Kokosolie som tandpasta

Af Kathrine Lilleør 57

Kan man skifte sin tandpasta ud med kokosolie? Jada. Får man så huller i tænderne? Jada. Holder folk så op med at børste tænder i kokosolie? Nejda.

En tandlæge fortalte om en kvinde, der som andre med hende nægter at børste tænder i andet end kokosolie, selvom det har medført, at hendes tænder nu er fyldt med huller. Selv mener patienten, at det skyldes noget andet. Muligvis en dårlig tandlæge. Tandlægen og jeg talte om, at folk må ødelægge sig selv og deres tænder, som de vil. Men må de også ødelægge deres børn? Damen har en mindreårig datter, og på spørgsmålet, om datteren også får kokosolie på sin lille tandbørste morgen og aften, svarer moren undvigende.

I en ny rapport fra tænketanken Mandag Morgen svarer 30 procent af danskerne, at de er enige i, at ”i virkeligheden ved læger og forskere meget lidt om, hvad der er sund og usund livsstil”. En stigning på 11 procent siden 2011, som er svær at forklare. Ifølge projektchef ved Mandag Morgen er der flere fællesnævnere hos de mennesker, der er mest kritiske overfor sundhedsmyndighederne. Hun siger:

Der er flere kendetegn ved dem, der i stigende grad er skeptiske. For det første: jo dårlige helbred man har, desto mere skeptisk er man. Jo kortere uddannelse man har, desto mere skeptisk er man. Jo mere økonomisk utryg man er, jo mere skeptisk er man. Og hvis man ryger, er man også mere skeptisk end, hvis man ikke ryger”.

Underklassen. Med andre ord. Var det ikke også sådan i 2011? Kunne man forestille sig, at de 10 procents stigning kommer fra koret af veluddannede, veletablerede hipstere, som med flid spiser uden om flødeskum og pastaskruer, lever i vintageland, dyrker alt der begynder med alternativt, men kører firehjulstrækker? Jeg tror det. Så meget, at jeg ved det.

For der er en uhellig alliance under opsejling, hvor dele af den veletablerede elite slår bro til underklasse-Danmark i en udtalt skepsis mod eksperter. Især i sundhedssystemet. Ekspertmodstanden er funderet i en selvovervurderende forestilling om, at ingen-skal-komme-og-fortælle-mig-noget. Pådutte mig viden, som jeg ikke er enig i. En dumrian-tendens, som overfladisk forestiller sig, at man på et par klik og til nød et par aftenerkan få indblik i fagområder, det tager en menneskealder at blive klog på.

Vi har alle en snert af det. Har lært det i skolen. Ekspert-skepsis. Skal have det. For ingen eksperter skal man ukritisk tro på. Selvfølgelig ikke.

Men derfra og så til at tro, at man selv ved bedre, altid, det er som at børste tænder i kokosolie.

 

 

 

 

 

 

 

57 kommentarer RSS

 1. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Kan man skifte sin tandpasta ud med kokosolie? Jada. Får man så huller i tænderne? Jada. Holder folk så op med at børste tænder i kokosolie? Nejda.”

  Faktisk ikke sikker på at den holder vand..Kokosolie-mælk er ekstremt sundt og fuld antibiotiske ting. Undertegnede drak engang ikke andet end kokosmælk i 3 måneder på en tropisk ø..Der var ikke andet. Det gik..Teoretisk burde man få mavepine af dette, men min krop funget fint til omstillingen. Hvad man derimod får god tandpasta ud af er natron..

  “oPSKRIFT PÅ KOKOS TANDPASTA
  Der findes flere forskellige opskrifter, her kommer min retro tandpasta. Du skal bruge følgende ingredienser, i sådan ca. målforhold. Jeg har lavet en med grøn te og en uden. Du blander bare det hele i en lille krukke, med tæt låg. Stil kokosolien ved stuetemperatur, så den er nemmere at blande. Kom ikke tandbørsten ned i tandpastaen pga bakterier. Børst tænderne som du plejer og afslut med at “klemme” tandpastaen ud i mellem tænderne, så der også bliver renset inde imellem tænderne.

  4 spiseske kokosolie (antibakteriel, rensende og styrkende)
  1 teske natron som natriumbicarbonat – ikke bagepulver (slibe og blegemiddel)
  1/4 teske himalayasalt (rensende og slibende) ht tp://www.susygrundahl.dk/hjemmelavet-kokostandpasta-med-og-uden-fluor/
  20 dråber ægte æterisk pebermynteolie (bakteriehæmmende og velsmagende)
  1 lille pose ActiGreen te (hvis du ønsker et naturlig indhold af fluor)”

  Man skal virkelig være en idiot hvis man tror at tandlæger har nogen som helst interesse i nul huller i Danmark.. De tjener altså penge på huller? De vil først få en interesse her når de kommer under den offentlige sygepleje, og dermed naturligvis nu lige pludselig ønsker færre patienter..Næh, den er en ommer..

