihjel en måned før krigens ophør. Sådan en SBS-major, VC, ville sikkert have været problematisk for detr danske officerskorps, der havde siddet krigen af på deres flade …

 13. Af Helge Nørager

  -

  “da den landede i Helsingør blev transporteret til København og blev sat ind på Slotsholmen a frygt for et kommunistisk kup.”
  “Der er lidt meget her, der vist aldrig nåede frem til skolebøgerne. ”

  Ganske rigtigt, helt enig.
  Men mange års historieforskning har aldrig fundet et eneste bevis på at et kup var forestående eller planlagt……………

  Hvilket er for mig en meget overset kendsgerning…….ubegrundet frygt blev brugt som grundlag for en massiv undertrykkelse af mange i samfundet og som grundlag for mange tvivlsomme gerninger.

  Men det bør slås fast med syvtommer søm, at det ingen var som planlagde et kup, det var en undskyldning for grusomme ting.
  Jeg har skrevet lidt om mine onkler, men ved mere end skrevet.

  Men et kup var der ingen bevis for og der er aldrig fundet nogen planer på trods af 50 års forskning i emne.
  De borgerlige sidste dages helte skulle sikre sig magten for enhver pris, så de skumle samarbejdsaftaler med Tysken forblev hemmelige.

 14. Af Helge Nørager

  -

  Der findes en bog på Dansk, eller rettere en samling af avisklip kronologisk, med få kommentarer.
  Jeg mener den burde være obligatorisk læsning i samfundsfag eller historie.

  Da freden brød ud. af Kaj Berg Madsen, kan fås ved f.eks saxo

  Den fremstiller dagene efter freden brød ud, iskoldt og beviser hvordan had og trang til hævn tilfredsstilles og vilkårlige domme til småforbrydere bruges til at mætte folks blodtørst.
  Så tiden kan gå før de store fisk retsforfølges og slipper næsten straffrit.
  Blodtørst var stillet med de mange som blev skudt, ganske hurtigt og efter korte retssager.

  Sådan en skurk som Best, var jo en stor sag den skulle forberedes så længe og så grundigt at han slap næsten uden straf. :(

 15. Af Niels Lemche

  -

  HELGE NØRAGER, nej, og det var først med påskekrisen, at man for alvor troede på muligheden. Men der havde man også lige oplevet, hvad der var sket i Prag.

  Men som du ved: Bange mennesker. Vi ser hver dag f.eks. på denne blog, hvad det handler om: Skræm folk, så kan du få dem til alt.

 16. Af Niels Lemche

  -

  HELGE NØRAGER, som en god ven siger om alle de rige jøder, der køber sig gravsted på Oliebjerget, for så vil de stå i første række, når messias kommer for at dømme verden: Enhver ved, at det er dumt at stå i første række. Man skal gemme sig langt nede i rækkerne indtil, at uvejret er faret hen over hovedet. De ’små’ var måske ikke så små endda, og retsopgøret heller ikke så galt. Har du læst Ditlef Tamms afhandling om retsopgøret? Kan anbefales. Og når man ser på, hvad der f.eks. skete i Frankrig, så klarede Danmark overgangen til normale tilstande ganske hæderligt. En af ideerne med de hurtige sager med småforbrydere var nok at undgå, at selvtægt skulle brede sig, at tage gassen af ballonen.

  Men var der én eneste af de 46, der blev skudt efter krigen, som egentlig ikke havde fortjent det?

 17. Af Niels Lemche

  -

  HELGE NØRAGER, som en god ven siger om alle de rige jøder, der køber sig gravsted på Oliebjerget, for så vil de stå i første række, når messias kommer for at dømme verden: Enhver ved, at det er dumt at stå i første række. Man skal gemme sig langt nede i rækkerne indtil, at uvejret er faret hen over hovedet. De ’små’ var måske ikke så små endda, og retsopgøret heller ikke så galt. Har du læst Ditlef Tamms afhandling om retsopgøret? Kan anbefales. Og når man ser på, hvad der f.eks. skete i Frankrig, så klarede Danmark overgangen til normale tilstande ganske hæderligt. En af ideerne med de hurtige sager med småforbrydere var nok at undgå, at selvtægt skulle brede sig, at tage gassen af ballonen.

  Men var der én eneste af de 46, der blev skudt efter krigen, som egentlig ikke havde fortjent det?

