Opstandelsestro

Af Kathrine Lilleør 99

Hvad vil det sige, at tro på opstandelsen?

Påskeenglen siger i den tommegrav til de skrækslagne kvinder: ”Vær ikke forfærdede! I søger efter Jesus fra Nazaret, den korsfæstede. Han er opstået, han er ikke her. Se, dér er stedet, hvor de lagde ham! Men gå hen og sig til hans disciple og til Peter, at han går i forvejen for jer til Galilæa. Dér skal i se ham, som han har sagt jer det”.

Kvinderne opfordres af englen til at se på to måder. Helt konkret lige nu: Se, dér er stedet, hvor de lagde ham. Men derpå opfordres de også til at rette blikket frem. I tanken at se frem. Se frem mod en mere upræcis fremtid. I forventning om, at dér skal de gense ham. Helt konkret på et tidspunkt. Men lige nu skal de se det for sig, at de skal se ham. De skal forvente sig et gensyn. Ganske enkelt. Den forventning skal de tage med sig, ja male for deres indre blik. Forventning om gensynet.

En forventning, der ikke først skal komme til dig ved dødslejet eller ved siden af kisten. Gensyns-forventningen skal du se for dig. Allerede nu. Hvorfor?

For det er gaven fra Gud til os. Simpelthen. Det så de gamle kristne, der tilrettelagde gudstjenesternes tekster, der satte evangelierne så højt, at de ville risikere deres liv for at bringe budskabet videre. Vi kristne er i 2000 år blevet bragt så tæt på opstandelsens lys, som man kan komme påskemorgen. På tærsklen mellem livet her – og livet dér.

Det vidste de gamle, der tilrettelagde kirkeårets evangelier søndag efter søndag. Alt, hvad gudstjenesten dybest set vil året rundt, er at føre os til påskemorgen og påskeenglen i den tomme grav. Påskeugens fortællinger har i særlig grad været den umiddelbare optakt. Det begyndte i en anden slags forventning end opstandelsesforventning med palmesøndags lykkelige hosianna, palmer og indtog i Jerusalem. Forventningen om dit og dat og da alt andet end død og korsfæstelse. For der er mange slags forventninger. De fleste skuffes så vi livslangt har svært ved at komme over det. Der er alt det, vi forventer om Gud og om livet, det var palmesøndag. Så er der alle de forventninger vi har til os selv og andre, og det er alt andet end forventningen om svigt, løgn og bedrag, det var skærtorsdag. Hvorpå vi langfredag stod med panden mod korsets træ og blev tvunget til at indse, at selvom Gud elsker os, vil der stadig være lidelse, død og uretfærdighed i dette liv. Hvordan overleve det? Hvordan vriste sig fri af skuffelsen, sorgen, lidelsen, angsten? Hvordan komme på den anden side af korset?

Kristus anviste vejen, da han i dødsøjeblikket som hyrden der leder os på korset råbte: ”Min Gud min Gud, hvorfor har du forladt mig?” Sådan skal vi råbe, når alt bryder sammen. Vi skal ikke være bange og lukke os om vores sorg. Vi skal løfte ansigtet mod himlen og råbe på Gud. Det er urgammel sjæleviden, at Gud er uforklarlig og trøstende nær, hos den, der råber mod Ham for at aftvinge Hans nærvær. Sådan skal du og jeg gøre, når smerten er størst. Ja.

Men derefter, når sorgen ruller gennem dagene med mig, når jeg skal ud til graven og se til stenen og blomsterne, når den døde som et faktum ikke er her hos mig længere, hvad skal jeg så? Ja, hvad skal jeg stille op, når bare tanken om lidelse og død, får fat i mig, så rædslen tager mig.

Så skal jeg se. SE. Som englen siger det, idet den tager juleenglen i hånden. Juleenglen, der sagde: ”Se, jeg forkynder jer en stor glæde, der skal være for hele folket”. Hvilken glæde? Spørger jeg på kirkegården. Spørger jeg, når jeg ser det værste for mig. Glæden over at den døde i Guds lys? Ja! Men også glæde for dig og mig allerede lige nu. Hvis du følger den retning englen med sin palmegren peger. Se! For det første, at kisten, at graven er tom. Jamen det er den ikke. Jo det er den. For den, du elskede, er der jo påviseligt ikke mere. Det ved enhver, der har set en død. Væk er vedkommende. Kroppen ligger blot som et tomt hylster, der som timerne går har mindre og mindre lighed med den før så levende. Så den døde er ikke dér. Kroppen er forladt som en pubbe. Hvor er den døde så?

