Fri mobning II

Af Kathrine Lilleør 45

Klassens drenge hænger hinanden for sjov på et lukket Facebook-forum. Hitlers fødselsdag fejres, og undertiden lykkes det dem at tvinge deres klassekammerater til at heile. Historierne er mange, Drengene går i syvende klasse på Johannesskolen på Frederiksberg, og der går ganske vist både jøder og muslimer i klassen, men det anfægter tydeligvis ikke den lille hårde gruppe. Eller måske faktisk tværtimod.

I sidste uge skrev jeg en blog om Kundby-pigen og den mobbekultur, vores skolesystem står mærkeligt afmægtigt overfor, men som pigens forsvarsadvokat angiver som den dybere årsag til, at pigen ville bombe sin folkeskole. Efterfølgende er jeg blevet kontaktet af frustrerede forældre og bedsteforældre, der kan berette om skoleledelser, der udviser stor passivitet, selvom mobningen er benhård. Ikke mindst mobningen på de sociale medier indebærer ubehageligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.

Når jeg vælger at drage Johannesskolen frem, er det dels på grund af grovheden af mobningen men også, fordi at det ikke kan overraske Johannesskolens ledelse, at det er kommet så vidt, da der siden eleverne var små har hersket en mobbekultur i klassen, som skiftende forældre gang på gang har påtalt overfor skolen. Men tydeligvis uden, at skoleledelsen har magtet at dæmme op for mobningen. Den er blot over år eskaleret, senest med den omtalte hængning på et Facebook-forum, som resulterede i, at nogle drenge er blevet bortvist i tre dage, og man havde et oprørt forældremøde om sagen. Men derefter: Intet.

I Sverige er en skoleledelse blevet idømt at skulle betale erstatning til en pige, der blev mobbeoffer, fordi skoleledelsen ikke forhindrede det. Det er en god ide. For mobning er ikke bare smådrillerier. Mobning er livsødelæggende for alle involverede: De, der bliver mobbet, de, der mobber – og de, der bliver vidne til det. Kundby-pigen illustrerer på uhyggeligste vis, hvad den kan gøre ved et barn.

Det allerværste er næsten, at dette sidste heller ikke er overraskende. Kræver blot en knivspids indlevelse. Tænk et øjeblik på, hvordan det må være, at skulle gå ind en klasse hver morgen, hvor hemmelige chatfora og Facebooksider svæver som et usynligt bagtæppe bag alt, hvad der sker i klassen.

Anfægtelse: Ville skoleledelsen på Johannesskolen for flere år siden have skabt ordentlige forhold i klassen, hvis truslen om, at der kan falde personlige bøder, hvis man som ledelse ikke sætter ind overfor mobning, svævede over deres hoveder?

Svaret giver desværre sig selv.

45 kommentarer RSS

 1. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Du mener det venligt, men når reducerer denne meget alvorlige terrorsag, til et spørgsmål om mobning, så gør du faktisk alle stærkt frustrerede mobbeofre til potentielle terrorister, der kunne finde på, at massemyrde jødiske børn, blot fordi de er jøder.

  Desuden får du også alle jødehadende terrorister, til at ligne mobbeofre, som det er synd for.

  De er jo bare stakkels mobbeofre, som slår igen mod mobberne…

 2. Af J. Hanse n

  -

  Det er et par fine blogs, som Lilleør har skrevet her på det seneste.
  Og man kan kun være enig med hende.

 3. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Pigen ville bombe sin egen skole, fordi hun var blevet mobbet af de andre elever.

  Men hun ville også myrde jødiske skolebørn, og det skyldes, at hun er en islamistisk racist, der mener, at jøder skal slås ihjel, fordi de er vantro.

 4. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Det er sandt, at hun ville bombe sin egen skole, fordi hun var blevet mobbet af de andre elever.

  Men hun ville også myrde jødiske skolebørn, og det skyldes, at hun er en islamistisk racist, der mener, at jøder skal slås ihjel, fordi de er vantro.

 5. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Det er egentlig ret bizart.

  EU har oplevet et hav af islamistiske terrorattentater i dette årtusinde, rettet mod jøder og jødiske institutioner, og som er begået af højreradikale islamister.

  Dét burde selvfølgelig få rigtige antiracister på mærkerne – for at forsvare jøderne.

