Ting jeg ikke forstår om fri hash

Af Kathrine Lilleør 84

Hvorfor har Christiansborg så lidt tillid til befolkningen, at man tror, at den ved lovliggørelse af cannabis vil gå amok, som en vuggestue i en slikbutik?

Hvorfor er der vedblivende et massivt Folketingsflertal imod frigivelse af hash, når mindst 52% af befolkningen ønsker cannabis legaliseret og kun 27% er imod?

Hvorfor tror man, at man risikerer at flere bliver afhængige, når alle kan finde et sted at købe cannabis ulovligt?

Hvorfor mener man, at folkesundheden har bedre af, at folk hemmeligt køber cannabis, så ingen opdager et eventuelt misbrug, før det er for sent?

Hvorfor vil man hellere bruge millioner på bekæmpelse af hash-kriminalitet fremfor at legalisere hash, få kendskab til købere og dermed forebygge og afhjælpe afhængighed?

Hvorfor tillader man sig et så indskrænket syn på cannabis, at det kun i små doser og til skyhøje priser kan sælges som lægemiddel?

Hvorfor vil man ikke anerkende, at cannabis i århundreder er blevet betragtet som et helsemiddel, der kan være godt for meget?

Hvorfor skal de 12 procent danskere, der har røget hast indenfor det seneste år kriminaliseres, hvis de dyrker cannabis i baghaven?

Hvorfor tillader landspolitikerne sig at ignorere en Overborgmesters begavede forslag til en statsstyring af hash-handlen, når de københavnske politikere har den største erfaring med hash-kriminalitet af alle?

Hvorfor har man gjort sig politisk døve overfor udenlandske erfaringer, som viser, at der intet er at tabe, men alt at vinde ved at frigive hashhandlen?

Hvorfor tror Folketingets lovgivere, at de opnår vælgerforståelse ved at fastholde en hash-lovgivning, der så åbenlyst og uværdigt bliver ignoreret?

Hvorfor vil Folketingsflertallet hellere lade politiet kæmpe med livet som indsats mod pusherkriminelle fremfor at udstede en lov, der er i overensstemmelse med det liv, befolkningen lever?

Enhver må spørge sig selv.

Hash-loven er ikke et lille spørgsmål, det er principielt. For argumentresistensen illustrerer, hvor langt vores Folketingspolitikere vil gå for at håndhæve deres udgave af virkeligheden. En principiel magtkamp mod virkeligheden, som det ikke koster den enkelte politiker det fjerneste af udkæmpe. Prisen betales suverænt af små mennesker, der ingen stemme har i debatten.

De små mennesker, som man på Christiansborg netop hævder, at den nuværende lovgivning beskytter.

Men den nuværende lov beskytter ingen. Bortset fra handlen i Pusherstreet.

 

84 kommentarer RSS

 1. Af Søren Højbjerg

  -

  Krigen imod narko er for længst tabt. Få nu skrottet det forbud imod narko.

 2. Af Jesper andersen

  -

  For det første er de fleste politikere og partier ligeglade med danskerne, som de betragter som stemmekvæg og malkekvæg der bare skal trækkes rundt ved næsen og udnyttes så grundigt som muligt. (Hvorfor vi alle har kurs mod katastrofale “svenske” tilstande) Ja, på Chrborg sidder kynismen og ignorance i højsædet. For det andet har hash ofte en lang række farlige og negative virkninger på unge mennesker, hvorfor hash bør reserveres til medicinsk brug. For det tredje risikerer vi en invasion af hashvrag fra mange lande, hvis hashen frigives. Men ok, lad os bare få en debat.

 3. Af svend Hansen

  -

  Hash er noget skidt. Det samme er alkohol, sukker, koffein, mobiler o.s.v. Som individer er vi dog nødt til at kunne leve livet med en vis risiko. Hvis vi overlader alt til samfundet, mister vi også alt, inklusive frie valgmuligheder.
  En nærliggende løsning kan være udsalgssteder, hvor varen sælges meget billigt, mod at køberen til gengæld lader sig registrere som bruger. Det betyder at det frie valg i første omgang tilfalder den potentielle bruger. Dernæst mister det nuværende netværk af producenter, bagmænd, pushere og medicinalindustri den store fortjeneste og spændingen ved brugen af stoffet og den dejlige fornemmelse af at være lidt rebelsk mister sin magi.

