Mere EU

Af Kathrine Lilleør 100

De hjemløse østeuropæere er umulige at sende hjem. EU’s bestemmelser om arbejdskraftens fri bevægelighed gør det ligeså lovligt at være hjemløs flaskesamler i Bukarest som i Århus. Hændervridende argumenterer folketingspolitikere for krav om faste adresser. Udstillet i al deres provinsielle magtesløshed. For Danmark er blevet en fjern provins i EU underlagt love og restriktioner, der vedtages 919 kilometer syd for Christiansborg. Magten har snigende over tid holdt flyttedag. Det har de europæiske befolkninger opdaget, og briterne har taget konsekvensen. Nu skulle man tro, at man i EU ville tage farve af Brexit, og skrue lidt ned for EU. Men nej. Man fortsætter som intet var hændt.

Proportionalitetstest-direktivet-forslaget er blot endnu et spritnyt eksempel. Stativ-stakit-kasket. Sig proportionalitetstest-direktiv-forslag hurtigt. Det kan kun gå galt. På alle sprog. Direktivet går i sin EU-visdom ud på, at EU skal være den afgørende instans, når et erhverv skal reguleres. Også sundhedsområdet. Hvilket er det nye. Det har fået Lægeforeningen, Tandlægeforeningen og Apotekerforeningen til at protestere, fordi man frygter, at den danske tradition for at reguleringen af sundhedsområdet altid tager udgangspunkt i patientsikkerhed, kvalitet og tilgængelighed, er i fare. Folketingets Sundheds- og Ældreudvalg er enige. Her har et flertal bestående af S, DF, El, ALT og SF skrevet til Folketingets Europaudvalg, fordi man er bekymret over, at EU’s direktivforslag hovedsagelig interesserer sig for økonomi fremfor patientsikkerhed og kvalitet. Men Folketingets Europaudvalg er ikke enige. Erhvervsminister Brian Mikkelsen mener ligefrem, at de, der er uenige med ham, har misforstået direktivet. De skændes i fred. Det er så indviklet, at ingen magter at høre efter. Endnu et EU-direktiv, der klipper endnu et par centimeter af medlemslandenes selvbestemmelsesret. Eller måske gør det. Eller gør det så lidt, så det ikke betyder noget. Vælg selv. Alt efter tro. For EU var, er og bliver et trosspørgsmål.

Det er Brexit imidlertid ikke. At man faktisk kan stemme sig ud af EU-utopien er nu et faktum. Det har man godt nok ikke opdaget endnu i Bruxelles. Helt efter historiebogen. For regimer, der forblændet af egen storhed, tror at sammenbrud er umuligt, har altid været afsæt for de største historiske vendepunkter. Således også for femhundrede år siden, hvor pavekirkens skånselsløse spekulation i små menneskers dødsangst, tjente enormt på salg af afladsbreve. Afladsbrevene var den afgørende årsag til Martin Luthers opgør med paven i 1517. Men den katolske kirkes ledere havde ikke fantasi til at forestille sig at en lille uanselig tysk munke-professor og en tysk kurfyrste skulle kunne punktere den katolske kirkes pengemaskine og storhedsvanvid. Men det kunne de. Fordi befolkningerne var med dem. Først ved Tridentiner-Koncilet 1545-1563 afskaffede paven afladshandel, men da var Luthers exit en realitet.

EU bærer alle tegnene på et kommende fald. En handelsunion, der alene ville befordre økonomisk vækst, men nu upti-vupti magtfuldt bestemmer over alt fra graden af patientsikkerhed til, at tiggeri er umuligt at lovgive imod.

Proportionalitetstest-direktiv-forslag. Alene ordet. Kafkask i sit vanvid. Helt ude af proportion.

100 kommentarer RSS

 1. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Det handler jo ikke om, at være imod, at teenagepiger har kærester, eller har sex med dem, som J.O.H. manipulerende påstår.