Se! svarer englen. Han er gået forud…til Galilæa…ind i Guds lys. Dér skal I se ham. Dér skal I se hende. Se…

Se ikke først, når det sker. Men, siger de gamle vise kristne, se det altid, en gang om året, her påskemorgen, for dig. Ja, se det, morgen, middag og aften. Året rundt. Se gensynet for dig. Se lyset for dig. Se glæden for dig. Se det. Forvent det. Forvent det med en forventning, der ikke skuffes. For det gensyn og det lys gives dig uanset dine egne svigt, bedrag, skuffelser – og tvivl.

Kunne kvinderne det? Foldede de hænderne og faldt på knæ, takkende englen? Nej! er det korte svar. De løb. Væk. Rædselsslagne. Men det ændrer ikke, at de til enhver tid kunne stoppe og se med engleblik.

For således elskede Gud verden, at han ved sin søn gav os opstandelse og gensyn, uanset om du og jeg tør tro det, holder os for ørerne og løber ulykkelige væk.

Amen og glædelig påske

 

99 kommentarer RSS

 1. Af Niels Peter Lemche

  -

  DAVID E. STANFELD, ja ja da! Hvor er det sørgeligt alt sammen. Men er du helt retfærdig? Betragt livet som en gave. Hver har fået sit med ind i livet. Den store forpligtelse er at udnytte talentet hos hver af os på den bedste måde. Så kan vi på det yderste handle som kejser Augustus på dødslejet: Hvis I synes, at jeg har spillet min rolle godt, må I godt klappe nu!

  Der er også Jobs variant: Herren gav, Herren tog! Herrens navn være lovet!

  Og så lever vi heldigvis ikke evigt. Tænk at være den sidste. Alle, man kendte og holdt af, er døde. Lige for tiden nyder jeg en julegave, en grammofon, hvormed jeg kan spille mine gamle plader over på computeren. Nogle af dem har jeg haft i over halvtreds år. Vidunderlige kunstnere — og så er de alle (næsten alle) døde, alle dem man beundrede og lyttede til som ung. Så, venner carpe diem!

 2. Af Flemming Lau

  -

  Nu hvor vi er igang med at revidere historien, så er der et navn der oser af talent og som klart overgår hans samtidige. Det er den græske statsmand og hærfører,
  EXATMISSI! Allerede inden hans første slag, etablerede han den humane nødhjælp
  “Anthropistiki Anakoufisi,” forløberen for Røde Kors mange århundrede senere.Han var i øvrigt er musikalsk geni, og lagde med sin komposition ” i Aperioristi” “Det Grænseløse,” kimen til John Lennons “Imagine”.

  Det eneste han ikke magtede var at slå sig navn fast. Det er naturligvis svært, eftersom denne EXATMISSI aldrig har eksisteret. Så tro på vor Herre Jesus Krist eller tro på hvad som helst..!

 3. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “tro ? ” ! –Intet er så skidt, AT: Det ikke er godt for noget vel ? –i de sidste par dage er vi blevet begavet med kloge folk her på debatten ! “alderens visdom ” ! –ER noget vi synes rigtig godt om !—OG “de 21 årige kvinder især ! der har lært i skolen AT: Skolefrøkner ne ! Har tudet elevernes hoveder fulde af AT: De gamle er en byrde for samfundet ! –Har kun haft et formål : Nemlig, at alle folkepensionisterne er kommet til, at hade den curlinge-ungdom ! Som S..U gratister–OG vi har fået det hele gratis- gratister ! –Ja ! Så skal de ikke regne med “barnepiger –når det passer de latterlige fordrukne –og hensynsløse –u-empatiske unge ! –De kan passe deres yngel selv ” De gamle tager en taxa ud til alle de oplevelser –som de-selv gik glip af i deres ungdom, hvor der ikke var noget, der hed “S.u.-rejser verden rundt –udvidet barselsorlov –eller gratis uddannelser på statens regning ” ! –Det var, hvad de skolefrøkner M/K fik ud af det !–Incl formand “Dorthe Lange ” ! skolefrøknernes formand !–Som sagt “Folkepensionisterne tager en taxa –og lader de 21årige børnebørn gå ! ” –Fattigdom hos folkepensionister er heldigvis en saga blot –nu-om-dage !