  Et godt tip til alle der bruger mundskyld. Drop den med det samme. Den ætser tænderne værre end coca cola.. Naturligvis et produkt opfundet af den internationale private forbryder organisation, “verdenssammenslutningen af private tandlæger”.

 2. Af Lisbeth sørensen

  -

  “For der er en uhellig alliance under opsejling, hvor dele af den veletablerede elite slår bro til underklasse-Danmark i en udtalt skepsis mod eksperter. Især i sundhedssystemet. ”

  Har aldrig hørt om den, mm. sund skepsisk mht. politikere fra blå blok og blårød blok der ikke repræsentere Danskere i .90%, såvel som mod hvad tandlægen giver af råd mht. at få flere kunder i butikken..

  Indlægget giver ingen mening, og kunne være et bestilt stykke arbejde fra tandlægernes forbryderorganisation..Verdens højeste vi har her i DK af dem. At tro at de vil have færre kunder i butikken og giver oprigtig råd her, så er man godt nok ikke alt for klog.

 3. Af Jørgen F.

  -

  …Ved sidste dødsfald i familien begyndte jeg at undre mig – og det skulle jeg have gjort mange år tidligere – for den var helt gal.
  Jeg kunne så, med hjælp fra google, identificere den genfejl , der har slået folk ihjel i 2 ud af 4 af mine børns anetræer igennem mindst et par generationer og jeg har formentlig reddet dem fra samme skæbne om føje år – sammen med min ven google.
  4 alt for tidlige dødsfald inden for et par generationer, flere efter ydmygende fejlbehandlinger, har ødelagt familierne – men det er formentlig slut nu.
  Ikke som følge af sundhedsvæsenet har udviklet sig over årene – men som følge af google.
  Så det handler ikke om at den ene part skal udelukke den anden – men om at vi igennem internettet skaber et nyt vidensniveau at arbejde ud efter, og at fagfolk og patienterne skal respektere hinanden. Men tosserierne skal naturligvis luges ud.

 4. Af mogens jensen

  -

  At store dele af befolkningen er forvirret og fordummet af årtiers manipulation, fortielser og løgnepropaganda forbavser ikke fornuftige, selvtænkende danskere. Oveni kommer så den asociale kynisme som udøves af politiske pampere, platugler og plattenslagere. Den samlede virkning er at danskerne er på vej ind i en korrupt, udemokratisk, grufuld og totalitær fremtid.

 5. Af Flemming Lau

  -

  K. Lilleør.
  Du har da ret i at når hele tandsættet smuldre, bør man for sin egen skyld overvinde noget af sin mistro mod eksperter!

  Men men vi har altså haft en thalidomid skandale, og vi har for nylig haft skandalen om Katrine, der skulle kanibaliseres og bruges som organ donor, hvis ikke hun havde været så uforskammet at overleve færdselsuheldet!

  Flour er skadeligt for immunforsvaret. Vi er jævnaldrende, så du må også kunne huske at vi i skolen stod i rundkreds, med munden fyldt med REN flour og gurglede løs…! Har du aldrig undret dig over at der er så mange der får autoimmune sygedomme! Når vi går videre til børnesygdomme MFR, så skulle man pludseligt vaccineres mod dem! Og nu er det så HPV virus vaccinen, der plæderede for…! De magtfulde medicinalgiganter har for manges vedkommende udskiftet BÆRESTOFFET kviksølv med ALUMINIUM. Og vi kan bare konstatere at vi har fået flere børn med autisme, og flere unge med Schlerose og flere unge ikke mindst sports trænede piger med store bivirkninger. Vi har endnu ikke beviset for aluminiums skadelige effekt på et ungt menneske, men lur mig om ikke det lykkedes en dag og så har skandalen igen igen. Og en masse ofre!

 6. Af Kim Olsen

  -

  Lau,
  Det der med Thalidomid er altså snart 70 år siden…..
  Er der flere eksempler på lægevidenskabelige fremskridt end Thalidomidlignende sager? Ja ikke?

 7. Af mogens jensen

  -

  Ja, der er opstået tilstande i dele af sundhedsvæsnet som er helt forfærdelige. Både i psykiske og fysiske hospitaler påføres patienter skrækkelige lidelser på grund af nedskæringer, sjuskeri og ikke-eksisterende samarbejde med de pårørende. Og syge dør på stribe, fordi de bruges som forsøgskaniner eller udskrives længe før de er færdigbehandlet. Der er også tilfælde hvor livsfarligt syge nægtes indlæggelse, pga. nedlagte sengepladser, eller pga. visse lægers arrogance og uduelighed.