  Det handler om, at vi har fået en del, nye medborgere, som mener, at de har ret til at tvinge mindreårige piger til ægteskab, samt til, at presse mindreårige til, at gifte sig med voksne mænd, der har voldtaget dem, hvorefter voldtægtmændene bliver straffrie.

  Det handler selvfølgelig ikke om, at forhindre “fri” sex og ægte kærlighed, men om at sætte en stopper for ufri, tvungen sex, og tvangsægteskaber mellem voksne mænd og mindreårige piger.

 2. Af Flemming Lau

  -

  J.O.H.
  Jeg har haft mit hyr, med min “Sonny Boy!” Jeg har ikke tal på, hvor mange jeg i snestorm, har været ude og hente ham hjem. Det er også en dyr omgang, for hvergang man møder hans umiskendelige afkom, har jeg måttet smide en 50’er, for man er vel ansvarlig. Her på det sidste har det været omvendt, pigerne er kommet til ham. Og så kom jagtgeværet frem. Min skruryggede mørke skikkelse i busken udenfor hoved døren har dog haft sin virkning, eller også har Sonny Boy formået at advare dem på anden vis! Godt det samme, for jeg elsker dyr!

 3. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Det handler som sagt ikke om, at forhindre fri sex og ægte kærlighed mellem 17-18-19. årige teenagere og unge voksne mænd, men om at forhindre voldtægt af børn, samt at forhindre, at småpiger bliver presset til, at gifte sig med voksne mænd, der har voldtaget dem, hvorefter voldtægtmændene slipper for straf…

  Uddrag fra “Den seksuelle lavalder i Tyrkiet” af Murat Tamer, JP 22.08.2016:

  “Tyrkiet har også et omfattende problem med barnebrude. Organisationerne, der arbejder med det, oplyser i kor, at minimum hvert tredje ægteskab i Tyrkiet er med en mindreårig den dag i dag.

  Vi kunne læse i april 2016, at en mand på 21 år havde dyrket sex med en 14-årig pige i Antalya og stod til 25 års fængsel, men pigens familie trak anmeldelsen tilbage, da han accepterede at blive gift med pigen, angiveligt fordi de elsker hinanden og blev løsladt kort tid efter.”

  “Vi kunne læse allerede i juli 2016, at kommissionen (indtil videre) kender til omkring 3.000 sager, hvor sexforbryder er gået fri efter at have accepteret at gifte sig med sit offer (mellem 5 og 18 år).”

  Tyrkiske mænd, der har voldtaget børn på ned til fem år kan altså slippe for straf, hvis det lille barn lader sig overtale til, at gifte sig med voldtægtsmanden, hvilket ikke har det mindste med J.O.H’s fri teneage-kærlighed at gøre…

  “Der er sågar sager, hvor flere misbruger seksuelt og de alle går fri, når den ene accepterer at gifte sig med ofret. ”

  “Det er hovedløst af forfatningsdomstolen at være enig med den lokale straffedomstol i Bafra om, at loven kræver lempelser i straffen, fordi børn mellem 12-15 år godt kan give samtykke. Det er endnu mere hovedløst at afskaffe den helt, for den seksuelle lavalder skal fortsætte med at eksistere i alle lande – også i Tyrkiet.

  Når man så sammenholder alle de problemer, der er i Tyrkiet med både seksuelt misbrug af børn og børneægteskaber, bør både den dømmende magt og den lovgivende magt have som fokus at stramme op, forebygge og forfølge mere effektivt.”

  Men dét er J.O.H. – og opposistionen i Folketinget – åbenart ligeglade med…

 4. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Oppositionspartierne har tilsyneladende et lettere suspekt forhold til seksuelt misbrug af børn.