 4. Af Niels Peter Lemche

  -

  Teddy, der er egentlig ikke så meget at rakke ned på. Hver vælger sin fortælling. Problemerne kommer, når de vil påtvinge andre deres egen fortælling. Men det ligger jo i menneskets forståelse af sig selv som et socialt dyr, at man ønsker at fungere i en sammenhæng med andre, og så må de andre indrette sig (helst) efter en selv. Det er den klassiske udskilning i alfahanner og så alle de andre.

  Jeg slog jo lidt til lyd for den stoiske idé om det nyttige menneske. Den er ikke bundet til nogen religion eller til ateisme.

 5. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ADVARSEL !!! –Der er folk, der har overtaget “mit navn” ! –Der sidder og skriver på ” Mikkel Anderssons blog især “–Legen er slut –Berlingske bliver meldt til Politiet ! –De har ansvaret for “de falske folk, der åbenbart ingen skrupler har ” –Med venlig hilsen Teddy Bjørn Olsen (den ægte) !

 6. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Kære Lemche ! –Vil du kalde det “nyttige mennesker ” –Der sidder og overfører 38 milliarder gode danske kroner til islamister –som staten med “åbne øjne ” ! –Overfører, hvert år ????

 7. Af Niels Peter Lemche

  -

  Nej Teddy, det vil jeg ikke. Det er åndsvage penge at smide ud af vinduet. Brugte man dem aktivt i stedet for passivt, kunne det jo være, at ikke så få af indvandrerne lærte at klare sig selv, få uddannelser, bl.a. til de job, dovne danskere ikke gider have. Jeg har også før sagt, at man kunne have en regel: Tre år, derefter må du klare dig selv- Ellers er der en returbillet.

  Flygtnngene lidt anderledes, men stadig aktiveringskravet: I skal lave noget for det, I får.

 8. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Lemche ! –Godt, at vi-to sidder i et andet land –og ryster på hovedet af “de danske myndigheder og levebrøds-kolbøtte-politikerne ” –På vores “gamle dage skal vi sidde -og skrive “uhyggelige romaner om, hvad der i virkeligheden foregik i det hykleriske Danmark ” — “Det gælder om, at regne den ud -folket i sundheds-styrelsen –med de dødsens-farlige psykiatere i Nord Jylland ! –Og diverse fam. arvede politiker-poster i regeringen ! –For ikke, at glemme “samtlige Strandvejs-villaér er beboet af off. ansatte –med milliard-lønninger” direkte sat ind på deres konti af kollegerne på Christiansborg !–Vi-to får rigeligt, at skrive om i de kommende år !–Ikke sandt ??

 9. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! DF –mener jo ikke, at de islamiske udlændinge skal i job –eller have udd. betalt af danskerne ! –Df Er jo det største parti ! –Så, hvorfor tager de mon ikke føringen på Christiansborg ?? –Kunne det være fordi “overhøvdingen er nordjyde –og derfor er konfliktsky ” –Ikke vil være statsminister ?

 10. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ja, Teddy, her i Sverige havde vi jo Stig Larsson, der var så venlig at dø fyrre år gammel (der er alle mulige ideer om, hvorledes han døde døden — qui bono). Så i al nedrakningen af Sverige glemmer man lige den kritiske stemme, der nok er meget stærkere herovre end i Danmark, hvor kritikken oftest ikke slipper brændevinsfuslen fra bæverdingerne.

