Sass, Rehling og utopi-humanisme

Af Kathrine Lilleør 65

Anklage: Dengang David Rehling var barn var Socialdemokraterne humane. Engang var partiet almægtigt – men nu er det afmægtigt. Det er på kort formel David Rehlings konklusion i en Informations-kommentar, der med god grund har sendt Henrik Sass Larsen i det røde felt. David Rehling anklager Socialdemokratiet for at have givet afkald på den humanisme, der igennem årtiers omskiftelse har været et socialdemokratisk hæderstegn. Spændt læste jeg Rehlings kommentar for at forstå socialdemokraternes “humanistiske afkald”. Svaret var kort: Socialdemokraterne er enige med Dansk Folkeparti. Eller som Rehling skriver: “Hvad er et Socialdemokrati, der smider humanismen væk og gør sig til ét med Dansk Folkeparti – andet end et europæisk højrepopulistisk parti”. Læs sætningen flere gange. Især gymnasielærere i samfundsfag. På kort formel definitionen på et ekkorum.

Henrik Sass Larsen har taget skarpt til genmæle, og kalder Rehlings kritik for et ideologisk totalsammenbrud. Eller som Sass Larsen skriver: ”For med ”humanisme” mener han formentlig – ligesom sine åndsfæller i den øvrige presse – det Utopia, som defineres via menneskerettighederne gennem konventioner, som tolkes rigidt og praktiseres ved at ophæve nationalstaterne og finansieres ved global handel.” Ifølge Sass Larsen er de ”utopiske humanister” kendetegnet ved at have deres på det tørre og mangle solidaritet med folk, som lever syd for Østerbro. Glimrende. Helt enig! I øvrigt et synspunkt Søren Krarup har haft de seneste 30 år. Ret skal være ret. Men så mener Krarup også en del, som hverken Sass Larsen, jeg eller så mange andre er enige i. Men det faktum, at Krarup har sagt noget, der ligner, gør formentlig hele diskussionen til en ren tilståelsessag for Rehling. For ham er der nemlig tydeligvis humanister – og Dansk Folkeparti. Punktum. Beundringsværdigt at Henrik Sass forsøger at råbe Rehling ud i verden til os andre.

Men når Sass nu alligevel er i gang med at rundbarbere det humanistiske Utopia på indre og ydre Østerbro, i journaliststanden samt store dele af rød blok, kunne han så ikke udvirke, at socialdemokraterne herefter dropper alt det med humanisme? Simpelthen. For læs blot ordbogens definition på humanisme: Livsanskuelse som sætter mennesket i centrum og lægger vægt på det enkelte menneskes værdi og dets mulighed for at udvikle sig i frihed og moralsk ansvarlighed, uafhængigt af ydre autoriteter. Vis mig ét parti under solen, der ikke mener, at dets partiprogram vil fremme humanisme.

Konklusion med hilsen til David Rehling: Vi er alle humanister. Vi er det bare på hver vores måde. Den, der ikke respekterer det, er inhuman på sin helt egen måde.

 

65 kommentarer RSS

 1. Af Niels Poulsen

  -

  “Vi er alle humanister.”

  Nej, det er vi ikke, for man kan ikke både være kristen og humanist.

  Den kristne tror, at mennesket er prisgivet Gud, hans kærlighed, nåde og tilgivelse.

  Det er i direkte modstrid med den citerede definition på humanisme, hvor mennesket forestilles at udvikle sig “uafhængigt af ydre autoriteter”.

  Gud er den absolutte autoritet, over for hvem det enkelte menneske altid har uret, for nu at parafrasere Kierkegaard.

 2. Af Niels Larsen

  -

  Hvis humanisme indebærer at acceptere alle, som hyler asyl, så er jeg anti-humanist!
  Hvis humanisme indebærer ikke at kunne tilbagesende afviste asylanter og udenlandske forbrydere uden videre, så er jeg anti-humanist.
  Hvis humanisme indebærer at vi skal brødføde det halve Afrika ‘forever’, så er jeg anti-humanist.

