Fakta og Marie Krarup

Af Kathrine Lilleør 94

Marie Krarup ved, hvad hun taler om. Så langt øjet rækker har vi ikke haft en forsvarsordfører, der har et så indgående kendskab til forsvarspolitik. Med en magistergrad i øststatskundskab, sprogofficer i russisk og major i reserven, fuldmægtig i Forsvarets internationale afdeling, og fra 1998-2001 assisterende forsvarsattache i Moskva, har Marie Krarup et forsvarspolitisk indblik, som er de færreste danskere forundt. Men det anfægter ikke de overskrifter Marie Krarup trækker i denne tid. Tværtimod. Hun udlægges uden videre som i lommen på russerne og i pagt med højreekstremistiske synspunkter i Europa. I en uge, hvor faktabaseret journalistik åbenlyst modarbejdes af den nye amerikanske regeringsstab, er det en sørgelige dokumentation af, at fakta allerede længe har været under pres også i danske medier. Dagsformen når et medlem af familien Krarup udtaler sig, er således i mange medier døve ører og hetz per automatik.

Fakta er imidlertid, at Marie Krarup som den eneste forsvarsordfører lige nu er i stand til at formulere, hvad der former hendes partis forsvarspolitik, så det er klart for enhver. I tråd med flere førende internationale analytikere, herunder Henry Kissinger, mener Marie Krarup, at vi skal holde op med at tro, at vejen til verdensfred er, at alle bliver som os. En forsvarspolitisk tænkning, der ønsker et bevidst opgør med Vestens demokratiske imperialisme, som forestiller sig, at menneskerettigheder kan skabe fred i verden. For realiteten er, at der globalt er en stigende modstand mod Vestens og USA’s implementering af egne værdier. I en sådan grad, at det vestlige værdisæt ikke længere kan siges at stabilisere verdensfreden. Tværtimod. Såkaldte udviklingslande definerer sig i stigende grad modsat USA og Vesten.

Henry Kissinger siger i ”Verdens Orden” fra 2014, at disse landes afvisning ”af universelle normer (såsom menneskerettigheder, retssikkerhed og kvinders ligestilling) som typiske nordatlantiske præferencer, betragtes som et positivt træk og sjælen i alternative værdisystemer”. Læs det to gange. Man dyrker bevidst det modsatte af vestelige værdier, hvorfor vi naturligvis bliver fjenden, hvis vi alligevel forsøger at presse dem igennem.

Det er altså for at stabilisere verdensfreden, at Marie Krarup i lighed med Kissinger og forleden Theresa May, argumenterer for, vi hellere skal lade verdens befolkninger løse deres egne konflikter. Når Krarup således mener, at Forsvaret overvurderer den russiske trussel, og vi bør indstille vores handelssanktioner mod landet, er det ikke, fordi hun elsker Kreml. Men, fordi Vestens moralske pegefinger destabiliserer freden, ødelægger muligheden for gode diplomatiske samtaler, og i øvrigt skygger for en meget større umiddelbar trussel, nemlig den islamistiske terror. Et velfunderet udenrigspolitisk synspunkt, der i sin blanding af oplysning og nytænkning kun kan fremme den demokratiske debat.

I stedet trækker Marie Krarup forsider og dobbeltopslag med hadske og irrationelle personangreb, der gør sig færdige med hendes synspunkter uden at kende dem. Faktaløs mediedækning i sin farligste variant. For alle har vænnet sig til den. Men den truer med at tvinge politikere som Marie Krarup, ud af politik. Det vil være et stort tab. Ikke bare for Dansk Folkeparti men for os alle.

 

 

94 kommentarer RSS

 1. Af Niels Lemche

  -

  Kære Kathrine,

  Alt sammen udmærket; men overser du alligevel ikke noget, som burde ligge i dine gener? Vor forpligtelse til at gøre noget for andre? Jeg er bestemt ikke elev af Løgstrup, som jeg kun oplevede et par gange; men er der alligevel ikke noget med en etisk fordring? (og jeg har som nok misforstået noget her).

  Er det derfor ikke snarere, at vi ikke selv — dvs. kolonimagterne — levede op til den ophøjede tale om respekt for andre, næstekærlighed, og hvad ved jeg? Og når de så på vores europæiske og amerikanske historie, var det så vore idealer, der stod tydeligst frem? Var det ikke snarere undertrykkelse, folkedrab og krige af en uhørt grusomhed, der måtte falde i øjnene?

  Modreaktionen er klar, som du skildrer den: De opdagede i resten af verden, at vi på ingen måde kunne leve op til vore egne idealer — nærmest tværtimod; men at vi benyttede de selv samme idealer til at undertrykke andre. Så manglede bare, at de også opdagede, at den hvide mand ikke er noget supermenneske. Det var måske mere end nogen anden Japan, der afslørede bedraget, da japanerne jog kolonimagterne ud af Sydøstasien og udstillede al ynkeligheden. Nuvel, de strøede ikke roser ud foran sig; men bare det, at de så let besejrede kolonimagterne gav grobund til opgøret med vesten.