 18. Af Helge Nørager

  -

  Ja desværre, når statistisk sjældne begivenheder bruges til at skabe en hverdag fyldt med angst og kontrol, udvikles der en form for kollektiv paranoia som forhindre at løsninger skabes.

  For der er altid en del som kan udnytte denne tilstand politisk til at fremme deres egne latterlige visioner, om at de er de helt rigtige og kun holdningsfæller som står last og brast med chefen kan bruges.
  Alle andre bør for en sikkerheds skyld sendes til genopdragelse eller genbrug.

  Det er alt for mange ligheder med tidligere problem tider til at det er morsomt.

 19. Af Helge Nørager

  -

  Som jeg tidligere har forsøgt at udtrykke, der er ikke noget sort og hvidt, alt er nuancer af gråt.
  Men folkestemninger og brugen af dem politisk tidligere, er værd at tænke over, set i forhold til hvad sker i nutiden, mener jeg.
  Jeg vil ikke beskrive bogen, som den eneste sandhed, men et redskab, da den indeholder mange avisklip, som i sig selv er et billede på besættelsen, hvem var denne ?, hvilken avis skrev ?, hvilke gerninger osv.
  Bogen giver et billede af dansk presse også samt små detaljer fra hverdagen glemt i dag.
  Vil kigge efter nævnte afhandling, men kendte den ikke.
  Personligt er jeg mest til ordsproget.
  Den der lever skjult lever godt.

 20. Af bjørn sørensen

  -

  Som sædvanligt er medlemmer af Krarup-familien velorienterede, og ofte påpeger realiteterne længe før “ekperterne” udtaler sig, og specielt det politisk korrekte kleresi, som baserer deres meninger på idealistiske forestillinger, og desværre meget ofte har svært ved at fatte realiteterne når de strider mod deres ønsketænkning.

 21. Af Helge Nørager

  -

  Du spørger om de havde fortjent det, dødsstraf altså.
  Meget vanskeligt spørgsmål.
  Hvis det var for at undgå selvtægt kan det give lidt mening.
  Men jeg er nødt til at svare nej.
  For jeg mener ikke det tilkommer mennesker at blande sig i guds skaber værk, og mener at huske et bud om at du må ikke slå ihjel.
  Så er der lige det der med, Hævnen er min siger herren,
  At jeg ellers mener at det er en strengere og mere grusom straf, at spærre folk inde til de dør, har nok lidt at gøre med, at jeg pludselig bliver religiøs.
  Men jeg har et inderligt håb om at de religiøse ville værdsætte guds skaberværk lidt mere, og ikke påtage sig rollen som guds dommer på jord.
  Jeg tror ikke ham gud synes det er særligt sjovt, at så mange som dræber i hans navn, for hvorfra ved de at det er hans vilje ?.
  Spær de skyldige inde, og måske vi opdager om 20 år det var en uskyldig, men lidt svært at give livet tilbage pga ups en fejl.
  Og fejl sker for mennesker er onde og tankeløse, så nej jeg mener ikke at dødsstraf er et brugbart straffe redskab,
  Hvis gud findes må det være nok med viden om at de vil stege i en evighed i deres eget fedt, hvis gud vil.
  Men jeg skal ikke sende sjæle retur tidligere end skaberen havde planlagt.
  På det punkt er jeg nok meget religiøs :)

 22. Af Flemming Lau

  -

  Helge Nørager indlæg PTSD blog 20:10 sikken en latenstid!

 23. Af lisbeth Sørensen

  -

  Krarup er naturligvis en købt Russisk agent i Danmark, som er det meste af DF, og ikke så få andre støttere i højrefløjen. Hele højrefløjen er købt af den ene eller anden udenlandsk ekstremistiske regering.Om det så er Israel, USA eller Rusland..Bevis på hvorledes de ikke evner at lede landet med Danske interesser for øje, men kun for deres egen tegnebog..

  De er vor tids moderne fascister..Som Børge Outze viste os i sine studier om DNSAP bestod nazi partiet kun af borgerlige så godt som..KU marcheret rundt i skårem til slutningen af 1943, hvor gratis arbejdskraft alligevel ikke blev aktuelt..Dybt skuffet gik de efter krigen , igang med at renskrive deres beskidte historie under anden verdenskrig, og blev bedsteborgere igen, som i indlæg efter indlæg i aviserne forsøgte at helte gøre deres par aktioner i de sidste dage af krigen, mens de ellers overlod alt arbejdet til socialister og kommunister, som de hadet som pesten.