 11. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  TAK ! Lemche ! –Du er een af grundene til, at vi gider fortsat, at følge med i “de tåbelig Berlingske blogs ” –Som i virkeligheden burde lukkes helt ! –Vi er helt med på, at de fleste (undtaget dig og flere andre kloge folk, fra før “Danske politikere gik amok med milliarderne–udskrevet til islamiske immigranter/flygtninge ” ! —Pengene “de 35 milliarder gode danske kroner ! –Kan kun bruges 1 gang “–Derfor fryder vi os lidt over AT: Henrik Sass ! –Siger socialdemokraterne imod ! –Og bebrejder dem AT: De, der sidder i Folketinget (Trine Bramsen & Co. Ikke aner, hvad der foregår i det danske samfund )—Politikerne skal tjene danskerne ! –Og ikke muslimerne ! –Akkurat som Marine le Pen oplyser “les francais´om “—Vi vinder tilsidst denne kamp om at udflytte samtlige muslimer til andre muslimske lande, der ikke er i krig ! –Vi får så til gengæld vores gamle land tilbage ! –Og bliver 35 milliarder kroner pr. år rigere ! Til, at forgylde de forsømte danskere med ! –OG ! dem, er der blevet rigtig mange af –siden den forræderiske røde regering har huséret ! –SLUT med dem ! –Nye tider vinker forude ! –Vikingerne vil være sig-selv igen ! –koste, hvad det vil ! –Så ud ! skal samtlige muslimer, der aldrig har forsørget sig-selv ! –Der bliver trængsel ved “gaten” til “Arabian Airlines ” –en-vejs–!—Vikingerne betaler gerne en sidste gang flyvebilletterne –når vi bare er sikre på AT: De arabere/Afrikanére aldrig vender tilbage til Europa igen !!!

 12. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Endvidere opstandelsestro ” ! –Vi vil også anmode d`herrer om ikke at lægge “sæd til de skrukke kvinder” ! –Der kun har det hede ønske AT: Blive enlige mødrer ! –Og således “med deres tyrker-tro og off. ansattes forsikringer ” Om, at danske borgere naturligvis vil betale for deres fortsatte avlen “diagnoser” –Det nægter vi ! Noget så dybt og inderligt ! –I- og med AT: De fleste “enlige mødres drengebørn på nuværende ! Sidder på statens dyre anstalter ! ;ed “licens ” til, at blokére og udsende lokums-ytringer –i det danske (læs Berlingske ) blog-univers ! –Og ydermere forfalske andre blog-skribenters indlæg ! –Det er forbudt ! –MEN, hvad bryder “diagnoserne ” sig om det ? –De kaster sig uforfærdede indi kampen om forfalskninger !

 13. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Lemche” ! Hvad siger du til AT: Vi indfanger Vollsmose-araberne incl. de børn –som mishandlede de værgeløse “killinger ! Så ufatteligt grusomt ” ! –Og smider dem ind til tigrene –og løverne i Zoologisk-Have ?—Vi gør jo tilmed alle danskerne en kæmpestor tjeneste–Når vi sparer Odense kommune –incl. borgmesteren ! –For, at gå rundt med livvagter ! –Fordi han bliver truét af de islamiske ghetto-drenge ? –Hold lige øje med Plantu ´s/Le monde.fr i disse dage ! –Ikke sandt !

 14. Af Niels Peter Lemche

  -

  Teddy, det kunne landsbydrengene godt finde på herhjemme i gamle dage. Og de stakkels løver, de kunne få madforgiftning, når de fik en steg med så megen ondskab.

  Men seriøst: En ordentlig gang tæsk kunne være midlet. Hørte for år tilbage om nattergalene i Helsingør (til et Rotaryforedrag). Deres opgave var patruljere i gaderne og forhindre ungdommerne i at skeje ud. Det var bedst, når der var et par indvandrerfædre med. Så var der ingen vrøvl med ungerne, for de vidste, at der var betaling hjemme ved kasse 1.

  Men impulsivt kunne jeg godt følge dit forslag.