  Måske skulle vi begynde at tage Paulus alvorligt og prøve at få øje på bjælken i vort eget øje?

  Måske har Marie ret langt hen ad vejen. Jeg tænker på general Mattis’ vurdering af Rusland. De er ikke nogen fare for os (men måske for balterne). De har ingenting at gøre godt (ondt) med. Deres eneste hangarskib tøffede af sted til Middelhavet, og alle lo af det. Deres nye kampvogn, Armataen, brød sammen ved indkørslen til Den Røde Plads, og deres nye kampfly (MiG 35) er blot en opdateret MiG 29, som er mindst én generation forældet i forhold til vestlige fly. Men overser hun ikke Putins brug af A-våbentruslen?

  Jeg har selv en nær bekendt, der er russerløjtnant, reserveofficer og helt ajour med, hvad der foregår derovre. Han siger ikke noget, ikke mere end han må; men jeg tror ikke, at hans vurderinger er helt identiske med Maries.

  Jo, og så en sidste ting, jeg er kommet til at tænke på i disse dage: Stephen Frye skriver et åbent brev til Richard Wagner: “Du er jo uden tvivl den største kulturpersonlighed i det 19. årh. Men hvorfor skulle du dog skrive det dumme skrift om jøderne?” Men det går langt dybere. Wagner, der var noget af en kedelig person, holder i virkeligheden et spejl op foran os alle. Den smukkeste musik, der måske er komponeret, er politur, der dækker over forestillinger, der leder direkte frem til holocaust. Det er måske den europæiske civilisation, vi ser i troldspejlet.

 2. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ja ! –Katrine Lilleør har ret ! –Vesten har været så “forhippet på AT: De-andre-muslimske lande ” ! –Skal være ligesom os ! –Det svarer jo til, at “en kat –skal være ligesom en hund ! –Selvom deres “géner” –ER direkte modsætninger ! –“TRUMP” –Har ret –så evig ret !

 3. Af Kathrine Lilleør

  -

  Kære Niels,
  Tak for din kommentar. Jeg er anfægtet som du. Og som Henry Kissinger. Det hykleri, der følger i kølvandet på vores invasioner i frihedens navn, er da problematisk. En pegefinger-elastik, der bruges alt efter, hvad der muligvis er bedst for os. Ud med Putin. Ind med Erdogan. Den folkelige og politiske modreaktionen måtte komme. Theresa May siger det meget enkelt, synes jeg. Marie Krarup med. Men det er jo samtidig den anden side af grøften i forhold til, hvor Vesten hidtil har befundet sig. Vil det virkelig stabilisere verdensfreden, at vi trækker os helt tilbage, og bare ser beklagende til, når folkeslag slagtes, og kvindefjendske love implementeres? Jeg ved det ikke. Men jeg ved, at det er livsnødvendigt, at vi taler om det.

 4. Af Niels Lemche

  -

  Kære Kathrine,

  Det er nok også en tanke værd for en som jeg, der ikke ved noget bedre end at vandre rundt i græske og romerske ruiner i Middelhavsområdet, i den fantastiske kultur, de repræsenterer, og så tænke på meningen med kristendommen, der opstår lige som denne vældige civilisation er på sit højeste, med en klar markering af, at det er helt galt alt sammen.

 5. Af lisbeth Sørensen

  -

  Det er uhyggeligt hvorledes hele DF, er i lommen på Russerne nu, og kæmper imod Danmark og Danske interesser og sikkerhed..Som Trump, er DF blevet en Russisk puddelhund nu i Danmark, når ikke Amerikansk..Og med de to som rollemodel skal det kun kunne gå galt?

  DF har stemt for et utal af velfærdsforringelser for deres medlemmer under den nuværende regering..Men så længe de får en falsk indvandrerretorik(DF er jo liberalistisk og ønsker altid flere indvandrer i virkeligheden..Fx. under DK mere end fordoblet de den pr. år…De sidste to år har partiet givet 16o.ooo nye arbejdstilladelser til udlændninge i Danmark, plus fået 3o.ooo flygtninge ind, plus et utal af andre uregistreet og sorte arbejdende EU og uden for EU fremmede..Alle der velfærdsforringer den fattige DF borger i udkantsdanmark.

  Læg det sammen med at DF er det Danske parti der altid støtter op om Putins atombombe trusler mod DK , overflyvninger mv. af Danmark, og det ser grimt ud for DK med det parti og Danskheden, Dansk sikkerhed, Dansk nationalisme og Dansk fremtid.

