Gruppevoldtægt og ligestilling

Af Kathrine Lilleør 51

Der var ikke tale om voldtægt. Hvis man er sammen med en pige hjemme hos hende, er det ikke voldtægt, som hvis man tager fat i en pige udendørs og tvinger hende ned”. Læs de to små sætninger flere gange. Den vestlige verdens integrationsproblem i SMS-format. Synspunktet er desværre ikke hentet fra dengang borgerskabets unge piger havde anstandsdamer, og alle kvinder selv var ude om det, hvis de blev voldtaget.  Nej. det tilhører faren til en af de gruppevoldtægt-sigtede drenge i Hørsholm. Seks drenge på under 18 og helt ned til 14 år har været sigtet i flere uger for gruppevoldtægter af fem piger, hvoraf nogle kun er 13 år i Kokkedal, Nivå og Hørsholm. Skrækkeligt. Uhørt og ulykkeligt. At drengene har anden etnisk baggrund end dansk, har jeg, før denne søndag noteret mig, men jeg har tænkt, at en gruppe etnisk danske drenge kunne såmænd også have gjort noget lignende. Eller kunne de?

Farens udtalelse i dagens Berlingske har gjort mig tvivl. Fordi den oser af manglende respekt for kønnenes ligestilling. Og kønnenes ligestilling er den simple nøgle til at forstå, hvori den afgørende åndelige forskel består på den vestlige verden – og nåja, alle andre verdener. Om faren er muslim, hindu eller ateist, er fløjtende ligegyldigt. Det afgørende er, at han har opdraget sin søn som levede de i Danmark for 100 år siden. At det er i orden at øve vold mod en pige, hvis hun har inviteret indenfor.

For voldtægt er vold. Ikke sex. Det har jura- og medicinforskerne  Mason and McCall Smith i talrige studier påvist. Voldtægt handler om magt ikke om sex. Om dominans. Gruppevoldtægter er altså en gruppe, der udøver magt. At denne gruppe har anden-etnisk baggrund kombineret med farens udtalelse viser, at integration intet har med Allah eller Gud at gøre, men det er ren kultur. Så sandt som, at man med lethed kan finde både jøder, kristne og muslimer i Mellemøsten, der deler Hørsholm-farens synspunkt.

Den velformulerede efterforskningsleder Henrik Gunst siger knivskarpt: ”Det er svært, hvis de 14-17-årige drenge har fået den holdning fra hjemmet. Men nu lever vi altså i et retssamfund i Danmark, og der slår vi hårdt ned på den slags.” Tak for det.

Men måske ville det hjælpe, hvis vi renser vores ligestillingsforestilling for kussomater og lilla bleer, og i stedet bliver spritklare på, at kønnenes ligestilling er al integrations spydspids. At den til enhver tid siddende ligestillingsminister i disse årtier primært er integrationsminister og skal koncentrere sig om boligområder med utilpassede drenge, der udgår fra hjem, som ikke aner, at vi har lovgivning, der beskytter den pige, som har inviteret dem ind på sit værelse. Jeg siger ikke, at fædre-barsel og bestyrelseskvoter ikke kan have en vis relevans. Bevares. Men at der er nogle, der skal lære at stave til, at piger og drenge har lige rettigheder i dette land, fremgår med al sørgelighed.

Bare en ide. Inden 13-årige piger andre steder end i Hørsholm skal lægge krop til.

51 kommentarer RSS

 1. Af Mikael Ibsen

  -

  »Alt i verden handler om sex, undtagen sex. Sex handler om magt.«
  Oscar Wilde

 2. Af Karsten S

  -

  Hvorfor relativiserer du, om end nok så lidt? Det handler om muslimer. Punktum.

 3. Af Martin Jørgensen

  -

  Hvad er en kussomat for en størrelse ? Er det en fotoboks hvor kvinder kan gå ind og få taget et billede af deres kusse ?
  Og hvad har det at gøre med ligestilling mellem kønnene , det er ikke altid lige nemt at blive klog på det som præsten prædiker.
  Og ja- etniske danske drenge kan også begå seksuelle overgreb , når de er en del af en gruppe.
  ( det kaldes gruppepres )

 4. Af Carl-Albert Demidoff

  -

  En frygtelig sag.
  Jeg har kun noget at bidrage med angående en detalje: At voldtægt ikke handler om sex men om vold er blevet noget, alle fremsætter som indlysende sandt, men den bagvedliggende logik er altså vaklende. Hvis vold altid var målet og ikke midlet, ville sex være det eneste, der ikke var nogen der var villige til at bruge vold for at opnå. Det svarer lidt til at sige, at røveri handler om magt og ikke om penge.
  Hvis vi skal stoppe noget så ækelt som voldtægt – og det skal vi – er vi nødt til at forstå fænomenet ordentligt, og indlægget ville stå stærkere uden at drage myter ind i billedet.

 5. Af Bjørn Danh

  -

  Ingen har myrdet/voldtaget mere end de kristne terrorister gennem tiderne. Med sine knap 2% når de fredssøgende muslimer ikke de krigs kristne til anklerne!!!

 6. Af elisabeth Lindhardt

  -

  Inden din blog bliver overtaget af de sædvanlige islamofobiske tosser, vil jeg takke dig for et relevant og sobert indspark i en modbydelig sag. Desværre gælder din “piger og drenge har lige rettigheder” ikke, når vi taler voldtægt. Styrkefoholdet kan man ikke lovgive sig ud af. Voldtægt er et udtryk for en holdning, kvindeforagt. Uanset religiøst, etnisk tilhørsforhold.