  Stephensen står nu for K ved næste valg..Mon også han var gået rundt i skrårem i københavns gader under krigen, hvis han havde været ung nok? Han film “op på den blå ko”, ville nok betyde at heltegerninger ville have været langt væk? Men som normalt smider kongehuset og samfundet medaljer i røven på disse bedsteborgere. fuldstændigt og absolut ufortjente altid.

 24. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Fakta og Pia Kjærsgaard DF ” ! –Hun står min salighed –og tildeler i tusind-vis af Statsborgerskaber til hard-core islamister ! –Udstyrede med burka ´er –langskæggede –og hele pivetøjet ” ! –OG så møder hun op hos Dronning Margrethe ! –Helt uden skam-følelse ! –Hun kan da ikke have undgået AT: Få, at vide AT: Dronning Margrethe har udtrykt ! –At “de migranter skal ikke tage deres kultur med til Danmark ” –NOK er vi trætte af, at betale for et kongehus ! –MEN Vi er endnu mere trætte af AT: Betale Pia Kjærsgaard den højeste-opnåelige off. hyre nogensinde ! –Pia Kjærsgaard ! –Er det værste vi endnu er blevet budt ! –OG hun er endnu mere uegnet i Folketinget –end nogen af “kolbøtterne ” !

 25. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Hhhmmme ! –Ole Stephensen ! –Førhen sjov mand og selvforsørgende –stadigvæk ( i sin lille butik med Hundemad ) –Han er een af dem –vi glæder os til, at se i “i det nye Folketing” –Han gik så grueligt meget igennem ! –Da Show-biz- ikke kunne bruge ham mere incl. TV 2 Morgen ! –AT Stå op klokken 4 om morgen ! Er grove løjer –også for et B-menneske ! –Måske lige netop et B-menneske ! –Så fint med os AT han bliver “levebrøds-politiker –indtil man laver –1 ordning AT –Politikere kun kan blive skatteborger-forsørgede i 5 år ! –Så er det tilbage til Erhvervs-livet ! –Vi tror heller ikke, at kreative folk –gider “Folketinget længere” ! –Det er cand.stud ´derne –der ikke kan klare dem-selv ! –Det kan selvstændige erhvervs-folk ! –Penge er trods ikke alt ! –MEN det er livs-kvalitet !

 26. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ja ! –Vi måber ! –Robert Mugabe –Er “slået til ridder af elefanten ” –Kongehuset har gjort grin med gud og, hver mand i det danske kongerige ! –Husk til det kommende valg AT: Få en særskilt –valg-seddel, hvor der står “kongehus eller ej ! ” –Der er aldrig blevet lavet regnskab om –danskerne vil have det dyre kongehus ! –Plat–og fidus ! –1000 udvalgte kongetro ! –Skulle gøre det ud for en afstemning ! NIX-NEJ ! –Den går altså ikke længere ! –Så stemmesedler samtidig med valg-udskrivelsen –snart ! –De fleste “klare-oveni-hovederne-danskere vil skrive kryds ved NEJ –Til fortsat kongehus ! –Prins Frederik vil så også ånde lettet op ! –Vi husker da han fyldte 18 år ! –Og sagde SUK ! Så er mit liv forbi !!!!

 27. Af Finn Bjerrehave

  -

  Fakta om Marie Krarup, blev flot afdækket i deadline 26-01-2017 kl 22.45, i dialog med Samuel Racklin, og så blev pressen og politikerne tavse, og hvorfor en Belgisk koncern som ejer Berlingske Media ønsker denne kvinde som blokker, er nok fordi Holdningsløse tidende har indtaget min gamle Berlingske, og bundlinien fortæller.
  Hvem er landsforrædere ? Finn Vig

 28. Af Niels Lemche

  -

  LISBETH SØRENSEN, mage til vrøvl skal man lede længe efter …. nå, ikke så længe, når det kommer fra dig. Men på ét punkt har du en del ret. Det blev påvist i en analyse af KZ-vogterne, at deres sociale baggrund mere end noget andet var flipproletarerne, dem Hans Fallada skrev om før krigen (Har du en gang spist med bliktallerken). Mennesker som for alvor kom i klemme under den store krise, og havde få ressourcer til at hjælpe sig.