 6. Af Finn Bjerrehave

  -

  Hvori består tabet , hvis Marie Krarup forlod dansk politik, denne ironi er måske den mest veludviklede i denne Belgiske avis, med navnet Berlingske.
  Jeg forstår det simpelthen ikke, jeg så nemlig Deadline 26-01-2245, hvor Marie Krarup udtalte EU er farligere for os danskere end Rusland, og modspiller Samuel Racklin, kunne fremvise et EU flag fra Marie Krarup, hvor halvdelen af flaget blev et Nazi kors, og Samuel Racklin mente at DF er facisme, og landsskadelig virksomhed.
  Frygtelige udsagn.Finn Vig

 7. Af lisbeth Sørensen

  -

  “Jeg forstår det simpelthen ikke, jeg så nemlig Deadline 26-01-2245, hvor Marie Krarup udtalte EU er farligere for os danskere end Rusland”

  Undertegnede så også programmet..Og man var målløs mht. DF historieløshed, liggende på knæ for Rusland i debatten der….Det var rent trumpetisk gylden brusebad med Putinisterne..
  Trump og Putin er kun ude på at få fjernet EU..Og DF støtter dem..De har allerede solgt os til Russerne og Amerikanerne..Hvis man har tiltro til nogen af disse to, er man godt nok en tosse.

  Næh, Europa skal straks opbygge et stort og massivt atomvåbenforsvar, der for altid kan garantere vores sikkerhed og spiller på verdensscenen..Derefter skal vi få reddet EU, for uden EU vil vi blive en Amerikansk, Russisk, Kinesisk brik blot uden muligheder for at handle os til noget fornuftigt mod disse store..De vil tromle os over..Især DK.

 8. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche

  Jeg vil gerne anholde din bemærkning om ‘vores forpligtelse til at hjælpe andre’.

  Beskriv gerne, hvordan vi skulle have pådraget os en sådan forpligtelse – og uden brug af religiøs overtro, som jeg ikke anser for at være andet end netop overtro.

  Jeg er heller ikke tilhænger af ‘White Man’s Burden’ eller ’synden nedarvet fra forfædrene’.

  Og da jeg mig bekendt ikke har gjort skade på noget menneske siden min grønne ungdom – og det ganske givet hos de pågældende med midlertidige blå øjne er gået i glemmebogen – så har jeg meget svært ved at se, at jeg skulle have pådraget mig en forpligtelse om at hjælpe andre (udover hvad jeg selv anser for rimeligt og påkrævet)?

  Lad os holde os til at hjælpe hinanden i den vestlige verden og gerne alliere os med Rusland, hvis det er muligt. Kan vi være allierede med Erdogans Tyrkiet, så forekommer Rusland under Putin faktisk mere stueren.

  Som Trump siger: lad os se på vore egne interesser først og sidst! Vi er ikke sat i verden for at bekymre os om arabernes og afrikanernes levevilkår. Det må de selv gøre!

 9. Af lisbeth Sørensen

  -

  “Lad os holde os til at hjælpe hinanden i den vestlige verden og gerne alliere os med Rusland, hvis det er muligt. Kan vi være allierede med Erdogans Tyrkiet, så forekommer Rusland under Putin faktisk mere stueren.”

  Putin er langt værre end Erdogan, og en langt større trussel mod Danmark.Faktisk udgør Tyrkiet ingen her..Rusland truer regelmæssigt med at atombombe Danmark, overflyver vores territorium , spreder hele verden med fakenews, og har nu en troldefabrik på tusinder af ansatte i St. Petersburg til at kæmpe på de sociale medier-som her i avisen-for Rusland..Israel har naturligvis også sin troldefabrik med tilkendegivet flere tusinde ansatte, endda frivillige, alle oplært i “hasbara manualen” Lemche er fx. en af disse..

 10. Af anton hansen

  -

  Det er klart at kraru pperne står for sund fornuft langt hen ad vejen. Ihvertfald for de danskere der formår at tænke langsigtet. Men de bloggere som kommer fra enhedslisten eller islamistiske grupperinger, som f.eks. “lis be th” (der før kaldte sig sø ren), eller bloggerne fra pladderhumanisternes og de røde feministers parti, de radikale, som f.eks. le m che, mener selvfølgelig at Danmark og Europa har en moralsk pligt til at lade sig oversvømme og udradere af afrikanske og arabiske migranter. Og heri støttes de jo af godheds- og indvandringsindustrien og andre kredse der lever fedt af at optræde som “humanister”. (Men hvordan kan det være humanistisk og moralsk rigtigt at lægge op til ødelæggelse af den europæiske økonomi, fred og civilisation? Noget som i næste omgang kan føre til gang stervælde, te rror, borger kr ig og mas sedød i hele Europa.)

  Så li lleør har ret, når hun skriver at ma rie kra rup udsættes for underlødige og irrationelle personangreb. Visse TV-stationer og aviser burde skamme sig.