  Venstrefløjen i København kæmpede gennem en længere årrække for, at få opkaldt en cantral plads i København efter to pædofile mænd, der begge var medlem af Pædofilforeningen, da de var i live – den ene af mændene var endda blevet dømt og straffet for et seksuelt overgreb på en fjortenårig dreng – og så havde han medlt sig som nazistisk soldat under Anden Verdenskrig.

  Men alligevel kæmpede venstrefløjen i København i mange år for, at hædre de to pædofile mænd, ved at opkalde en central plads i København efter dem…

  Nu svigter de samme partier tvangsgifte, mindreårige piger.

 5. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Skal vi se en gentagelse af skandalen i Rotherham, hvor de sociale myndigheder bevidst ignorerede omfattende, seksuelt misbrug af meget unge teenagepiger – af angst for at være fremmedfjendske og bonerte?

  Uddrag fra “Rotherham child sexual exploitation scandal”:

  “Rotherham Council commissioned an independent inquiry led by Professor Alexis Jay. In August 2014 the Jay report concluded that at least 1,400 children, most of them white girls aged 11–15, had been sexually abused in Rotherham between 1997 and 2013 by a network of British-Pakistani men.”

  “The failure to address the abuse was attributed to a combination of factors revolving around race, class and gender—contemptuous and sexist attitudes toward the mostly working-class victims; fear that the perpetrators’ ethnicity would trigger allegations of racism and damage community relations; the Labour council’s reluctance to challenge a Labour-voting ethnic minority…”

 6. Af J.O. H.

  -

  AF FLEMMING LAU – 6. JUNI 2017 13:17
  “Det er også en dyr omgang, for hvergang man møder hans umiskendelige afkom, har jeg måttet smide en 50’er, for man er vel ansvarlig.”

  Jeg har aldrig selv betalt for noget fremmed.
  Og det skal min kat og hund heller ikke.

 7. Af J.O. Han sen

  -

  AF JAKOB S. RASMU SSEN – 6. JUNI 2017 13:04

  JSR
  Dine syge rascistiske løgnhistorier og stråmænd kan ikke bruges til noget.
  Politikerne skal overholde landets love.
  Uanset hvad en zionist som dig synes.

 8. Af Lisbeth Sørensen

  -

  ” der har voldtaget dem, hvorefter voldtægtmændene bliver straffrie.”

  Det vedvarende spørgsmål her, er jo om det er voldtægt når frivilligt?


  Venstrefløjen i København kæmpede gennem en længere årrække for, at få opkaldt en cantral plads i København efter to pædofile mænd, der begge var medlem af Pædofilforeningen, da de var i live – den ene af mændene var endda blevet dømt og straffet for et seksuelt overgreb på en fjortenårig dreng – og så havde han medlt sig som nazistisk soldat under Anden Verdenskrig.”

  Mere hovedløst konspirationsævl fra scientologisten her. Om hans indlæg ikke er et bevis på hans religion tosserier, hvad skulle så ellers være?

  Og naturligvis var alle nazister borgerlige højreradikale, som Jacob selv.
  Det første i gjorde da, var at indespærret og slå ihjel venstrefløjssympatisører. Ja endda så højre som socialdemokratiet.

 9. Af Flemming Lau

  -

  Nu er der er syrisk ægtepar, der ankom til Danmark i 2014, som lige er blevet dømt 1.5 års fængsel og udvisning, for forsøg på at tvinge deres 13-15 årige datter til ægteskab med en ,38 årig. Den gik heldigvis ikke Baldur!

 10. Af J. O. Ha nsen

  -

  AF LISBETH SØRENS EN – 6. JUNI 2017 14:44

  Det er vist ikke så kompliceret.
  Hvis en dansk pige som er 13 år gammel har sex med en boyfriend, så skal vi hvine af fryd.
  Se hvor vokse og ansvarlige de er, savler vi.
  Især hvis de bruger kondom..
  Hvis en 17 år gammel pige fra Syrien kommer hertil.
  Og er gift.
  Så er det med et gammelt svin.
  Selvom han måske kun er tyve år gammel.