 15. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Jubiii! –Det beviser jo, hvor tåbeligt det har været AT: invitére et folkefærd ind i Danmark ! Hvor det er forbudt AT slå børn !—Ret dejligt, at vi-2 har bloggen næsten helt for os selv ! –Så kan vi tillade os AT: få ryddet op i hele denne redelighed ! Som Danmark efterhånden sidder indsølet i ! –Hvad angår Vollsmose-araberne ! –Så vil det fryde hele Københavns borgere ! –Der faktisk har spurgt mig ! Hvornår morskaben finder sted ! –Videnskabelig direktør Holst –for Zoologisk have ER ikke kommet hjem fra Påskeferie endnu ! –Men, jeg er helt sikker på AT: Han vil være med på spøgen ! –Vollsmose-araberne er trods alt ikke “hjælpeløse Marius-giraffen ” –Så jubelen vil derfor ingen ende tage ! –Vi sender tegninger og fortællinger ud på Plantu/ Le Monde.fr-tout de suite allors –salut et sourir !

 16. Af Niels Peter Lemche

  -

  Teddy, men for at være realistisk: et par dage i buret ved siden af løverne skulle nok ændre på et eller andet… men det er nok forbudt, og det skal du også lige huske: Det er forbudt at fodre dyrene.

 17. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Hvis det er forbudt, at fodre dyrene ! –Hvad gør vi så ?? –Selvfølgelig stopper vi hele Vollsmose-araber-bestanden ind i kreatur-vogne ! –Og afleverer dem på forbrændingen ! –Vi har selvfølgelig bedøvet vagterne, hvis der skulle være sådan nogen ! –Men kære Lemche ! –Vores råb om hjælp ! Har allerede haft effekt ! Nemlig ! –Rejsebureauerne står med tomme lokaler og usolgte rejser !—-Det er lige en “postgang for sent ” AT de opdager AT: Folk bliver skammet ud på nettet, hvis de tager til “de varme lande” ! –MEN Norge er da heller ikke AT: Kimse af ! –Det er jo et rigt land og vores venner ! –OG så kan de heller ikke døje arabere !

 18. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Oprindelses-tro ” ! –Hvad tror folk egentlig, hvad der er i de hundefoder-piller de køber i dyre domme til kæledyrene ???—Vi har faktisk undersøgt det ! –Der er “araberproteiner i foderet ” –Da samtlige burka-udstyrede araber-kvinder føder et nyt barn, hvert år ! –Så kan de ikke få børnepenge til 40 børn ! –Så fluks ! –Det har de langskæggede uvaskede ægtemænd hurtigt fundet løsningen på ! –De har startet “en hunde/katte/foder-pillefabrik ” –Så de tiloversblevne araberbaby´er bliver puttet ned i kværnen !!l!!!1! –Og bliver til “dyremad ” Af enhver slags ! –Næste uges tegninger viser den sindige indretning ! –Og så går vi på ferie ! Og afventer balladen ! –På mediérne !

 19. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - Tegner

  -

  en passent!: Og husk, at kigge på “le Monde.fr i næste uge!!!- Der vil i kunne se de “vidunderlige billeder!!!

 20. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Falsk igen ! Morer I jer ?

 21. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Læs Uffe Taudals uhyggelige beretning fra London –Her i avisen idag ! “

 22. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “læs også Ekstra Bladets artikel fra Vollsmose ! –Og ikke mindst danskernes kommentarer til artiklen !–Hvorfor bliver de arabere ikke smidt ud af landet –og tilbage til Mellemøsten ! –Er der mange der spørger ! –En måling beviste AT: Det er Araberne, der bestemmer i Odense ! –Er det brgmesteren, der er noget ivejen med .-Eller er det hele det samlede røde parnas ???

 23. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Slut med Radikale Venstre ! –Og slut med stupide kvinder a la Sofie Carsten Nielsen og Zenia Stampe ! ” –Den ondskabsfulde kommentar til “Henrik Sass -Larsen ” ! –Var akkurat lige dråben, der fik bægeret til, at flyde over ! –Jo –Det var skam ondskabsfuldt ment ! –Vi henviser til Sofie ´s bog ” tilbage til rødderne ” –Der fik en meget dårlig anmeldelse i Jyllands Posten ! –Fordi hele bogen VAR en gang selvros ! –Så kan vi lettere forstå hendes frastødende udstråling ! !!!