 11. Af Niels Lemche

  -

  NIELS LARSEN, det er netop vor kristne arv, uanset om vi tror på noget eller ej. Hvor var vi ellers uden denne forpligtelse og denne arv? I Ausschwitz eller Gulag.

  Men nærlæs mit indlæg her og forstå! Jeg taler netop om skellet mellem forpligtelsen og så den måde, vi opfører os på. Men selv nazisterne forsøgte at dække over deres forbrydelser, da de sprængte krematorierne i Ausschwitz, før russerne rykkede ind. Selv i deres vanvid forstod de, at de handlede forkert.

  Jeg skrev netop også om vort forhold til andre, der ikke kan genkende vore idealer i den måde vi, den hvide mand, har opført os på.

  Men derfor eksisterer forpligtelsen stadig. Og det er i erkendelsen af, at vi ikke kan opfylde vore forpligtelser, at troen på en Gud kommer ind. Igen noget at tænke over. Det er i essensen indholdet i evangelisk kristendom.

 12. Af anton hansen

  -

  Indlæg kom ikke på?

 13. Af lisbeth Sørensen

  -

  Pre.ben der ovenover kalder sig Anton i dag-ca. 14 navne om dagen-og Lemche er vel en og samme?

  ” Hvor var vi ellers uden denne forpligtelse og denne arv? I Ausschwitz eller Gulag.”

  Vi ville ikke være får, og sætte og ned sagligt, og forsøge at finde en måde at overleve på og komme ud af helvede. Vi ville også have en rigtig forståelse af ondskab, uden religiøse forståelser af ævl på området. Såsom Satan mv.! Vi ville se den virkelige fjende, og gå i krig mod ham..Vi ville se og forstå virkeligheden med andre ord.

 14. Af A Hansen

  -

  Den politik som “li s be th”, j. han sen og le m che går ind for, hvad fører den til? Ja, det demonstreres jo i denne tid i bl.a. Sverige og Tyskland, hvor røverier, vanvid, barbari, vold og mord breder sig. Kvinder i tusindvis er blevet overfaldet og mishandlet, biler, huse og skoler er blevet brændt af, osv., osv. (se den korte, urias, 180g, snaph og you tube ang. migrant kriser)

 15. Af Svend Jensen

  -

  Man kunne forsøgsvis i en begrænset periode, med mulighed med forbehold, fralæggelse af alt ansvar, iagttagelse af størst mulig forsigtighed, med kattelem, lodder og trisser, flugtveje og bortforklaringer, lade som om at russerne ikke er spedalske psykopater der spiser små børn til morgenmad.
  Hvis eksperimentet lykkedes, kunne man eventuelt forsigtigvis overveje at indlemme russerne i den menneskelige race – med mulighed for fortrydelse og beklagelse.
  Kun et ydmygt forslag fra en, der har set et billede af den fæle russer, zaritsa Dagmar.

 16. Af a hansen

  -

  Det eneste “lis be th”, Finn B og le m che serverer er løg n og vrøvl, eller tekster beregnet på at forstyrre og forvirre. Sådan er det bare.

 17. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche

  Hvis man er nødt til, som du, at pakke argumenterne ind i en luftig gang gudetro, så er argumenterne faldet til jorden med en endnu større kraft end rent guld medfører.

  Med andre ord: der findes intet sagligt argument for påstanden. Kun et etisk synspunkt, som man kan tilslutte sig eller lade være. Jeg vælger det sidste, når det kommer til andre verdensdeles befolkninger.

 18. Af Flemming Lau

  -

  Der er absolut intet i kristendommen der fordre, at Vesten skal redde verden, slet ikke i en verden, der ikke vil vide af vore værdier men tværtimod bekæmper dem derude og nu også herhjemme. Det er rent humanistisk afguderi, for Gud en vederstyggelighed! Vi kan sætte med vacciner, nødhjælp, smide et par granater hvis de angriber disse, ellers skal de blive hvor de er og lære at kæmpe for deres eget land og så skal de bygge deres land op igen, og der kan vi yde bistand igen!

  Iøvrigt hedder det gyldne budskab “Elsk Herren din Gud og din næste som dig selv.” Dvs din “nabo” eller den der krydser dit spor, fx en der bliver overfaldet af en gruppe indvandrere, der kan du gå ind og hjælpe, hvis du er kristen, hvis du er borger, hvis du er ansvarlig, hvis du er dansk!