 4. Af Niels Lemche

  -

  Kathrine, man kunne jo give hele møget frit. Det ville være narkokriminalitetens død. Men jeg er sikker på, at den politiker, der forestog det for alvor, ville blive fundet i en sidegyde med halsen skåret over. Men ikke særlig smart at give noget frit og tro, at det ender der.

 5. Af Christian Læssøe

  -

  nuværende lovgivning er som USA i forbudstiden – og det var ikke en succes den gang. Så sæt fx apoteker til at sælge og lad staten score momsen.

 6. Af Frank Wulff

  -

  Det første man skal gøre er at afkriminalisere besiddelsen af hash til eget forbrug, da man så kan frigive ressourcer hos politi m.fl. til andre opgaver.

  Dernæst skal man så gå efter et statskontrolleret salg af hash i stil med det man har andre steder i verdenen. En dato kunne være i 2019, 50 år efter forbudet!
  Man kan sætte som krav at man har et sygesikringsbevis for at kunne købe hash og at man som køber er begrænset i hvor meget man må købe i løbet af en uge.
  Det vil også kunne frigive ressourcer hos polti m.fl. til andre opgaver.

  Dog tvivler jeg kraftigt på at ovennævnte sker, da der er for mange økonomiske interesser på spil, specielt hos medicinindustrien.

  Kender flere personer der har røget hash ifm. kræftsygdomme, da de havde problemer med konventionel medicin. De var meget glade for bivirkningen “ædeflip”.

 7. Af Helge Nørager

  -

  “Kender flere personer der har røget hash ifm. kræftsygdomme, da de havde problemer med konventionel medicin. De var meget glade for bivirkningen “ædeflip”.”

  Samme her, og vil gå så vidt at påstå, at det for den ene er eneste årsag til at han er i live.
  Han var i et fase 3 forsøg med kemo mod lymfetarm spredt efter operation i tarm.
  Da han mod alle forventninger ikke døde hurtigt, blev han flyttet til fase 2 af samme forsøg.

  Det var “ædeflip” og et meget forstående personale som ville deres forsøgs hamster det godt.

  Det er 29 år siden, og patient stadig i live, og jeg tror i dag at ,mange som arbejder med f eks kemo terapi eller har oplevet det vidende om at..
  Det er vigtigt at bevare appetit ved patient.
  Samt at kvalmen ved føde indtagelse kan være et problem.
  Og til de formål, er alle løsninger som virker gode.

  Hvis en anden bivirkning som fnisen og grine flip kan opnås, kan det lette en vanskelig dag i et kedeligt sygdoms forløb.
  Har jeg også oplevelse af.
  Cancer er noget skrammel at pådrage sig.
  ,

 8. Af jesper andersen

  -

  Hvorfor har belgisk tidende så lidt tillid til danskerne og demokratiet, at man ikke vil tillade en fornuftig og saglig debat? Alt det som virkelig betyder noget, alt det som virkelig interesserer, velfærd, kriminalitet, sundhed, indvandring, økonomi, Chrborgs “reformer” og opførsel og truslerne mod vores civilisation osv., forhindres vi i at debattere. Man vil på tyrannisk vis bestemme hvad vi må diskutere. Og tonen skal helst være skånsom, tandløs og “korrekt”. Dog kan visse støjsendere støje så meget de vil.

 9. Af PrebenF1 jensen

  -

  På tosseanstalterne får vi kun et ugentligt bad. Svenske feminister mader os, og tvinger hash ned i vores lunger 5 timer om dagen. De smugler det ind fra Malmø. De siger at hvis vi støtter op om fri hash, vil disse kæmpefedeSvenske feminister sidde på os, til vi aflevere alle penge.