  I Danmark, hold da kæft rent ud sagt. I din uvidenhed anklager du alt og alle uden at ane, hvad du taler om. Du overser til gengæld kommunisternes problem, at de først kunne melde sig på banen, da Rusland blev invaderet. Indtil juni 1941 havde ordrer hjemmefra, at de bare skulle gøre, hvad tyskerne sagde. De ledende kommunister røg så til Horserød, men overlevede stort set allesammen.

  Og så sviner du modstandbevægelsen til. Aner du ikke engang, at en af de to dominerende modstandgrupper hed BOPA: Borgerlige Partisaner. De var ikke spor borgerlige; de var kommunister. Deres modstykke på den borgerlige fløj hed Holger Danske.

  Som sædvanlig, hvis bare du en enkelt gang havde læst på lektien inden, at du dummer dig.

  Og så kommer der som sædvanlig nok endnu et dumt “svar”; men svare kan du ikke, for så skal du først sætte dig ind i det, du vil skrive om.

 29. Af Niels Lemche

  -

  Sorry, “af bliktallerken”

 30. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Fakta ! –Glem alt om de hæslige danske plejehjem ! –Norge tilbyder deres pensionister fra september til april –AT Komme på ferie i solskinnet i Spanien !–på nedlagte “Fincaér” ! –Vi undersøger om Vores “de gamle” ! –Også kan komme med ned i solskinnet –hele vinteren !–Selvfølgelig skal den danske stat betale !! –MEN da vi ikke vil have dansk personale med –Men benytter spanierne (tag et kursus i spansk incl. ) Så sparer (den norske stat millioner af kroner ! –Fordi deres pensionister bliver ikke syge af dette slaraffenliv ! –Vi bliver syge ved tanken om HVOR stupide diverse “politikere –der skulle varetage de gamles trivsel ” !–IKKE aner, hvad der foregår ! –Sæt jer i forbindelse med “danske seniorer –der også lige har købt ” den fallerede Odder-pensionist-højskole “–Hvor svært kan det være ?? –Enten har Thyra Frank influenza –Eller også er hun taget i drømmeland ! –OG har overladt “danske pensionister ” Til de rædselsfulde –plejehjem ! –Hvor pensionisterne dør som flu´er ! –Det er selvfølgelig også en måde AT Spare penge på !

 31. Af lisbeth Sørensen

  -

  ““Fakta og Pia Kjærsgaard DF ” ! –Hun står min salighed –og tildeler i tusind-vis af Statsborgerskaber til hard-core islamister ! –Udstyrede med burka ´er –langskæggede –og hele pivetøjet ” ! –OG så møder hun op hos Dronning Margrethe ”

  Ja, Teddy,,Du har forstået hykleriet og populismen her! Modsat så mange andre på højrefløjen…Tak gud at en har ihvertfald!

  “Husk til det kommende valg AT: Få en særskilt –valg-seddel, hvor der står “kongehus eller ej ! ””

  Jo tak også..Du er sgu et geni i dag?

  “nok fordi Holdningsløse tidende har indtaget min gamle Berlingske, og bundlinien fortæller.
  Hvem er landsforrædere ? Finn Vig”

  Enig! Et par indlæg i TJ om dette under hans seneste blog..Tvivler de kommer på, for var kritisk præcist her..

  “(Har du en gang spist med bliktallerken)” NPL .

  .Har kæmpet mod vilde dyr i verdens vildeste regnskove..Så jo, det har jeg..

  Din uvidenhed om anden verdenskrig er perfekt og absolut uden huller Lemche..De røde stod bag modstandsbevægelsen i nær sin helhed..Først i de sidste timer af krigen, hvor gratisk arbejdskraft så sort ud for K der da marcheret rundt i københavn i skrårem, begyndte på lidt efterkrigstids rygte, og sprang et par bomber her og der..De første din rollemodel i Tyskland satte i fængsel var som bekendt socialisterne og kommunisterne?

  Glem nu ej heller at DNSAP blot var et af mange borgerlige fascistiske partier dengang?
  Dog det eneste der opnået magt, og ære under Tyskerne som deres officielle puddel..

  Børge Outze-informations stifter- har i mange bøger, skemalagt den borgerlige indsats under anden verdenskrig..Hans analyse af medlemskabet er en lang borgerlig horror historie..