 19. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “drømme cenariet ER : At vores kristne præster ! –Der vitterligt bliver betalt af landets borgere ! –Træder i karaktér ! –OG een gang for alle slår fast AT: Vi ikke vil have ISLAM indenfor vore Europæiske grænser ! –Vil de muslimer være i vores kultur-kristne lande ! –Så må de frasige sig, at være muslimer ! –Ellers kender de “døren ud af vores lande ” –Så kan de dyrke al den islam –som de ønsker ! –Det skal bare ikke være i Europa ! –Start nedrivning af samtlige islamiske Moskéer ! –De er velkomne til, at tage murstenene med til Islamistan ! –Hvor de iøvrigt ikke kan regne med –der bliver givet ved dørene –i form af “førtids-pension –børne-penge –eller noget-som-helst gratis ! Altså kassen er lukket for muslimer i Europa ! –OG vi behøver vores kultur-kristne præsters opbakning !

 20. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Marie Krarup var en oplevelse i Deadline, og jeg er fuld af beundring – for første gang. Hidtil har jeg kun set hende som en usympatisk EU-hader og for en ligeså usympatisk islambasher. I modsætning til disse grimme pletter på hendes image talte hun om Rusland på en så overbevisende måde, at hun virkede troværdig. Hun vidste noget om emnet til en afveksling.

  Samuel Rachlin derimod var den rene ynk. Han kredsede hele tiden om krænkelsen af Ukraines grænser, som han så som bevis på, at russere kan man ikke stole på. Ikke et ondt ord om de CIA-agenter, der med tilførsler af våben og løfter om dollars startede det oprør, der sendte den russiskvenlige præsident på flugt og fik en Nato-venlig person på posten.

  Ingen kan være i tvivl om, at USA’s hensigt var en de facto Nato-annektering af Ukraine pakket ind i et proforma EU-medlemskab og de sædvanlige forplumrende og fordummende påstande om demokrati som ukrainerne våde drøm. Hverken russerne eller ukrainerne i Ukraine ville blive spurgt om de ønskede Nato-medlemsskabet. Det følger åbenbart naturligt med EU-medlemskabet.

  Hvis russerne ikke havde handlet ville Krim i dag være plastret til med USA-kontrollerede missilbaser rettet mod Moskva og bjerge af militær udrustning, som vi skulle være med til at betale med de 2 procent BNP. Russerne fik ikke et valg. Nato havde lagt planerne for anneksionen. Det er ufatteligt pinligt, at Danmark deltager i straffeaktioner mod Rusland, når krænkeren så tydeligt er USA. Drop de sanktioner – det er for latterligt – og ondt.

 21. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Marie Krarup –vil sikkert også give os ret i AT: Da Danmarks grundlov blev fabrikéret ! –For 200 år siden ! –Da havde “en muslim ” ! –Aldrig sat benene på dansk jord ! –Og derfor udtrykte AT: Danskerne skulle have “religions-frihed ” –NOK den dummeste sætning –der, hver dag –stikker et grimt fjæs op i vores ansigter ! –MEN ! NU er der her muslimerne ! –Så er det bare om, at få den paragraf lavet om ! –Selvfølgelig skal det også gælde “Jehovas vidner –Pinse-missionen –indre mission ! –Det er jo ren logik !

 22. Af Niels Lemche

  -

  TEDDY-BJØRN-PLYS OLSEN – TEGNER, kunne du dog ikke bare få lidt på plads i dit stakkels lille hoved. For 200 år siden fabrikeredes der ingen grundlov i Danmark, hvor enevælden stadig herskede. Grundloven er fra 1849, og det egentlige forarbejde startede året før. De grundlove, der eksisterede for 200 år siden, det var den amerikanske og vel også det, der blev forfattet under den franske revolution.

 23. Af Flemming Lau

  -

  Teddy Bjørn Plys Olsen.14:08
  Enig om at præsterne skal på banen i stedet for dialog kaffe. Mit forslag er som følger;

  1. Screening af 400 000 muslimer, om de er rettroende! De skal underskrive en FATWA imod terrorisme. FATWAEN skal udarbejdes af en Imam, og vil imamen ikke, depoters han/de øjeblikkeligt! 300 000 rettroende muslimer vil nægte. De moderate vil skrive under, og vil være en del af Danmark, som aktiv medborger.

  2. Interneringenfasen, består i at de 300 000 rettroende muslimer interneres bag pigtrådshegn og manuelt bevogtning, i normale faciliteter. De må betragtes at være en trussel mod rigets sikkerhed og der må ikke frataniseres med nogen udefra. De kan naturligvis, hvert sekundt de ønsker det skrive under på at de ønsker depotation til det sted hvor deres familie oprindelig har haft deres rødder. Udgifter hertil underholdes at staten.

  3. Afislamiserings fasen. Sekulære og Kristne iværksætter programmer, der viser hvordan de lever i et vestligt samfund som aktive medborgere. En underskrift på FATWAEN imod terrorisme, vil øjeblikkeligt føre tilbage til det frie samfund, hvorfra de vælger den fremtidige vej for deres liv. De får at vide at de vil blive overvåget de næste 3 år.