  Men EU’s “antiracister” sympatiserer som regel med de islamistiske jødehadere, der begår terrorattentater mod jøderne, og beskylder rutinemæssigt jøderne for, at være nazister…

  Israel er den eneste demokratiske stat i Mellemøsten, men de venstreradikale jødehadere påstår i deres vanvid, at Israel er en naziststat, og holder med jødehaderne, der vil afslutte Hitlers forsøg på at udrydde jøderne.

 6. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Lad os ikke glemme, at det er jødehaderne i EU, der har jaget jøderne ud af Europa, fordi de har begået progromer mod jøderne igen og igen – og igen – gennem de sidste 6000 år.

  Progromerne mod jøder er langt fra fortid.

  Jøderne er i dette årtusinde blevet fordrevet fra Malmö, mens de svenske myndigheder har brugt flere kræfter på, at beskytte jødehaderne mod “islamofobi” (eller “mobning, i dette tilfælde), end de har brugt på, at beskytte jøderne, der tværtimod er blevet hånet af de svenske politikere – for at føje spot til terror…

  Derfor er det ufatteligt hyklerisk, at EU nu forbereder et angreb på Israel, som beskyldes for, at være den sidste koloni, som bør fjernes fra landkortet.

  Skal jøderne tvinges tilbage til EU-landene, hvor myndighederne alt for ofte ser gennem fingrene med de islamistiske fanatikeres systematiske forsøg på at fordrive jøderne?

 7. Af Jan Gronemann

  -

  Jakob Schmidt Rasmussen:

  Er du sikker på at du ikke mente 6000000 år? Når du skriver fiktion er der vel ingen grund til kun at overdrive så det driver en lille smule. Go big or go home!

 8. Af Amanda Faulk

  -

  Er det ikke det samme problem på Grønland? Jeg har læst om, at der nærmest er Ghenghis Khan niveau af mobning der.

 9. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  @Amanda Faulk

  “Er det ikke det samme problem på Grønland?”

  Jo, det vrimler også med jødehadende terrorister i Grønland, der vil slå jødiske skolebørn ihjel, fordi de mener, at de jødiske børn er vantro.

  Det skyldes mobning.

  Det har absolut intet med med en antisemitisk religion, der opfordrer sine tilhængere til, at slå alle jøder ihjel “hvorend I finder dem”, at gøre.

  Intet!

 10. Af Amanda Faulk

  -

  “Lad os ikke glemme, at det er jødehaderne i EU, der har jaget jøderne ud af Europa, fordi de har begået progromer mod jøderne igen og igen – og igen – gennem de sidste 6000 år.”

  Jeg tror altså, at det korrekte tal er 6000000 år, Jakob.

 11. Af Mikkel M

  -

  Måske forældrene til mobberne også skulle se bare lidt indad, i stedet for udelukkende at klandre skolen?!

  “I Sverige er en skoleledelse blevet idømt at skulle betale erstatning til en pige, der blev mobbeoffer, fordi skoleledelsen ikke forhindrede det. Det er en god ide.”

  Det er jeg ikke ubetinget enig i. I hvert fald ikke uden den tilføjelse, at man så også burde kunne gøre både de mobbende børn og forældrene ansvarlige.

  Glimrende at sætte fokus på mobning. Men der er lidt for meget “det er samfundets skyld” i kronikken. Vi har OGSÅ hver især et ansvar for os selv og vores børn.

 12. Af Mikkel M

  -

  ” Ikke mindst mobningen på de sociale medier indebærer ubehageligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.”

  I forlængelse af det ovenstående, så er det trods alt ikke det danske skolevæsen, der styrer Facebook mm.

 13. Af Per Frederiksen

  -

  Der er 8760 timer i et år.
  Børn går i skole ca. 1400 timer – det svarer til ca. 16% af deres liv.

  De er altså i familiens og egen varetægt ca. 84% af deres liv.

  Hvem tror, at alverdens problemer omkring mobbeadfærd, syg brug af sociale medier, ekstremisme m.m. er skolens ansvar og skyld frem for familiens.

  Mobbeadfærd opstår ikke blandt godt opdragne børn med tydelige og ansvarlige forældre – og skulle det ske, stopper det ret hurtigt igen.
  Så, hvorfor skal en skoleledelse have ‘personlige bøder’ for en adfærd, der er lært et andet sted?
  Hvorfor ikke give bøder til mobbernes forældre i stedet og så lade skolen undervise, frem for at feje op.
  Skal læger så også have bøder, når deres patienter har røget og drukket sig halvt ihjel og bliver syge?