 8. Af mogens jensen

  -

  PS: Hertil kommer dødsfald pga. nedlagte skadestuer og hospitaler. En del syge, voldsramte og trafikofre får deres sygdom forværret eller forbløder pga. den lange transporttid. Sundhedsvæsnet er hårdt ramt af “reformer”, spareøvelser og voldsomme forringelser i kvalitet, standarder og arbejdsmoral. Tusinder og atter tusinder af patienter og pårørende påføres frygtelige lidelser og tab.

 9. Af J. Hans en

  -

  Sundhedsvæsenet, lægerne og tandlægerne er ikke fejlfri.
  Men derfra til at have mistro hele systemet, der er der et stykke.
  Og idag kan man behandle og kurrere sygdomme, som man ikke kunne gøre noget ved for fyrre år siden.

 10. Af mogens jensen

  -

  Både den politiske og juridiske foragt for menneskeliv synes at vokse. En vaneforbryder der i Haderslev havde overfaldt seks-syv sagesløse og skadet dem alvorligt (en fik kraniebrud og ansigtet knust) fik syv måneders fængsel. Den kvindelige dommer udtalte at der ikke var tale om alvorlig kriminalitet. Voldspsykopaten blev derfor kun betinget udvist. Er dommen ikke en hån mod ofrene?

 11. Af J. Hans en

  -

  AF MOGENS JE NSEN – 24. JUNI 2017 14:17

  Er læger som begår fejl voldspykopater?

 12. Af mogens jensen

  -

  Hvis man ser på hvad der foregår af helt unødvendige og meningsløse lidelser og dødsfald i både psykiske-/fysiske hospitaler og plejehjem, er der grund til stor bekymring. Sundhedsstyrelsen, ambulanceberedskabet, lægevagten og klagesystemet mv. har været præget af masser af skandaler. Og de erstatninger som gives til patienter for årelange torturlignende lidelser pga. slendrian og lægefejl m.m., er usle og latterlige.

 13. Af mogens jensen

  -

  Man skal ikke have mistro til alle læger, for nogle er både dygtige og samvittighedsfulde. Men der er også brådne kar. Og klagesystemet virker ofte ikke, eller så sløvt og langsomt, at mange patienter dør eller skades på livstid inden der skrides ind. Eet eksempel er at sundhedsstyrelsen ti år i træk ignorerede alle klager og advarsler vedr. en hjerneskadet psykiater. Andre gange har falske og uduelige læger fået lov til at husere alt, alt for længe.

 14. Af Lisbeth sørensen

  -

  ” meningsløse lidelser og dødsfald i både psykiske-/fysiske hospitaler og plejehjem”

  Især i tandlægestolen, må man lide under magtpsykopatiske tandlæger..mange mange tusindvis døde der nu, hvert måned., eller var det uge? :)

  Vi skal have ændret reglerne for kompensation fra sjusket arbejde af cowboytandlæger..De skal i fremtiden betale en procentandel af deres værdi som bøde. Vi skal have sat op et gratis offentlig tandlægenetværk der kan undersøge sjusk og bedømme skadeerstatningens størrelse..Tandlægerne er alt for lidt reguleret som det er nu. Vi skal have indført et tandlæge system som det Finske med offentlig betalt tandlægehjælp..

 15. Af Flemming Lau

  -

  Kim Olsen.
  Jeg er om nogen, glad for medicinsk forskning, på vegne af de mennesker der tidligere var lost. Men der er penge, i masse vaccinationer. Hvert år bare i Danmark, står 60 000 individder klar til at modtage et ” Skud” for snart sagt enhver sygdom. Det der generer mig, er at man fra en del af lægefaglig side, propaganderer så hæmningsløst, at forældre og deres afkoms evt kritiske spørgsmål affejes med en håndbevægelse! Lidt mere ydmyghed, overfor et fremmelegemer i kroppen, burde man altid have for øje. Jeg mener, der er forskel på Polio, TB og så MFR!

 16. Af mogens jensen

  -

  Bloggere der næppe har et dybere kendskab til hvad der er foregået af forringelser i sundhedsvæsnet i de sidste fem-ti år, prøver at bagatellisere eller bortforklare. Men hvad mener de mon om de nedskæringer, den svækkelse af kræftbehandlingen i Kbhvn, de skandaler der er foregået pga. forsvundne/afskaffede hospitaler….. og de vanvittige/umenneskelige tilstande i psykiatrien i Sønderjylland….. som allerede har medført adskellige dødsfald. Læs selv hvad netaviserne og pressen har skrevet af kritiske artikler i år.