 7. Af niels peter lemche

  -

  Til alle, det store problem, når der er tale om muslimske drenge — og det er der åbenbart i det pågældende tilfælde — er, at de hjemmefra ikke har lært respekt for kvinder, og især ikke “vantro” kvinder, som klær sig ud som — i deres øjne og tradition — som horer.

  Jeg er ikke sikker på, at man kan tale sig ud af det. Det er muligt, at der skal repressalier til af en hel anden art. Man kunne jo foreslå fem års udstationering af drengene på et sted i Grønland, opp i området ved Thule f.eks. Man kan jo ikke smide dem ud, hvis de er statsborgere og født som sådan; så Grønland vil da være en fin løsning. Efter nogle få måneder deroppe har de sikkert forstået budskabet, og så kan man tage dem hjem igen, måske.

  Der er et lille ord, som er centralt her: Respekt, nemlig respekt for det land, de bor i, og hvis love de er forpligtede på (uanset, hvad de selv synes).

  For så vidt som det er mennesker med rod i Mellemøsten, mangler respekten, og desværre er mange så primitive, at det rent ud sagt skal bankes ind i kroppen på dem; men da vi ikke tæver fanger i Danmark, så må man jo benytte surrogatmetoder. Israelerne har igennem mere end 70 år forstået, at man i Mellemøsten kun har respekt for den mand, der har den største kæp. Der er ingen respekt for loven i disse samfund, men derimod frygt for repressalier, som kan være drakoniske.

 8. Af niels peter lemche

  -

  BJØRN DANH ja, hvis der kun er 2% fredssøgende muslimer, som du skrev, så har vi vist et problem.

 9. Af søren m olsen

  -

  Til Bjørn Danh: Den ene forfærdelige adfærd berettiger ikke den anden… eller mener du, at forbrydelserne i Kokkedal og omegn er en hævn for, hvad korsfarerne måtte have gjort af uhyrligheder

 10. Af k vest

  -

  Iflg. diverse medier begås 10 ud af 12 overfaldsvoldtægter i Sverige og Danmark af migranter. Selvom disse migranter endnu er en minoritet.

 11. Af Hans Hansen

  -

  Hvis en af deres små “prinser” var blevet gennempulet af en mand i hans hjem ville det ikke være voldtægt , det er jo foregået hjemmet.
  Hvis det var min datter de havde voldtaget ville jeg personligt sørge for at de aldrig ville være i stand til at give deres gener videre.
  Det er til at få en dårlig smag i munden at end ikke deres forældre har kunne opdrage deres børn til at kende forskel for rigtigt og forkert. Det kunne være man skulle lade nogle andre om det job. De magter tydeligvis ikke opgaven!

 12. Af niels peter lemche

  -

  KV, ja, måske, men forklaringen har jeg givet før.

  Men emnet er væsentligt, fordi de domme, der udstedes, ikke rører ved problemets kerne.

  Faren er et parallelt retssystem, hvilket igen er en invitation til maffiaen — i en eller anden form.

  Mit eksempel er begyndelsen af Godfather 1, fortællingen om blomsterhandlerens datter, der var blevet molestreret af en bande unge (ikke muslimer), og havde fået en reprimande af dommeren, hvorefter de var gået ud som frie mænd. Blomsterhandleren går til Don Corleone, der lover ham, at de unge skal få deres straf, men ikke døden. Til gengæld vil der ikke være et helt ben i deres krop efter “behandlingen”.

  Hvis ikke man fra statens side kan tilfredsstille borgerens krav på restsikkerhed, går borgeren andetstedshen.

  Man spiller sig i hænderne på det yderste højre, hvis man ikke giver agt på borgerens retsbevidsthed.

 13. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “…drengene har anden etnisk baggrund end dansk, har jeg, før denne søndag noteret mig, men jeg har tænkt, at en gruppe etnisk danske drenge kunne såmænd også have gjort noget lignende.”

  Det er der, statistisk set, intet, der tyder på.

  Uddrag fra avisartiklen “Hver anden voldtægtsdømt er indvandrer eller efterkommer” af Bo Poulsen, Cordelia Weber og Jeppe Elkjær Andersen , B.T. 2 juli 2018:

  “En gennemgang af alle domme for voldtægt og voldtægtsforsøg gennem halvandet år afslører, at hver anden voldtægtsdømt er indvandrer eller efterkommer.”

  “»Der findes ofte hos de her gerningsmænd -ikke mindst hos dem, der begår voldtægten i grupper -en kvindeforagt, hvor man beskylder kvinder for at være ludere, som man bare kan udnytte. De skal ikke protestere, for de går jo selv ud og byder sig til,« fortæller professor emeritus ved Stockholms Universitet Christian Diesen, som har forsket i voldtægtsdomme.

  B. T. s gennemgang af alle voldtægtsdomme fra den 1. januar 2016 til den 8. maj 2017 viser, at mindst 35 ud af 65 personer, der blev dømt for voldtægt, andet seksuelt forhold end samleje eller forsøg på voldtægt mod en person over 15, år var indvandrer eller efterkommer.”

  “…selv når man har korrigeret for alle baggrundsvariable, vil man formentlig stadig finde, at indvandrere og efterkommere er overrepræsenterede,« siger han.

  Både Peter Kruize og Christian Diesen peger på, at der kan være en højere anmeldelsestilbøjelighed i sager, hvor det er en indvandrer eller efterkommer, der er gerningsmanden.

  »En anden forklaring er, at der kan være nogle kulturelle forskelle, som gør, at folk med indvandrerbaggrund er hyppigere repræsenteret,« forklarer Peter Kruize, der fortæller, at man kan blive klogere på, om kultur spiller en rolle, ved at se nærmere på, hvilken udenlandsk baggrund de dømte har.”