 14. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Jøderne har været udsat for ekstremt mobberi gennem 6000 år, der flere gang har udviklet sig til progromer, fordrivelser og folkemord.

  Nu er det radikale islamister, der vil myrde jøder “hvorend I finder dem, som der står i Koranen.

  For nogle år siden blev en talsmand for det islamiustsike parti, Hizb Ut-tahrir faktisk dømt efter racismeparagrffen for, at opfrodre til mord på jøder, fordiu han havde citeret dette citat offentligt, og anvendt det til at opfordre til angreb på jøder.

  Dét gør Faulk grin med…

  Men det var jo netop derfor, at jøderne til sidst ville oprette deres egen stat, hvor de kunne være i sikkerhed for mobberi, progromer og folkemord.

  Jøderne bliver stadig udsat for ekstremt groft kollektivt mobberi i EU, samt for deciderede terrortattentater mod tilfældige, jødiske civlister, men alligevel forsvarer EU konsekvent de islamistiske jødehadere, og beskylder jøderne for at være racister…

 15. Af Henrik Pedersen

  -

  Kundbypigen.

  Det værste er, at den arme pige bliver mobbet videre i vort retssystem. Både af en anklager, der ikke er sin opgave voksen, og som misbruger pigen til egen profilering og af domstolen, der fra dag et burde have henvist sagen til de sociale myndigheder.

  Alle disse ”voksne” mennesker mod en 15-årig pige. De burde skamme sig alle sammen.

  Og pressen siger heller ikke fra, for der kan tjenes penge på denne skandaløse retssag, som aldrig burde have fundet sted.

  Og hun er blevet svigtet af dem, hun burde have tillid til. En lærer, som spiller hendes fortrolige, men bag hendes ryg optager deres samtaler, for siden at bruge det mod det menneskebarn, han burde beskytte. Han skulle skamme sig noget så grusomt.

  Og forvaringssystemet. Pigen er i isolation, og til adspredelse får hun en computer med den bagtanke, at hendes brug kan ”afsløre” hende. Et usselt trick. Gad vide, om det er godkendt af hendes forsvarer?

  Intet under, at pigen har mistet tilliden til den danske voksenverden og søger religiøs trøst og vil hævne sig på de voksne.

  PS.: Sagen mod Kundbypigen minder om dengang i 1997, hvor en plejehjemsassistent blev anklaget for drab på ikke mindre end 22 plejehemsbeboere af en savlende chef for drabsafdelingen i Københavns Politi, der håbede, at han havde fundet ”sit livs og danmarkshistoriens største drabssag”.

  Den endte som bekendt i det rene ingenting.

 16. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  @HENRIK PEDERSEN

  Hun ville ikke “kun” slå de skolekammerater, der havde mobbet hende, ihjel.

  Hun ville også slå uskyldige, jødiske børn, som aldrig havde mobbet hende, og som hun ikke kendte, ihjel, udelukkende fordi hun anser jøder for, at være vantro.

  Hun er en overbevist, islamistisk fanatiker, der ville begå terror mod børn i sin religions navn.

  Du kunne lige så godt flæbe over, at en ung nazist, der ville slå jødiske børn ihjel, udelukkende fordi de er jøder, blev draget til ansvar for sine handlinger.

 17. Af Frank Wulff

  -

  Det er vigtigt at holde skoletid og fritid adskilt.

  Hvis det sker i skoletid, så er det skolens ansvar at få styr på det. F.eks. ved at flytte ballademagerne til andre skoler eller direkte bede forældrene om at undervise dem hjemme.

  Hvis det sker i fritid, så er det forældres ansvar at få styr på det. Det er så op til enkelte forældre hvordan de vil sanktionere.

 18. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  “Intet under, at pigen har mistet tilliden til den danske voksenverden og søger religiøs trøst og vil hævne sig på de voksne.”

  Det var ikke voksne, der havde svigtet hende, som hun ville slå ihjel.

  Det var jødiske børn; børn som hun ikke kendte, og som aldrig havde mobbet hende.

  Det er ikke “religiøs trøst”, det er udtryk for et fanatisk, religiøst had til et forfulgt, religiøst mindretal, som i praksis blev fordrevet til Israel af europæiske jødehadere, som hende.

  Nu vil de europæiske jødehadere også fordrive jøderne fra Israel.