  Se 180 grader, snaphnen og den korte. Svenske tilstande i DK.

 10. Af ejner jørgensen

  -

  Det er en god idé at læse de 3 netaviser som nævnes lige ovenfor. Og hvis man oveni begynder at klippe avisartikler ud om svineri overfor postkunder, arbejdsløse, boligsøgende, voldsofre, fraskilte mænd, patienter og pårørende og mange andre, vil man snart have en stor samling som vil vise at Danmark er ved at blive til en galeanstalt ligesom flere andre EU-lande.

 11. Af PrebenF1 jensen

  -

  Sidst da jeg var på posthuset,bandt svenske feminister mig til en stol og tvang mig til at indtage hash og slikke på frimærker en helt dag.
  Læs om uhyggelige svenske tilstande, krig og armod, og kvinderne overtager verden..Se også 180 grader om nye regler mht. skraldespandes max størrelse- efter nye svenske EU regler..

 12. Af ejner jørgensen

  -

  Om de utallige skandaler skyldes brug af hash og andre stoffer i partierne, vides ikke. Men at uduelighed og vanvid trives fantastisk godt, er soleklart. Iøvrigt kunne mange af skandalerne have været forebygget/undgået hvis journalisterne gad lytte til hvad de fem millioner menige danskere oplever. Men man tager kun tordenskjolds soldater alvorligt, dvs. den lille sammenspiste kreds af radikale dagdrømmere, diverse kendisser og levebrødspolitikere plus visse “eksperter” som ofte ikke er eksperter, men bare er fulde af “rigtige” meninger.

 13. Af PrebenF1 jensen

  -

  Sidst da jeg var på posthuset,bandt svenske feminister mig til en stol og tvang mig til at indtage hash og slik ke på frimærker en helt dag.
  Læs om uhygge og svenske tilstande, kr ig og armod, og kvinderne overtager verden..Se også 180 grader om nye regler mht. skraldespandes max størrelse- efter nye svenske EU regler..

 14. Af Kristoffer Hansen

  -

  Om forladelse! Men jeg tror effekten vil være at det ikke er så spændende hvis det er lovligt. Og det er bestemt ikke farligere end en øl eller et glas rose. Jeg tror vi vil blive glade på den lange bane… KH

 15. Af e jørgensen

  -

  Det kaldes folkestyre. Men folket er kørt ud på et sidespor. Det får ikke lov til at modsige de mange propagandaløgne der er i omløb. (om overlykkelige danskere, om indvandringen, om den altid faldende kriminalitet, om co2, om ligestillingen, om manglen på arbejdskraft osv.)

 16. Af mogens poulsen

  -

  Debatten hos støv ring er nu næsten totalt domineret af røde betonhoveder mv. Er støv ring en skabsradikal? Hans redigering er nidkær og smålig. Saglige indlæg blokeres under alle mulige påskud. Hans oplæg er fornuftige, men hans redigering nedrig. En hyklers dobbeltspil?

 17. Af tommy robinson

  -

  berlinske media – er HELT ude at takt med FOLKET, men det er jo lige meget lige nu ..altså deres løn.

  Lad os se I store DIGITALE berlinske media og politikkens hus , nu skal vores socialisme i hus.
  JA vores løn , ikke for fædrelandet…..
  Vi kører shadowban, ja tjek og folket SKAL stemme så VI KBH: socialister kan kører landet i sænk
  Ved næste valg .

  Lad os se , KBH. …….
  Facebook “købt” , .det var en fejl TRUMP . – og vi shadow banner . og vi har vores NYE våben….tænker Berlinske

  I ER EN FLOK FJOLSER- lad os se DF 36% + når VI går i gang med mund til mund i den jyske muld og I mister arbejde . Og endda I det sjællanske , der hvor folk har et arbejde og ikke ryger hash

  NEMLIG !- her i KRON Jylland snakker vi jo ikke sammen.! kan du huske hvor I fik slettet

  VALGKAMP- VI ER KLAR

  PATRIOTER UNITE !