  Deportationen fasen kan iværksættes hvert øjeblik den rettroende muslim måtte ønsker det. Har en rettroende muslim ikke underskrevet FATWAEN imod terrorisme indenfor et år, fra afislamiseringsprogrammerne er iværksat, må dette betragtes fra myndighederne som absolut skærpende, og den pågældende vil blive klassificeret som hardcore ekstremist, som med sin fanatisme vil udgøre en betydelig trussel imod rigets sikkerhed. På 1 års dagen vil denne/ de blive tvangs deporteret, under den fornødne magt anvendelse!

 24. Af Jan Petersen

  -

  En fakta orienteret type som Marie Krarup vil altid være – a pain in the ass – for stort set enhver magthaver / meningsdanner. Fakta kan der ikke spinnes meget politisk / religiøst junk op omkring. Bortset fra det er det vel ikke just nogen nyhed, at man må finde en syndebuk for egne manglende evner / faktuel viden !

 25. Af lisbeth Sørensen

  -

  AF JØRGEN VILLY MADSEN – 29. JANUAR 2017 14:23
  “Marie Krarup var en oplevelse i Deadline, og jeg er fuld af beundring ”

  JVM…Ved godt at du kalder dig en socialist og kommunist..Tvivler efter at læse den, som flere gange før..Det er fascismen du støtter her..Ikke ansat fra den putinistiske st. Petersborg med tusindvis af trolle ansat til at repræsentere Rusland?

  Jøden Rachlin beviste at Danmark har anstændige jøder i medierne også i debatten, og over hans karriere…..En anden er , har sgu glemt navnet :) , men i kender ham alle, informations gamle DR vært…Et intellektuelt fyrtårn han er. Begge er u-religiøse jøder naturligvis..

  “Ingen kan være i tvivl om, at USA’s hensigt var en de facto Nato-annektering af Ukraine pakket ind i et proforma EU-medlemskab og de sædvanlige forplumrende og fordummende påstande om demokrati som ukrainerne våde drøm”

  JVM altså :) Ingen i EU ønsker Ukraine som medlem af EU..Som del af den økonomiske atmosphere og frihed som er Europa? Naturligvis. Vi er ikke idioter, og vi er ikke Amerikaner eller Russere men det frihedselskende Europæiske folk..

  “Hvis russerne ikke havde handlet ville Krim i dag være plastret til med USA-kontrollerede missilbaser rettet mod Moskva og bjerge af militær udrustning”

  Fuldstændigt ligegyldigt..Aldrig bliver det et angreb af Russerne på Amerikanerne eller vice versa..Atomvåbnene garantere dette….Derudover ville de ikke have overtaget krim alligevel.

 26. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt en utiltalende klam fake M/K, der hærger alle blogs !

 27. Af lisbeth Sørensen

  -

  “, for Gud en vederstyggelighed! “Lau

  Enig!

  “En fakta orienteret type som Marie Krarup vil altid være – a pain in the a ss – for stort set enhver”

  Gud herre bevares…En Dfére…Men du ved nok mere end undertegnede om at hun måtte
  være ” a pain in the ass”…Jeg ville have sagt en ignorant mht. Ruslands intentioner og vestens ødelæggelse i Europa, som trods alt er det bedste samfund en verden hidtil har produceret i dag..Ihvertfald i dag!

  Krarup er hysterisk, h yklerisk og blind til virkeligheden omkring sig..Hendes mange år i Rusland betød uden tvivl at hun blev købt af Russerne, såvel som mange andre Danske bloggere i deres propaganda medie, RT news..Hele DF lader til at være købt af Russerne og være en repræsentant for Rusland!

  AF Ah- 29. JANUAR 2017 11:18
  Den politik som le m c he går ind for, hvad fører den til?

  Hanse n må selv vide bedst som selvsamme.

 28. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt stadig en klam fake M/K der hærger alle Berlingske blogs – FØJ !

 29. Af lisbeth Sørensen

  -

  “AF JAN PETERSEN – 29. JANUAR 2017 20:33
  I øvrigt stadig en klam fake M/K der hærger alle Berlingske blogs – FØJ !”

  En person med ondt i røv.en er du!

 30. Af Jan Petersen

  -

  FAKE og total grinagtig . . .

 31. Af lisbeth Sørensen

  -

  Lidt mere humour end dig ja, sure smiley. :)

 32. Af j nielsen

  -

  “Men selv nazisterne forsøgte at dække over deres forbrydelser, da de sprængte krematorierne i Ausschwitz, før russerne rykkede ind. Selv i deres vanvid forstod de, at de handlede forkert.”

  Med undtagelse af en fiktiv person. Erik Dorf.

  “Skjule det? Hvorfor dog det? Vi skal prale med det. Hele verden skal kende storheden i hvad vi har udrettet.”

  Larmende tavshed omkring bordet.

  – Holocaust, sidste afsnit.