  “… der er nok grund til at tro, at der også er et kulturelt element i det her. Det er jeg også selv overbevist om, at der formentlig er,« siger Peter Kruize…”

 14. Af lise s

  -

  Scientology og Mirage eller hvad han hedder lederen der, er kendt for voldtægter af menige medlemmer som dig og andre?

  Sexmisbrug af kvinder er normalt der. Har set flere bbc mv dokumentarer om dette. De bruger også psykisk vold især mod kvinder. Totalt undertrykkelse. Mange kvinder har fået fjernet deres nyfødte af sekten? De har en aflåst afdeling for kvinder i deres US hovedkvater, der bliver holdt tilbage der?.

 15. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Danh skriver: “Ingen har myrdet/voldtaget mere end de kristne terrorister gennem tiderne. Med sine knap 2% når de fredssøgende muslimer ikke de krigs kristne til anklerne!!!”

  Selv, hvis den påstand var rigtig, hvad har de teenagepiger, der er blevet voldtaget af “de fredssøgende muslimer”, med dét at gøre?

  Absolut intet!

  Der er tale om teenagepiger, der er blevet voldtaget af kvindeforagtende, brune racister, der anser hvide kvinder, der selv vil bestemme over deres seksualitet, for at være ludere, der selv er ude om, at de bliver voldtaget.

  Disse kvindeforagtende racister er givetvis er fans af en for længst afdød pædofil voldtægtsforbryder, der tvang den niårige pige, Aisha, til ægteskab, hvorefter han voldtog hende systematisk.

  Fundamentalistiske muslimer anser “forholdet” mellem den granvoksne Muhammed, og den niårige Aisha, for at være det “perfekte ægteskab”, selvom den pædofile “profet” voldtog den lille pige systematisk…

 16. Af Helle Mejstrup

  -

  Der er nok ikke mange politikere på Christiansborg, der kan se problemet. Men det ville jo også være ganske forfærdelig for deres nattesøvn.

 17. Af Poul Gottleib Jacobsen

  -

  Et udemaerket indlaeg, so giver et klart billede af hvad det er for udfordringer I i Danmark har i fremtiden med alle de indvandrere som I saa lystigt lukker ind. Og med personer som Bjorn Denh, ja saa har I jo et endnu stoerre problem, da den slags slet ikke kan taenke.

  Islam er en cult, og den kan og vil ikke integreres i den Vestlige verden, idet at goere det er lige mod Koranen og Islam, og det ville for en Muslim vaere en apostecy at blive som os i Vesten.

  Ikke at jeg tror at mange Danskere vil forstaa det, det skal man have lidt mere erfaring for, og som een der har boet i Muslimske lande, ja 3 af slagsen, samt rejst meget i det mest befolknings Muslimske land, Indonesien, saa har I alle i Europa et kaempe problem, takket jeres saa liberale og godtroende Politikere. God fornoejelse.

 18. Af Ellen Vestergaard

  -

  …gad vide hvor mange af dem, der i kommentarerne udtaler sig om de “kvindeforagtende muslimer”, i andre sammenhænge har skrevet relativiserende om meToo? At kvinder er hysteriske; at meToo er en heksejagt på mænd; at det også går den anden vej; at de aldrig selv har oplevet fænomenet; at kvinder skal blive bedre til at sige fra, osv osv?

  Jeg er enig med Lilleør i den gammeldags kønsopfattelse som faderen i voldtægtssagen giver udtryk for, er fuldkommen uacceptabel. Men mange kridhvide danskere ikke er ret meget bedre, når de ignorerer at næsten ALLE kvinder har oplevet ubehagelig opførsel fra cat calls over chikane og gramseri, til deciderede overgreb – fra primært danske mænd.

 19. Af jan ulrik friis

  -

  Berigelse ser anderledes ud!

  Merkels muslimer er Merkels problem, ikke længere Danmarks problem, nye regler at skal tilbagesende over grænsen hvor muslimerne kom ind.

 20. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Der ses – bare i bybilledet – en voldsommere reageren hos de små muslimske drenge end jeg har været vant til at se hos de små etnisk danske drenge. De får lov til mere – og de tér sig gerne højlydt.

  Måske hænger det sammen med den aggression de siden kan vise kvinder – og de vantro, ikke deres egne. De er hellige og undtaget, fordi deres kultur/religion påbyder sådant. De er formentlig også undergivet: ingen onani (syndigt), ingen sex før ægteskabet, så de føler sig lost i forhold til deres behov som unge drenge.

  Men naturligvis er der tale om sex, dvs sex, hvor den enkelte har fået ‘tilføjet’ en del aggression, som kan være svær at skille fra, såvel som al deres grupperi med drenge giver den en tand til, fordi de er til en vis grad også ‘forlovet’ med hinanden, hvorfor det er mere taknemmeligt for dem som gruppe – og mere spændende, vil jeg mene.

  I tidligere tider i Danmark, var unge drenge også på den, såvel som pigerne – og nogle fik ligefrem nervøsiteter af denne tilbageholdenhed med manglende sex, fordi de ikke var gift endnu. En pige/Kvinde da blev nemt opfattet so luder, hvis hun gav efter. Så var det ikke hende, man giftede sig med.

  Jeg bryder mig bare ikke helt om ordet ligestilling, selv om et også skal ind i billedet – fordi det omvendte, at pigerne tager for sig af retterne ikke egentlig kan foregå den et tilsagn fra den unge mand.

  At der ikke er tale om sex, det er forkert. At dette så foregår ved magtanvendelse – det forhindrer ikke, at der netop er tale om sex. Sex med vold og direkte voldtægt finder også sted i nogle danske, etniske hjem. Altså mellem mand og kone.