 11. Af Niels Larsen

  -

  “Hvis en dansk pige som er 13 år gammel har sex med en boyfriend, så skal vi hvine af fryd.
  Se hvor vokse og ansvarlige de er, savler vi.”

  Det ved du forhåbentlig selv er det pure løgn – og at fyren ville blive straffet.

 12. Af Niels Larsen

  -

  “Hvis en dansk pige som er 13 år gammel har sex med en boyfriend, så skal vi hvine af fryd.
  Se hvor vokse og ansvarlige de er, savler vi.”

  Det ved du forhåbentlig selv er det pure løgn – og at fyren ville blive straffet.

 13. Af J. O. Ha ns en

  -

  AF NIELS LARSEN – 6. JUNI 2017 18:04
  “Hvis en dansk pige som er 13 år gammel har sex med en boyfriend, så skal vi hvine af fryd.
  Se hvor vokse og ansvarlige de er, savler vi.”
  Det ved du forhåbentlig selv er det pure løgn – og at fyren ville blive straffet.”

  Det tror jeg faktisk ikke.
  Jeg tror faktisk, at danske piger som er under 18 år har sex.
  Men det tror du og Støjberg så åbenbart ikke Niels Larsen.

 14. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Det ved du forhåbentlig selv er det pure løgn – og at fyren ville blive straffet.”

  Ikke hvis han selv er 13 eller derunder. Eller det er vist 15 år her?

  Den der borgerlige med at smide 12 mv årige i fængsel holdt jo heller ikke længe?
  Man var sådant set også kun muslimsk populistisk forslaget op til et valg. Sådan noget er de jo storleverandør af. Har naturligvis aldrig været meningen at det skulle indføres mit etniske danskere heller, kun for at vinde valg..

  JEN S Han sen 90% af dem der kommer er enlige mænd. Konen er tit efterladt. Vi burde så afgjort give enlige muslimske indvandrerpiger førsteret til at. Og ikke tillade at de gifter sig med en fra hjemlandet. De kan blive integreret i den frie danske ateistiske tro og kultur med kvinderettighedet som der er lidt af i muslimske kulturer……

 15. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Filterets fyord var je ns han s en…siger ikke så lidt?

 16. Af J. O. H.

  -

  Det er åbenbart en katastofe, hvis en Syrisk kvinde er blevet gift som 17 år gammel.
  Så er det misbrug.
  Hvis en dansk pige har haft den første boyfriend som 14 årig.
  Og ti boyfriends siden.
  Så er det fordi at hun er moden og ansvarlig.
  Og kan vælge frit.

 17. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Filtere ts fyord var je ns han s en…siger ikke så lidt?

 18. Af J. H.

  -

  Det er åbenbart en katastofe, hvis en Syrisk kvinde er blevet gift som 17 år gammel.
  Så er det misbrug.
  Hvis en dansk pige har haft den første boyfriend som 14 årig.
  Og ti-femten boyfriends siden.
  Så er det fordi at hun er moden og ansvarlig.
  Og kan vælge frit.

 19. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Filtere ts fyord var je ns han s en…siger ikke så lidt?

  “Det tror jeg faktisk ikke.
  Jeg tror faktisk, at danske piger som er under 18 år har sex.”

  Du skal ind på et nonnekloster i Sydeuropa, for at finde jomfruer som 18 årige i dag..

 20. Af J.O. H.

  -

  AF LISBETH SØRE NSEN – 6. JUNI 2017 18:36

  Jeg tror, at du har ret.

  Men højrefløjen mener åbenbart ikke, at en 17 år gammel syrisk pige har de samme rettigheder som en 15 årig dansk pige.

 21. Af P Christensen

  -

  Er der en nu menneskeret at blive tvangsgift?
  Det næste “venstrefløjen” insisterer på, er nok retten til at blive sevmordsbomber.

  Filmen er da forlængst knækket derude.