 17. Af Lisbeth sørensen

  -

  Er naturligvis de helt usaglige og uvidenskabelige her..I ved dem der er skeptisk mht. vacciner, og som Trump mener at autisme kommer fra dem. mv.
  h ttp://fortune.com/2017/02/16/donald-trump-autism-vaccines/

  Men en sund skepsis mht. tandlæger er et must i det private system. De får simpelthen flere penge ved sjusk og dårlige råd..Samme gør man. når man læser børsen og køber aktier. Alle meninger der “der skal råde” står til salg. Det klogeste man normalt kan gøre, er at gøre det direkte modsatte af hvad avisen foreslår. Det fungere mindst 90% af tiden. Samme med tandlæger tit.

 18. Af lis beth s ørensen

  -

  Er naturligvis de helt usaglige og uvidenskabelige her..I ved dem der er skeptisk mht. vacciner, og som T rump mener at autisme kommer fra dem. mv.
  h ttp://fortune.com/2017/02/16/donald-tru mp-autism-vaccines/

  Men en sund skepsis mht. tandlæger er et must i det private system. De får simpelthen flere penge ved sjusk og dårlige råd..Samme gør man. når man læser b ørsen og køber aktier. Alle meninger der “der skal råde” står til salg. Det klogeste man normalt kan gøre, er at gøre det direkte modsatte af hvad avisen foreslår. Det fungere mindst 90% af tiden. Samme med tandlæger tit. ,,,….,

 19. Af Kim Olsen

  -

  Flemming Lau
  Jeg synes de læger, som har prøvet at imødegå Maren i kæret med hensyn til vaccinationer har argumenteret ret overbevisende.

  Forældrene som gerne ser at deres børn får mæslinger spiller højt spil med deres børns helbred som indsats.

  Der er ikke påvist sammenhæng imellem de påståede negative følgevirkninger af MFR vaccine. Heller ikke fra skeptikernes side. At de mener, at børnene bliver stærkere af at få sygdommen svarer til at brække armene på de stakkels unger, for armen brækker jo aldrig samme sted igen.

  Vi har aldrig haft så mange muligheder for at tilegne os relevant viden, og aldrig har så mange bidraget med det rene vrøvl (ikke dig). Læg mærke til hvordan der argunemteres her på bloggen.

  En påstår, at han udelukkende har levet af kokosmælk i tre måneder på en øde ø, og at tandlæger verden over har rottet sig sammen om at ødelægge tandhygiejne for at tjene flere penge. Rent idioti!

 20. Af Lisbeth sørensen

  -

  Vores PsyKO her, har naturligvis aldrig boet på en tropisk ø i 3 måneder, endvidere rejst sådanne steder . Han har jo været postbud, efterretningsagent og international forretningsrejsende hele livet..Og bruger sine dage til at skrive pædofile indlæg i landets aviser..Har vel tilbragt lidt til i pattaya?

  Manden forstår ikke at nogle faktisk har haft et interessant liv, ej at dette er muligt…Lever naturligvis i sit kedelige højreradikale univers, hvor intet bevæger sig.

  Der er naturligvis altid noget læring i at tygge græs og se det vokse..Fortsæt livsindsigten..

  Mvh Liden Tue..

 21. Af Kim Olsen

  -

  Lisbeth
  Det er nogle uhyrlige beskyldninger, men det er nok dit niveau.
  Jeg tror ikke, at du er helt normal, men for ikke at ødelægge bloggen, som faktisk beskæftiger sig med et vigtigt emne, agter jeg ikke at indgå i yderligere dialog med dig her.

 22. Af Flemming Lau

  -

  Kim Olsen.
  Meget illustrativt med at brække armen, på små børn! Meeen altså, nu ved jeg ikke om du har haft alle børnesygdomme, eller om du er blevet vaccineret! Jeg har haft alle børnene sygdommene, og fåresygen med dens hævede spytkirtler, er den jeg husker bedst. Indtagelsen af fyldte chokolader frøer er i den forbindelse som trøst, en virkelig en dårlig idé.

  Robert de Niro lavede for et års tid siden, en dokumentar om MFR! Den blev aldrig vist pga massivt pres fra Industrien. Hvad der er op og ned i det, ved jeg som lægmand, naturligvis ikke, men vi kender en del unge forældre hvis børn kun har fået første del af vaccinen. Bivirkninger har fået dem til at fravælge anden del, mens de er kommet på arbejde med at finde ud af hvad barnet nu er eller ikke er blevet allergisk overfor. Noget er ihvertfald ravende galt og vi skulle jo nødigt ikke havne i samme grøft som i diskussionen om klima forandringer, og den ensidige konsensus om de fossile brændstoffer. Sol storme har altså også en vis effekt!

 23. Af j nielsen

  -

  “Det der med Thalidomid er altså snart 70 år siden…..”

  Knap 60 år. Et “vidunder”middel mod kvalme under graviditet.