 3. Af Svend Jensen

  -

  Utopi-humanisternes store problem er, at deres humanisme pr. definition er afkoblet fra den demografisk- økonomiske virkelighed. Spørger du en ‘humanist’ om demografisk-økonomiske grænser for vækst i medmenneskelighed, får du intet svar eller højst et rungende tomt budskab om at der altid er plads til 10000 flere i den socialt-humane dimension.
  Godhedssegmentets faste stok har en horisont, der kun strækker sig til næsetip og cirka en måned frem. Godhedsapostlene lever kun i nuet – der hvor det sus af ‘wellness’ trang altid bølger frem i de gode hjerter. De kræver umiddelbar tilfredsstillelse i form af budskaber om ankomsten af den næste hob løgnagtige migranter – “Welcome Migrants”.
  Med åbne hjerter og sind skal vi alle gå sammen med islams undertrykte, forfulgte, sultende og jagede horder ind i det fælles medmenneskelige sammenbrud. Det kommer, når vi finder ud af, at alle pengene er brugt og der ikke er plads til alle personer på denne jord. Nogen må derefter dø af sult og sygdom; nemlig dem som jorden ikke kan brødføde!

 4. Af Helge Nørager

  -

  Måske det er mere simpelt, befolkningen er vildledt i omtalte periode.

  Arbejder er blevet til alt muligt andet, og betegnelsen et fyord, alle skulle blides ind at de var sørme en slags funktionærer.
  Klassekampen kunne aflyses som vundet for arbejderen var lagt i graven.
  Privatiseringer er godt og tesen om at alle er sin egen lykkes smed indlysende og sandt.
  Hetzen mod de offentligt ansatte begyndte, for at gøde jorden for privatiseringer.

  Og i hele denne periode er den økonomiske ulighed vokset, de riges børn bliver rige og den sociale arv cementeret.

  Helle Thorning, var måske blot den sidste svindler som solgte det sidste politiske arvegods før hun forlod, det nu helt tomme parti.

  Løsningen er simpel, stop alle tanker om at øge den økonomiske ulighed,
  Erkend at globaliseringen har taget røven på de lavt uddannede, og arbejd for løsninger ´på det problem.
  Stop hetzen mod de svageste, det er ikke et samfund hvor man sparker til de syge, de voldsramte og arbejdsløse, som skal hyldes, som pt. er normen.

  Så måske de ville finde en vælgergruppe som stolede på dem,

  Men da alle er sin egen lykkes smed og ingen er arbejder er der nok ringe udsigt til det vil ske.
  Stemmekvæget vælger nok dem som lover guld og grønne skove i form af skattelettelser og øget ulighed, for de fatter ikke længere at vi skal være her alle sammen,
  Det er mig mig mig mig mig og så lige mig kulturen.
  Tak for kaffe.
  Det er Uffe og Poul, med deres egen lykkes smed, som nu gennemsyrer samfundets top.
  Og det er modbydeligt for alle som ikke er på den grønne gren.

 5. Af J Nielsen

  -

  “Vi er alle humanister.”

  – There’s more to this world than just people.

  Hobbes.

 6. Af bent j

  -

  Den radikale og skabsradikale “humanisme” og “næstekærlighed” er ikke andet end korruption og iskold beregning forklædt som “godhed”. Kun de naive og uvidende eller direkte dumme lader sig narre af verdensfrelsernes og parasitternes fraser og floskler. Hele den radikale bevægelse bygger på et råddent fundament bestående af hykleri, løgn, svindel, svig og forræderi.

 7. Af Jan Petersen

  -

  Som vanlig savner jeg link til den artikel, en blogger tager op til debat. Her er et link til David Rehling artiklen “Socialdemokratiet er sunket fra almagt til afmagt”. NB kan kun læses hvis man har abonnent på Informatio:
  https://www.information.dk/indland/2017/03/socialdemokratiet-sunket-almagt-afmagt

  Til gengæld kan Henrik Sass Larsen svar ” Hos S tager vi befolkningens modstand mod masseindvandring alvorligt” læses af alle:
  https://www.information.dk/debat/2017/03/s-tager-befolkningens-modstand-masseindvandring-alvorligt

  En tredje artikel “Sass sammenligner kritikere af Socialdemokratiet med svin” over emnet kan også læses af alle, hvis man har lyst. God fornøjelse
  https://www.information.dk/indland/2017/03/sass-sammenligner-kritikere-socialdemokratiet-svin?lst_frnt

 8. Af bent j

  -

  Desværre har den korrupte radikale “tænkning” smittet mange politikere. Også i V, S, K, SF, LA og DF mv. finder man radikalt tankegods. Der er en blanding af hundegalskab, kommunisme, nazisme og feminin pladderhumanisme. V, K og LA har netop sammen med DF solgt det danske folks sundhed og overlevelse til Saudi-arabere og islamister. Herefter har disse partier da for altid mistet enhver troværdighed. I Sverige er et folkemord i gang. Hos os er det på vej! Se snapha og den korte.