 18. Af tommy robinson

  -

  Løsningen er MERE EUSSR .

  JA vi håndværkere kan ikke stave godt , men vi bygger Danmark

  Og vi vil IKKE have mere EU ., alle på alle pladser vil ikke have mere EU – nærmest UD af EU

  og muslimer hjem. det ender ikke godt .

  Poplakkerne har ting med til gutternene- det er også store ting. kæmpe kasser med en instruktions bog tyk… ja det har foregået i årevis. nårmest årtier

  FUCK EU-
  og islam ud af Danmark NU, det ender ikke godt-
  Nå jeg er meget nedslidt , men det ok. jeg har bygget .
  jeg er mere bekymret om mine børnebærn , de muslimer skalUD af landet

 19. Af gerald wiltek

  -

  boernehave elever styrer i sandkassen.
  DK i relief.

 20. Af tom knudsen

  -

  Det står i grundloven at c en s ur ingensinde/aldrig må genindføres. Alligevel er den demokratiske debat stærkt beskåret, til umådelig skade for befolkningen. Bare se hvad der er sket i Sverige, efter at de genindførte c en s ur en plus hetz mod dem som modstod prop agandaen fordi de kunne tænke selv, eller fik oplysninger fra andre kilder.
  Resultatet er mafiaer, bander, overfald, vo ld, mo rd, hjemme rø verier, velfærdstab, sygdomme, død og elen dighed osv.

 21. Af tom knudsen

  -

  Det står i grundloven at c en s ur ingensinde/aldrig må genindføres. Alligevel er den demokratiske debat stærkt beskåret, til umådelig skade for befolkningen. Bare se hvad der er sket i Sverige, efter at de indførte c en s ur plus hetz mod dem som modstod stats prop agandaen fordi de kunne tænke selv, eller fik oplysninger fra andre kilder.
  Resultatet er en BLODRØD KÆMPE KATA STRO FE. Se snap ha nen.

 22. Af henrik hansen

  -

  I politik risikerer man altid at radikale fascister, korrupte pampere, evnesvage umuliusser, pjattede studiner og playboys samt hykleriske feminister og pladderhumanister udvikler en politik og lovgivning som er propfuld af to sserier, svigt, ondskab og umenneskelige “reformer”. Især når valgloven er forældet, og udemokratisk c en s ur det normale

 23. Af henrik hansen

  -

  Se f.eks. hvor skrækkelige forholdene er blevet i hospitalsvæsnet m.m. i løbet af især de sidste ti år. Fra nr. 1 til nr. 24 i Europa. Unødvendige lidelser og dødsfald er blevet uhyggeligt almindelige. Men journalister gider sjældent give pårørende og patienter taletid/spalteplads, så politikernes dumheder og hensynsløse forringelser foregår mest i det skjulte. Se “Svigt ud over alle grænser i sundhedsvæsnet”.

 24. Af Kristoffer Hansen

  -

  Små mennesker, det har du så sandelig ret i. Jeg går kun op i at få genindført dødsstraffen hurtigst muligt. Pga. vores satans politikere og deres narkohandlende muslimske lorte. Jeg er mere end træt af at bo i et muslimsk lortehul, og det er Zulu.dk Hash snakken er bare endnu et spil fra galleriet. Hvor politikerne prøver at overbevise os små om, at de har mere mellem ørene end selvreguleret løn, og fine pensionsordninger til dem selv.

 25. Af Birgit Berggrensson

  -

  Kære Katrine, du må også kende til de mange unge mennesker, der lider af svær depression, som ikke kan helbredes, og som kommer af intensiv hashrygning i længere tid. Det taler ikke for fri hash. Det er også hash, der gør, at mange tror, at man lige så risikofrit kan prøve andre former for narko med katastrofale følger som resultat. Det er rigtigt, at folk bør være ansvarlige voksne mennesker, men er de det? Skal vi i stedet for bruge millionerne på politi og fængsler bruge dem på behandling af narkovrag?