  Undertegnede sviner aldrig modstandsbevægelsen til..Begge mine bedstefædre deltog her..Den ene militaristisk, den anden som propagandist og financial finder..Begge gjorde sit, min bedstefar var i den kommunistiske parti da. Giftet sig fint i en adelig slægt under krigen..Ikke så få problemer deraf. :) ..

  Dine forfædre ankom som kartoffelplukkere fra Tyskland ikke? Blev så Frimurer, fin borgerlig og religiøs kvaksalver på kbh uni…LOL…Hykleriet sin helhed!

 32. Af Niels Lemche

  -

  LISBETH SØRENSEN, hvorfor pakker du ikke bare dit habengut sammen og rejser derhen, hvor du kom fra. Jeg har før påpeget, at du er en patologisk løgnhals, men her overgår du dig selv.

  Du har intet med modstandsbevægelsen at gøre, og du aner intet om, hvad der foregik under krigen. Dit sprog bliver i øvrigt dårligere og dårligere fra det ene indlæg til det andet. På en eller anden måde får du lov til at få det ene vanvittige indlæg igennem efter det andet.

  Eksempel på dit dårlige sprog: “#Den ene militaristisk, den anden som propagandist og financial finder”

  Faktisk er dine ord uforståelige, meningsløse. Færdig med dig.

 33. Af lisbeth Sørensen

  -

  NPL

  Kan du ikke flytte hjem til Israel og bo sammen med de andre jøder der? Du er ikke Dansker, og har aldrig været det, og vil aldrig blive det. Alternativt blive i Sverige…Gerne med hele din indvandrerfamilie også..

  Da du og dine forfædre kæmpet for nazisterne- var jo som bekendt mange jøder der, der kæmpet for dem?- i DNSAP mv. blev i jo aldrig straffet for jeres landsforræderi? Argumentet jeres er vel, at slægten lemche ikke er Danskere, og derfor ikke kan begå landsforræderi?

  Lemche, Danmark ønsker ikke at have dig med familie i landet her. Flyt ud af mit land! Dansker bliver du aldrig!

 34. Af Niels Lemche

  -

  LISBETH SØRENSEN, jo egentlig har jeg e invitation til en konference på Bir Zeit University til april … men det var måske ikke det du mente. Det er synd for dig, at hver gang du afskyder noget, du tror, er en missil, så er det en fuser.

 35. Af lisbeth Sørensen

  -

  Lemche…Ja, vel på Bir Zeit universitet du modtager din næste brune konvolut fra Hasbara manual fabrikken, som har tusindvis af ansatte til at kæmpe for Israel på de internationale debat sider af politik..Men de afleverer vel også sådant noget over hos Lemche i sverige?

 36. Af Niels Lemche

  -

  LISBETH SØRENSEN , du er simpelthen utrolig. Du ved jo udmærket, hvad Bir Zeit University står for. Men måske kender du nogle af deltagerne. Den kendteste er nok Nur Masalha. Eller hvad med lokale Mahmoud Issa?

  Det ville klæde dig, hvis du gav op din spillen dum.

 37. Af Benny Bolander

  -

  Helt enig med Lemche.
  Kvindelige bloggere burde ikke have adgang.
  Heller ikke denne Lisbeth.
  Jeg skal passe børn.
  Ikke gamle fjolser.

 38. Af lisbeth Sørensen

  -

  Indlæg i filteret til lemche?

  Lemche du er ikke etnisk Dansker, og bliver det aldrig! Jeg er etnisk Dansker..En lemche kan aldrig være etnisk Dansker…Længere er den ikke.

 39. Af lisbeth Sørensen

  -

  Indlæg til jøden lemche i filteret?

 40. Af lisbeth Sørensen

  -

  Ingen med navnet “lemche” kan være Dansker…Længere er den ikke.