 9. Af bent j

  -

  Smadringen/undermineringen/udsalget af familieværdierne, postvæsnet, skattevæsnet, forsvaret, velfærden og danskernes værn mod sygdom osv. beviser at mange politikere nærer en fladpandet og hjerteløs foragt for deres eget land og egne landsmænd. Det ender nok med røverier, knivstik, afbrændte biler/huse/skoler, terror, barbari og massedød ligesom i Sverige. Læs selv om Malmø osv.

 10. Af Helge Nørager

  -

  Kære Bent, husk nu at alle er sin egen lykkes smed.
  Og at i et konkurrence samfund skal der være forskel på vindere og tabere.
  Og det skal kunne betale sig at arbejde.
  Og nu skal topskatten ned, bilafgifter fjernes, alt privatiseres.
  Men husk alt dårligt, det er de fremmedes skyld det hele.

 11. Af georg christensen

  -

  Først “tak” til ” Lilleør”, fordi du endelig er kommet tilbage og tak til Berlinske fordi I gav hinde lov til at udfolde sig.

  At alle europas såkaldte “social kammerater” stadig, i dag går i de samme pjalter som dengang de etablerede sig, skyldes deres egen mangel på “viden om”, en viden om, som de på bedste vis , med “tomme ord” frasiger sig selv og giver gerne de andre skylden.

  Når jeg som socialist , ser helheden fra den anden side ( den neo liberalistiske side) får jeg problemet med: Hvem er det jeg overhovedet skal bekæmpe når social kammeraterne så tydeligt overalt i europa har opgivet kampen og på bedste vis har overladt deres “samfund” til “neo liberalisterne” og deres ukontrollerede styre form, hvor ansvaret altid, når noget går galt, altid lander i “samfunds kassen”, når noget går godt, så soler de sig selv i “udbytte fordelings processen”.

  Min tillid til europas nuværende illusions “social kammerater”, er forlængst forsvundet. de har forlængst forvandlet sig selv til “neo liberalister”. Hver enkelt “individ” sørger for sig selv , alt efter , hvad værdien af “arbejdsydelsen” af systemet vurderes til.

  NB: Bare et eksempel: Professor “dum,dum” , får sin løn ud fra sin professor titel og ikke ud fra ydelsen, som tingesten udvirker i det samfund, som tingesten lever og virker i. Det er fuldstændig uacceptabel ,når et samfund kun lønner efter titel og eksamens beviser, og fuldstændig overser værdien af “arbejdsydelsen”.

  Dette indlæg er beregnet til alle europas nuværende socialdemokrater: Gem jer ikke længere bag blænderne også kaldt “folke forfører”., kom i arbejdstøjet og virk, ikke kun med tomme ord og hensigts erklæringer, men med handling.

 12. Af den hvide pimpernel

  -

  På frihedssocialisternes blog kan man læse om hvor uhyggeligt og forfærdeligt man kan have det som patient eller pårørende, i det sundhedssystem som politikerne har fået indrettet. Se også sørines blog. Eller læs Berlin gskes artikel : “Menneskehandel i psykiatrien”.

 13. Af den hvide pimpernel

  -

  På nogle hospitaler mener man at pårørende skal bekæmpes og presses væk. Det kan gøres på mange måder. Og så mener man at man skaffer patienter ro ved at de KUN skal være omgivet af et mylder af fremmede, sosu-assistenter, læger, sygeplejersker, håndværkere, køkkenpersonale, andre patienter osv., MENS DE PÅRØRENDE SKAL HOLDES VÆK MED PÅBUD, TVANG, FORBUD OG SKØRE REGLER. Selvom man i flotte brochurer fortæller at de pårørende ER EN STOR OG VIGTIG RESOURCE. Som ikke sjældent medvirker til at patienten overlever. Fordi de pårørende har fat i den røde tråd og f.eks. kan gøre opmærksom på medicineringsfejl, der ofte opstår pga. IT-fejl eller fordi personalet hele tiden skifter, eller der opstår forvirring i den interne kommunikation. Se frihedssocialisternes blog om sexisme. Samt ang. FORFÆRDELIGE TILSTANDE I DELE AF SUNDHEDSVÆSNET. Indlæg kl. 1.38!!!