  Hun ville slå de jødiske børn ihjel, fordi dén religion, som hun søger trøst i, bliver anvendt af islamistiske terrorister til, at retfærdiggøre mord på jøder – “hvorned I finder dem”, som der står i koranen.

 19. Af Per Frederiksen

  -

  @AF FRANK WULFF – 28. APRIL 2017 13:54
  “Det er vigtigt at holde skoletid og fritid adskilt.”

  Det kan du ikke. En stor del af mobningen i dag er digital over de (a)sociale medier m.m. og her er grænserne fuldtsændig udviskede mellem skole og fritid.
  Det, skolerne oplever, er resultatet af dårlig opdragelse, og det er ikke skolerne, der administrerer medierne, eller udstyrer forældrenes børn med en mobbemaskine (smart phone) der er tændt 24/7. Selvfølgelig skal skolerne sanktionere, men det kan kun reparere på forældrenes manglende ansvarlighed – og her er det helt ude i hampen at give en skoleleder en ‘personlig bøde’ for forældrenes svigt….

 20. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Morten Nielsens digt, Skæbne, der handler om skolens tykke dreng, der hævner alle drillerierne, ved at blive nazist, har for generationer af gymnasieelever været den gængse forklaring på nazismen; det var mobbeofrene, der blev jødehadere – sølle stakler.

  Nu er det islamismen, der bliver tiltrukket af sølle stakler, som Kundby-pigen.

  Men husk, at både de nazistiske og deislamistiske mobbeofre, vil slå jøder ihjel, blot fordi de er jøder, hvilket er en del værre, end banalt mobberi.

  Pas på, at I ikke bagatelliserre den værste form for racisme, der findes; morderisk antisemitisme, p.gr.a. Jeres sympati for pigen, der ganske rigtigt er en sølle, hadefuld stakkel.

 21. Af J. Hanse n

  -

  Bare for en god ordens skyld.
  Pigen er ikke dømt for noget som helst.
  Endnu da.
  Og undertegnede er så naiv at tro at domstolene ikke lade sig påvirke af et politisk pres og medie hysteri.
  For at få hende døbt.

 22. Af J. Hanse n

  -

  Bare for en god ordens skyld.
  Pigen er ikke dømt for noget som helst.
  Endnu da.
  Og undertegnede er så naiv at tro at domstolene ikke lade sig påvirke af et politisk pres og medie hysteri.
  For at få hende dømt.

 23. Af Kim P Olsen

  -

  Offerkortet i form af mobning af Kundbypigen som baggrund for planerne om bombeattentater på skoler og vantro er patetisk.

  Med den overvældende mængde beviser, som ikke er betvivlet af forsvareren, har forsvaret kun mulighed for at påvirke nævningene ved at fremstille bombetøsen som offer.

  Imidlertid er der intet, der tyder på at hun blev mobbet. Tvært imod er hun beskrevet som en normaltfungerende pige med normale sociale relationer indtil hun blev radikaliseret.

  Hun skal ikke i fængsel. Hun skal i forvaring indtil der er sikkerhed for at hun ikke stikker pædagoger ned eller giver sig i kast med fremstilling af sprængstoffer. Så længe det nu måtte vare…

  Hun skal naturligvis sikres nogle rammer, hvor hun kan dyrke sin fascination af terroristen fra Krudttønden og IS uden at være til fare for almindelige mennesker.

 24. Af Jan Petersen

  -

  Hvordan har i øvrigt nogen – ved deres fulde fem – forestillet sig, at en forvirret 17-årig teenage tøs skulle bombe et par skoler? Den sag er så langt ude i hegnet – det skriger til himlen. Derfor meget enig i denne udtalelse fra forsvarsadvokaten:

  – Som jeg ser det her, er det faktisk ikke en straffesag. Det er nærmere en socialsag, sagde Mette Grith Stage.

 25. Af Kim P Olsen

  -

  Nemlig Jan Petersen. Det er tydeligvis en false flag operation hjulpet på vej af fake news fra main stream medier og orkestreret af Illuminati og Bilderberg gruppen. Du ved, dem der stod bag den falske månelanding og Kennedys påståede død.

 26. Af Jan Petersen

  -

  Jeg søger egentlig bare svar på dette simple spørgsmål:

  Hvordan har i øvrigt nogen – ved deres fulde fem – forestillet sig, at en forvirret 17-årig teenage tøs skulle bombe et par skoler?