 22. Af Annelise Troelsen

  -

  Man tror dårligt sine egne øjne. Er det Pædofil-foreningens lobbyister, der er på spil i denne debat?

 23. Af erling jensen

  -

  EU bliver en ny sovjet union, ikke på samme måde, men ligeså blodig og ksatastrofal. Bare vent og se. Hele Europa ender som et mareridt. Iøvrigt ødelægger den sære redigering alle blog-debatter.

 24. Af erling jensen

  -

  EU bliver en ny sovjet union, ikke på samme måde, men ligeså blodig og katastrofal. Bare vent og se. Hele Europa ender som et mareridt. Iøvrigt ødelægger den sære redigering alle blog-debatter. I Kbhvn. er skyderier i gaderne nu ved at være hverdagskost. Postvæsnet, velfærden, sundhedsvæsnet, familieværdierne, forsvaret og retssikkerheden m.m.m. ligger halvvejs i ruiner pga. politiske dumheder og udskejelser.

 25. Af Niels Larsen

  -

  ANNELISE TROELSEN

  Venstrefløjen viser sit sande ansigt. Én af rynkerne siger ‘pædofili, ja tak!’. :-(

 26. Af Niels Larsen

  -

  ANNELISE TROELSEN

  Venstrefløjen viser sit sande ansigt. Én af rynkerne siger ‘pædofili, ja tak!’. :-(

 27. Af Tom Mejvik

  -

  Det er ikke kun venstrefløjen, der har et problem.

  Det har den ældre garde af afdankede, borgerlige politikere også – dem, som nu brokker sig over Støjberg.

  For det var jo en borgerlig justsitminister, der tillod besiddelse af børneporno, da billedpornografien blev frigivet, og som dermed uforvarende gjorde Danmarks til verdens største eksportør af børnepornografi i halvfjerdserne og firserne.

 28. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “De hjemløse europæer” skriver Lilleør

  Spørgsmålet her er jo om man kan være hjemløs i et andet EU land, når man har en bolig af en slags i sit EU hjemland?
  Og her må svaret være nej.

 29. Af Mere EU

  -

  […] Det fik som bekendt konsekvenser, skriver Lilleør i dette glimrende indlæg: […]

 30. Af J.O. H

  -

  Der skriver uanede mængder af nonsens.
  Som sædvanligt.
  Når “eliten” blandt den yderste højrefløj ruller sig ud.

  Sagen er ret klar.
  En minister skal overholde lovene.
  Er hun uenig i loven.
  Så må hun arbejde for at få den lavet om.
  Ikke overtræde den.
  I øvrigt så er Støjberg fuldstændig ligeglad med de såkaldte barnebrude.
  Men hun så en chance for at ydmyge og neværdige nogle forsvarsløse mennesker.
  En sådan chance lader Støjberg ikke gå fra sig.
  Og samtidig kunne hun tale til højrefløjens indre svinehund.
  Og score nogle billige points.

 31. Af jan henrik wegener

  -

  Svagheden ved Lilleørs indlæg viser sig i følgende bemærkning “Men det kunne de. Fordi befolkningerne var med dem.”
  Det er nok tvivlsomt om “befolkningerne” her er “med nogen”, for de står snarere splittede, i nogle tilfælde nærmende sig gensidig fjendtlighed.
  Om “befolkningerne” i bredeste forstand var afgørende på Luthers tid er et spørgsmål som vel er historisk og som sådan kan undersøges.

 32. Af H. Jens en

  -

  Der skriver uanede mængder af nonsens.
  Som sædvanligt.
  Når “eliten” blandt den yderste højrefløj ruller sig ud.