  Jeg læste en artikel forleden, hvor en yngre kvinde klagede over en voldtægt og forklarede hændelsesforløbet, hvor hun minsandten havde inviteret den unge mand med hjem, selv om hun under en middag ude med ham samme aften havde forklaret, at hun ikke havde den slags følelser for ham

  Det er jo rent ud sagt idioti! At ville ‘det bedste’ og ikke såre osv den dur … men hu havde jo været voldtaget før, viste fortællingen så.

  Altså -helt ærligt. Jeg fristes i hv f til at sige, at hun selv har bedt om det på dt nærmeste. Hun trænger til hjælp for at kunne indse og forstå sådant.

  Milde himmel – en udstilling af sig selv, hvor jeg å tro, at hun intt har fattet, siden hun fortæller historien og finder sig i sin gode ret til at invitere en mand, der er interesseret i sex med hende , med hjem … selv om han naturligvis skal respektere hende. Men – jeg finder, at hun mangler nogen respekt for sig selv.

 21. Af Jakob Schmidt-Rasmusen

  -

  Jeg tvivler ikke på, at stort set, alle danske kvinder på et eller andet tidspunkt i deres liv har oplevet uønskede tilnærmelser fra mænd, som de opfattede som ubehagelige.

  Mon ikke de fleste danske mænd også har oplevet, at kvinder, som de ikke brød sig om, lagde an på dem?

  Men voldtægt er i en helt anden kategori, end uønskede tilnærmelser, og statistikken viser indiskutabelt, at mænd fra “ikke-vestlige lande” begår langt flere egentlige voldtægter, end etnisk danske mænd gør.

  Vi hjælper ikke voldtægtsofrene, ved at bagatellisere de grove overgreb, de er blevet udsat for, og det er jo netop dét, du gør, når du sidestiller voldtægter med banal “ubehagelig opførsel” og cat-calling.

  Din bagatellisering af de grove overgreb, som de voldtagne teenagepiger er blevet udsat for, viser desværre, at kvinde ofte er kvinde værst – du er solidarisk med voldtægtsforbryderne, og ikke med ofrene.

 22. Af Jakob Schmidt Rasmusen

  -

  “Jeg læste en artikel forleden, hvor en yngre kvinde klagede over en voldtægt og forklarede hændelsesforløbet, hvor hun minsandten havde inviteret den unge mand med hjem, selv om hun under en middag ude med ham samme aften havde forklaret, at hun ikke havde den slags følelser for ham

  Det er jo rent ud sagt idioti! At ville ‘det bedste’ og ikke såre osv den dur … men hu havde jo været voldtaget før, viste fortællingen så.

  Altså -helt ærligt. Jeg fristes i hv f til at sige, at hun selv har bedt om det på dt nærmeste. ”

  Mener du virkeligt dét, helt ærligt?

  Det gør jeg mildest talt ikke, for så er enhver form for ligestilling på forhånd en illusion.

  For så kan mænd og kvinder ikke “bare” være venner, der respekterer hinanden.

  Så er forholdet mellem kønnene en evig krig – og sådan behøver det jo ikke at være, og bør det ikke være, og derfor bør man ikke forsvare mænd, der ikke respekterer et “Nej!”, når deres kvindelige venner ikke vil have sex med dem.

  Selvfølgelig må en kvinde kunne invitere en ven, en god bekendt, eller en kollega til middag – evt med overnatning, hvis gæsten har langt hjem – uden at risikere, at gæsten opfatter kvindens krop som et tag-selv-bord…

 23. Af Niels Poulsen

  -

  En udvidet rolle til ligestillingsministeren skal nok hjælpe.

  Hun kunne nedsætte et hurtigt arbejdende udvalg bestående af Özlem Cekic, Özlem Cekic, og Özlem Cekic. Derudover nogle imamer og kvindelige præster, som stemmer på Venstre. Efter fem års arbejde og mange ophedede diskussioner vil de komme frem til, at problemet er, at danskerne er nogle fucking racister, og at piger næsten er lige så gode som drenge. Men kun næsten.

 24. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Det handler ikke “kun” om voldtægtsofrenes påklædning, når muslimske voldtægtsforbrydere ikke respekterer kvinders ret til, at bestemme over deres egen krop.

  For ifølge sharia, så må en gift, muslimsk kvinde ikke sig nej til, at have sex med sin ægtemand, hvis hun ikke er syg, og han må gerne tæve hende til lydighed, hvis hun er ulydig.

  Da Det Muslimske Broderskab en kort overgang havde magten i Egypten for nogle år siden, så protesterede broderskabets repræsentant i FN voldsomt, da FN vedtog en resolution, der forbyder religiøst, eller kulturelt “begrundede” krænkelser af pigers og kvinders menneskerettigheder.

  Problemet var netop, ifølge den hellige mand, at det ville betyde, at mange muslimske mænd riskerede, at blive anklaget for systematisk ægteskabdsvoldtægt af deres koner.

  Repræsentanten for denne, islamistiske terrororganisation, (som EU-eliten, med Mohgerini i pidsen, mener har en plads i europæisk politik) mente, at et forbud mod at krænke muslimske kvinders menneskerettigheder, af religiøse grunde – hvilket ville kræve et forbud mod ægteskabsvoldtægt – ville blive “islams død”…

 25. Af Ellen Vestergaard

  -

  JAKOB SCHMIDT RASMUSEN – enten misforstår du mig, eller også lader du som om, fordi du får et kick ud af at hænge i kommentarspalterne. Ynkeligt! Men tak for muligheden for at gentage mine pointer:

  Lilleør skriver, at problemet ikke er religion, men en kvindeforagtende holdning. Jeg er enig med hende og vil så bare tilføje at kvindeforagt også er ret udbredt i Danmark. Det sås fx i mange danskeres reaktioner på meToo; som du netop selv demonstrerede.