  En del mennesker, hvis mødre valgte ikke at stole blindt på lægens råd, kan prise sig lykkelige over ikke at sidde med vanskabte eller manglende arme.

  Sangeren Steen Jørgensen var ikke så heldig.

  “Forældrene som gerne ser at deres børn får mæslinger spiller højt spil med deres børns helbred som indsats.”

  Det mærkelige er at denne sygdoms farlighed øgedes dramatisk i samme øjeblik en vaccine blev lanceret. Før den tid var det farlige ikke at få mæslinger, men *ikke* at få mæslinger.

  MFR-vaccinen adskiller sig også fra vacciner mod tuberkulose og polio på et andet punkt: Det er ikke en vaccine man giver af hensyn til ens eget barn, men af hensyn til andre børn. I andre dele af verden.

  Hvad angår økonomi, så er de sparede børns sygedage den underliggende dagsorden. Ikke for livet, men for erhvervslivet.

 24. Af J. Hans en

  -

  AF J NIELS EN – 24. JUNI 2017 16:50

  Burde man have undladt at udvikle pencilin, fordi nogle ikke kan tåle det.

 25. Af j nielsen

  -

  “Burde man have undladt at udvikle pencilin, fordi nogle ikke kan tåle det.”

  Næ, men man skal ikke tvangsfodre folk med det. Og man skal slet ikke bruge det mod alle mulige sygdomme, der blot kræver tid — blot fordi folk skal tilbage på pinden så hurtigt som overhovedet muligt.

  Effektivitet er kodeordet. Ikke helbred.

  Det samme gælder influenzavaccinen, og nok er influenza livstruende hvis man er otteogfirs og/eller generelt svagelig, men ikke hvis man ellers er et normalt fungerende menneske. Den vigtigste begrundelse i de tilfælde er de fem sparede sygedage.

  Endnu et arbejdsmarkedstiltag. Her taler man dog – mig bekendt – endnu ikke om tvang.

 26. Af j nielsen

  -

  “Man skal virkelig være en idiot hvis man tror at tandlæger har nogen som helst interesse i nul huller i Danmark.. De tjener altså penge på huller?”

  De tjener penge på nul huller. For den der ved regelmæssige tandlægebesøg undgår problemer med tænderne skifter ikke tandlæge. For så ved man at denne tandlæge sjusker ikke. Er der problemer, bliver de opdaget i tide.

  En tandlæge hart ingen speciel interesse i nul huller i Danmark. Men han har interesse i nul huller hos egne patienter. Og det må være godt nok.

 27. Af Flemming Lau

  -

  J. Nielsen.
  Så fik du lige leveret en ekstra dimension til debatten. Syge børn koster samfundet! Forklaringen er enkel som den er kynisk og desværre plausibel, specielt set i lyset af jobcentrenes behandling af de syge! Jeg væmmes!

 28. Af - Niller

  -

  Set på tv fornylig en dramaserie der hedder Call the midwife den fortæller en historie om jordemødre og lægers arbejde i London i 50’erne.
  Men den fortæller også om hvor uvidende lægerne var om følgevirkninger da de ordinerede medicinen Thalodomid til de kvinder der klagede over ubehaget i forbindelse med deres graviditet.

  Lægerne gjorde det udelukkende for at hjælpe disse kvinder nemmere igennem graviditeten-
  Man må så håbe at en sådan historie ikke gentager sig ,og at alle er blevet klogere når det gælder ordineringen af medicin uden den er blevet gennemtestet og alle risici er klarlagt.

 29. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Thalidomid er udviklet sidst i 50 Erne og er derfor knapt 60 år. Thalidomid blev brugt mod kvalme, men viste sig at hæmme udvikling af blodkar i vævet, som gjorde at børn blev født med defekte lemmer mm. Senere har man lavet forsøg med at bruge det mod kræftsvulster, i det det hæmmer blodtilførsel til svulsten.

  En kvindelig veganer gav sit barn vegansk føde, hvilket resulterede i at barnet døde. Barnet døde af underernæring. Børn skal have fedt for at hjernen bliver udviklet. Der findes dumme mennesker alle steder. Der findes også dumme læger.

  Jeg tror nu ikke jeg vil bruge Lisbeths opskrift, selv om jeg synes det er pænt af vedkommende at dele. Min mor var en af de kvinder, der brugte tandpasta uden fluor. Hun er veluddannet. Hun læste en artikel i et amerikansk tidskrift, som beskrev fluor som farligt stof. Derfor brugte vi ikke tandpasta med fluor i en periode. Det gavnede ikke mine tænder.

  Vær taknemmelige for de danske tandlæger, de er dygtige.

 30. Af lisbeth sørensen

  -

  indlæg i fifleriet?