 27. Af Kim P Olsen

  -

  Well… Hun har ikke været mere forvirret end at hun har kunne skaffe materialerne, og derfra og så til at blande dem og placere TATP er der ikke særligt langt.

  Jeg tror du gør tingene mere komplicerede end de er.

  Når hun bliver dømt, er det jo jeller ikke for at have udført bombeattentaterne, men for at have planlagt terrorhandlingerne.

 28. Af Jan Petersen

  -

  Jeg erkender blankt. Jeg har ikke fulgt den her teenage tegneserie historie særlig meget. Men så vidt jeg husker, blev den nu 17-årige tøs anholdt som 16-årig sammen med en 24-årig tidligere syrien kriger, der hjalp pigen med bombemanualer og køb af gødning, diesel og andet til en bombe. Om de fik mikset en bombe, ved jeg ikke. For mig ligner det bare “terror” taget direkte ud af en tøse-novelle fra “Vi Unge”, hvis den publikation stadig findes :)

 29. Af Kim P Olsen

  -

  Jan
  Ja det er så din version.
  Det eneste der betyder noget, er nævningenes afgørelse. Jeg håber den afviger fra din.

 30. Af Jan Petersen

  -

  Jeg har ondt af pigebarnet – helt ærligt. Ikke just den bedste start på en kommende voksen tilværelse !

 31. Af Erik hømmer Larsen

  -

  Kim og Jakob!
  Er i medlem af den danske forening?
  Du ved dem der hverken er nazister eller fascister, men nationalister!

 32. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt har de vidt forskellige begreber – nazister eller fascister, men nationalister, eller medlem af dansk forening – absolut INTET med denne sag at gøre. Hold op med at afspore debatten – PLEASE

 33. Af Lonny Konradsen

  -

  “I øvrigt har de vidt forskellige begreber – nazister eller fascister, men nationalister, eller medlem af dansk forening – absolut INTET med denne sag at gøre. Hold op med at afspore debatten – PLEASE”
  Hvad er det så der lugter?
  Prøv at læse mellem linjerne hvad visse folk udtaler sig om….

 34. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAKOB SCHMIDT RASMUSSEN, der var ingen jøder for 6000 år siden. Det kan godt være, at du er bibelsk fundamentalist og følger Bishop Ushers krononologi for verdens skabelse; men normale mennesker ved nok noget andet.

  Men det er en fin blog af Kathrine Lilleør. For den er en alvorlig lussing til alle de Islam-bashere, der florerer på bloggene. I er med jeres mobning simpelthen medproducenter af islamisk terror. Det hjælper ikke, at I slår tre kors for jer og som en Niels Larsen ønsker dem alle fordrevet til Langtbortistan (hvis ikke noget værre).

  I Sverige er mobning faktisk en alvorlig sag, der kan ende med fængselsstaf. Derfor er der nok ikke så meget af det, Så tør alle de patetiske krystere, der optræder f.eks. på Berlingske blogs ikke stille sig op. Mobningen kunne ramme dem med fuld kraft, når de bliver slæbt i retten for det, og en ting er sikkert: De tør ikke stille op, hvis det bliver ubehageligt for dem selv.

 35. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kære Kathrine, et lille indlæg om mobning røg bardus i dit filter…

 36. Af J Nielsen

  -

  “Well… Hun har ikke været mere forvirret end at hun har kunne skaffe materialerne, og derfra og så til at blande dem og placere TATP er der ikke særligt langt.”

  Acetone, citronsyre og salmiakspiritus. Kig engang under køkkenvasken.

 37. Af Kim P Olsen

  -

  Lonmy Konradsen

  I forlængelse af din kommentar til et indlæg skrevet i Erik Larsens navn (men ikke af ham), må du gerne lige henvise til steder som flugter med beskyldningerne i indlægget.

  Hvis du ikke kan det, stammer lugten nok fra dig selv.

 38. Af J. Hanse n

  -

  Danskerne har fået muslimer på hjernen.
  Og der er ingen tvivl om, at stigmatisering og mobning af muslimer, og andre for den sags skyld, kan have skæbnesvangre følger.
  Og medføre trusler og had.
  Danmarks medvirken og ansvar for måske fire millioner mennesker i Mellemøsten er vel heller ikke noget som højner humøret.
  Så alt i alt en win-win situation for DF og andre ekstremister på højrefløjen.
  Først muntrer man sig med at forfølge muslimer.
  Og når så der kommer et svar.
  Så siger højrefløjen:
  Hvad sagde vi!!!