 33. Af Jan Petersen

  -

  Gu’ ved, hvornår Berlingske i øvrigt implementerer egne regler på blogs?:

  . . . indlæg, der ikke er forsynet med fuldt og korrekt navn på afsenderen, men som indeholder forkortede navne, opdigtede eller falske navne . . . vil fremover blive slettet !

 34. Af peter kocsis

  -

  At et ynkeligt individ som kommunisten Marie Krarup der på den russiske aggressor og diktator Putins vegne systematisk underminerer Danmarks og Nato’s forsvarsevne overfor en kommende russiske angreb, samtidigt kan være medlem af Forsvarsudvalget, er ubegribeligt.

 35. Af j nielsen

  -

  “Hvis man er nødt til, som du, at pakke argumenterne ind i en luftig gang gudetro, så er argumenterne faldet til jorden med en endnu større kraft end rent guld medfører.

  Med andre ord: der findes intet sagligt argument for påstanden. Kun et etisk synspunkt, som man kan tilslutte sig eller lade være. Jeg vælger det sidste, når det kommer til andre verdensdeles befolkninger.”

  Jeg forstår ikke det med guld, men ellers er jeg tilbøjelig til at være enig. Skal man hive et ikke nærmere specificeret antal guder ind for at argumentere for sin påstand, så er det tre skridt baglæns.

  “Forpligtelser” har altid været et skalkeskjul for at forfølge egne interesser. Det er det stadigvæk.

 36. Af P. T.

  -

  Maria Krarup en yderst begavet kvinde,som kender Rusland via sit virke,Krarup når bare til samme konklusioner som andre uden for parnasset længe har påtalt.Skal gerne indrømme det kom lidt som en overraskelse i en sen time og så alligevel på et tidspunkt hvor det virkelig gælder,at holde tungen lige i munden .BRAVO.

 37. Af Flemming Rasmussen

  -

  “I en uge, hvor faktabaseret journalistik åbenlyst modarbejdes af den nye amerikanske regeringsstab,”

  For hulen da, Kathrine. Hvilken faktabaseret jounalistik er der taler om? Oplys mig omgående, for jeg har kun adgang til danske medier på nettet, CNN, BBC og Fox. Kun sidstnævnte forsøger at få begge sider frem.

  CNN og BBC er specielt slemme. Der sidder man konsekvent i en rundkreds og mentalonanerer hinanden. Hvis ikke man spørger en ekspert, der måske er en ven fra den anden kanal. Alt sammen for at være sikker på at intet trænger ind i deres tågekammer.

  Jeg er stadig meget usikker på hvor Trump ender, men hele haderkoret er gået i totalt selvsving og har vist at der ingen tankeaktivitet forefår i den lejr.

 38. Af lisbeth Sørensen

  -

  JP…

  Berlingske nævner præcis at indlæg skal være forsynet med emne relevant materiale?
  Noget du aldrig formår!
  Derudover but en ny debat regel være ikke flere fakenews links fra internettet..Der er medier derude som er saglige og ville falde under hammeren ift. Berlingske ønsker da, men alt du postere er det reneste ævl, konspirationsteorier og fakenews..Disses burde frasorteres, før demokratiet går helt galt..

  “AF PETER KOCSIS – 29. JANUAR 2017 22:56
  At et ynkeligt individ som kommunisten Marie Krarup der på den russiske aggressor og diktator Putins vegne systematisk underminerer Danmarks og Nato’s forsvarsevne overfor en kommende russiske angreb, samtidigt kan være medlem af Forsvarsudvalget, er ubegribeligt.”…

  Uden tvivl et falsk indlæg, da Kocsis har vedkendt sig socialismen i andre indlæg!..Derudover er Krarup fascist og ikke kommunist, ej socialist..Disse to var de første to gruppe hun havde sat i fængsel, eller værre..

  ” CNN, BBC og Fox. Kun sidstnævnte forsøger at få begge sider frem.” Fox news et seriøst medie med kilde kritik? Nu har man hørt det med…Selv CNN er mere seriøst…Men BBC er i en helt anden seriøs afdeling.DR slår BBC på seriøse nyheder dog, som ved alle der har boet i England. De kan lave gode dokumentarer, men slet ikke så gode nyhedsudsendelser som DR. Faktisk kender jeg intet andet land med så gode nyhedsudsendelser som DR..Og har immervæk været i loo plus lande nu..

 39. Af Niels Lemche

  -

  J NIELSEN, ja, hvis bare der var én. Hvor patetiske de var, så man i Nürnberg, hvor ingen — bortset fra Speer — erkendte sig skyldige i noget som helst. Hvad der foregik i f.eks. Görings hoved kommer frem i svaret til de andre, der havde spurgt ham om, hvad de allierede ville gøre ved dem: De skyder os. Hvorfor? Fordi vi tabte krigen. Speer var klogere, så klog, at de henrettede hans næstkommanderende, Sauckel, men lod chefen slippe — fordi han var sådan en pæn mand.