 31. Af Lis bet.h s.ørense.n

  -

  “KO”
  Meget illustrativt med at brække armen, på små børn! Meeen altså, nu ved jeg ikke om du har haft alle børnesygdomme, eller om du er blevet vaccineret! ”

  Det er ikke bevist om demen s her er forårsaget af manglende vaccination eller andre grunde. Der kan være flere forskellige? Derudover er det at opføre sig som et barn, ikke altid relateret til sen ilitet mv. Højrefløj ens stolte bannefører lider tit af dette barnesyndrom..Videnskaben forsøger stadig at løse det……

  “De tjener penge på nul huller.”

  De tjener så afgjort færre penge ved nul huller end masser mv..I skoletandlægen gør de nok ja, de får vel bonuser mv. for at få flest sunde børn igennem? Og mindre arbejde for dem selv..Sådan fungere det ikke i forbryderorganisationen “private tandlæger”..Og sådant set blot endnu et godt argument hvorfor private tandlæger skal forbydes i Danmark…..

 32. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Kære Lizzy
  Var der ikke noget om, at du prøvede at studere til tandlæge og at det ikke gik så godt. Det forklarer måske dine udfald mod tandlæger.

 33. Af J. Hans en

  -

  AF J NIELS EN – 24. JUNI 2017 17:32
  “Man skal virkelig være en idiot hvis man tror at tandlæger har nogen som helst interesse i nul huller i Danmark.. De tjener altså penge på huller?”

  Min tandlæge har åbenbart interesse i nul huller.
  Eftersom jeg aldrig har huller.
  Et besøg indebærer en rensning af tandsten.
  Og en undersøgelse for lommer i tandkødet hver andet år.
  Og røngten.

 34. Af Kim Olsen

  -

  Lizzy
  Hvis du gik regelmæssigt til tandlæge, ville du vide, at tandlæger tjener langt mere ved at forebygge dårlig tandhygiejne end at lappe et hul i ny og næ.
  Men hvor skulle du dog vide det fra.
  Pas du hellere dine hoteller i Sydamerika, dine ferieejendomme på Bornholm, din katamaran, din lejlighed på Nørrebro og din lejlighed i Skodsborg med tagterasse, dine aktier og alle dine andre luftkasteller.
  Og overlad bloggen her til dem som både kan stave og udtrykke sig forståeligt.
  Mytoman!

 35. Af J Nielsen

  -

  “Så fik du lige leveret en ekstra dimension til debatten. Syge børn koster samfundet! ”

  Måske en ekstra dimension på dette sted, men det var netop med brug af det økonomiske argument MFR-vaccinationsprogrammet blev gennemført sidst i 1980’erne.

  Siden er den side af sagen nedtonet en hel del. For ikke at sige bortretoucheret.

 36. Af Lisbeth sørensen

  -

  Kære PsyKO,

  Hold du dig nu bare til dit arbejde som efterretningsagent, postbud og international forretningsrejsende, som du påstår alle at være..

  Nu drejer det sig jo ikke blot om huller, men generelt dårlige tænder. Og huller her er blot et synonym for dette..

  JH Dine fine tænder kan du uden tvivl takke dig selv for , og ikke din tandlæge. Han er uden tvivl dybt skuffet værd gang du møder op..Og du har åbenbart fundet en ikke borgerlig tandlæge, der ikke laver unødvendig behandlinger..Få sådanne i landet..Hvor ligger han?

  ““Så fik du lige leveret en ekstra dimension til debatten. Syge børn koster samfundet! ””

  Private tandlæger og private hospitaler, elsker og lever af syge børn og dårlige tænder. Kan ikke få nok af det!

  I USA ser man hvad der sker. Doktorer der udskriver altid den dyreste medicin til kunden, da de får forskellige provenuer af medicinalselskaberne der. Uanset om den virker bedst eller ej. Det fungere formentlig også sådant på Danske privat hospitaler, selvom der nu heldigvis ikke er mange tilbage efter flere forsøg her.

 37. Af Lisbeth sørensen

  -

  PS lilleKO..

  Hold venligst op med at skrive i mit navn på andre blogs.. Uanstændigt og debatødelæggende. Du er et lille forkælet skodbarn..Psykopat..

 38. Af Flemming Lau

  -

  J. Nielsen.
  Jeg havde det på fornemmelsen, at dit udsagn ikke blot var et skud fra hoften, men byggede på noget mere substantielt. Det der altid har undret mig, er med hvilken iver en del pratiserende læger er tonet frem på tv skærmen for at true forældre med tvangsfjernelse af deres børn, hvis de ikke lod dem vaccinere mod MFR!