 14. Af P Christensen

  -

  Efter snart 50 års klasseforræderisk adfærd overfor arbejderklassen/lønmodtagerne bør socialdemokraterne give afkald på den såkaldte “humanisme” som
  venstrefløjen ad uforståelige årsager i stedet har forøvet.

  Den såkaldte “humanisme” har bestået i via skatter på arbejde at støvsuge danskerne, herunder lønmodtagerne for alle værdier, således at disse i stedet fordringsløst har kunnet gives til udefrakommende (primært arabere) til opbygning af stadigt større parallelsamfund med ofte
  dybt reaktionære normer.

  Diagnosen på en sådan “humanist” er (nationalt) selvhad og enfoldighed.
  De er typisk veluddannede og -lønnede,
  men uden brugererfaring med de praktiske negative konsekvenser af egen “humanisme”.
  De søger kun bekræftelsen hos ligesindede. Som en rus.

 15. Af Henning Svendsen

  -

  Mennesket før Gud=Humanisme og det gælder på både godt og ondt og hermed er vi vores egen Gud og står vi med det fulde ansvar for jorden og alle skabninger
  Men vi har falske Humanister overalt-,små og ynkelige og altid på andres regning
  Ja små børn i første klasse bliver nu hjernevasket i Humanismtens navn og får et Armbind som belønning
  Ja det vi ser er total idioti og en ny Syndflod må være svaret og denne gang bliver det en bølge af plastikposer der kvæler alt liv.

 16. Af Ejnar Jensen

  -

  Humanisme er blevet til en religion, hvor menneskerettighedsdeklarationen er Bibelen. De “rettroende” humanister glemmer blot, at det for alle religioner gælder, at de er menneskeskabte med et specifikt og særdeles menneskeligt formål. Menneskerettighedsdeklarationen gælder for alle, som er personligt forfulgte, men da Poul Hartling var flygtningehøjkommissær for FN, vedtog han egenmægtigt, at også økonomiske flygtninge var omfattet af konventionen. Det faldt åbenbart i god jord hos de selvudråbte humanistiske “autoriteters” verdensbillede, hvorved man åbnede døren for alle dem, man betegner som Bekvemmelighedsflygtninge. Beklageligt, men man ligger som man reder.

 17. Af bent j

  -

  Hvis man bruger løs af andres penge på at spille god, og hvis man forærer fædrelandet væk og ofrer sit eget folk for at ligne en humanist, må man være meget OND eller meget UBEGAVET.

 18. Af Lotte H

  -

  Tak for et fint indlæg, Kathrine Lilleør. Der er alt for mange, der i årevis har begrænset sig selv i at tænke frit, fordi de simpelthen ikke KAN mene noget, som kan minde om Dansk Folkeparti. Jeg har – seriøst – mødt mennesker, der ikke ville købe kolonihave eller hejse Dannebrog – fordi de mener det signalerer støtte til DF. Man tror det er løgn, men det er det ikke. Det er sørgeligt, at afstandtagen til DF for nogle mennesker er så vigtig, at det går forud for alt andet, der er værd at værdsætte eller at tale om.

 19. Af R. Harald Kristiansen

  -

  David Rehling er højreorienteret, men skriver i Information. Idet jeg abbonerer på Information læser jeg hans artikler i ny og næ. Der er ytringsfrihed i Danmark, også for Sass Larsen. Katrine Lilleør, der er demokrati i Danmark og derfor kan David Rehling og Sass Larsen diskutere hver fra deres politiske ståsted. De mødes nok på midten, det gør Danmark til et godt sted at leve. Du til gengæld og hele dit slæng fornægter demokratiet med jeres evige foragt for de venstreorienterede. Sjovt nok er I stærkt interesserede i Rusland, hvor en tidligere KGB mand huserer som leder. Yderlighederne ligger sjovt nok tæt på hinanden, venstre som højre.

  Jeg ved ikke om du læser besvarelserne på bloggen. Jeg kender en ung pige som kom i din kirke, da du blev præst i Skt. Pouls kirke. Hun er hverken venstre, eller højreorienteret, men hun husker dig som en fremmedfjendsk og supeliberalistisk i dine udsagn, derfor kommer hun aldrig igen i din kirke igen.