  Ellers var ledeordet i Tyskland efter krigen: *Ich bin kein Nazi!”

 40. Af Niels Lemche

  -

  J NIELSEN, ja, hvis bare der var én. Hvor patetiske de var, så man i Nürnberg, hvor ingen — bortset fra Speer — erkendte sig skyldige i noget som helst. Hvad der foregik i f.eks. Görings hoved kommer frem i svaret til de andre, der havde spurgt ham om, hvad de allierede ville gøre ved dem: De skyder os. Hvorfor? Fordi vi tabte krigen. Speer var klogere, så klog, at de henrettede hans næstkommanderende, Sauckel, men lod chefen slippe — fordi han var sådan en pæn mand.

  Ellers var ledeordet i Tyskland efter krigen: *Ich bin kein Nazi!”

 41. Af Niels Larsen

  -

  j Nielsen

  Guld er det tungeste, naturligt forekommende grundstof og falder derfor med størst kraft.

 42. Af Niels Lemche

  -

  NIELS LARSEN. du tager helt fejl: Det tungeste metal er den tiøre, som tumperne venter på skal falde.

 43. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche

  U got a point, pal! :-D

 44. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Når de kommer over “chocket” –Med AT: Islam bliver forbudt i DK (foreløbig) –Så skal muslimerne –der bliver “omstrukturerede til “kultur-kristne” ! –Bare gå i de danske kirker, hvor de skal sidde pænt på stolene ! –OG ikke ligge med rumpen ivejret –ude på midter-gangen !–Selvfølgelig skal danskerne selv bestemme, hvem, der skal bo i landet ! –OG det skal muslimer ikke !–DERFOR får de det enestående tilbud om, at blive danske kultur-kristne –med licens til, at benytte danske kirker ! –Så kan præsterne nok finde et par pæne ord –og sige til dem også !—Samtlige Moskéer –bliver revet ned –helt ned ! –Det manglede bare ! –De kristne kirker kan sagtens rumme både –jøder –kultur-kristne –og frafaldne muslimer !–Så er sagen klar ! –Hvad siger du Katrine Lilleør ? —-Frit valg imellem kristendom –og kristendom !–(kultur-kristendom ) Gider man ikke at have nogen religion overhovedet ! –Så er de også så hjerteligt velkomne til det ! –Så bliver der fred på jord ! –OG ikke så meget snik-snak- om,hvad folk skal spise for fremtiden !

 45. Af Jesper Lund

  -

  Forsvarets Efterretningstjenestes rapport ‘Efterretningsmæssig Risikovurdering 2015’ nævner at især de baltiske lande risikerer russisk militær indgriben. Vil Danmark forholde sig passivt, hvis Rusland angriber og besætter de baltiske lande?

 46. Af Niels Lemche

  -

  JESPER LUND, uden NATO kan Danmark intet gøre. Det bliver bare en gang hændervridning som i gamle dage. Men mere aktuelt er faktisk Finland. Der er lige kommet en forsvarsrapport om, hvordan et russisk angreb på Finland vil tage sig ud.

 47. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Kultur” ! –Mette Bock (kulturminister) ! Har alligevel ikke været skolefrøken –Det troede vi ! –Jamen så på “flinkeskolen ” –Ja ! –Det kan danskerne ikke bruge til noget !–Vi vil se, hvad hun du´er til ! –Ellers bliver hun skiftet ud ! –Vi vil se “høj kultur –for licens-pengene” –OG det skal være meget snart !

 48. Af Niels Larsen

  -

  Vi, der i en vis udstrækning hepper på Trump, bliver beskyldt for at være både det ene og det andet af Trumpfobisterne.

  Jeg kommer til at tænke på, at de samme også har en fobi overfor Putin.

  Måske de bare sådan generelt er hundeangste for alt, som ikke følger den slagne, politisk korrekte sti?

  Går de med skyklapper? :-/

 49. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “kultur i Danmark ” ! –ER en by i Rusland !–Godt, at vi ikke SKAL –se/høre danske udsendelser ! –Vi har heldigvis Franceinter –Rai uno –Og et væld af høj-kulturelle tilbud –på alle andre kansler end DR.–Så slet tvangslicensen –Dr ! Er ikke pengene værd ! –Så er det sagt !

 50. Af Jesper Lund

  -

  Det er sørgeligt hvis Danmark kun ville være i stand til at håndtere en trussel af gangen. Vi bliver da nødt til at forholde os til alle de trusler, der måtte være rettet mod Danmark. Når der både er en russisk trussel og en islamistisk terror trussel, så må vi forholde os til begge. Det er vist også det Forsvarets Efterretningstjeneste gør. Heldigvis.

Kommentarer er lukket.