 24. Af M Jørgensen

  -

  At få de radikale til erkende at de tager fejl- kræver et mirakel på højde med det der hændte med Lazarus ,hvor han 4 dage efter sin død blev kaldt til live af Jesus .

 25. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ja ! rigtigt ! –Enhver idiot kan jo studére til “cand. stud med indbygget S.U. ” –Med den elendige stab af undervisere –eller, hvad man skal kalde de evigheds-skolefrøkner, der kun drømmer om, at komme i Folketinget –Og blive “undervisningsministre ” –ER jo skruen uden ende ! –Der skal være internationale skoler med top-undervisere –og ikke alle disse “pædagog-fiser “–Så, hvad kan “De radikale blive til, år det er slut i folketinget ?? De kan blive skolefrøkner–MK –havde jeg nær sagt ! –For de mandlige lærere er noget mere kompetente end –de stupide-ondskabs-fulde kvinder (det ligger i deres natur ) –Derfor de næsten alle er “enlige mødre” !

 26. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - Tegner

  -

  JUBIII! –Vi har lige modtaget en intivation til, at komme til ” Nanterre!! – Og AT: deltage i et, møde som ”Front national, afholder!!! – Og hvor vi er blevet lovet!! :AT: få lov til at trykke Danmark´ s danske svar på Pernille Varmund’ s svar på det franske!!! – Nemlig Marine le Pen’s hænder!!! – alt mens vi ser film’s af hendes far’s glorværdige behandling af islamiske muslimske noksagter!- nede i Algeriét!! – Og vi har sendt indvitationen videre til både:- Ulle Terkildsen og Jørgen Leth og hele redaktionen på ”Plantu le Monde.fr!! – Men dem har vi ikke hørt noget fra!!!- Endnu!!! – Men:!! I der derude med samt dem der, sidder tvang’s-anbragte på statslige, insti-tutioner, med Jeres livs-varige 35-År’s S.U.!!- For-sørgelse skal, bare vidé:! AT i når ALDRIG!! – AT!!: Stå så tidligt op, :AT! I når IKKE !!- En udøvénde Fransk/ Dansk”artisté til hoftehol-deren!! –Hvi’s far var en berømt, Fransk satiretegner og udenrigs-korrespondent på Politiken!!! Og hvis Franske navn!- var så svært , at udtale, så de kaldte ham alle sammen olsen– Så er det sagt!!!!

 27. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  FALSK !

 28. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  FALSK ! –Logik for burhøns ! –R. Harald Kristiansen !

 29. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - Tegner

  -

  SVAR!! – R. Harald Ktistiansen!!!- Vi melder dig til Copy-dan!!!- For overskridelse af vores Copy-Wright’ s-rettigheder!!!- Og, at du véd det!! – Du skal stå meget tidligt,op hvis, du skal hamle op med mit “Danske!! – Som jeg har lært på “la Cour’ s Vej’s Skole!! – Af Jørgen Clevin! – Som min berømte far måtte betale, i dyre og domme!! – fordi den-gang var, dér ikke noget der, hed gratis skolegang!!- Ikke som nu – hvor ALLE får 35 ÅR’ s gratis S:U: til ingen verdens nytte!! – OG alle i muslimske islamiske, diagnoser sidder tvangsanbragt på div. anstalter hvor, i prøver at genere berømte kunstnere’s Copy-Wright’s-rettigheder!! – Så er det sagt!!! – Noget så dybt og inderligt!!!!!

 30. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Rémigration” –Den eneste løsning for Europa !—Ghetto-yngelen skal tilbage til rødderne med samt deres forældre ! –Så Danmark/Frankrig igen får friheden !- 35 milliarder kroner om året koster “radikale –Socialdemokraterne” ´s spøg –med multikultur ! –Både Danmark og Frankrig er bunden nær ! –Så den sidste udvej er naturligvis ! — re –emmigration ! –De skal alle tilbage til deres oprindelige hjemlande i Mellem-østen og Afrika ! –Før Europa kan trække vejret i ren luft igen !!

 31. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  FALSK ! –Klokken 23.39 !