  Demokratiet giver rum til alle, det burde kirken også gøre.

 20. Af R. Harald Kritiansen

  -

  Lotte kommenterer, at hendes venner ikke tør købe et kolonihavehus, fordi de ikke vil dømmes som DFere. Sikke noget sludder. Alle kan købe sig et kolonihavehus, hvis de har råd. De er dog ikke så billige som de har været. Kolonihaverne er faktisk noget socialdemokraterne fik afstedkommet. Her kunne byboer dyrke grøntsager og hygge sig. Mange DFere er selvfølgelig frafaldne socialdemokrater. Rigtige højreorienterede har selvfølgelig et sommerhus Nordsjælland og Skagen, hvis de har råd.

  Det er måske dette med at ville vise andre, at man har råd til det hele, som knækker de unge familier. Nyt køkken, nyt badeværelse, den rigtige bil, det rigtige tøj til far, mor og børn og til sidst alle de lækkre billeder på Facebook og Instagram fra de dyre lækkre ferier. Dette overfladiske liv knækker ægteskaber og gør mange børn ulykkelige. Materialisme og superliberalisme følges ad.

  Masser af unge mennesker skaffer sig kolonihave i dag. Ikke at turde købe sig et kolonihavehus, fordi det nu i dag er noget, der står for smålighed og DF, viser blot angst for andres mening og fæstebondementalitet.

 21. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Anklage ! –Socialdemokraternes Mette Frederiksen –indrømmer i BT. AT : Det er deres skyld, at Danmark nu er oversvømmet med muslimer ! –Der forlanger, at “velfærd ! Det er noget som de skal have ” –OG ikke danskerne ! –De kan fortsat slide sig ihjel –for de muslimer har tænkt sig, at formére sig så meget, at alle byer i Danmark –får danskere i absolut i mindretal ! –Sådan er det i Århus ! –OG København følger efter ! –Esbjerg er den floveste by i DK ! –De får en Syrer –der har avlet 17 børn og 2 koner på budgettet i de næste 75 år !

 22. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kære Kathrine,

  Var til årsmøde igår i kristdemokraternes partiafdeling i Skåne — altså ikke de danske kristendemokrater, som ligger meget langt væk fra os, der er et CDU-orienteret parti. Partiets næstformand, Emma Henriksson, holdt festtalen. Og hun havde noget på hjertet: Der er flere flygtninge i verden end nogensinde før, c. 65 millioner, og der kommer 34.000 til hver eneste dag. Det er så stor en menneskelig katastrofe, at det er muligt, at vi ikke kan gøre noget længere; men at sætte sig ned som repræsentanterne for den nationalkonservative ondskab gør, hver gang flygtningespørgsmålet kommer på tale, er en total falliterklæring. Faktisk er det et totalt fallit for vores civilisation. Humanistisk grundlag, rend mig et vist sted… Kristent grundlag, rend mig et vist sted.

  Det her er så kolossalt, at alt hvad vi mener at stå for, er ved at nå til endestationen.

  Og så er der lige idioten her, som ikke forstår, at kristendom og humanisme går fint hånd i hånd. Han forstår nok heller ikke, at der er hundredvis, hvis ikke tusindevis forskellige former for kristendom.

  Den muntreste 1. april-nyhed, jeg så igår, var en om paven, der er i gang med at helgenkåre Luther!

 23. Af Svend Jensen

  -

  Det synes som om utopia-humanisterne generelt overhovedet ikke kan overskue konsekvenserne af deres meninger og de heraf udspringende handlinger.
  Et godt eksempel herpå, er de europæiske lægers, humanisters og missionærers ‘hærgen’ i Afrika i 1800-1900 tallet. De troede alle på det ædelmodige og menneskekærlige i deres handlinger. Men fakta er, at disse utopia-humanister reddede enkeltindivider ‘her og nu’ på bekostning af dræbende skadelige langtidsvirkninger.
  Ingen utopia-humanister foretog dengang en konsekvensanalyse af deres indsats. De udgik fra, at bare deres humanistiske virksomhed havde positiv effekt ‘her og nu’, var deres fromme foretagsomhed etisk og moralsk begrundet. Man kunne kalde fænomenet Albert Schweitzer syndromet – den hvide kloge mands etisk-moralske overlegenhed overfor uvidende indfødte.
  Schweitzers og ligesindedes aktiviteter var gode, men ikke tilstrækkeligt fremsynede. Man kunne eller ville ikke forstå, at teknologiske og samfundsmæssige fremskridt i Afrika skulle gå hånd i hånd med de sundhedsmæssige. Afrika skulle gøres selvhjulpent samtidig, men blev det aldrig.
  I dag har vi en analog situation, bare med de muslimske lande i stedet for Afrika. I Afrika herskede uvidenhed – i de muslimske lande hersker både uvidenhed og religion. De muslimske lande skal sækulariseres og meddeles teknologisk viden – før sker der ingen ændringer.