  Sagen er ret klar.
  En minister skal overholde lovene.
  Er hun uenig i loven.
  Så må hun arbejde for at få den lavet om.
  Ikke overtræde den.
  I øvrigt så er Støjberg fuldstændig ligeglad med de såkaldte barnebrude.
  Men hun så en chance for at ydmyge og neværdige nogle forsvarsløse mennesker.
  En sådan chance lader Støjberg ikke gå fra sig.
  Og samtidig kunne hun tale til højrefløjens og pøblens indre svinehund.
  Og score nogle billige points.

 33. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Den danske befolkning troede på den konservative statsminister, Poul Schlüters, løgn om, at “Unionen er stendød”.

  Der har aldrig været et flertal blandt den danske befolkning, som har støttet opløsningen af nationalstaten og folkestyret, og nedlæggelsen af de nationale grænser med alle de forudsigelige, negative følger, som det har fået!

  Schlüter løj os ind i EU, på samme usle måde, som Anders Fogh-Rasmussen løj om, at han angiveligt med sikkerhed vidste, at Irak besad masseødelæggelsesvåben, selvom Forsvarets Efterretningstjeneste havde oplyst ham om, at dén påstand var der ikke skyggen af beviser for, og dermed narrede Folketinget til, at stemme for en deltagelse i Irak-krigen.

  Nye undersøgelser viser, at især de unge EU-borgere er ved, at miste troen på demokratiet.

  Det er desværre mildest talt ikke underligt, når politikerne misbruger vælgernes tillid igen og igen, ved at lyve groft og bevidst for dem, med fatale konsekvenser for landet og vælgerne til følge – uden at det har fået negative følger for de løgnagtige politikere.

 34. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Vælgerne troede på den konservative statsminister, Poul Schlüters, løgn om, at “Unionen er stendød”.

  Der har aldrig været et flertal blandt den danske befolkning, som har støttet opløsningen af nationalstaten og folkestyret, og nedlæggelsen af de nationale grænser med alle de forudsigelige, negative følger, som det har fået!

  Schlüter løj os ind i EU, på samme usle måde, som Anders Fogh-Rasmussen løj om, at han angiveligt med sikkerhed vidste, at Irak besad masseødelæggelsesvåben, selvom Forsvarets Efterretningstjeneste havde oplyst ham om, at dén påstand var der ikke skyggen af beviser for, og dermed narrede Folketinget til, at stemme for en deltagelse i Irak-krigen.

  Nye undersøgelser viser, at især de unge EU-borgere er ved, at miste troen på demokratiet.

  Det er desværre mildest talt ikke underligt, når politikerne misbruger vælgernes tillid igen og igen, ved at lyve groft og bevidst for dem, med fatale konsekvenser for landet og vælgerne til følge – uden at det har fået negative følger for de løgnagtige politikere.

 35. Af Hr. J H.

  -

  Der skriver uanede mængder af nonsens.
  Som sædvanligt.
  Når lavadelen blandt den yderste højrefløj ruller sig ud.

  Sagen er ret klar.
  En minister skal overholde lovene.
  Er hun uenig i loven.
  Så må hun arbejde for at få den lavet om.
  Ikke overtræde den.
  I øvrigt så er Støjberg fuldstændig ligeglad med de såkaldte barnebrude.
  Men hun så en chance for at ydmyge og neværdige nogle forsvarsløse mennesker.
  En sådan chance lader Støjberg ikke gå fra sig.
  Og samtidig kunne hun tale til højrefløjens indre svinehund.
  Og score nogle billige points.

 36. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  EU er demokrati. Det er ikke perfekt. Det kan et demokrati ikke være, men EU er demokrati. Alle kan ikke i et demokrati få alt, hvad de peger på, men EU er et demokratiskorgan. Alle kan forsøge.

  At bekæmpe EU er ar bekæmpe demokrati. England er et klassesamfund og vil vedblive at være det, men klassesamfundet er demokratiets modsætning. Derfor vil englænderne Brexit.