 39. Af J. Hans en

  -

  AF LISBETH SØREN SEN – 25. JUNI 2017 1:20
  “JH Dine fine tænder kan du uden tvivl takke dig selv for , og ikke din tandlæge. Han er uden tvivl dybt skuffet værd gang du møder op..Og du har åbenbart fundet en ikke borgerlig tandlæge, der ikke laver unødvendig behandlinger..Få sådanne i landet..Hvor ligger han?”

  Han har en klinik på Thurø.
  Udenfor Svendborg.
  Og han virker ikke skuffet.

 40. Af J. Hans en

  -

  Helt enig med Amalie Lyhne.
  En minister skal overholde lovgivningen.
  Er hun uenig i lovgivningen. Så må hun arbejde på at ændre den.
  Støjberg må fyres.
  Man er i øvrigt yderst naiv, hvis man tror, at Støjberg interesserer sig for disse såkaldte barnebrude. Og deres ve og vel.
  Det gør hun ikke overhovedet.
  Og Støjberg sender jo uden nogen form for skrupler børn hjem til tortur og død.
  Men her var der endnu en chance for at tyranisere nogle forsvarsløse mennesker.
  En sådan chance lader Støjberg ikke gå fra sig.
  Slet ikke når hun kan score et par billige points ved endnu engang at appelere til vælgernes indre svinehu nd.

 41. Af J Nielsen

  -

  “Kokosolie som tandpasta.”

  Til nød, hvis der ikke er mere solcreme.

  Nogle ideer er virkelig sære. Der var den her hollandske mor, der insisterede på raw food. Altså rå grøntsager og intet andet. Til hende og børnene, for manden var for længst flygtet. Den ældste søn gjorde ligeså, men den yngste blev hos moderen.

  Resultatet af diæten var misvækst – et højdetab på cirka 12 cm.

  Forskellen i middelhøjde mellem Nordkorea og Sydkorea skyldes forskellig ernæring. Den er 15 cm.

  Så knægten havde været på sultekur hele sit liv. Der blev rejst sag om tvangsfjernelse, resultatet husker jeg ikke.

  Heldigvis er hollændere ret høje i forvejen. Det skyldes sikkert alle deres coffeeshops.

 42. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ja, kære Kathrine, er det ikke morsomt at se sin blog saboteret igen af Circus Sørensen?

 43. Af Brian Andersen

  -

  Dette er yderst underligt for mig at læse… Min eks og jeg har en datter og hvor moderen netop har børstet den lilles tænder med kokos olie. Idag ligner vores datters mælketænder bare møg (mildt sagt!). Ville ønske jeg kunne vedlægge billede. Vores datter er kun 1 år og 9 måneder og har allerede masser af Carries angreb langs tandkødet og fysisk hul i to tænder. Jeg har råbt vagt i gevær overfor kommunen, tandlægen, sundhedsplejersken, statsforvaltningen… ja, jeg har snakket med alle om dette problem, og der gik lang tid før der skete noget i systemets papirarbejde. Det fremgår i tandlæge journalen, at i moderen har været undvigende overfor tandlægen, ved at argumentere at skaderne skyldes emalje fejl (født genetisk dårlige tænder) og at løbebåndet er for stramt. Begge undskylder er bekræftet ikke at være sande via tandlægen. Jeg har prøvet at få den fulde forældremyndighed og få langt mere tid med min datter, da jeg ikke har hende nok til at jeg kan hjælpe med at vedligeholde hendes tænder. Men systemet er tungt og 7/7 ordningen er praktisk talt umuligt, i siger foreningen far, når vores datter er så lille. Kommunen og tandlægerne har fortalt mig, at man ikke anser dårlig tandhygiejne som mistrivselse af barn, og det er på trods af, at moderen selv lige har fået lavet 6 huller hvoraf en er en rodbehandling og at moderen forsat mangler at få lavet en tand mere som også et en rodbehandling. Hvergang min datter smiler, føler jeg nederlag… For hendes tænder er bestemt ikke flotte. Moderen er begyndt at bruge flour tandpasta, men det tog laaaang tid, og en masse pres fra det offentlige og er stadigvæk usikker på, om moderen egentlig gør det, da jeg forsat syntes det ser værre ud som tiden går. Der er meget mere i denne historie, og på trods af at i moderen mener det godt og kun ønsker det bedste for vores datter, så opstår problemet, da jeg bestemt ikke tror på noget som helst af al det der ‘naturen skal hele dig’ pjat og at man tydeligt kan se at den er helt galt. Vi er to modsatrettede poler, men det danske retssystem hælder mest til moderen, også selvom holisme er en stor del af barnets opvækst.

 44. Af P Christensen

  -

  Der er snarere gået inflation i begrebet “ekspert”.
  De kan siges at findes indenfor videnskaberne.

  Men betegnelserne anvendes også urigtigt om personer
  der udtaler sig om subjektivt om politik, EU, indvandring, organisationsteori,
  osv. og ofte i en farvet, opdragende politisk-journalistisk konsensus
  overfor befolkningen.