 24. Af Niels Peter Lemche

  -

  SVEND JENSEN, det var til en forandring næsten fornuftigt. Men du har et par problemer, du ikke kan gøre ret meget ved: Det værste er varmen. “Din tunge klæber til din gane”,har du nogensinde prøvet det. Det næstværste, og tæt forbundet hermed, er varmen.

  De forklarede mig engang, da jeg forelæste i Sydafrika, at det største problem naturligvis var fødselsraten, som ingenting kunne konkurrere med, når enhver sort mand skulle vise sin mandlighed ved at bolle konen tyk en gang om året. Ren og skær forfængelighed, fordi sundhedssystemet var i orden. Det var ikke længere noget med,at de mange børn skulle garantere forældrenes alderdom.

  Varmen, ja, du kan jo håbe på, at vejrprofeterne ikke har ret, for ellers bliver det bare værre og værre.

  Men det blev allerede for en generation siden ofte sagt, at alle Afrikas problemer kunne løses, hvis vi i nogle år investerede de summer, der brugtes til militæret, i tekniske fremskridt i Afrika, der sikrede vandforsyningen, og det behøvede ikke at være alle pengene fra militæret, blot nogle af dem. Men når vi skal til at skrabe yderligere 0,8% ud af regnskabet for at føde dem ind i militære udgifter, så bliver der nok ikke mange femører til andre end os selv.

  Men udgifterne kan selvfølgelig forøge antallet af krigskanoer i Middelhavet, der kan skyde flygtningebådene i sænk.

 25. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Skt. Pauls kirke beklager fejlen.

 26. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Den formoerkede anti demokrat ash har lukket ned for alt ytringsfrihed i b siden hun kom til.

  Hendes parti la kom tilfaeldigvis til fadet samtidgt. Skam dig anne.

 27. Af Lisbeth Sørensen

  -

  S-DF regeringen rummer store perspektiver alene af den foelgende grund…

  Dagligt overstroemmer i mediet med loegn og bedrag om blaa bloks stramme indvandringspolitik mens roed blok ltid leder her.

  Fx startede det hele under bla schluter.

  Fx. Mere end fordoblet vko indvandrerantallet over 10 aar, end under nyrups 10 aar.

  Fx mere end fordoblet fadbamse regeringen med df i spidsen, antallet af flygtninge?

  Fx. Har vi modtaget 200.000 ialt indvandrer de sidste 2 aar alene?

  Bliver spaendende at foelge om S-DF regeringen der snarest kommer efter danmrkshistoriens mest upopulaere regering, endelig faar ryddet op i den lempelige borgerlige indvandrerpolitik?

  Dertil kan laegges at faa fjernet den stigende ulighed under liberalisterne.

  Lavko er danmarkshistoriens mest upopulaere regering. Som Potus er i usa. Faa nu udskrevet det valg loekke? Lad os fjerne loekken om danskernes hals.

 28. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Den klamme frimurer af tysk katoffelplukker afstamning lemche kommer her med hans indestaenkte had og rascisme mod folk af moerkere farve end hans joediske mellemoestlige..

  At han ikke skammer sig?

 29. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Saa kommer lemche med hans borgerlige vroevl om alt det gode indvandrer goer ved uligheden i dk.

  Manden har absolut ingen respekt og interesse i at hjaelpe de fattigere borger i dk der betaler prisen her.

  Og i laengden alle via den stoet stigende kriminalitet. 75% nu af alle arrester er af indvandrer i kbh. Nu.