 32. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Oprindelsestro ” –ré immigration ! –Sagen er klar ! –De skal alle sendes tilbage til deres oprindelseslande ! –Ros til Danmark ! –De har foreløbig oprettet “lejre” –i Afrika –Det næste bliver lejre i Mellemøsten ! –Logik for perlehøns !

 33. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Brøndby ´s nye mascot ER “en sød rotte ” –Vi tegner og fortæller ! forts. følger !

 34. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - Tegner

  -

  en passent!! – OG: som model, bruger vi én af dem vi, har oppe på loftét!

 35. Af Jan Johansen

  -

  Det er da utroligt, at man kan få voksne og i dag mere oplyste mennesker til at tro på den opstandelsestro, som Kathrine Lilleør disker op med ovenstående. OK, historien er da ganske smuk, men den behøver da ikke være sandfærdig. Kunne det eksempelvis ikke være foregået på en mere troværdig måde? Nogle kunne vel have haft en interesse i at skaffe Jesus af vejen. Den slags er jo sket før i menneskehedens historie, men nogle kunne vel også have haft en interesse i at skabe denne og andre fantastiske historier. Den slags kunne jo styrke kristendommens troværdighed og bane vejen for den udbredelse, som blev denne tro til del.

 36. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Klokken 14.52 FALSK ! –Giv ghetto-araberne giften –og lad rotterne gå !

 37. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  FALSK klokken 14.52 ! –Giv ghetto-drengene giften –og lad rotterne blive oppe på “ghetto-araberforældrene ´s lofter ! –Eller vi sender “rotterne op under burka-skørterne på deres evigt gravide mødrer ” !

 38. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Dagens tegning : Rotterne vælter ind under burka-mødrenes skørter ! –De er tiltrukket af “lugten”

 39. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - Tegner

  -

  appropos!- Og rotterne er et megét intilligént dyr!!- Meget mere, intilligént end mennésker!!- De parrer sig ALDRIG!! – nedad- men gør, som Pernille Varmund! Og finder en mand som, er hans egen herre!!- Og altid har klaret hamselv!- Og!:- som ikke er JYDE!! -JUBIII!: idé til dagens tegning!!- forts. flg!!!

 40. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  35 milliarder kroner om året må danskerne betale for “ghetto-araberne ” ! –Brug pengene istedet-for til AT: Sende dem tilbage til Mellem-østen /afrika ! –Det kaldes “re-migration ” —Så sagen er klar !!! –Så venter vi med, at svare på Katrine Lilleør ´s “opstandelsestro” ! –Til vi er kommet af med samtlige islamister, der aldrig har forsørget sig-selv !—Deres “småt-begavede masse-afkom ” –Bliver endnu en pind til Danmarks ligkiste ! –DERFOR UD med dem- allesammen !

 41. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Vi kan ikke leve sammen med dem ! –Vi vil ikke leve sammen med dem !

 42. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  FALSK klokken 22.45 ! –“unge mænd er en pest i samfundet ” –Synd for dem, der prøver alt, hvad de kan for, at gøre det rigtige i samfundet !–Jeg gentager “dem” –Der sidder og bruger mit navn ! Her på siden ER let at finde ! –Vi har deres IP-adresse !- Klokken 14.52 –typisk falsk !–De kan ikke skrive fejlfrit dansk !!! –selvom de har boet og kostet danskerne 38 milliarder kroner om året ! —

 43. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen--Tegner

  -

  appropos!: Vi kan ikke forstå!-AT: Lars sejr Cristensen og Asker Aamund er, blevet uvenner!!- De to pæne, mænd! – Som ALTID har tjent deres egne penge selv! – Og aldrig har giftet dem nedad!!- og heller ikke snopper nedad!! – Det er to “praktexemplare som Danske mænd, kunné lære meget af! – og ikke disse røde” pjalteproletarer! – Og islamiske muslimske unge mænd!-der sidder tvangsanbragt på institutioner! – som koster os 35 om ÅRET!!!- Foruden de unge-drukken- bolde der i sine forældrekøbslejligheder, genérer os døgnet rundt!!- Hernede i Les Pyréneesse´s
  Alpemassiv’s dybe murmeldyr´s-huler!!- Hvor vi bor med Alfie, samt med naboen’s Sct. Berhard, og et kobbel Berber-hunde!! – Rotterné vi har, på loftet, kan heller ikke sove på grund af larmen!!
  MEN!: imorgen når, Marine Le Pen vinder valget!!-indførér hun på grund af undtagelsés-tilstanden! – OG!: under henvisning til ” Force Majure!-et styre “per sekret”!! – Så bliver ” LaFrance ALDRIG styret af røde noksagter igen!!! Så er det sagt!!