  Dog kan jeg sagtens tilslutte mig en meget større lempelse af adgang til cannabisolie, som hjælper mange syge, og hvis hash blev solgt restriktivt til folk over 18 med gyldig ID af apoteker, kunne det måske reducere kriminaliteten samt afholde en masse hashturister fra at invadere landet.

 26. Af Helle Mejstrup

  -

  Hvis HA kan nøjes med at leve af Hashhandel, så føler jeg mig trods alt lidt bekyttet ved blot at holde mig fra hashboderne(hvor de forresten også sælger alt det der er værre), Men som Lilleør selv skriver, der er så meget hun ikke forstår omkring fri Hash. f.eks. at HA nok ikke finder sig et 7 -4 job, hvis de ikke kan leve af at sælge hash.

 27. Af henrik hansen

  -

  Før eller siden får også journalisterne brug for et velfungerende samfund med et ordentligt sundhedsvæsen, et retfærdigt retsvæsen, statslig og bureaukratisk respekt for familien og hjemmets fred osv. Men flertallet af journalisterne er så kortsynede at de villigt medvirker til at undergrave alt med velfærd, sundhed, frihed og sikkerhed.

 28. Af tom knudsen

  -

  Hvis man følger med i de vanvittige ting der foregår i EU og på Chrborg, forstår man nok bedre hvorfor og hvordan politisk dumhed og åndsformørkelse kunne ende i 1. og 2. verdenskrig og systematiske mas se myr de rier i mange lande. Hvor ytringsfrihed og ægte demokrati mangler, ender det i idi o ti, gang ster væl de, fattigdom, sygdom, stats ter ror, død og ka tastrofe.

 29. Af Maria Due

  -

  Helle Mejstrup – 26. maj 2018 10:03

  “Men som Lilleør selv skriver, der er så meget hun ikke forstår omkring fri Hash. f.eks. at HA nok ikke finder sig et 7 -4 job, hvis de ikke kan leve af at sælge hash”

  Det er så småt begyndt at komme frem, at HA’erne lever et dobbeltliv, og at de optræder i dyre habitter på investeringsmarkedet. Såmænd også det danske ejendomsmarked. Her er der masser at tage fat på for en modig journalist, for hvidvask foregår ret enkelt i den branche.

 30. Af Niels toft

  -

  Der findes fornuftige argumenter for en legalisering af hash, men også for det modsatte synspunkt. Men der er ingen gode argumenter for at Danmark skal have Sverige som et forbillede. De frie netaviser viser at Sverige er endnu et skrækeksempel på at c en s ur, kommunisme, falsk humanisme og familiefjendsk feminisme udvikler galskab og endeløse forbrydelser og rædsler. Se snap ha nen, den kor te, urias, 180gr og nationen. Se “Sverige er fortabt”.

 31. Af Niels toft

  -

  Der findes fornuftige argumenter for en legalisering af hash, men også for det modsatte synspunkt. Men der er ingen gode argumenter for at Danmark skal have Sverige som et forbillede. De frie netaviser viser at Sverige er fortabt.

 32. Af Fr. liss Sørensen

  -

  Mht. hash er det ikke det USA har lovliggjort men Marihuana i dens mere eller mindre ukoncetreret og naturlige form. Dette burde være samme i DK.

  Dette vil ende meget narkokriminalitet og give milliarder til statskassen..Det skal dog være ukontrolleret som skal være DSB og vores køb. Staten skal ikke have nogen ret til at vide hvor vi rejser hen og hvad vi køber.

  Danmark er nu verdens mest overvåget samfund af de borgerlige plutokratipolitikere der er imod frihed til folket..

  Utroligt at dårekistepreben og hans hundredvis af nonsensindlæg ikke kan fjernes. Tossepreben har fuldstændig ødelagt debatten med nonsens om Sverige mv.

 33. Af Fr. liss Sørensen

  -

  Mht. hash er det ikke det USA har lovliggjort men Marihuana i dens mere eller mindre ukoncetreret og naturlige form. Dette burde være samme i DK.