 37. Af John Laursen

  -

  Den særligt ondartede politiker A. Merkel, er født og opvokset i DDR og er derfor opflasket med DDR-fascisme. Denne glødende globaliserings – og islamiseringsforkæmper og hendes EU er en pestilens for Europa og et søm i europæernes ligkister. I Tyskland terroriserer hendes Stasi-stormafdelinger, antifa, politiske modstandere. Voldelige overfald på tyske oppositionspolitikere som er imod EU og globaliserings- og islamiseringspolitikken, forekommer hyppigt. Ligesom ytringsfriheden har trange kår i Merkel-Tyskland.
  Forhåbentlig bliver hun og hendes medsammensvornes bande stillet til regnskab og straffet.

  Islam benytter sig af disse globaliserings – og islamiseringsforkæmpere og landsforrædere, fordi de er lette at manipulere med og tage røven på; I sit forsøg på at opnå magten og verdensherredømmet.

 38. Af P Christensen

  -

  EU er demokrati skriver en læser.
  Jep, ligesom sin forgænger og centralistiske elitære inspirator, Sovjetstaten.
  Eller er den sygt inspireret af Hitlers våde drømme om et StorTyskland über alles ?

  Men ambitionerne bør være større endnu.
  Vi skal have Verdens Forenede Stater.
  Og dernæst Galaksens Forenede Stater.
  Og dernæst…..

 39. Af Flemming Lau

  -

  P. Christensen.
  Jeg tror faktisk at du har ret!

 40. Af Helge Nørager

  -

  Mon ikke P. Christensen.
  Blot beskriver hvad enhver monoteistiske religions tilbedere ønsker.
  Et samfund forenet under den sande religion. ?

 41. Af Flemming Lau

  -

  Helge Nørager.
  Måske! Men jeg fulgte lige en dokumentar om East Ham ved London. En lidt tragisk skildring om opløsning af et ellers fasttømret arbejdersamfund, centreret om boldklubben. Den demografiske struktur har ændret alt, og de sidste 20 år, er folk flyttet til bla Essex hvor der ro og nærhed. Selv mixed familier fra Caribien flytter. Og det begræder muslimer med ophav fra Bangladesh, der har levet hele deres liv i området. De savner deres brittiske venner og the British way of life!

  Kultur betyder altså noget. Personen fra Caribien var solgt da han så at hans nye naboer, kunne lade børnenes legetøj være udenfor uden at det blev stjålet. En anden ting han understregede, var at uden den brittiske identitet, følte han sig frit svævende. Enhver der har oplevet et jordskælv ved hvor vigtigt det er at kunne stå sikkert og fast på jorden med begge ben, Dem der har prøvet det, ønsker ingen gentagelse.

  Og endelig omkring Galaksens forenede stater. Hvis der en dag kom besøg fra det ydre rum, er det ikke svært at forestille sig, hvilke fantastiske ambitioner mennesket ville nære!

 42. Af Helge Nørager

  -

  Lau beskriver du ikke blot at der er sket en forøgelse af whabier og salafister, som har set lyset, kender sandheden om alt, og er stensikre på at alle andre bør konvertere eller afgå til helvede ved første belejlige transport mulighed, der kan sikre en rettroende og hans familie en evig plads i himmelen på første klasse.

  For den slags kan ødelægge alt som er opbygget og virker.

  Religiøse fanatikere som er de eneste ene udvalgte af ham gud.

  Forstår ikke at ham gud ikke griber ind ved et sådanne misbrug af hans navn, samt fortolkning af hans meninger.

 43. Af Niels Peter Lemche

  -

  JOHN LAURSEN , nå var det den tekst, I fik forelagt idag? Viel Geschrei, wenig Gehalt!

  Men som sagt: Shitstormen mod Merkel er i fuld gang. Gad vide, om tyskerne også lokker putlikkerne ned i honningkrukken ligesom den franske efterretningstjeneste gjorde.

 44. Af Niels Peter Lemche

  -

  JOHN LAURSEN , nå var det den tekst, I fik forelagt idag? Viel Geschrei, wenig Gehalt!