  Dette diagram viser hvordan der går rød tråd fra at tale grimt om kvinder (som faderen i voldtægtssagen) til i sidste ende at overfalde dem:
  http://www.hercampus.com/school/valdosta/let-me-educate-you-rape-culture

 26. Af Tim Christensen

  -

  “Hun kunne nedsætte et hurtigt arbejdende udvalg bestående af Özlem Cekic, Özlem Cekic, og Özlem Cekic. Derudover nogle imamer og kvindelige præster…”

  Man kunne jo spørge den kvindelige, danske imam, Sherri Cancan, om hun ville være med.

  Frankrigs præsident, Macron, blev så fortryllet af denne smukke, kvindelige imam, at han inviterede hende til Frankrig for at give gode råd til, hvordan de hærgende, muslimske horder kunne integreres i Frankrig.

  Frk. Cancan viste klart, at hun går fuldkomment ind for ligestilling mellem kønnene, da hun krævede, at utro, muslimske mænd også skulle straffes med 100 piskeslag, så straffen ikke kun ramte utro, muslimske kvinder…

 27. Af niels peter lemche

  -

  Jaja, så er den blog historie, Sørensen er tilbage i en lidt fornyet inkarnation.

 28. Af Jakob Schmidt Rasmusen

  -

  “…tak for muligheden for at gentage mine pointer…”

  Du fortsætter med, at sætte lighedstegn mellem mænd, som du mener, taler grimt om kvinder, og voldtægtsforbrydere.

  Men det er jo langt de færreste mænd, der begår voldtægt, selvom ALLE mænd nogle gange taler nedsættende om kvinder, også det store flertal af mænd, der ikke kunne drømme om, at voldtage nogen.

  Derfor er din kommentar i praksis en bagatellisering af decideret voldtægt, som du sidestiller banal, mandlig kritik af kvinder – der endda ofte er yderst velbegrundet…

 29. Af Jan Petersen

  -

  Jeg ved ikke, om jeg har ret – men jeg har på fornemmelsen, at den (politisk motiverede) kampagne #metoo har bidt sig selv i halen. Et mega medie iscenesat stunt hvor kun én “fæl fyr” hidtil er reelt anklaget – Harvey Weinstein. Resten af “voldtægt showet” er feset ud i almen reality junk. Dette, samt talrige anklager om falsk voldtægt, hjælper vel ikke just på forståelsen af reel voldtægt versus et uskyldigt klap i rumpetten . . . . !

 30. Af Fru Lisen s...,

  -

  Det må være en sag for ombudsmanden? Hvem kontakter, og ber om Amerikanske tilstande her?

  Resten af landets aviser er endnu værre. Selv Sørine har nu lukket for kommentarer, som ellers har haft den bedste ytringsfrihed over de sidste lo år i Berlingske.. Jeg læser ikke Danske aviser mere , pga. af samme. Kun udenlandske som The guardian, hvor man modsat de Danske statsbetalte medier, endda kan læse alle artiklerne gratis?

  De Danske medier sletter sig selv fra den Danske nethinde. Snart kan vi kun få Danske nyheder via DR og The Guardian mv..Hvem gider læse kvarte DK nyheder i de borgerlige Danske medier?

  Ud med møget. Fjern alt statsstøtte til dem. Lad dem synke tilsammen.. Politiken-B-BT(og deres 5o andre aviser) EB…Hele møget. Lad det synke. Fjern det fra DK..

  “USA er trump nu tvunget via loven at give ytringsfrihed til folket og kritikere på twitter?. Samme burde ske i DK i aviserne, Især da de er statsbetalte og vi alle betaler til dem?

  Frigiv ytringsfriheden Berlingske. Jeres plutokratiske tilgang er imod det Danske folk..”….

  En total og tvungen tilgang til alle artikler mht. kommentarer, ville formentlige kunne genoplive den totale mangel på interesse i nyheder, som 90% AF DANNERNE LIDER AF.. B burde nærstudere interessen for nyheder som de havet i i forrige århundreder mv. Total crackdown now på ytringsfriheden. Vi lever i plutokratifascismens tidsalder..

  Folket er fjernet fra magten, og ordet..

  Vi er til grin for egne penge , og eget sved…

 31. Af Ellen Vestergaard

  -

  JAKOB SCHMIDT RASMUSEN

  rrrriight,
  der er selvfølgelig ingen som helst sammenhæng mellem faderens foragtende tale i eksemplet (at når en pige har inviteret en fyr med hjem, er det ok at voldtage hende) – og så sønnens faktiske voldtægt. Foragtende tale etablerer en kultur, hvor det bliver mere tilladeligt at overskride grænser. Uanset om man har kristen eller muslimsk baggrund.

  Dream on siger jeg bare.

 32. Af R.H. Kristiansen

  -

  Lemche
  Grønland har stadigvæk voldsomme problemer med misbrug og vold af børn. Der skal vist findes en anden løsning. Så vidt jeg husker, bliver hvert 10. grøndlandske barn på et tidspunkt seksuelt misbrugt. Endnu flere udsættes for vold.

 33. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er alias – R.H. KRISTIANSEN og FRU LISEN S…, – formentlig samme afsender. Den ene udgave “rimelig normal”, den anden udgave “bindegal” – typiske afviger karaktertræk !