  Dette vil ende meget narkokriminalitet og give milliarder til statskassen..Det skal dog være ukontrolleret som skal være DSB og vores køb. Staten skal ikke have nogen ret til at vide hvor vi rejser hen og hvad vi køber.

  Danmark er nu verdens mest overvåget samfund af de borgerlige plutokratipolitikere der er imod frihed til folket..

  Utroligt at då..rekistepre..ben og hans hundredvis af non.sensindlæg ikke kan fjernes. Tos..sepreb.en har fuldstændig øde..lagt deba..tten med nonse…ns om Sverige mv.

 34. Af lars holm

  -

  Hvorfor sidder der altid et hav af kloge hoveder, som aldrig har prøvet hash og udtaler sig, om noget som de tydeligt ikke aner en pind om. Jeg tror man kan finde et par stykker blandt de ovenstående kommentarer.

 35. Af bo nielsen

  -

  Sverige er et land hvor flere og flere er nødt til at tage beroligende stoffer, hash, alkohol og angstdæmpende medicin. Situationen i landet er forfærdelig. Men også Danmark kan være fortabt. Chrborg og regeringerne gør jo intet for at forsvare og varetage det danske folks kultur, værdier og interesser. Tværtimod. Lobbyisme, grådighed og uduelighed styrer os mod undergang. Se selv diverse netaviser om DK og Big-Mother staten Sverige.

 36. Af indlæg kom ikke på??

  -

  Er alle indlæg over een linje blokeret efter 12.34? Eller virker siden ikke?

 37. Af Maria Due

  -

  LARS HOLM – 26. MAJ 2018 12:34
  “Hvorfor sidder der altid et hav af kloge hoveder, som aldrig har prøvet hash og udtaler sig, om noget som de tydeligt ikke aner en pind om. Jeg tror man kan finde et par stykker blandt de ovenstående kommentarer.”

  Selv om jeg aldrig har røget hash, føler jeg mig ikke ramt, for jeg har i årevis været omgivet af andre, der blev mere og mere afhængige af at gøre det. Dette kan man som liberalt sindet sige var deres eget ansvar, og jeg diskuterede det aldrig med dem. Men som ufrivillig tilskuer kunne jeg ikke undgå at bemærke, hvordan hashen ændrede deres psyke, og at de tabte den dynamik,, fysisk som intellektuelt, der for fleres vedkommende tidligere havde været karakteristisk for dem og gjort dem til langt mere lovende og interessante mennesker, end de skygger af sig selv, de endte med at blive. De tabte pusten og blev jævnt kedelige og ligegyldige. Fælles for dem var, at de ikke syntes at bemærke det selv.

  Siden havde jeg i en kort periode det utaknemmelige hverv at tage mig af hospitalsindlagte misbrugere, og som mine kolleger kæmpede jeg med at forholde mig neutralt til dem, da de vitterligt optrådte usympatisk, mens deres stakkels familiemedlemmer var ved at gå til af sorg. Det var altid den samme historie om, at al denne ulykke startede med lidt “uskyldigt” hash, så hvorfor se bort fra det, fordi andre tålte det bedre?

  Og så har jeg ikke skrevet noget om alle de mennesker, der kom til at kæmpe med angstanfald.

 38. Af georg christensen

  -

  Hvad fri “hash”, virkelig betyder, er der også meget, som jeg ikke forstår.

  Det eneste jeg kan forstå mange syge kan hjælpes af “hash” planten, og ,at mange pilledrejere (kemi forurenere) mister deres forretning sammen med andre kreminelle bander.

  Frihed til “hampen”, kan måske også skabe frihed til både “pille og spurt narkomanerne”.

  Et storstilet forsøg burde det være. Desværre er delstater allerede begynd på “privat” omsætnings orienteret basis. I mit Danmark bør det foregå på samfunds jord og under åben samfunds kontrol, ikke for vindingens skyld, men for at hjælpe dem ,som har behov for hjælp. At forsøge at erstatte “spiritussen” med “hamp”, ser jeg ingen problemer med. Det eneste problem som jeg ser, vil være, at alle hver især kan plante og benytte planten uden at skulle gennem “spiritus fabrikken”.