  Manden har ingen respekt for sine “medborgere”. Er jo tysk-schweizer via israel og slet ikke dansker men…

 30. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Saa kommer lemche med hans borgerlige vroevl om alt det gode indvandrer goer ved uligheden i dk.

  Manden har absolut ingen respekt og interesse i at hjaelpe de fattigere borger i dk der betaler prisen her.

  Og i laengden alle via den stoet stigende kriminalitet. 75% nu af alle arrester er af indvandrer i kbh. Nu…

  Manden har ingen respekt for sine “medborgere”. Er jo tysk-schweizer via israel og slet ikke dansker men…

 31. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Niels Poulsen

  Enig. Troende er pseudohumanister. For at vaere et godt menneske skal man vaere ikke troende.

  Troende har det tilsammens at de alle hader de gode ateistiske humanister. Og internt hinanden som pesten. Roden til alt ondt og alle krige i dag.

 32. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Niels Poulsen

  Enig. Troe nde er pseudohumanister. For at vaere et godt menneske skal man vaere ikke troende.

  Troen de har det tilsammens at de alle hade.r de gode ateistiske humanister. Og internt hinanden som pes.ten. Roden til alt ondt og alle krige i dag.

 33. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Niels Poulsen

  Enig. Troe nde er pseudohumanister. For at vaere et godt menneske skal man vaere ikke troende…

  Troen de har det tilsammens at de alle hade.r de gode ateistiske humanister. Og internt hinanden som pes.ten. Roden til alt ondt og alle krige i dag.

 34. Af Lisbeth Sørensen

  -

  N.iels Poulse.n

  Enig. Troe nde er pseudohumanister. For at vaere et godt menneske skal man vaere ikke tro.ende…

  Troen de har det tilsammens at de alle hade.r de gode ateisti.ske humanister. Og internt hinanden som pes.ten. Roden til alt on.dt og alle krige i dag.

 35. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kære Katrhrine,

  9 indlæg fra “Lisbeth”, mellem kl. 18.33 og 19.03. Nogle dubletter ganske vist; men diskussionen her er ovre.

 36. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Kære Lemche ! –hvad sagde jeg + –“Lisbeth” ! M/K –Skulle sendes ned til Fremmed-legionen –eller det danske militær ! –Så han kan lære ikke, at sidde og svine os-andre til ! –Ikke sandt ?

 37. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Kære Lemche ! –Hvad sagde jeg !

 38. Af Niels Peter Lemche

  -

  Tedddy, god idé!

 39. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “De tvangs-anbragte på de komm. og statslige bosteder for kriminelle unge –skal ind til militæret ! –Og ikke nurses af social-arbejdere –eller pædagoger ! –Det er kyniske iskolde folk, Som det offentlige vil pusle om som im de var normale mennesker ! –Det er de ikke –De er forbrydere !–Og de skal væk fra andre mennesker –og forhindres i, net-adgang !—Vi anklager “socialpædagogerne ” For svindel !

 40. Af Niels Peter Lemche

  -

  Teddy, den med ingen net-adgang, det er den bedste. Fremmedlegionen er også fin. Der er ikke mange af dem, der overlever, for de er jo i reglen nogle sølle pjok uden meget at overleve på. Og så ler du vel og tænker: Og så skal de have lært noget fransk!

 41. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ja ! Lemche ! –De overforkælede tvangs-anbragte kriminelle (de fleste er over 18 år ) –Som bliver servicerede af socialpædagoger –for skatteborgernes regning –Skal mærke AT: Vi ikke finder os i mere fra deres kant ! –Vi kender jo mange udmærkede unge mennesker, der gør alt det rigtige MEN : dem bliver der ikke gjort noget stort nummer ud af vel ?—Vi vil bare for fremtiden aldrig mere konfrontéres med (socialpædagogernes kæledækker ) –Om de slatne danske kriminelle lærer fransk –ER ikke det vigtige ! –De får, at føle, at deres typer får en ganske særlig bekomst i fremmedlegionen ! –Og Ja ! en del får blå mærker især på kroppen ! –De får tæsk ! –For, at sige det rent ud !——p.s De gode unge mennesker i DK ! –Skal der gøres “stads ud af, hvorimod de kriminelle –skal der ikke ofres 1 krone mere på ! –De skal bare fjernes fra os-andre ! –Session ! dem over 18 år slipper ikke mere fra NU !–Ind i militæret med dem, så kan de lære det på den hårde måde (de slatne curlinger) !