 34. Af alice hahn - pedersen

  -

  Dette er forfardelig lasning. disse familier skal alle som en sendes ud af vores land. Disse fadre har opdraget deres sonner til IKKE at have respekt for kvinder I et samfund, hvor vi gor alt for at fa ligestilling. Jeg sidder I Australien, hvor de samme sager ogsa sker mere og mere. Denne kultur kan vi ikke leve med I den vestlige verden. Hvad de gor, hvor de kommer fra, kan vi formentlig ikke lave om pa, det ma de selv gore, men hvis de bor I Danmark og opforer sig sadan, ma de unge samt hele familie ud af vores land.

 35. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt helt fint med input fra Australien. Men skal tekst på “dansk” uden dansk keyboard gøres rimelig forståelig, så staves:
  Æ – ae
  Ø – oe
  Å -aa

  Mvh Jan Petersen

 36. Af Steen Raaschou

  -

  Nu har islam ikke et begreb, der er direkte oversætteligt med vores juridiske ‘voldtægt.’ Her finder vi nok en del af grunden til så mystiske udtalelser, især når det drejer sig om voldtægt af ikke muslimske kvinder, Værst har vi set det i England med voldtægt og slavelignende forhold med op til en mio mindreårige engelske piger. Det havde nok været en fordel, hvis europiske politikere avde sat lig lidt ind i islam, inden de begyndte at masseimportere den. Nu er det desværre for sent. Europæerne må til at lære, at voldtægt af europæiske kvinder, skal behandles som en krigshandling. Udvisbning må være straffen

  Rape in Islamic law

  https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_Islamic_law https://en.wikipedia.org/wiki/Zina#Rape_and_zina

 37. Af Jesper Pedersen

  -

  En meget trist sag. Jeg sidder tilbage med det spørgsmål – hvorfor inviterede pigen de drenge hjem? Hun og forældrene burde havde været klogere. At en dansk pige omgås muslimske drenge er særdeles uklogt. Det er bedst at holde sig væk fra dem og deres kultur. At de muslimske drenge opfører sig på den måde, burde ikke overraske nogen. At nogle naive tosser har ladet dem komme til vores land, kan man selvfølgelig begræde, men man kan prøve at undgå de små etniske kulturberigere. Håber pigen er blevet klogere.

 38. Af Carl-Erik. Pedersen

  -

  Der kan vist ikke herske nogen tvivl om, at muslimer, med holdninger som der gives udtryk for, skal sparkes ud af Danmark!
  Jeg vil erindre læserne om en berettelse fra Indien, fra tiden hvor landet var under engelsk over højhed, med en Engelsk styrende kommissær.
  Der var dengang en kultur hvor man brændte enker levende når manden døde! Dette ville det Engelske styre ikke acceptere, så den Engelske højkommissær kaldte lokale Indiske ledere til et møde, hvor han påtalte, at afbrænding af enker var forbudt, hvortil de lokale ledere ytrede, at dette kunne ikke afskaffes, da dette er vor kultur!
  Højkommisæren svarede, at i England er det vores kultur, at vi hænger personer som brænder andre mennesker levende!
  Dette virkede åbenbar, for idag findes der ikke afbrænding af enker i Indien!
  Så set i bakspejlet burde vi måske ændre lidt i vor menneskerets fundamentalisme, så vor indvandre lovgivning bliver aktuel til dagens udfordringer!
  Mvh.

 39. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jakob Schmidt – 8. juli – 20:03

  Du må læse mit bedre, jeg holder da ikke med en voldtægtsmand – men den artikel, jeg henviser til, er så åbenbar, at pigen mangler en viden om sig selv, der kunne ændre, at hun ikke udsættes for voldtægt oftere – OG maden, der voldtog hende senest var en date, hvor de havde, såvidt jeg husker, mødtes enkelte gange – men efter at have afvist og sagt nej til ham under middagen, så inviterer hun ham allievel med hjem.

  Det kan du kalde, at kvinde er kvinde værst – men det er dog en almen psykologisk indsigt for snart sagt alle, at hun nærmest selv er ude om tilnærmelserne – og dermed voldtægten. Læs artiklen – vist i Berlingke. Den er horribel – og siden pigen meddeler sig så tydeligt og detaljeret, så bør hun vide, at hun skal have hjælp for si n egen skyld. Hu skal ikke være så tossegod ikke at ville gøre et andet menneske ked af det, hvis det vil andet og mere end hende.

  Det er det, man kalder, masochisme – og det træk burde hun få hjælp til at gøre op med. Og – underligt, hvis hun ikke efter tidligre voldtægter har fået hjælp her!

 40. Af R.H. Kristiansen

  -

  Tak for et meget relevant indlæg Katrine Lilleør.

  Jeg har ung datter. Hun fortæller om unge mænd, danske som indvandrere, der ikke KAN forstå et nej. Det er som tiderne går baglæns siger hun.

  En sommernat kl. 2 om natten for en del år siden, sad min mand og jeg med vores dengang 11 årige datter i en taxa på hjem fra vores arbejde. Vi arbejdede sammen om et projekt og skulle aflevere dette næste dag. Vi havde rullet vinduerne ned, fordi det var varmt. Min datter sov og lige pludselig overhaler en bil fuld af unge indvandrermænd vores taxa langsomt. Ud af vinduet råber en af mændene, en fedladen ung fyr, “se den luder der” og peger på mit 11 årige sovende barn og gentog sit udsagn, de andre grinede og så speedede de væk. Der mangler et eller andet i hovedet på disse drenge og mænd og det er respekt for kvinder. Havde jeg sagt det samme om en af deres søstre, havde de selv nok reageret anderledes.