  NB: Et alt for billigt “helbredelses middel”, hvor kun avleren eller samfundet har muligheden for fortjeneste.

  Jeg har selv ,kun en gang forsøgt “hash indtagelsen” med hjelp af tobak og et par snapser, og dagen efter var ganske normal, som dagene efter “tobak og snapse indtagelse”.

  Derfor mener jeg fri hash, lad bare planten gro, og bestem selv din egen rusnydelse, med dit eget arbejde.

  Desværre vil disse , mine udtalelser stadig virke provokerende overfor “kemikalie industriens” alkymister, som alt for ofte kun er interesseret i “vindings fordelingen”.

  Ja til USA`s stater, som har frigivet “hash”, og nej til hash på privatiseret område.
  Hash er et lægemiddel som bør tages alvorligt, og ikke bare produseres for vindingens skyld, som “pilledrejerne” produkser deres små farvede “kemikalie blandinger”., oftes nyttesløse Illusions blandinger.

 39. Af ole rasmussen

  -

  Man kan blive retarderet eller sindssyg ved at indtage hash og lignende. Det er der mange eksempler på. Skoleskyderierne i USA f.ex. Misbrugerne kan ødelægge deres eget liv og familiens mv. ….. og for samfundet er det heller ikke godt med folk i magtfulde jobs, hvis de har lav IQ, et afstumpet følelsesliv eller har udviklet paranoia og forrykte idéer.

 40. Af ole rasm

  -

  Skruppelløse politikere vil måske se en fordel i at få store dele af befolkningen til at synke hen i sløvhed, via vildledende/fordummende underholdning, stofmisbrug, indoktrinering/ ensretning og mangel på medindflydelse. Måske det som er sket i Sverige, Tyskland og Frankrig etc.? Der er nu mange millioner migranter i Europa, og afrikaniseringen og islamiseringen er ved at tage fart. Politikere taler om “berigelse”. Er de mon på stoffer?

 41. Af Per Torbensen

  -

  Ting som undertegnet ikke forstår vdr.Blogs på Berlingske Tidende ,sabotagen hvor fuldstændige abnormale skribenter hærger og hvor debatten lukkes alt for tidligt.
  Jan Petersen kan IP-adresser skjules ?troldene kan åbenbart godt ? eller er det blot dovenskab?

 42. Af lars hansen

  -

  Men hvor stopper frigivelsen så. Jeg har da som ung røget lidt hash, opium og i de ældre år været med på coke. Aldrig særligt meget. Sidstnævnte stoppede jeg med da kvaliteten var så ringe med masser urenheder i som glas, rottegift o. lign. Jeg er heldig – jeg kan selv styre det og ikke taget noget i 5 år. Mit alkoholdforbrug er da meget værre. Men hvis jeg kunne gå ned til apotekeren om fredagen og købe 3 joints, 2 gram fin coke og så lige lidt opium til piben ved jeg da ikke om jeg ville blive lidt hyggebruger igen. Meget svær diskussion.

 43. Af ole rasm

  -

  Alt tyder på at de radikales, de skabsradikales og pladderhumanisternes “berigelse” ender som en grufuld og altødelæggende storkatastrofe, der vil ødelægge det Danmark vi kender, og udslette det danske folks kultur, liv og fremtid.

 44. Af Finn Bjerrehave

  -

  Hvis jeg vidste noget om hash, ville mine indlæg måske blive publiseret.
  Tak Finn Vig

 45. Af j.. han..

  -

  F1 Jen sen, i et utal af navne, har indsat vel ca. 35 af indlæggene.
  Han skriver om Sverige, kommunister, radigale, rødfascister. hans celle, urinposten, snapsehanen.
  Som han har gjort i de sidste ti år.
  Helt uden nuancer.