  Men som sagt: Shitstormen mod Merkel er i fuld gang. Gad vide, om tyskerne også lokker putlikkerne ned i honningkrukken ligesom den franske efterretningstjeneste gjorde.

 45. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Den særligt ondartede politiker Putin, er født og opvokset i USSR og er derfor opflasket med USSR-fascisme. Denne glødende globaliserings – og Kommunismeforkæmper og hans EU er en pestilens for Europa og et søm i europæernes ligkister. I Rusland terroriserer hans GRU-stormafdelinger, antifa, politiske modstandere. Voldelige overfald på russiske oppositionspolitikere som er imod EU og globaliserings- og kommunistpolitikken, forekommer hyppigt. Ligesom ytringsfriheden har trange kår i Putins-Rusland
  Forhåbentlig bliver han og hans medsammensvornes bande stillet til regnskab og straffet.

  Putin benytter sig af disse globaliserings – og kommunistforkæmpere og landsforrædere, fordi de er lette at manipulere med og tage røven på; I sit forsøg på at opnå magten og verdensherredømmet.

 46. Af Flemming Lau

  -

  Helge Nørager 07:25
  Jo allehånde Salafister, muslimske broderskab, hitzbollah etc!

  Mht Guds almægtige indgriben, så ser jeg dagligt Guds finger i mangt og meget, men det vigtigste at holde sig for øje er at: “Vi er ikke kommet hjem endnu!”
  Denne plagede jord er Prøvestenen, og der dagligt mange der tager imod Kristus, men der er også mange der mangler i den 3 verden. Til sin tid, kommer vi til at se at Guds plan, stille og roligt forløb som den skulle. Det er bare sådanne nogle som mig, der lidt utålmodige, og det er såre lidt vi kan gøre fra eller til!

 47. Af Jan Johansen

  -

  Ja, vist er EU blevet meget for meget – lidt på samme måde som pavekirken, der også blev meget for meget. Storbritanien har så taget konsekvensen og lagt op til en udmeldelse på samme måde som Martin Luther og andre sagde fra over for det storhedsvanvid, som dominerede store dele af Europa for omkring 500 år siden. Da var det den katolske kirke, der var helt galt afmarcheret og tjente tykt på det. Nu er det teknokraterne i Bruxelles og deres politiske medløbere rundt omkring i Europa, som helt har mistet fatningen. De har endnu ikke opdaget katastrofen og fortsætter derfor som hidtil med deres vanvittige teknokratiske udskejelser. Det må da tid efter anden få yderligere konsekvenser for det overnationale misfoster af et udemokratisk samarbejdsorgan.

 48. Af Jorn D.

  -

  Har Vi ikke brug for – mindre kan gøre det
  for
  det begyndte jo med arbejdskraftens fri bevægelighed
  og
  endte Merkel’igt nok med terrorismens fri bevægelighed

  ironi.mus

 49. Af jorn D.

  -

  Lige som Skat skal splittes op og afdelingerne fordeles i landsdelene
  ja
  så skal EU også deles op og magten igen fordeles i landene
  og
  dansk tv skal deles op og “fordeles” i landene
  ja
  “frimurer brødrene” Niels Peter Lemche og Thomas Borgsmidt
  altid
  med foden på “gaspedalen”
  ja
  de burde se Deres DR2 og DR kultur udsendelser
  der
  alligevel 90 % handler om jøder og nazister
  ja
  de burde sendes på en Israelsk betalt tv kanal

  ironi.mus

 50. Af Jorn D.

  -

  Terror er vist desværre noget man som EU borger, må affinde sig med
  som
  en del af fremtiden, i det grænseløse EU
  som
  beordret af de enten grænseløst naive eller koldt kalkulerende EU bureaukrater
  ja
  i hvert tilfælde gældende for lande lande med mere end nul muslimer !

  ironi.mus

Kommentarer er lukket.