  Disse unge indvandrere er ret og slet racister og har ingen respekt for unge danske kvinder. Hvad ved vi i øvrig om, hvordan deres søstre bliver behandlet derhjemme. Mange indvandrerdrenge render tøjlesløst rundt om natten, uden tilsyn.

  Når unge indvandrerdrenge passer på deres søstre, så er det ikke alene pigen, der skal vogtes men familiens ære. Når familiens ære er vigtigere end anstædighed, så mangler det noget i kulturen og det er ligeret imellem kvinder og mænd. For deres søstre har også ret til privatliv.

  Jeg har også haft “æren” af at blive kaldt luder af en yngre indvandrer, da jeg gik rundt og tog billeder af et byggeri vi havde haft med at gøre. Det må være deres og familiens foretrukne udtryk for danske kvinder.
  Men vi har nu også danske mænd her på bloggene, der mener at kvinder ikke bør have stemmeret og anbefaler, “How Women Distroy Nations”. Disse mænd er dog alligevel over 60.

 41. Af R.H. Kristiansen

  -

  Nej kære Jan. Jeg hedder ikke L i s b e t h. Hedder du Jan Petersen?

 42. Af jan ulrik friis

  -

  Giv Merkel tilbage de fremmede der alle tilhører Merkel, og giv folket tilbage alt der tilhører folket!

 43. Af R.H. Kristiansen

  -

  Jeg kan oplyse dig J a n P e t e r s en, at jeg ikke hedder L i s b e t h. L S er en mand, der har arbejdet på pubs i England. Se L S’s rabletekster. Hedder du i øvrigt J P.

 44. Af Erik Skifter

  -

  Gruppevoldtægter forøvet af muslimske indvandrere er kun noget som i fremtiden som vil blive værre. Meget værre og i et omfang vi ikke kan løse.
  Vi kan sætte nok så mange integrationsministre ind for at løse problemet og vi kan igangsætte nok så mange foranstaltninger for at forhindre dette, men intet vil afhjælpe dette fænomen.

  Denne faderes indstilling til kvinder, som beskrevet af Lilleør, er ganske almindeligt og helt normalt i de fleste muslimske familier. Lilleør forsøger – lige som så mange andre gode og velmenende mennesker – at forklare problemet væk med at det intet har med religion at gøre og at alle andre også kunne finde på det samme. Nej og atter nej. Lilleør, Lars Løkke Rasmussen og andre der fortrænger virkeligheden, I kan ikke tale Jer fra at det er et fænomen som er herskende blandt muslimske familier, nemlig at drengebørnene får at vide de har en større betydning end kvinder. Kvinder står under drengene når de bliver 12 år og når de er kønsmodne, som man siger blandt muslimer. Drengene, altså muslimske drenge, får opfattelsen af, at kvinder der ikke er beskyttet af enten en mand, eller er iklædt et tørklæde eller anden beskyttelse, er kvinder der er offentlig tilgængelig. Hos de fleste muslimske familier mener man, at disse kvinder opfører sig som ludere. Det er ikke rene og ordentlige kvinder. Dette ligger dybt i de fleste muslimske drenge og det er der vi har problemet.

  En holdningsændring af dette hos de mange muslimske drenge, er så godt som umuligt. Deres tro og overbevisning er stærkt forankret i den opvækst de har fået hjemme fra og de fastholdes i denne overbevisning i klanerne hvor de bor og i de ugentlige besøg i moskeen.

  I Sverige er problemet med gruppevoldtægter noget foran de problemer vi har her i Danmark. I Sverige har de over 7.000 anmeldte voldtægter om året. Langt de fleste opklares aldrig. Af dem der opklares, er langt de fleste dømte muslimske drenge og mænd. I de fleste svenske storbyer kan etniske svenske kvinder ikke færdes uden for alene efter kl. 2000 om aftenen. Det er ved at være normalen og ingen gør noget ved det.
  Ingen gør noget ved det, men nogen taler om det, men ingen gør noget reelt ved det. Ingen har endnu løst problemet med, at muslimske drenge og mænd foragter de etniske kvinder og ser dem som ludere og noget som de bare kan gøre med, som det nu passer dem. Ingen.

  Dette vil befolkningen på et tidspunkt ikke længere finde sig i. Nogle vil tage sig selv til rette og tage loven i egen hånd. Nogle vil endda forsamle sig i større grupper eller måske danne egentlige modstandsgrupper eller lignende. Jeg frygter fremtiden, som jeg tidligere har anført i de indlæg jeg har bidraget med gennem tiderne. Jeg frygter for denne handlingslammelse der udgår fra vores regerende politiske partier når det drejer sig om at skabe tryghed, ro og orden i vort samfund – og når det drejer sig om at sikre vort lands sammenhængskraft, demokrati og yttringsfrihed. Jeg har desværre mistet tilliden til at nogen ansvarlige – dem som har den statslige magt – kan gøre noget reelt ved problemet med denne ukontrollerede og landsskadelige indvandring af muslimske borgere. De seneste årtier har man lappet med det man kalder stramninger på udlændigeområdet. Fint nok, men det har desværre ingen virkning på det reelle problem. De fleste muslimske borgere anser vor venlige imødekommenhed og manglende beslutsomhed som en svaghed. De ser os som et svagt og ubrugeligt samfund, hvor deres egen kultur og religion står langt over vores ukristelige samfund.