 39. Af georg christensen

  -

  Fri “Mobning III”, fyldt med politisk og religiøst magtbegær.

  Tom hovede “idioter”, af alle arter får her deres “selv til fredsstellelse” accepteret ., ene og alene , fordi “leder systemet” svigter.

  Fri “mobning” har et problem i sig selv, i forståelsen af forståelsen af hvad ordet i sin virkelighed `s virkelighed betyder. Så længe problemet i ordet ikke er istand til at forklare sig selv, vil problemet virke.

 40. Af Ida Nielsen

  -

  Som mor til 2 elever på Johannesskolen så undre det mig at man tegner et så unuanceret billed af skolen.
  Fordi mit indtryk er at 95% af alle klasserne trives og har en god stemning.
  Jeg ved at der allerede i indskolingen bliver lagt et kæmpe arbejde i at få harmoniske klasser hvor ungerne har respekt for hinanden.
  Jeg kender ikke sagen om den omtalte 7. klasse – og kan derfor ikke udtale mig – men jeg så gerne at man havde lavet lidt mere research på hvor stort et problem det er på Johanneskolen.

  Når det så er sagt – jamen så lære ungerne jo et eller andet sted at det på de sociale medier er ok at opfører sig grimt over for andre – mon ikke det er forældrene som skal gribe i egen barm først, det er trods alt os som forældre der har ansvaret for at vores poder opfører sig ordentlig, at de har respekt for andre mennesker og lære at værsætte diversitet !

 41. Af Anna Bliampti

  -

  Jeg synes det er uforsvarligt at give et sådan syn på Johannesskolen. For der første er der en god håndtering af problemer og pædagogik på skolen – det ved jeg, eftersom jeg er elev på skolen. Der er bortvisningsgrund, hvis man mobber andre.

  Der bliver skrevet, at svaret giver sig selv. Hvad der menes med dette, forstår jeg ikke. At man har et behov for at skrive et blogindlæg som kritiserer en privatskole på Frederiksberg med så godt et socialt miljø er ringe! Jeg synes det groft sagt er til grin at kritisere en skole udfra et synspunkt som kun en lille procent ser der fra – og uden at kende skolen og det sociale miljø!

  Det er udelukkende forældrenes ansvar at opdrage deres børn – og de sociale medier er noget der eleverne er beskæftiget med i fritiden, og det er derfor – efter mit synspunkt – forældrenes ansvar eftersom skolen står for undervisning og forældrene har ansvaret for deres egne børn udenfor skoletiden. Det er ikke Johannesskolens ansvar at opdrage eleverne, det er forældrenes!

 42. Af Allan Forsmark

  -

  Kathrine Lilleør.
  Hvad er din baggrund af viden?
  Kamufleret som en flue på væggen, bestikkelse, spion kamera, etc.?
  Jeg synes det er ekstremt lavt og primitivt at lave et blog indlæg, der stiller en yderst vellidt privatskole i et dårligt lys.

 43. Af fuckingluder luderbarn

  -

  seriøst stop dig selv. du aner ikke noget om sagen og fuck det er lavt af dig

 44. Af a a

  -

  stop dig selv fuck det er lavt!!!!

 45. Af georg christensen

  -

  Fri “mobning” i LIVET er kun fri, så længe LIVET tillader denne form for frihed.

  En mobning, som styres af værdiløse ord og sætninger sammen med disses tomme billeder og videoer. I grunden også ,så længe vores medier lukker al deres viden om virkeligheden ude, og med ordets begrundelse bare siger “det bør du ikke få viden om?” , vi de bedre vidende bestemmer hvad du kan få viden om. Et kulturbestemt “slogan”, som siger “det du ikke ved, får du ikke “ondt” af i din uvidenhed. Heldigvis har internettet været med til at åbne for “magtbegærets” tomheder.

  Til alle dem, som føler sig mobbet i skolen,arbejdet eller på nettet, først: Tag det ikke så alvorligt, men gør modstand. Mobberen er ikke andet, som en småtbegavet såkaldt “TERRORIST”, som på din bekostning bare forsøger at “sole” sig selv, ofte for at skjule sine egne svagheder. Tag det ikke alt for alvorligt, men lad ikke mobberen gå fri hvis du kan ramme “tossen”. De fleste udenom, har kun foragt overfor “mobberen” ,et svagt “individ”, som kun med “mobning” forsøger at sole sig i DIG.

Kommentarer er lukket.