 46. Af Per Kristensen

  -

  Vågn nu op.
  Det er ikke hash eller narko det handler om, men derimod alkohol og forsikringer.
  Hverken bryggerier eller forsikrings selskaber har nogen interresse i en legalisering.
  Det vil med al sandsynlighed gå ud over deres markeder.
  Som min søn sagde til mig for år tilbage, hvorfor betale 5-600 kr for øl og sprit, hvis man kan få mere glæde af en tablet til 50 kr. og ingen hoved pine.
  De korrupte politikere er styret af dem der betaler deres partier og intet andet, DK er gennemsyret af korruption på politisk hold.
  At Danskerne går rund og tror vi er korruptions fri er en illusion af himmelske højder.

 47. Af Fr. liss Sørensen

  -

  Hash er forholdsvis unormalt i verden og I Europa, udover Skandinavien , Frankrig, Tyskland. Selv i Spanian og Italian foretrækker de Marihuana i dens ukoncentreret af mere eller mindre karakter. I UK er det svært at finde og har et premium som noget eksotisk.

  I Marokko -algeriet er koncentreret “kief” normalen. Så vidt jeg har forstået er meningen ikke at sælge dette på apoteket, men blot det normale ukoncentreret Marihuana..Her burde følges op med LSD. Såvel som magiske svampe..Alle bedre end hash-kief..

  Og borgerlige burde nok skulle tvangsfodres nogen møder her, for at gøre verden mere behageligt. Kan starte med frkdue?

 48. Af Fr. liss Sørensen

  -

  Hash er forholdsvis unormalt i verden og I Europa, udover Skandinavien , Frankrig, Tyskland. Selv i Spanian og Italian foretrækker de Marihuana i dens ukoncentreret af mere eller mindre karakter. I UK er det svært at finde og har et premium som noget eksotisk.

  I Marokko -algeriet er koncentreret “kief” normalen. Så vidt jeg har forstået er meningen ikke at sælge dette på apoteket, men blot det normale ukoncentreret Marihuana..Her burde følges op med L.SD. Såvel som magiske sva.mpe..Alle bedre end hash-kief..

  Og borg..erlige burde nok skulle tva.ngsfodres nogen møder her, for at gøre verden mere behageligt. Kan starte med frkd.ue?

 49. Af Per Kristensen

  -

  Ps.
  Hvis de såkaldte experter viste bare lidt om feks MDMA ( Ecstacy ), ville de vide at det blev opfundet af et USA firma, Merck, Sharp & Dohme, i 1986.
  De lavede fordi man ville sælge et narkotika der var ufarligt, som det er i ren form.
  Men som sagt tidligere det kan bryggerier og forsikrings selskaber og HA og Bandidos ikke leve af, Så med kraftig lobby påvirkning blev det hurtigt forbudt i USA og lammehalerne i Europa fulgte hurtigt efter.
  Så nu sælges det så på det sorte marked, med dvs, tilsætninger ala rottegift og andre gode ting.
  De Konservetive har virkeligt noget at være stolte af.

 50. Af FK. L, Søreenseen

  -

  Ha..sh er forholdsvis unormalt i verden og I Europa, udover Skandinavien , Frankrig, Tyskland. Selv i Spanian og Italian foretrækker de Mari…huana i dens ukon…centreret af mere eller mindre karakter. I UK er det svært at finde og har et premium som noget eksotisk…

  I Mar..okko -alg..eriet er konce..ntreret “ki.ef” normalen. Så vidt jeg har forstået er meningen ikke at sælge dette på apoteket, men blot det normale ukonc.entreret Mari..huana..Her burde følges op med L.SD. Såvel som mag..iske sva.mpe..Alle bedre end ha.sh-ki.ef..

  Og bo..rg..erlige burde nok skulle tva.ngsfo.dres nogen møder her, for at gøre verden mere behageligt for alle, med mere hu.manisme og forståelse? Man kan starte med frkd.ue??Hvem ved, måske ville hun være glad for at møde andre også?

Kommentarer er lukket.