  Konsekvens er et begreb man forstår i muslimske miljøer. Det er konsekvens som begreb der skal anvendes i vores imødekommenhed over for muslimske borgere. Vi skal meddele dem, at her står lov og ret over alle religiøse love. Her er det vores kultur og levemåde der er herskende og dette ændres ikke. Vi accepterer din levemåde, men hold dine religiøse udfoldelser hjemme i privaten. Dine holdninger til ligestilling mellem mand og kvinde, må du holde inde hos dig, men når du begår dig ude i offentlligheden har du bare at respektere, at kvinder er ligestillet i alle sammenhænge med mænd, også selvom de er iklædt lårkort kjole. Forbryder du dig her i vort samfund og begår alvorlig kriminalitet, ja så hjemsendes du og din nærmeste familie til det land hvorfra I udrejste i sin tid. Ja hele din familie, som bor på din adresse, hjemsendes. Vi har nultolerance i vort land og det har en konsekvens at begå en alvorlig forbrydelse når man ikke er dansk statsborger. Hvis du er dansk statsborger, men samtidig statsborger i et andet land, ja så fratager vi dig det danske statsborgerskab og hjemsender dig og dine nærmeste til det land hvor du er statsborger. Hvis det land som du kommer fra ikke vil modtage dig, ja så betaler vi dette land den pris det nu en gang koster at tage imod dig og din familie. Vi ønsker dig ikke.

  Hvis man praktiserede dette ikke særligt humane eksempel, ja så ville det få en øjebliklig virkning, nemlig at mange muslimske borgere ville begå mindre kriminalitet.

 45. Af lisbt s.,,,

  -

  Det ville glæde L i s ,,..b e t h og J.. H, som jeg ved hvem er. Man skal ikke have det for vane, at gå ind i andres computere. Alle efterlader en sti. Det bliver altid opdaget”

  TørretumlerRo.sa må se at få hovedet ud af tørr.etumleren..De stemmer fra J…H og Lis.bet.h hun mener at høre der, er indbi..ldte…Vi bor ej heller inde i din tlf, vaskemaskine eller computer..Tag det op med en af dine klienter…Dem i de hvi.de ki.rtler er dine venner, og vil dig det kun godt..De mener alle, at den rene luft i island ville være godt for dig, permanent..Tag imod forslaget med åbent hjerte…

  Fjern venligst nu.msejans-Russ.erbotjans ikkeemnerelevante kommentarer tak…Lilleø..re? Sexafvigeren i forholdet med ki.molsen, er en ren trold, der aldrig skriver angående det diskutteret emne. ER disse to Rosa?

 46. Af Finn Bjerrehave

  -

  Gruppevoldtægt af vores Jødiske samfund i EU, nemlig Muslimsk invasion og gøgeungeaffekten er trådt i kraft, bare se til Krystalgade hvor bevæbnede vagter passer på Synagogen og skyder hinanden, kun fordi Muslimerne via demokratiske love bor i Danmark, og Israel bliver Jødernes endemål, og vi mister både intelligens dynamik samt Kultur, og demokratiet har gjort hvad Hitler ikke kunne, nemlig adskillesen i år 622, triumferer.
  Voldtægt af retssystemet når 2 udlændinge kl 330 i barmiljø toppes, og den ene har kontakt til vores Justitsminister, og hammeren falder til ugunst for begge parter, hvor afvisning var den rette dom.
  2klik med Musen. Finn Vig

 47. Af Emma Knudsen

  -

  Det ville være en god ide hvis medierne fokuserede på at gruppevoldtægt er et tegn på at en gruppe drenge vil have sex med hinanden men ikke tør det og derfor har de alle sex med samme pige. Eftersom pigen ikke har givet lov til sex men bliver voldtaget, er det logisk at konstatere at drengene har sex med hinanden. De deler en seksuel oplevelse.

 48. Af Jakob Schmid-Rasmussen

  -

  Du fortsætter med i praksis, at bagatellisere decideret voldtægt, ved at sidestille det med foragt og vrede, E. Vestergaard.

  Men foragt og vrede kan jo være yderst velbegrundet, og helt på sin plads, og dét det kan voldelige overgreb, som f.eks. gruppevoldtægter, aldrig være.

  Det er ganske rigtigt en banal kendsgerning, at foragt og vrede som regel går forud for voldelige overgreb.

  Men foragt og vrede ER hverken vold, eller voldtægt, og statistisk set er det et faktum, at etnisk danske mænd begår langt færre deciderede voldtægter – samt langt mindre familievold – end indvandrere og deres efterkommere gør, så det er rent faktisk ret sjældent, at etnisk danske mænds foragt og vrede overfor kvinder udvikler sig til vold og voldtægter.

 49. Af Jakob Schmid-Rasmussen

  -

  Det er desværre ikke helt rigtigt, at alle mener, at gruppevoldtægter aldrig kan være på sin plads.

  For gruppevoldtægter er nemlig en traditionel straf, i nogle, primitive, muslimske stammesamfund, mod muslimske kvinder, der bliver dømt for hor.

  De muslimske kvinder, der bliver dømt for hor, er ofte blevet voldtaget.

  Men sharias beviskrav til voldtægtsofre gør det i praksis næsten umuligt for voldtægtsofre, at få dømt deres voldtægtsmænd.

  Derfor bliver de muslimske voldtægtsofre ofte dømt for hor, og derefter straffet med stening, eller i nogle tilfælde gruppevoldtægter.

  Det gælder også muslimske drenge, der er blevet voldtaget, og som derefter bliver stillet for en sharia-domstol, hvor de bliver anklaget for, og straffet for at være homoseksuelle, hvilket som minimum fører til udstødelse, og i nogle tilfælde medfører dødsstraf.

 50. Af GoWin Larsen

  -

  Hej Kathrine

  Meget spændende læsning. Det er en debat som virkelig er relevant lige nu. Mere end nogensinde før.

  MVH

Kommentarer er lukket.