 41. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Kære Katrine Lilleør ! –Kan vi venligst få en forklaring på, Hvorfor –de danske skatte-borgede aflønnede præster ! –IKKE gør et stort nummer ud af AT: Danskerne ikke længere vil finde sig i, at “de masseavlede muslimske miljøer i DK. ´utallige ghettoér ” !–Bliver fortsat tilgodeset —I modsætning til ærke-danskerne ! –Der er ingen smalle steder NÅR –levebrøds-politikerne skal bevilge millioner til f.eks. Gellerup–parkens forskønnelse ! Incl. AT Vi ikke kan få X-borgmester Nicolai Wammens –tusindvis –af førtids-pensionist-sager ! –Taget op til undersøgelse for rigtig-heden af, at de folk –overhovedet fejler noget–udover AT: De er hard-core islamister ! –De danske gejst-lige har altså et ansvar !! –Men de er tilsyneladende tavse ! –Så vi prøver igen –igen – og igen ! Indtil præsterne med samt hele det sociale unødvendige overdrev ! –Finder det passende AT : Svare på vores henvendelser ! –På forhånd TAK !

 42. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Det er altså vores gamle danskere –som Thyra Frank –ønsker 425 millioner kroner til ! —Kommunerne siger NEJ ! –Men det skal ingen finde sig i ! –Kommunal-direktørene incl. borgmestrene (98 ialt ) –Går ikke ind for, at de udslidte skatteborgere –skal have en ordentlig alderdom ! –Vi siger ! HALVÉR –de off. ansatte borgmestre og kommunal-direktøres lønninger –incl. departement-chefer´s alt-for-fede lønninger ( de skal kun kunne hæve halvdelen af, hvad de hele tiden har hævet ) –Det bliver lige 425 millioner sparede kroner om året ! –De penge giver vi Thyra Frank ! –Således, at hun kan indrette “de gamles hjem” ! –Ligesom Lotte !–Vores foragt overfor samtlige borgmestre –incl. komm. direktører ! –Bliver større og større !–Så er det sagt !–p.s. De feder den samtlige gymnasie-lærere/MK på off. pensioner ! Halvér også dem !

 43. Af Alex Madsen

  -

  APProPos Marie Krarup
  Ramt lige i øjet. Som heldt ud af min egen pen

 44. Af georg christensen

  -

  DF´s Marie Krarup , har jeg også stor respekt overfor. Et “individ”, denne gang en hun, men det er ligegyldig. Et “individ” som tør gå over grænser, med viden om og forståelse for hvad der på begge sider bevæger sig.

  En forsvars og krigs minister, som med forståelse af fjenden ikke går i krig , det er netop sådanne krigs og forsvars ministre den vestlige verden mangler.

  Jeg tilhører selv den såkaldte “vesterlænding”, som forlængst har forstået, at atom bombe truslen, er værdiløs. Begrundelsen herfor er ganske enkel: Ligegyldig hvem der starter, vil ødelæggelserne være katastrofale overfor LIVET. Ligegyldig hvilken side der starter, vil modstanderen være tvunget også at starte.

  NB: Et eksempel: Sender Israelerne understøttet af Saudiaraberne, med accept fra USA, en bombe mod iranerne, vil både nord korianske, som kinesiske og russiske atombomber ramme Israelerne. Hvis Amerikanerne så stadig vil følge med, så hjælper det ikke at sende illusitionens paraply i luften, så gælder det troværdigheden i allianceforholdet.

  Det som USA sammen med Israelerne og Saudiaraberne overfor Iranerne for lang tid siden præsterede overfor Iranerne var simpelthen “cyberkrig modelbeskrivelsen”,. En pandura æske som de selv har åbnet, og fuldstændig mistet kontrollen over. Jeg spørger bare : Når den ene side gerne må være i besiddelse af “atom bomber”, hvorfor må den anden side så ikke?.

  Når jeg skriver dette, så tænker jeg ikke så meget på, at 6 millioner arabere , dengang såkaldte Israele, eller “jøder” der under anden verdenskrig blev destrueret , en tiendedel af destruktionen , men mere på hvor mange russere der blev destrueret, alle de glemte , alle “de”, revolutionære, som dengang ikke bare var villige til at følge “hagekorset´s” proklamerede værdiløshed., i tyskernes magtbegærlighed.

  NB: I dag ,er min angst overfor det nuværende tyske ,såkaldte statsførelse i EU regi kommet tilbage. Derfor er mit tidspunkt kommet, hvor jeg siger brutalt “nej tak” til den nuværende Tyskstyrede EU forestilling. Ligegyldig om den består af illusitionens tyske “ny nasisteter”, eller andre, så mangler “Et forenet EUROPA”, sammenhørigs modellen eller bare et forsøg herpå.

Kommentarer er lukket.