 44. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  FALSK ! –Men ikke så dumme endda ! –Helt i vores ånd !

 45. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos “falske beskeder til Teddy Bjørn plys ” ! –Når bare I bliver i vores ånd –så klager vi ikke !

 46. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Måske skulle jeg bare være smigret over alle de “ukendte, der i årenes løb har fulgt med i mine hundes –og min færden i de franske alper ! –Ikke fordi jeg savner Danmark ! –Overhovedet slet-ikke !–Men det ville faktisk glæde mig AT: Asger Aamund –alligevel gik i “regering” ! –Selvom han må bide tænderne sammen –og tåle “de inkompetente kolbøtter ” –Der har siddet i Folketinget i alt-for-lang-tid !–Det er kun et spørgsmål “Asger” –Om, at hævde din autoritet ! og alderens visdom! (det skulle være let nok, at slå alle de skolebørn ! –Ned på stribe! –Så NU kan vi nok forvente AT: Asger overgår sin væmmelse ! –Og stiller op for de konservative ! (Ny alliance har vi absolut ingen fidus til !–Selvom vores kære ven Lars Seier Christensen ! må bide i det sure æble –og indrømme, at de er nogle slemme skvat ! –Så har vi mere tiltro til Pernille Vermund ! –Hun har alle kortene på hånden ! –Hun holder med “vinder-sekmentet” ” ! Sådan får man succes !

 47. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Lars Seier ! –Går ærlig talt og keder sig hjemme på “slottet i Schweiz ” ! –Så når han alligevel er i Danmark –det meste af tiden ! –Så glæder vi os også til AT: Han også overgår sin væmmelse “ved folketingets inkompetente røde kolbøtter ” ! –Og stiller op til Folketinget ” ! –OG, så nærmer vi os normale værdige tilstande for “en dansk regering” –! Men, men –Vi helmer altså ikke før samtlige “radikale –tåbelige Zenia Stampe –og Anne-Sofie-Carsten –Nielsener ! med vedhæng ! Bare smutter ! –De bliver alligevel smidt ud af “tinget ” ! kort efter valget ! ” –For AT I ikke skal glemme AT: Liberal alliances ´s –er forklædte “radikale” ! –Så minder vi jer lige om det !–Ikke sandt allors !

 48. Af N. Jensen

  -

  Altså, jeg kan rigtig godt lide Katrine, og det er da også derfor jeg ængster mig for hendes mentale sundhed.

  Man må befrygte, at det næste vi hører til hende er, at hun påstår at være Napoleon Bonapartes elskerinde !

  (Napoleons eksistens er verificeret af talrige, af hinanden uafhængige vidnesbyrd. Hvilket er mere end man kan sige om Jesus)

 49. Af georg christensen

  -

  Opstandelse? og alt hvad dertil hører af forskellige “eventyrfortællinger” nedarvet af såkaldt kultur.

  Opstandelse kan forklares meget bedre med ordene: LIVET når det nye kommer frem fra “livs skabnings processen” og bliver en del af “LIVET”, desværre kulturelt bestemt en del af tomme afguds forestillinger, skabt af fortidens “gudeforestillinger”.

  NB: Jeg har ingen mafia lignende magtbegærlig guddom at henvise til, jeg har kun mit LIV, som kun indeholder min lille del af skabningen, desværre kun en så lille del, men også med forståelse af at “skabningen” (guden?) er en del af MIG, og derfor forståelsen af, at skabningen kun lader sig diffinere , når alle samles i samme punkt. Et punkt, som altid har eksisteret og i sig selv altid vil eksistere. Et lille punkt ,hvor der også er plads til MIG, og derfor bør der også være plads til DIG, uanset hvem du er.

Kommentarer er lukket.