 42. Af Niels Peter Lemche

  -

  Teddy, problemet er, at danske militære forlægninger er den rene luksus. Måske en ny, specielt for dem: På Grønlands østkyst. Skikursus inkluderet.

  Gad i øvrigt vide, om den gode “Lisbeth” overhovedet befinder sig i Danmark: Han kan ikke skrive æ-ø-å, så han har ikke tilgang til et dansk tastatur.

 43. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Lemche ! Du har helt ret ! –Han/hun sidder i Libanon ! Og skriver på blogs ! –Samtidig hæver vedkommende sociale ydelser i form af børnepenge –bistandshjælp –særlige ydelser for enlig forælder –o.s.v. ! Det er noget svineri ! –Men, hvad kan man vente –når så mange muslimer har fået udd. i off. administration ? —Når den danske stat og dermed os-andre bliver i den grad snydt af de “fandens muslimer” ! –Og Løkkes regering ikke gør noget-som-helst ! –Så skal det jo gå galt –OG det gør det så sandelig også !

 44. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Kære Lemche ! –Jeg skal jo videre ! MEN før vi får afklaret ” problemerne med islamister –der snyder og bedrager den danske stat ” –Så skal samtlige socialpædagoger –stå skoleret for Kommunerne ! –Det er jo dem, der ansætter alle de socialpædagoger –der koster os det hvide ud af øjnene ( Man kan jo stemme sig til andres penge, ved at stemme “rødt” –Og det er lige, hvad muslimerne gør ! –Derfor sidder der så mange tusinde i Mellem-østen, der kun kommer tilbage til Danmark ! –For, at føde nye børn –som skal registréres som danske statsborgere ! –De sidder og griner højt af os-andre, der får lov til, at betale deres “gilde” –Det kan ikke lade sig gøre i Frankrig ! –Heldigvis !–Hvornår mon den danske regering vågner op ? –Eller er det fordi de ønsker at Danmark skal være et 100% muslimsk land !

 45. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Vi har skrevet det-her i hundred-vis af gange ! –Der sker intet ! –Selvom Inger Støjberg gør sit bedste for, at forhindre endnu flere immigranter til Danmark ! –Så har chefen Lars Løkke ! Sat foden i døren ! –Han ønsker jo islamiseringen –Vi kan jo også godt huske ! En vis dame V.–Der sagde at ” Ministre forgår ! –Men embedsmændene består ” ! –Ikke sandt !–Venstre-regeringen er ikke danskernes regering ! Den er islam- venlig –altfor venlig –Løkke ! ER “bussemanden her “—Den næste tegning bliver curlingerne fra anstalterne, der tager fusen på skatteborgerne –kørt i barnevogn af socialpædagogerne ! –Se, om du kan finde os på ” w. Plantu/ Le Monde. fr ” –Idag bliver igen en dårlig dag –som Ninka-Ninus siger til Teddy-Bjørn plys !

 46. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  LÆS i BT idag –Om jyderne fra Skive, der kørte rundt med en drikkedunk med flydende estasy ! —Som deres lille søn drag af –Og blev bevidstløs ! –Er det jyderne i en nøddeskal ? –læs også : AT være gift med en jyde er værre end døden ! –Det skal nok også passe ! ikke sandt !

 47. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Det var de narkomaner, der blev opdaget ! –Hvad så med alle dem, der ikke bliver opdaget i trafikken !–Det er jo dødsensfarligt, at være i Jylland –med alle de ansvarsløse –narko-misbrugere !—-Og så har de ovenikøbet masser af børn !!!

 48. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Plat og svindel foregår i Århus kommune ” –Undrer det nogen ! –Med alle de islamiske byrødder ?–I Århus byråd –Miljø og teknik ?

 49. Af Jesper Lund

  -

  Socialdemokratiet er rykket til højre. Det skete allerede under Helle Thorning-Schmidt. Endnu mere under Mette Frederiksen. Det har bevirket at nogle af dets vælgere er hoppet fra. Det har jeg gjort.

 50. Af lis sørensens

  -

  joede Tyskerlemche, med sit senile had mod palæstinensere er sådant set meget fornøjeligt..

  Hvad dig og Teddy har tilsammens, er at i begge burde være på plejehjem og i en ble..

Kommentarer er lukket.