 45. Af Kim Olsen

  -

  J H
  For en sjælden gangs skyld er vi enige.
  En minister må ikke være vidende om ulovlig forvaltning uanset hvilket politisk flertal ministeren har bag sig.
  Det kan ikke gradbøjes.

  Lisbeth eller hvad du nu kalder dig i dag:
  De erhverv du nævner er jo nogle du selv har tilskrevet mig (samt en del andre inkl. bistandsklient -at det eneudelukker de andre, har du åbenbart ikke hjerne til at gennemskue)
  Jeg har aldrig selv nævnt hvad jeg arbejder med, for det er irrelevant.
  Men du ville ville overrasket…..

 46. Af LISBE.TH SØR:ENSEN

  -

  I 3 år drak jeg skedeudflå og har nu verdens sundeste tænder

 47. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Brian Andersen Lizzy
  Se nu at få lært bedre dansk Lizzy, hvis du vil skrive under forskellige navne. Du afslører dig selv hver gang. Lad moderen have barnet, det er bedre at vokse op med en, der har huller i tænderne end et hul længere oppe. Jeg kender alt om tænder, min tante har stifttænder i stål, hun er også en isenkræmer. Hun har fået dem lavet på Tandlægehøjskolen i KBH af en førsteårsstuderende, han hed Martinez. Da jeg var barn beundrede jeg hendes tænder og var misundelig på hende, fordi hun ikke skulle børste dem så ofte.

 48. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Lisbeth Sørensen
  Din kommentar af den 25.06.2017 kl. 15.21.
  Det lyder sandelig interessant. Var det ikke svært at få fat i?

 49. Af Lisb eth søre nsen

  -

  Af LISBE.TH SØR:EN SEN – 25. juni 2017 15:21

  Endnu et falsk indlæg i mit navn af KO..Ko´en skamme sig?

  “Lisbeth eller hvad du nu kalder dig i dag:” KO

  Ko bruger mit navn i dag, i mange blogs, og som sædvanligt. Få dig et liv psyKO. Naturligvis har du nævnt at du er bistandsklient, international forretningsrejsende, PET agent og postbud..

  “Han har en klinik på Thurø.
  Udenfor Svendborg.”

  Forhåbentlig kun en enkelt tandlæge uden for Svendborg ved Thurø..Vil rejse dertil næste gang. :) Leder stadigvæk efter en anstændig ikke borgerlig tandlæge i Danmark, og har endnu ikke fundet en, og har ledt i årevis og været igennem mindst lo nu..Havet en god en engang, men så gik han sgu hen og døde..Åbenbart af druk. Men skal altså ikke sige at fulderikker ikke kan være gode tandlæger….Nu plejer jeg at rejse til Ismir de sidste år. Har fundet en eminent dygtig tandlæge der. Har skaffet ham lo kunder fra DK allerede. Immerværk med store projekter her..Ca. 80% af DK priser, og han er så dygtig. Har nok ført ca. 150.ooo kr. ud af DK fra blot disse til ham.. :)

  Fru Harald..

  Forstår ikke din interesse i at deltage i den Danske debat som udlændinge? Du har kostet os ægtedanskere så meget. Du må hjem til Island og ligeledes ..

  “Jeg kender alt om tænder, min tante har stifttænder i stål, ”

  Jeg skal ikke kloge mig i hvad man bruge til gedetænder børstning..Men fortsæt bare..Fungere åbenbart for den fremmede her?

 50. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Af Brian Andersen – 25. juni 2017 10:25

  Dette er yderst underligt for mig at læse… Min eks og jeg har en datter og hvor moderen netop har børstet den lilles tænder med kokos olie. Idag ligner vores datters mælketænder bare møg (mildt sagt!). Ville ønske jeg kunne vedlægge billede. Vores datter er kun 1 år og 9 måneder og har allerede masser af Carries angreb langs tandkødet og fysisk hul i to tænder. Jeg har råbt vagt i gevær overfor kommunen, tandlægen, sundhedsplejersken, ”

  Jo hurtigere de første ubrugelige tænder kommer ud, desto bedre for barnet..
  Ævl.. Måske diæten er grunden, men…Lyder mest af alt som en del af prebens tilkendegivet digitale netværk af faderløse børn frasorteret retten til at se deres

  “Af J Nielsen – 25. juni 2017 9:12

  “Kokosolie som tandpasta.”
  til nød, hvis der ikke er mere solcreme.barn? JN

  En latterlig og useriøs, ubetydelig besserwisser kommentar..

  Naturligvis er der mange alternativer til gængse midler..Som der er inde for fødevarer, men uden for de gængse accepteret af industrien..

Kommentarer er lukket.